nu mai rade nutisor,lucrurile sunt complicate... | ||
iasomia Postat pe 23 Octombrie 2010 20:37 |
||
---|---|---|
??!!!! | ||
pursisimplu Postat pe 23 Octombrie 2010 20:38 |
||
o fi careva care vrea sa se distreze...deh.. ce nu face omu' pt putina companie.. ce-i mai pur? iti facea dedicatii? |
||
|
||
iasomia Postat pe 23 Octombrie 2010 20:41 |
||
scuze......are nenea ala o voce melodioasa............. Iaso....am sa-ti transmit un mesaj....pot sa ti-l pun acilea?..... |
||
nuti_vio Postat pe 23 Octombrie 2010 21:01 |
||
da,de ce nu? |
||
iasomia Postat pe 23 Octombrie 2010 21:04 |
||
Ok.....imi cer scuze pentru intarziere, dar nu te-am vazut online. Am vb cu Vanghi, joi seara....m-a intrebat ce mai e nou pe forum......si m-a rugat sa iti transmit din partea lui, urari de bine...pupaceli de manute si te invita....bineinteles , daca vei dori si vei avea timp, pe site-ul Cleopatra.......sa-i faci o vizita....sa-i citesti poeziile si sa comentezi....i-ar face o deosebita placere vizita ta. Ii este dor de tine si comentariile tale.....mamoaso |
||
nuti_vio Postat pe 23 Octombrie 2010 21:17 |
||
nutzeto, da' de mine n-azis vanghele sa vin sa-i citesc poezelele?... ca tot e pauza literara pe-acolea... | ||
zambil Postat pe 23 Octombrie 2010 21:22 |
||
Nea Zambil......cred ca i-ar face placere.......un sut in fund un pas inainte.....eu cred ca ar avea nevoie....de criticile tale, nene... | ||
nuti_vio Postat pe 23 Octombrie 2010 21:28 |
||
pai nu vazusi ce salt facu?... tocma pe cleopatra, nene... da' nu de la mine, zic eu... ca fu p-acilea un intreg regiment in pas de defilare... | ||
zambil Postat pe 23 Octombrie 2010 21:42 |
||
is marca inregistrata,ce panamea?! |
||
preci Postat pe 23 Octombrie 2010 21:46 |
||
Vazui....vazui, nene.... | ||
nuti_vio Postat pe 23 Octombrie 2010 22:01 |
||
referitor la " marca inregistrata " ai putea sa dai niste explicatii... Iar daca nu o sa le dai...chestia asta o sa fie ca un catlizator...ca sa zic asa...care dilueza.... | ||
pursisimplu Postat pe 24 Octombrie 2010 12:41 |
||
eu nu am de dat explicatii nimanui,nene... | ||
preci Postat pe 24 Octombrie 2010 14:38 |
||
...m-asteptam la raspunsul asta... Da bine ! Asa sa fie. | ||
pursisimplu Postat pe 24 Octombrie 2010 20:08 |
||
Anume... n-am venit. Nici tu. Noi ne-am gasit in acel tainic labirint de facle stinse; eu - ratacit. Si ...tu. Ne-am intalnit si s-a facut LUMINA. De ce nu stai ca sa-ti arat adevaratele poteci? Si cate-aveam sa-ti spun... Drum bun! De voi striga in urma ta, nu te uita-napoi, ca totu-i bine: facliile-s aprinse si-s... la tine! |
||
pursisimplu Postat pe 24 Octombrie 2010 21:59 |
||
pur, topicul asta e aproape inchis e un topic nou, se numeste club literar de toamna si il gasesti la sectiunea intalniri |
||
michelle_ Postat pe 24 Octombrie 2010 22:02 |
||
Cui i-ai adresat-o? | ||
liaiedera Postat pe 24 Octombrie 2010 22:03 |
||
me_, sa-nteleg ca ma inviti pe topicul tau?! Daca e asa iti multumesc,da eu sunt de moda mai veche...mai stau pe-aici ...pan' se stinge focul... cineva trebuie sa faca si asta... |
||
pursisimplu Postat pe 25 Octombrie 2010 14:34 |
||
eu invit pe toata lumea care are ceva de spus, asa cum am facut si pe topicul asta aici focul e stins de mult, dar...voia ta... |
||
michelle_ Postat pe 25 Octombrie 2010 14:52 |
||
nutisor.. spune-i lu' fratelo ca sunt prea batrana ,nu o mai iau pe coclauri acu' sa-l caut te miri pe unde... sa puna mana sa vina acasa, si sa termine cu prostiile..daca vrea sa comentez...nu de alta,da' chiar are talent mosneagu'... nuti.. |
||
iasomia Postat pe 25 Octombrie 2010 15:59 |
||
liaiedera, e secret...sorry...stie ea...mai mult ca sigur ca a citit...adica sigur. |
||
pursisimplu Postat pe 25 Octombrie 2010 16:08 |
||
immmm...banuiam io! | ||
fleurdelis Postat pe 25 Octombrie 2010 20:55 |
||
Era acolo: cu buzele cr�pate de plans Cu s�nii singuri și goi Inv�luit� de o brum� de c�ldur� Ce sta s� se destrame Mangaierile-i erau precum dep�rt�rile Atat de aproape si �n acelasi timp de neajuns P�rul se scutura �ntr-un mic tremur Aievea se pierdea �n așternuturi O leg�tur� la fel ca aerul mistuit cu gurile Se desira și ne sufocam �ncet Unul cu cel�lalt Si p�rea atat de frumos Era acolo: cu mainile crescute �n aer Ca dou� povești despre același timp Doi copaci dornici s�-și intalneasca ramurile Peste șosea Si pielea-i palpaia stins Ca o ardere �nnegrit� �ntr-o sticl� de lamp� Uitat� aprins� Pantecul plin de �nstr�inare pulsa intens Mi-am zis: ce frumoase pot fi femeile care pleac� Cat de frumoase atunci Cand renunț� Cat de frumoase! |
||
pursisimplu Postat pe 25 Octombrie 2010 21:48 |
||
femeile care pleaca... | ||
fleurdelis Postat pe 25 Octombrie 2010 21:54 |
||
mai , tu suferi . | ||
liaiedera Postat pe 25 Octombrie 2010 21:55 |
||
femeile care pleaca... vand vant vand dureri vand.. o iluzie seaca fara puteri! femeile.... care pleaca sunt ieri si... din acelasi motiv nu sunt acum... |
||
fleurdelis Postat pe 25 Octombrie 2010 21:57 |
||
Iaso......ii voi transmite lui Vanghi mesajul tau....multumesc | ||
nuti_vio Postat pe 25 Octombrie 2010 22:02 |
||
femeile care raman iti vand iluzia ca esti cel mai bun ca dintre toti pentru tine nu-i lacat la porti femeile care raman... vorbe dulci la ureche iti spun ori scrise-n bilete de-amor si-s otrvite de dulci si te dor femeile care raman in ritmul tangoului iti calca pe loc pe mijlocul sufletului cu patofii cu toc... |
||
pursisimplu Postat pe 25 Octombrie 2010 22:31 |
||
femeile ... care se duc au privirile triste sufletul dus! privirile care nu se mai intorc... au sufletul stors de lacrima minutului acela dus.... de lacrima pustiului .... |
||
fleurdelis Postat pe 25 Octombrie 2010 23:10 |
||
asa e... din adancul lor, stors ca sa ascunda pustiuri se-mbraca frumos meticulos si pedant se-aranjaza ochii lor tristi cu grija-i fardeaza in coltul de buze ..frivol ,desuet agata misteriosul lor... zambet secret femei ce cararile-si lasa se mint si te mint ca nu le mai pasa tremuratore stau drept si au in mijloc ..acolo in piept 'corabie-n furtuna pe mare'... iar peste ochii de roua isi pun demn ochelarii de soare chiar si-atuncea cand ploua durerea de ieri, de azi ori de altadata de pustiul de suflet secat de toate pe rand ,ori toate deodata doar 'el'... singur e vinovat. |
||
pursisimplu Postat pe 26 Octombrie 2010 10:02 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Concurs Disneyland | 1 | De la: roxb 10 Octombrie 2011 14:13 |
Ce inseamna ''luptatoareacurajoasa''.... | 106 | De la: office_salinasusesi_ro 15 Septembrie 2010 12:32 |
offf | 8 | De la: garbo017014 27 Iunie 2009 16:40 |
|
||
test final: verticala, oblica, dreptunghi, spirala | 47 | De la: garbo018223 2 Iulie 2009 17:12 |
POPORUL ESTE CEA MAI INALTA INSTITUTIE DIN ROMANIA ! | 14 | De la: garbo265966 21 Septembrie 2012 11:52 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri