fleurdelis Postat pe 28 Octombrie 2010 22:16 |
||
---|---|---|
http://www.youtube.com/watch?v=Kdx1-Gm_cL4&feature=related . | ||
pursisimplu Postat pe 8 Noiembrie 2010 19:22 |
||
nah... ca se duse si asta... a trait 81 de postari... nea pursi.. ce dreaq,tati? ne lasasi acilea inlacrimati? |
||
|
||
preci Postat pe 8 Noiembrie 2010 20:18 |
||
l-ai verificat, mami? las' c-apare el... |
||
michelle_ Postat pe 8 Noiembrie 2010 20:20 |
||
poi nu trebuia? vazui ca se zbate-n chinuri cu poezeaua aia si vrui sa-l resuscitez...da' mai avui pe cine?! |
||
preci Postat pe 8 Noiembrie 2010 20:28 |
||
l-o fi suparat careva, maica...nu vezi ca se aliniara planetele aiurea? | ||
michelle_ Postat pe 8 Noiembrie 2010 20:30 |
||
iar se aliniara? ooooofffaaaaak! si nu m-ai putut avertiza acu' doo zile?! |
||
preci Postat pe 8 Noiembrie 2010 20:37 |
||
pai am zis de sambata... | ||
michelle_ Postat pe 8 Noiembrie 2010 20:40 |
||
unde? | ||
preci Postat pe 8 Noiembrie 2010 20:42 |
||
ia sa-i lasam lu' pursi o melodea,in caz ca mai da p'acilea... http://www.youtube.com/watch?v=n2E2Y0d0ILU&feature=related |
||
preci Postat pe 8 Noiembrie 2010 20:52 |
||
o stea cazatoare pe firmamentu' liricii garboneze?... si eu n-auzii nicio bufnitura... | ||
zambil Postat pe 8 Noiembrie 2010 21:16 |
||
cum s-auzi,nene? ca iereai ocupat sa faci pe zburatoru',prin capitzele de fan... | ||
preci Postat pe 8 Noiembrie 2010 21:22 |
||
pai crez ca furam pe-aceeasi cursa aeriana, bre... numa' ca eu veneam si el pleca... | ||
zambil Postat pe 8 Noiembrie 2010 21:30 |
||
precilica.. ofticoasa mica,tulai ce m-am desfatat... zambilu'.. ashea mamoantza,nazdravanu'... |
||
iasomia Postat pe 9 Noiembrie 2010 09:54 |
||
e bine daca mai desfat pe cineva... | ||
preci Postat pe 9 Noiembrie 2010 18:31 |
||
adeca, ne faci din vorbe de cadem pe spate... | ||
zambil Postat pe 9 Noiembrie 2010 20:36 |
||
era sa am o scama... | ||
preci Postat pe 9 Noiembrie 2010 20:39 |
||
lasa maica... ca nici nu s-a bagat de seama...la foamea de-afara... |
||
iasomia Postat pe 11 Ianuarie 2011 11:03 |
||
fleurdelis Postat pe 11 Ianuarie 2011 20:45 |
||
iasomia Postat pe 11 Ianuarie 2011 20:55 |
||
Trec Evele prin viata noastra Ne umplu clipa cu prezente Cand luna bate la fereastra Doar noi suntem marile-absente Intre noi doi se-ntampla drame Iubiri se nasc , sunt parasite De-atatea flori, de-atatea doamne Ni-s dorurile risipite Si tot iubim ca o pedeapsa Nu vrem sa fim atat de singuri Ne arde luna alb pe coapsa Si valurile smulg din diguri Trec pescarusi cu aripi frante Prin soarele ce rataceste Tacerea parca vrea sa cante Si vremea parca se raceste Pe patul gol cade ninsoarea Valuri de mare bat de-a randul In toata lunga disperarea Doar tu insenineaza-mi gandul Vanghelis007....chiar daca a fost lasat de izbeliste acest topik........ |
||
ladyDY Postat pe 3 Februarie 2011 16:00 |
||
fara nicio legatura cu starea mea,sau alte halea... l-am vazut pe adrian paduraru recitand poezia asta.. . Iubita mea, ti-am cumparat un munte Am fost la targ, dar nu l-am luat pe bani Are paduri si rauri si o punte In varsta de un milion de ani Din marele bazar cu amanunte Platind cu viata tot ce scump era Iubita mea, ti-am cuparat un munte Pacat ca n-o sa-ncapa-n lumea ta Ti l-am adus in brate pan' la poarta E minunat si piatra lui e grea Comertul ambulant cu munti se poarta Dar unde ai sa-l pui, iubita mea? Ce munte colosal, un munte straniu Cu porci mistreti ce canta-n coruri jir Iar in adanc sunt straturi de uraniu Si-am dat putin pe el, un chilipir Si m-am certat cu fel de fel de lume Caci toti voiau sa-l ia sa-l dea la nunti I-am injurat de fapte si de nume Nu stiu de ce toti oamenii vor munti Iubita mea, gaseste marea vale In care sa-l aduc si sa-l rastorn S-apoi la nunta regasirii tale Sa cant ca vanator al lui din corn Iubita mea, ti-am cumparat un munte Sa faci cu el ce-oi stii si ce vei vrea Eu ma retrag in pesteri muribunde Caci am uitat sa-ti mai soptesc ceva: Am dat pe acest munte viata mea adrian paunescu. atat de frumos a recitat omu' ala... incat la sfarsit aveam toate femeile din camera ochii plini de lacrimi. acu' e drept,trebuie sa si ai ce sa reciti... bravo,adrian paduraru! lu' maestru nu-i mai zic,ca se odihneste... |
||
iasomia Postat pe 7 Martie 2011 12:09 |
||
nuti_vio Postat pe 7 Martie 2011 15:02 |
||
Infrant nu esti atunci cand sangeri Si nici cand ochii-n lacrimi ti-s, Cele mai crancene infrangeri Sunt renuntarile la vis Radu Gyr |
||
iasomia Postat pe 10 Martie 2011 17:25 |
||
jasmine........... nu , asa-i , a zis bine poetul |
||
jeanette40 Postat pe 10 Martie 2011 17:32 |
||
pentru iubitorii de poezie si pentru cei care au apreciat poeziile lui Vanghi am deosebita placere sa va anunt ca in Bucuresti pe data de 27 martie a.c. are loc lansarea volumului de poezii 'VISUL LICORNULUI' - ION VANGHELE http://casa-gandului.ning.com/forum/topics/lansare-carte-debut# |
||
ladyDY Postat pe 13 Martie 2011 00:34 |
||
jenel... printeso, n-am prea dat buzna fartatii sa-l felicite pe fratelo,puturosi,bre...puturosi.. |
||
iasomia Postat pe 13 Martie 2011 20:14 |
||
oo da....asa am spus si eu atunci cand am descoperit ce ma interesa un cd cu programe educative pentru copil de la revistacopiilor.ro | ||
doruletzumic Postat pe 17 Martie 2011 11:02 |
||
bai acesta dus cu doruletzu, reclamele astea fa-le pe scara blocului aici nu vei face decat sa enervezi lumea, care, de ciuda, vor cumpara tot "Chip" si "Level", iote asa, d-al dreaq, pentru ca le spun eu ca-s mult mai bune si mai folositoare dvd-urile din ele |
||
Thor_again Postat pe 17 Martie 2011 11:23 |
||
"Ti-as spune ceva" - Octavian Paler "Ti-as spune ceva,despre noi, despre zapada de-afara, despre dragostea mea. Ti-as spune ceva, orice, numai sa nu creasca iarba tacerii intre noi. Ti-as spune ceva, ce-ai stiut, sau ce stiu, dar a-nceput sa creasca iarba tacerii intre noi si s-au ratacit sunetele din cuvantul tarziu." |
||
ametist Postat pe 28 Iunie 2011 10:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
De ce in Romania multi patroni nu dau salariile la timp angajatilor.Oare nu pot fii pedepsiti? | 18 | De la: ingerasulluptator 11 Iunie 2012 22:57 |
Rugaciune catre Sf. Marta (novena) | 19 | De la: garbo159660 22 Octombrie 2015 16:45 |
... | 1 | De la: hermosa20 28 Iunie 2012 15:35 |
|
||
" LA MULTI ANI " DE SFANTUL ANDREI | 1 | De la: Nirvana 30 Noiembrie 2009 08:43 |
disperata | 4 | De la: casperphantom 22 Ianuarie 2011 17:03 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri