daca si paler renunta sa mai spuna ceva, ce sa mai zicem de tine?... a, da... sapasi ceva pana sa redescoperi topicu' asta... | ||
zambil Postat pe 28 Iunie 2011 10:34 |
||
---|---|---|
am recitit pe alocuri si trebuie sa spun ca m-am distrat... hai ca suntem simpatici,chiar si duneta,deh... |
||
iasomia Postat pe 31 Octombrie 2011 17:33 |
||
Salut! farapret.net da premii gratuit! Eu am ales Laptop Acer Aspire. O multime de cadouri si pentru tine! Intra si ia-ti si tu cadoul gratuit http://farapret.net/?c=7tdrfk0rhu |
||
|
||
garbo244671 Postat pe 3 Noiembrie 2011 08:30 |
||
Colind �ns�ngerat... Nu �tiu de ce, dar �mi vine s� pl�ng, Prin mine acum e un fel de r�scoal�, Decembrie, g�ndul m�-ntreab� n�t�ng, Pe treptele-acelea de catedral� De ce ei murir� atunci �i ne mor, Copiii aceia l�ng� z�ri �ncuiate? Doamne, iart�-le sufletul lor, Iart�-ne, Doamne, acele p�cate! ................................................... Sunt un om liber, prea liber acum, Lacrima pruncilor arde sub pleoape, Se-aude Colindul cum vine pe drum- Vai, TIMI�OARA e-at�t de aproape! de Nicolae Nicoar�-Horia |
||
LILO Postat pe 17 Decembrie 2011 17:56 |
||
Dedublare - Marin Sorescu Noaptea cineva umbla cu hainele mele Si mi le poarta. Dimineata observ pe pantofi noroi proaspat, Cine-o fi semanand la umblet cu mine? De la o vreme a inceput Sa-mi imbrace si gandurile, Cand ma trezesc nu le mai gasesc niciodata Unde le-am pus. Sunt uzate, obosite, cu cearcane In jurul ochilor. Se cunoaste ca cineva a gandit cu ele Toata noaptea. Cine s-o fi potrivind la suflet Cu mine?! |
||
nathalie Postat pe 30 Decembrie 2011 17:00 |
||
Poezie Constantin Z�voianu Fost-a �nt�i Cuv�ntul sau a fost Iubirea, Dumnezeu �i c�ntul or nem�rginirea? Ne�tiut�-i calea omului prin via��, c�ntecul �i jalea astea mi-l �nva��... Rug�ndu-m� �ncet la Marele �n�elept r�zvr�titor �n cuget port iubirea-n piept! |
||
Ana32 Postat pe 30 Decembrie 2011 17:09 |
||
"Daca" de Rudyard Kippling De poti fi calm cand toti se pierd cu firea In jurul tau si spun ca-i vina ta; De crezi in tine chiar cand omenirea Nu crede dar s-o crezi ar vrea; Daca de asteptare nu ostenesti nicicand, Nici de minciuna goala nu-ti clatini gandul drept; Daca privit cu ura nu te razbuni urand Si totusi nu-ti pui masca de sfant sau de intelept; Daca astepti dar nu cu sufletul la gura Si nu dezminti minciuni mintind, ci drept; De nu raspunzi la ura tot cu ura Dar nici prea bun sa pari nici prea-ntelept; Sau cand hulit de oameni, tu nu cu razbunare Sa vrei a le raspunde, dar nici cu rugaminti; De poti visa dar nu-ti faci visul astru; De poti gandi, dar nu-ti faci gandul tel; De poti sa nu cazi prada disperarii Succesul si dezastrul privindu-le la fel; De rabzi s-auzi cuvantul candva rostit de tine Rastalmacit de oameni, murdar si prefacut; De rabzi vazandu-ti idealul distrus si din nimic Sa-l recladesti cu ardoarea fierbinte din trecut; De poti risca pe-o carte intreaga ta avere Si tot ce-ai strans o viata sa pierzi intr-un minut Si-atunci fara a scoate o vorba de durere Sa-ncepi agonisala cu calm de la-nceput ; De poti ramane tu in marea gloata Cu regi tot tu, dar nu strain de ea; Dusman, om drag, rani sa nu te poata; De toti sa-ti pese dar de nimeni prea; De poti prin clipa cea neiertatoare Sa treci si s-o intreci gonind mereu; Daca ajungi sa umpli minutul trecator Cu saizeci de clipe de vesnicii mereu, Vei fi pe-ntreg Pamantul deplin stapanitor Si mai presus de toate, un OM, iubitul meu |
||
dor72_ Postat pe 30 Decembrie 2011 21:30 |
||
e complicat... vrea prea mult si nea rudyard kippling la faza asta,chiar daca mi-e drag de el... |
||
iasomia Postat pe 20 Ianuarie 2012 17:20 |
||
Gata!Am gasit o STEA frumoasa si stralucitoare! -Nu te bucura,stelele sunt cazatoare! Intrai in luna de miere si vreau s-o traiesc din plin! -Pai,traieste-o,ca pe urma vine si ..luna de pelin! |
||
elisabeta_boia Postat pe 20 Ianuarie 2012 20:02 |
||
o stea , traieste din plin , iubeste si moare , frumoasa stea cazatoare . in urma-i fum , si totu-i scrum .... doar vantul mai presara-n drum cu praf de stele , visele mele . |
||
jeanette40 Postat pe 20 Ianuarie 2012 20:11 |
||
Mi se pare mie?sau ai imbracat intr-o frumoasa poezie..glumele mele? Oricum a fost superb,pup! | ||
elisabeta_boia Postat pe 20 Ianuarie 2012 20:16 |
||
e�ti mereu �n visele mele m� uit cu dor la cerul cu stele frumoas� stea, stai, r�m�i, mereu numai a mea... |
||
Axl_22 Postat pe 20 Ianuarie 2012 20:17 |
||
hai Bety .....e randul tau | ||
jeanette40 Postat pe 20 Ianuarie 2012 20:21 |
||
Strivim stelele,in teascul gandurilor.. Din zeama lor,manjim poetii mintii, Si ne zicem visatori. Unde-s stelele? Suntem mai presus de ele? In trufia noastra,uitandu-ne la ele, Cu setea astamparata de sucul de stele, Trimitem..bezele dumnezeiesti! |
||
elisabeta_boia Postat pe 20 Ianuarie 2012 20:31 |
||
nu strivesc nicio stea n-am habar cum se face tot ce mistui acum e cuvantul ce-mi tace si-o sa-l bat si-o sa-l strang si-o sa-l fac sa-mi vorbeasca si-o sa-i cant vrand-nevrand pana cand.... pana cand? |
||
iasomia Postat pe 24 Ianuarie 2012 19:33 |
||
pana cand ??? pana cand va veni , pana cand iar va fi tot asa cum a fost , nimic nu mai are rost . pana cand ??? |
||
jeanette40 Postat pe 24 Ianuarie 2012 21:21 |
||
nimic n-are rost? p�n� c�nd? praf de stele-n visele mele... a fost, o s� mai fie! dup� ploaie, furtun� curcubeu �i lumin�. |
||
Axl_22 Postat pe 24 Ianuarie 2012 21:31 |
||
jane... tu pari mai in ceatza decat mine..... |
||
iasomia Postat pe 26 Ianuarie 2012 09:45 |
||
asa-i ......ma tot invart , dar nu par a-i da de capat |
||
jeanette40 Postat pe 26 Ianuarie 2012 21:37 |
||
Pe frunte riduri privesc �n jur, prea mult alb frig, tremur. Amestec culori galben, portocaliu, ro�u palet� de dor... Dintr-un col� m� privesc ni�te ochi str�ini. Acop�r oglinda, amestec culori... |
||
Axl_22 Postat pe 20 Februarie 2012 18:56 |
||
Ioana Voicil� Dobre O mirare �i-o t�cere Eu, mirare, tu, tumult, pasul �nc� �i-l ascult! Eu, mirare, tu, t�cere, vise bl�nde-n adiere. Tu, mirare, eu, tumult, nu l�sa, s� treac� mult! O mirare �i-o t�cere, purtate de-o adiere, trasformate �ntr-o floare de iubire, azi �mi pare! |
||
Katinka Postat pe 24 Februarie 2012 21:50 |
||
dor ...toamna |
||
jeanette40 Postat pe 11 Octombrie 2013 08:01 |
||
Privirile-s reci în ploaia măruntă și genele cern din vântul hoinar o umbră firavă ușor se încruntă când pleoapa tresare în gest solitar. De buzele mele un nume se ține cu frâie de zâmbet legănate-n tăceri și toate-s la fel când plânsu-i de bine în clipe rămase prin ziua de ieri. Un zbor mă lovește în tâmpla albită cu sufletul ploii căzut peste rând, din zarea pustie cu nori împânzită și vânt fără glas spre ceruri urcând. E toamnă, iubito,prin zilele mele învață și tu prin gânduri să treci, când nopțile-s lungi și-n clipe rebele se aude cum plouă cu picurii reci! (George Ungureanu) http://i1077.photobucket.com/albums/w476/Klarula57/Autumn/04a3054POx3.gif Zi frumoasa Jeanette |
||
Rotty Postat pe 11 Octombrie 2013 08:37 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Doriti sa va cunoasteti mai bine? - Obtineti profilul dvs. psihologic | 5 | De la: Freya_ 30 August 2010 23:25 |
Cum sa castigi intre 50 -150 euro pe luna | 8 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:40 |
Dar intr-adevar, s-a schimbat femeia? | 43 | De la: garbo_466560 21 Mai 2017 13:35 |
|
||
dilema | 46 | De la: LILO 6 Ianuarie 2010 08:22 |
Femeia | 13 | De la: ratuscaceaurata 30 Mai 2012 23:56 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri