ginette, timiditatea face buba la sufletel,ia-l mami de revere si buluceste-l undeva...spune-i verde in fata. frate vanghele, ce faci fratelo acolo? faci pe mortu'-n papusoi?fata asta arde aici..si voi nica,lemn tanase... |
||
iasomia Postat pe 26 Iunie 2009 15:02 |
||
---|---|---|
ca prea sunteti tristi . ceva mai de sezon intineresc potecile sub tei miroase-a flori , miroase-a vara si teii-si rasfrang floarea pe tainice alei si fiecare suflet e-o floare de matase si-n fiece miscare e un parfum de tei |
||
si_totusi Postat pe 26 Iunie 2009 15:32 |
||
Prietenie Arareori se poate sa intinlesti pe cale Un ins sa-ti stea alaturi far-s-aiba interes... Kiar daca dupa vorbe,par toti ca rupti din soare Nu vorba te convinga ci-a pasilor lui mers... Priveste-i in tacere si-asculta-i,ca-s sarmani Cu-atit mai mult cind smekeri ar vrea sa se arate Nu te incinte trufa,nici nu te inspaiminte Priveste-i goliciunea de dincolo de bani... |
||
|
||
valentino Postat pe 26 Iunie 2009 16:08 |
||
iote si valici ce dezamagit este.... tuselu' ia sa doinesc si eu nitel: fa-ma Doamne.. frunza rara ca ma da doru' afara ies din mine si ma duc la umbra deasa de nuc sa ma spele ploile sa imi cante ielele sa ma bata soarele. ca acu' sunt floare-n vant am in gura doar pamant foaie verde lemn turtit cat de mult am patimit numa' pt c-am iubit... of,of,mai,mai... da' de-as mai trage ,cate-am tras de iubit tot nu ma las c-am un mandru iubaret mandru'n sa descurcaret are-n ochii soare si miere simt ca lesin de placere cand se uita pe sub gene of,of,mai mai... |
||
iasomia Postat pe 26 Iunie 2009 16:18 |
||
valentino, se scrie "chiar" si nu kiar. ce aveti, domle cu "k" asta? | ||
si_totusi Postat pe 26 Iunie 2009 16:18 |
||
Totusica,e o boala contagioasa...scuze,eu cindva eram olimpic la romana...Iaso,nu sint dezamagit,doar realist. | ||
valentino Postat pe 26 Iunie 2009 16:21 |
||
totushel, e o moda cu k - asta iasomel, frumos mai doinesti. si... nu am pe cine buluci. ca nu m-a fermecat nici unul pe bune. |
||
gianiblue Postat pe 26 Iunie 2009 16:22 |
||
hai sa va pup pe toti trei,ca mi-a venit lumina putin....si pot sa-mi mai iau o rochie saptamana asta... |
||
iasomia Postat pe 26 Iunie 2009 16:24 |
||
Cind o probezi,baga o poza,sa vedem cum te prinde... | ||
valentino Postat pe 26 Iunie 2009 16:27 |
||
iaso, meriti de la trei rochii in sus. | ||
gianiblue Postat pe 26 Iunie 2009 16:27 |
||
copii | ||
iasomia Postat pe 26 Iunie 2009 16:31 |
||
iaso, sa-ti iei rochii vaporoase, inflorate, vesele - ca si tine. | ||
gianiblue Postat pe 26 Iunie 2009 16:50 |
||
asa fac.. numa' nu ma mai lauda atat,sa nu mi-o iau in cap... |
||
iasomia Postat pe 26 Iunie 2009 17:23 |
||
Iasomica,respectul ti se trage nu de la virsta ci de la naturalete...E darul tau,nu noi sintem de vina. | ||
valentino Postat pe 26 Iunie 2009 18:57 |
||
eeee, frumos, frumos... de ce, iaso, sa nu te laud? Cezarului tre' sa-i dai ce-i al Cezarului. E al lui, dom'le si gata! |
||
gianiblue Postat pe 26 Iunie 2009 19:14 |
||
Raman cu tine Aici raman. Aici. Cu tine. Nu te intreb daca e bine Eu nu te las, nu ma desprind Doar viata-ti vreau sa tot cuprind. Paream otrava, rea, un diavol Stiu. Si chiar te tot iert ca uiti Ca mi-am trimis fiori-n stol In ale inimii tale vaste curti. Sunt inger deghizat in rau Sa nu ma afle-n locul tau. Numai pe tine-mi stern alean Tot dorul meu de pamantean. Nu-mi pasa- sigur- de vad ei O searbada si rea si rece... Tu simti ca-mi pun fioru-n tei Si doar tu stii ce se petrece? Nu te lasa, nu ma respinge Doar tu stii dorul care plange Ce-ti pasa ce tot mai spui ei? Nu stii ca nu sunt Dumnezei? Nici eu nu sunt si nici nu simt. Doar sunt a ta si te conjur Sa ma lasi langa tine-n pamant Sa mor cu tine, s-avem flori in jur. by Gianiblue |
||
gianiblue Postat pe 26 Iunie 2009 21:09 |
||
ia gianeto, parodie de dimineata... merge la cafea... o suvita pierduta curgand pe obraz o urma de trup, adiind printre perne si lumina filtrata, ce cade pe gene, caldura ce-o simt inca jilav pe palme toate astea sunt ea un puzzle matinal ce-l rezolv linistit odata cu aerul iubirii consumate. |
||
zambil Postat pe 27 Iunie 2009 09:56 |
||
saru' mana. bine ai revenit. te credeam bolnav... | ||
gianiblue Postat pe 27 Iunie 2009 09:59 |
||
valica giani |
||
iasomia Postat pe 27 Iunie 2009 19:58 |
||
geaneto, ce de-ai mai scris, ai fost la inspiratie, brava.. |
||
kyra Postat pe 27 Iunie 2009 20:34 |
||
ca-n bancul cu crocodilul ce si-a pus cravata rosie | ||
pik_nik Postat pe 27 Iunie 2009 20:38 |
||
kyra Postat pe 27 Iunie 2009 20:39 |
||
exact, kyra! cine n-are cravata rosie, poate scoate limba. tot rosie | ||
pik_nik Postat pe 27 Iunie 2009 20:41 |
||
nea picnic, oamenii se joaca frumos acilea,nu te inteleg... |
||
iasomia Postat pe 27 Iunie 2009 20:43 |
||
pai nici io nu inteleg. ce am mai facut iar??? | ||
pik_nik Postat pe 27 Iunie 2009 20:45 |
||
nimic... baga o rima si matale,ca de ras e usor... |
||
iasomia Postat pe 27 Iunie 2009 20:48 |
||
ce aveti, domle de va intepati? azi sunt pusa pe haz, asa ca_ compunez si eu o poezie copiata. cica asa : strofa 1 preludiu Creste iarba, iarba deasa Perpendicular pe casa Vine calul si o paste Alta iarba se dezvolta strofa 2 concluzia Pasarile ciripea, N-avea treaba, Se distra! |
||
si_totusi Postat pe 27 Iunie 2009 20:49 |
||
rima e sub apa acum. stau la hidro, da' ies in 20 min. si "bag" | ||
pik_nik Postat pe 27 Iunie 2009 20:50 |
||
m-ai rupt totusico... | ||
kyra Postat pe 27 Iunie 2009 20:50 |
||
iubitii mei, cu plecaciune. dap, kyro, mi-a lipsit sefa doua zile si eu am stat pe forum cu mult tupeu. si fiind odihnita pe la orele alea... mi-au iesit porumbeii . sper sa nu fie ciori - porumbeii mei. asta este... |
||
gianiblue Postat pe 27 Iunie 2009 22:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
URARI | 27 | De la: garbo_19362 23 Ianuarie 2014 21:16 |
VINDECAREA PRIN GANDIRE.Cauzele bolilor | 5 | De la: ingerasulluptator 8 Mai 2012 14:55 |
intarcat | 1 | De la: iuliana23 4 Iunie 2011 08:23 |
|
||
Cum sa ignoram specimenele care ataca in haite? | 5 | De la: garbo027119 1 Ianuarie 2010 14:38 |
Sinceritatea | 2 | De la: luptatoareacurajoasa 31 Iulie 2010 14:32 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară