la poezeaua mea n-a iesit nimic inca?... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 27 Februarie 2009 20:30 |
||
---|---|---|
zambilica, lasa mami...ca devine interesant...e ca un fel de ..."recunoasteti interpretul" | ||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Februarie 2009 20:31 |
||
zambil..da de la el...o sa bag si eu zilele astea ceva de la geriatrie... dar sa-mi vina fioru'... |
||
|
||
iasomia Postat pe 27 Februarie 2009 20:33 |
||
mami iaso... pai il facusi pe bietu' tarnea de oracole?.. se poate?... adevaru' e ca cam asa e tarnea asta... |
||
zambil Postat pe 27 Februarie 2009 20:34 |
||
stai ca iti cauta pro poezeaua, nah... zambilica...pana nu bagi tu una carcotita, nu te simti bine... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Februarie 2009 20:34 |
||
wife... la ce memorie are, nu m-ar mira s-o gaseasca... prin subconstient pe undeva... |
||
zambil Postat pe 27 Februarie 2009 20:35 |
||
De la: zambil, la data 2009-02-27 20:34:26mami iaso...de fapt unde e prb ta? ...ca eu nu inteleg.. |
||
Postat pe 27 Februarie 2009 20:36 |
||
zambil, ma si sperie cateodata, parol...zici ca-i elefant acu' poate ca am si eu nevoie de ceva lecitina, ca uit cam des...mai ales ca tre' sa spal blidele... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Februarie 2009 20:37 |
||
sexi... tu cu cine te bagi in seama p-acolo?... sau te oftici ca te-a ghicit hepaticu asta de prometeu?... ma rog, l-a ghicit pe tarnea, nu pe tine... |
||
zambil Postat pe 27 Februarie 2009 20:39 |
||
zambile, om fi imbatranit noi..deveniram pretentiosi... |
||
iasomia Postat pe 27 Februarie 2009 20:39 |
||
buyeei...ca nu e hepatic...e poliglot...nah... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Februarie 2009 20:40 |
||
De la: zambil, la data 2009-02-27 20:39:05sexi...in seama te-ai bagat tu...daca esti un pic mai atent, o sa observi asta singurel, fara ajutorul nimanui, asta in primul rand...iar in cel de-al doilea rand...cumva m-am semnat eu la poezia aia, ca sa te apuci tu sa dai cu presupusul?...trage aer in piept...relaxeaza-te...si indreapta-ti privirea in alta parte... |
||
Postat pe 27 Februarie 2009 20:41 |
||
iasomico... deh, la batranete ce mai facem lumea din vorbe...cum e zicala?... da-i romanului mintea de pe urma... |
||
zambil Postat pe 27 Februarie 2009 20:41 |
||
wife... pai da.. ca asa stiam, ca sa ales cu ficatu' mancat... prometeu... |
||
zambil Postat pe 27 Februarie 2009 20:43 |
||
woamn, nu sarii fata! zambil seamana cu mine,rasfata altfel... |
||
iasomia Postat pe 27 Februarie 2009 20:43 |
||
sexi taica... lasa-ma-n durerea mea.. ca sunt batran si n-am chef la ora asta sa-ti descifrez tie dodiile... cand nu dai din autori cunoscuti... |
||
zambil Postat pe 27 Februarie 2009 20:45 |
||
nu i l-am mancat eu...pro poate sa confirme... bre...imi vine sa zic ceva, si nu e topicul potrivit...ma duc la chestiune |
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Februarie 2009 20:45 |
||
eu am scris niste versuri pe care mi le-am amintit acum...dupa cum se vede nici macar in intregime...nu mi-am asumat aceasta poezie ca fiind a mea, nu m-am dat eu mare poeta...normal sa ma deranjeze micile intepaturi, mai ales daca sunt lipsite de fond | ||
Postat pe 27 Februarie 2009 20:46 |
||
uite..vezi? trebuie sa te uiti bine.. zambil, dap...bine ca esti p-aici...ca sunt aproape veterana la varsta,totusica ce e mai mare cu un an..da' nu vrea sa recunoasca neam... sexi, iar te repezi...ia mai citeste tu odata. zambile, trebuie sa invatam copiii astia sa fie calmi... |
||
iasomia Postat pe 27 Februarie 2009 20:46 |
||
hai... gata in seara asta.. ca ma dor toate oasele...si in special coccipitalu' taica.. ca ma enerva sexi asta... |
||
zambil Postat pe 27 Februarie 2009 20:49 |
||
da' bagati-ma nene si pe mine in seama...ca am postat ceva la chestiune... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Februarie 2009 20:50 |
||
De la: zambil, la data 2009-02-27 20:49:58hai... gata in seara asta..si pe mine persoanele ca tine.... |
||
Postat pe 27 Februarie 2009 20:52 |
||
iote ca ma faceti baba si doar v-am zis ca-s fata mare. |
||
si_totusi Postat pe 27 Februarie 2009 21:02 |
||
De la: zambil, la data 2009-02-27 20:30:53la poezeaua mea n-a iesit nimic inca?... he,he,he... si totusi, asa de curiozitate: la ce stateai tu la rand? ce voiai sa targuiesti, de tineai coada in loc ? |
||
si_totusi Postat pe 27 Februarie 2009 21:09 |
||
sufletul meu un arcus a cantat odata pe strunele viorii. un pian a prins viata infiorat de suflet. tu ai atins ceea ce niciodata, nimeni n-a reusit vreodata. sufletul meu are corzi de vioara pe care se canta apasand strunele singuratatii noastre. mi-e dor de tine esti departe... si mi-e dor de tine mi-e dor de ochii tai mi-e dor de soapta ta mi-e dor de visul tau care s-a infiripat din infinitul sufletului meu. apoi a tremurat de frica. mi-e dor de privirea ta pierduta in inima mea, ascunsa adanc, in adancul sufletului meu. mi-e dor de tine si te vreau langa mine, acum, ieri, azi si maine si mereu... si mi-e dor... mi-e dor de tine. (sa nu radeti va rog de mine si sa nu ma criticati - sunt versuri scrise de mine acum 7 ani dupa prima intalnire cu cel ce avea sa-mi fie sot..scrise asa, mai pueril, dar asa am simtit....) |
||
tutankhamon Postat pe 27 Februarie 2009 21:54 |
||
Sarut Cand ai sa-mi iesi in cale iar Sa nu-mi spui nici o vorba, doar sa te apropii-ncet, tacut sa regasim intr-un sarut Trecutul-ntreg, imbratisati uitand de noi, de toti uitati si sa ramanem astfel, dusi ca in "Sarutul" lui Brancusi... |
||
stellutza Postat pe 27 Februarie 2009 23:33 |
||
EMOTII DE TOAMNA A venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite p�na la nori, ca ai sa te ascunzi �ntr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu o frunza de pelin. si-atunci ma apropii de pietre si tac, iau cuvintele si le-nec �n mare. Suier luna si o rasar si o prefac �ntr-o dragoste mare. Nichita Stanescu |
||
stellutza Postat pe 27 Februarie 2009 23:38 |
||
Undeva, candva... De ce Tu? De ce abia acum? Ai un atu? Avem un drum? N-am crezut in tine Nici in soapta vrerii Dar iata timpul vine Cu mantaua serii. Asa tarziu Ca niciodata Si totusi este viu Dorul tau de fata! Vei fi un ghiocel Pe muntele de ghiata Primul de acest fel Inoitor de viata Aura ta ma prinde Binecuvantez clipa Stejarul fara ghinde Isi scutura aripa Ma vrei in vesnicie Peste izvoare si ape? Teama nu ti-e tie Ca bolta o sa crape? Daca tu ma ceri Si-mi darui poezia Ta Cu pas iute de jderi In tine voi inopta Te voi iubi cum muntii Se arunca-n mare Atunci cand sfintii Blestema-n zare Piatra peste piatra Nu voi lasa din tine Voi pleca de la vatra Uitand ce-i rau si bine. Vom fi statuie-n Univers Stapani peste Timp si Eu Vom inchide vremea-n vers Pana ne va mirui Dumnezeu De n-ai sa ma vrei Si pasul de caprioara Te-o duce pe alt retevei, Va fi ca odinioara. Vor plange-n mine luceferi Vor cadea multe stele Nici plopii n-or mai fi teferi Ninsi de dorurile mele. Dar si atunci te-oi simti Si-nclestat voi urni stanci Pana mi-oi toci din zimti Si-nvins voi cadea pe branci. M-oi aduna din versurile tale Ca o -nvolburata galaxie Razele mele cadea-vor agale Urma si umbra Ta s-o mangaie Ne vom topi incet in zare Poveste noastra trai-va In inimi va croi carare Vor zice:Undeva, Candva... |
||
cercelmarilena Postat pe 28 Februarie 2009 03:23 |
||
As vrea sa-ti ofer o floare, Dar floarea se ofileste si moare. As vrea sa-ti ofer o raza de soare, Dar soarele apune si raza dispare. As vrea sa-ti ofer o stea, Dar stelele cad cand noaptea e grea. As vrea sa-ti ofer marea, Dar n-o pot cuprinde. As vrea sa-ti ofer un zambet, Dar zambetul dispare cand ingrijorarea apare. As vrea sa-ti ofer o planeta, Dar nu o pot stapani. Si pentru ca nu pot sa-ti dau nici floare,nici soare,nici stea, nici planeta,nici zambet sau marea, Iti ofer prietenia mea,iar tu daca doresti... Daruieste-mi dragostea ta! |
||
yyoana_62 Postat pe 28 Februarie 2009 03:24 |
||
VAL SI CER Val si cer Pasari ce pier Vale si munte Zodii carunte... Iubita vina Vie si senina, Sa uitam de miei Si de cei misei. Vina fara vina Gandul de-mi alina Gura de-mi saruta Cu tremur de ciuta Lasa amurguri Sa pasca muguri Lasa gheturi Sa piara-n ceturi Si numai mie Surazi duios Ti-aduc apa vie Ca vesnic prinos Doar noi doi Doar noi in lume Traim in zavoi Si n-avem nume. Dara albastra Lasam in urma E viata noastra Nori ce se scruma Lan de secara Cu bobi de roua Soarta mastera Franta-n doua Val si cer Pasari ce pier Vale si munte Zodii carunte. |
||
cercelmarilena Postat pe 28 Februarie 2009 03:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce v-a costat pastrarea unui copil? | 188 | De la: floradavdis 14 Aprilie 2010 13:41 |
29 iulie 2012 ultima batalie BASESCU CONTRA POPORUL ROMAN LA REFERENDUM | 216 | De la: elisabeta_boia 3 August 2012 20:43 |
voi ati crede? | 48 | De la: sora_ilsi 29 Septembrie 2009 00:43 |
|
||
urgent | 5 | De la: hermosa20 10 Iulie 2012 08:34 |
" LA MULTI ANI " DE SFANTUL ANDREI | 1 | De la: Nirvana 30 Noiembrie 2009 08:43 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară