coasta ta, auzi, bisnitz desantat.. mai lipsea "pestele" din peisaj.. heaven, esti erotica rau, hai ca m-am veselit, mi-ai adus aminte de niste scrisori de dragoste.. |
||
kyra Postat pe 1 Iulie 2009 18:44 |
||
---|---|---|
http://4life-romania.blogspot.com | ||
TF_ Postat pe 1 Iulie 2009 18:46 |
||
hai bre fata..nu acilea... | ||
|
||
kyra Postat pe 1 Iulie 2009 18:49 |
||
De la: kyra, la data 2009-07-01 18:49:36hai bre fata..nu acilea...lasa fata si acilea,vreodata o avea cineva nevoie de informatiile de acolo si-mi va multumi... |
||
TF_ Postat pe 1 Iulie 2009 18:52 |
||
in poezele, mai baga o vitamina C ? | ||
kyra Postat pe 1 Iulie 2009 18:54 |
||
ceva lamaita | ||
blanca Postat pe 1 Iulie 2009 18:56 |
||
mielu`, de inviorare..he, he.. | ||
kyra Postat pe 1 Iulie 2009 19:03 |
||
Povestea Freziei e si a ta Floarea care sa visezi te facea Sa iubesti natura Sa iubesti femeia Asta iti arata Sa o protejezi si sa o ingrijesti Atata vroia Sa fi alaturi de ea Asta isi dorea Sa simta caldura ta Era tot ce vroia Sa simta parfumul tau Sarutul sublim Atat isi mai dorea Era greu sau nu Tu ai plecat spre alte zari si lumi Si singura ai lasat-o Sa se usuce si sa dispara Fara iubire si culoare Doar asta vroia De ce ai plecat ? Cu greu a mai rezistat Dar ea nu va uita Frezia va ramanea O floare adorata de altcineva Tu ai plecat ,ea va sta Sub acelasi cer si stele Oftand dupa vise si iele Va astepta ! O alta iubire ,o alta zi ,pe altcineva���. |
||
Postat pe 2 Iulie 2009 07:59 |
||
n-a mai suportat metrica, mami... d-aia a plecat... | ||
zambil Postat pe 2 Iulie 2009 09:11 |
||
De la: kyra, la data 2009-07-01 18:44:42 coasta ta, auzi, bisnitz desantat.. erotica........nu sunt poezii numa erotice....si pasionale,romantice....cu un pic de aroma erotica..... |
||
Postat pe 2 Iulie 2009 09:22 |
||
IMPRUMUT DIN MINE de Marilena Mihai(Caly) Ai vrut sa imprumuti O aripa din mine, Fericirea o facuse Fulger sa decada. Pe lang-a ta Aripa mea Era de sticla. "De ce-i asa?" M-ai intrebat. "Sufletul tau Zanatec vinovat!" Aripa mea Prea l-a citit... Incorsetat. |
||
mihaiarilena Postat pe 2 Iulie 2009 09:38 |
||
marileno... nu ti-e greu cu sacu' ala de sticle in spate, fato?... |
||
zambil Postat pe 2 Iulie 2009 09:41 |
||
leno, ia d-acilea... da' sa stii ca nu te mai pup ,pana nu bagi si una optimista... |
||
iasomia Postat pe 2 Iulie 2009 09:47 |
||
TRUP DE MARE de Marilena Mihai(Caly) Trupul de mare, Zvacnind ca mirul pamantului In sangele inviorat de buzele soarelui, Mirosea a valvataie nauca, Intamplata tarziu, Dintr-o farama de existenta, Respiratie obosita, Intr-o farama de spuma, Intr-o farama de luna. |
||
mihaiarilena Postat pe 2 Iulie 2009 11:22 |
||
Iaso,cu plecaciuni | ||
mihaiarilena Postat pe 2 Iulie 2009 11:33 |
||
De la: TF_, la data 2009-07-01 18:52:06De la: kyra, la data 2009-07-01 18:49:36hai bre fata..nu acilea...lasa fata si acilea,vreodata o avea cineva nevoie de informatiile de acolo si-mi va multumi... ...sau, cel mai probabil, va reactiona cum am reactionat si eu... da' daca iti zic si tie, vei spune ca sunt marlan! |
||
Thor Postat pe 2 Iulie 2009 11:39 |
||
haven, eu zic sa nu te grabesti. nu e nevoie de o poezie pe zi . la aceasta cu frezia, ai de lucrat si de prelucrat. de fapt, eu zic sa o rescrii fara sa pastrez vreun vers . poate doar titlul | ||
si_totusi Postat pe 2 Iulie 2009 12:04 |
||
De la: mihaiarilena, la data 2009-07-02 09:38:21IMPRUMUT DIN MINE nu inteleg nik adica ea era sincera si transparenta in tot ce gandea si simtea iar sufletul lui vinovat de zanatec nu era pe aceeasi unda ? si versul acesta cu " prea l-a citit " . adica cum "prea?" |
||
si_totusi Postat pe 2 Iulie 2009 12:09 |
||
ce de erotiZm p-acilea! ia, sa bag si io un blestem. niste Brumaru: Crapa-ti-ar c.u.r.u-n doua b.u.c.i frumoase, Plezni-ti-ar p.i.z.d.a-n patru buze moi, Femeie teleguta de matase Cu rotile muiate in oloi. Si fi-ti-ar mutra-n puscaria dulce A parului tau galben, revarsat Ca niste raze lungi ce vor sa-si culce Blind amintirea soarelui pe-un pat. Caci mi se rupe-n paispe de placere Si mi se umfla sufletul de sos Cind pielea ta, prelinsa ca o miere Din crestet pina-n talpi, ti-o ling pios. |
||
tulipe Postat pe 2 Iulie 2009 12:20 |
||
Mi-e dor... Mi-e dor de zarzarul inflorit Sub care noi ne-am tot iubit Mi-e dor de apa cea albastra In care-am scaldat iubirea noastra. De iarba-nalta iar mi-e dor Ce n-a lipsit din drag decor. De dor de stele-n noapte scanteind Ma simt - dupa multi ani - tot tresaltand. Dar dorul cel mai mare e de tine O, cat as vrea sa vii la mine! Dar... nu te-am intrebat: tie ti-e dor? Sau al tau amor e-al toamnei cocor? by Gianiblue |
||
gianiblue Postat pe 2 Iulie 2009 13:31 |
||
marilena-pisi mamicule, tu faci misto de mine cu "you wish" ala?.... ce wishuiesc? optimismu'?pupicii? sau plecaciunile alea?... tusica, tulipe, asa buburuza..baga d-astea criminale..baiat bun brumaru ala.. giani, hai ca nu am mai simtit nevoia sa modific nimic... |
||
iasomia Postat pe 2 Iulie 2009 15:15 |
||
si pentru ca imi placu buburuza ta, uite, va mai dau un nebun. dinescu. cre' ca e poezia de debut. cand era el tanar si ferice Sunt t�n�r, Doamn�, vinul m� �tie pe de rost �i ochiul sclav �mi car� fecioarele prin s�nge, cum a� putea �ntoarce copilul care-am fost c�nd carne-mi �nflore�te �i doar uitarea pl�nge. Sunt t�n�r, Doamn�, lucruri am a�ezat destul ca s� pricep c�derea din somn spre echilibru, dar bulg�ri de lumin� dac-a� m�nca, s�tul nu m-a� �ncape �n pielea mea de tigru. Sunt t�n�r, Doamn�, t�n�r cu spatele frumos �i vreau drept hran� lapte din sf�rcuri de comet�, s�-mi creasc� ceru-n suflet �i stelele �n os �i s� dezmint z�pada pierdut �n piruet�. Sunt t�n�r, Doamn�, �nc� aripile m� �in chiar de ating p�m�ntul pe-aproape cu genunchii, aceast� putrezire m�-mbat� ca un vin c�ci simt curg�nd prin d�nsa bunicile �i unchii. Sunt t�n�r, Doamn�, t�n�r, de-aceea nu te cred, oric�t mi-ai spune, timpul nu-�i ascute gheara de�i arca�ii ce�ii spre mine �i reped s�ge�ile vestirii, sunt t�n�r. Bun� seara! |
||
tulipe Postat pe 2 Iulie 2009 15:26 |
||
buburuzo, ia mami.. http://www.youtube.com/watch?v=J8IskztEMK4 |
||
iasomia Postat pe 2 Iulie 2009 15:29 |
||
iaso, saru'mana, boieroaico! mi-ai inseninat ziua. |
||
tulipe Postat pe 2 Iulie 2009 15:41 |
||
de dupa... nemiloase ploi: Imi place ploaia asta fara sunet Ce �mi uda pasii prin trecut Imi place amorul vechi si umed Ce ne dadea atatea roluri Atatea stari de nenascuti ! Iesind din ele Iesind din sfera iubirii noastre calme Am regasit-o astazi pe sub ploi Si ti-am furat-o'n fuga de pe ploape Pastrand-o vesnic ferecata In clipa surda dintre noi! |
||
fleur_de_lis Postat pe 2 Iulie 2009 16:17 |
||
ia sa bagam si ceva zambete,ca vaz ca va apuca depresia,da sa nu faceti gat..stiti ca eu lucrez in viteza, si nu am timp de cenzura: afara ploua ca-n nuvele tu baga-mi mana in dantele saruta-ma elaborat m-am plictisit sa zac in pat deschide s-o sticla cu vin sa ne-ametim sa ne iubim sa fierbem ca piftia-n doi sa cada tavanu' pe noi sa ne-nvartim ca-n carusel tu sa ma rogi sa stau nitel eu sa refuz,sa te-nrobesc sa dau din cuibu' meu ceresc sa-ti vina sa ma faci regina eu sa iti spun: n-am nicio vina, ca esti frumos si te iubesc amoru' meu nepamantesc... |
||
iasomia Postat pe 2 Iulie 2009 16:42 |
||
ia mami, sa radem impreuna... he,he,he... afara ploua ca-n nuvele iar tu imi umblii la bretele si ma atragi incet in pat sa ne iubim elaborat. stiu ca o faci din plictiseala dar ma atragi cand te vad goala si trag o dusca din clondir sa te inghesui abitir prin perne moi si paturica, iar tu sa torci ca o pisica. tu te prefaci ca ma refuzi dar ai deja bikinii uzi si cand te vad in tremureala m-apuc-asa un fel de boala, imi fuge sangele din cap si se opreste in protzap, de-mi pierd control si-mi ies din fire si mintea-mi sta tot la iubire. |
||
zambil Postat pe 2 Iulie 2009 16:58 |
||
zambilu' frumos mai radem amandoi atat de sexi si de goi... |
||
iasomia Postat pe 2 Iulie 2009 17:01 |
||
noi radem, insa e cam groasa ce zici sa ne iubim pe masa?... |
||
zambil Postat pe 2 Iulie 2009 17:03 |
||
auziti, mai, fratilor, da' voua va vin pe banda sau ati vazut filmul? |
||
Thor Postat pe 2 Iulie 2009 17:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Subiect deschis de Nuti-Vio ,,Doamnelor si domnilor, care e starea dvs de spirit, astazi?" | 37671 | De la: Ioana007 11 Iulie 2016 20:06 |
De ce nu este bine sa fii invidios? | 35 | De la: ingerasulluptator 19 Aprilie 2012 15:38 |
Despre actul sexual | 11 | De la: narcysa 28 Noiembrie 2010 10:09 |
|
||
Veste trista in ajun de Martisor | 8 | De la: me_reloaded 15 Martie 2011 00:09 |
ma simt singura ce sa fac? | 8 | De la: iasomia 22 Iulie 2010 09:54 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară