eeee... zambilu?... fin observator se leagana razand pe un picior se-amuza cu vecinii din tronson va spun pe bune ca-i un pic mason dar are, nenea, inima de aur si e doar cu cin' trebuie balaur si simte omul far' de gresh pe rau il leaga fedelesh |
||
gianiblue Postat pe 2 Iulie 2009 18:31 |
||
---|---|---|
S-ancins hora literara Cum nu fu demult in tara Macar sa ne-nveselim Printre versuri zbenguim Si chiar de viata-i si-amara P-aci pare mai usoara De unii zic:sint nebuni N-au dreptate,spun minciuni Decit fata tot plouata Mai bine inseninata Mai pocniti din bici odata Sa s-auda-n lumea toata... Hai,Hai... |
||
valentino Postat pe 2 Iulie 2009 18:38 |
||
ei, gianinuco, ce tot spui? zambilu-i om la locu' lui! mai trebe doar din cand in cand sa dea cu unii de pamant, caci ce s-ar face fara el comunitatea cu catel si cu purcel? din cand in cand mai da cu unii de pamant. si are grija uneori sa rupa buruieni din flori! |
||
|
||
Thor Postat pe 2 Iulie 2009 18:39 |
||
valentino, lasa, mai nu suna din zurgalai doar o vorba vreau sa-ti spun: mai e timp pan' la craciun |
||
si_totusi Postat pe 2 Iulie 2009 18:44 |
||
mai, vidare, frate drag asta pusei in vileag el e tatal meu dulcel iar eu nu-s Oedip defel. mie-mi place gradina curata si de vine vreo surata care-mproasca cu noroi zambilu' face din ea gunoi este sever, nu pot sa mint nu ma lasa sa m-alint insa asta ma ajuta sa nu fiu vreo ciufuta |
||
gianiblue Postat pe 2 Iulie 2009 18:44 |
||
totushel, iubita mea ne-om da si cu sania pan' atunci noi doar cantam hazul nostru sa-l pastram |
||
gianiblue Postat pe 2 Iulie 2009 18:45 |
||
Valentino, hai, mai, frate, Ca io-s in minoritate! gianinuco, stai asa, ca mi-ai atins inima: bravo, fato, sa te-ajute, ca-oricum e plin de ciufute peste tot. dar si tu vezi ca langa el n-ai sa pierzi. (sa nu spuna c-am dat cu toti-n cultul personalitatii ) |
||
Thor Postat pe 2 Iulie 2009 18:48 |
||
Totushico ma retrag Concurentei fata nu-i fac Vad ca esti curtata rau Ma retrag la iatacul meu. |
||
Aemulus Postat pe 2 Iulie 2009 18:49 |
||
micabis | ||
si_totusi Postat pe 2 Iulie 2009 18:50 |
||
Aoleo! gianina mea! Nu te da la totusica Pen' ca vine-ndata mica Si te ia de par duios (ca pe mine, serios!) |
||
Thor Postat pe 2 Iulie 2009 18:51 |
||
vidare, fratele meu bun mai este Dumnezeu ca ne-aduna asa pe toti far-un dram de idioti as dormi, trai aici. afar' sunt ca un arici... da' cu voi ma desfashor nu-mi mai vine sa m-omor |
||
gianiblue Postat pe 2 Iulie 2009 18:52 |
||
asa se intampla cand ai prea multi pretendenti. nu ramai cu nici unul soarta cruda | ||
si_totusi Postat pe 2 Iulie 2009 18:53 |
||
totushel? o floricica! eu o stiu de bunicica nu ca da in oameni buni de sambata pana luni |
||
gianiblue Postat pe 2 Iulie 2009 18:53 |
||
Zimbetu-ti stirb de cadana Totushel, mie-mi da vina Ia sa curat sandramaua Ca sa plece haimanaua Geani, Vidar pai apoi Totushica nu-i de voi Nici de mine nu o fi Decit poate pentru-o zi. |
||
Aemulus Postat pe 2 Iulie 2009 18:56 |
||
totushel, adevar graiesti cand ai multi vrei sa te piteshti dar cum ei incep sa plece albia-ncepe sa sece. |
||
gianiblue Postat pe 2 Iulie 2009 18:56 |
||
ce-ash mai sta cu voi aici!! da' aud plesnet de bici ma duc dincolo la sex, ca-mi devine omu' ex |
||
tulipe Postat pe 2 Iulie 2009 18:57 |
||
lasa, mica, nu-i nimic, o iubim si noi un pic. |
||
Thor Postat pe 2 Iulie 2009 18:57 |
||
micabis, esti aventuroasa totushel e serioasa nu stiu daca te-accepta asa pentr-o noapte; nu-i de ea. |
||
gianiblue Postat pe 2 Iulie 2009 18:58 |
||
tulipo, pai cum asa? nu-i prea dimineata? da' nu spuneai ca ma iubesti? tu acum ma parasesti? |
||
Thor Postat pe 2 Iulie 2009 18:59 |
||
tulipe, o, floricea! du-te, du-te, fata mea decat plansa la divortz mai bine iubita de-un sotz |
||
gianiblue Postat pe 2 Iulie 2009 18:59 |
||
vidare, nu sari calul! sare sotzul cu pumnalul sare si sotzia ta ca nici ea nu-i canapea! |
||
gianiblue Postat pe 2 Iulie 2009 19:01 |
||
haoleu manca-v-ash gura! ce ma mai dadeti d-a dura. vidare, tot te stimez. fug d-acilea, c-o-ncasez |
||
tulipe Postat pe 2 Iulie 2009 19:05 |
||
ei, gianino, vorba vine nu vezi ca vorbitu-n rime dauneaza pe la cap? eu de asta nu mai scap! |
||
Thor Postat pe 2 Iulie 2009 19:08 |
||
n-o patesti, iubita mea doar daca ai sotz haimana desi, dupa cum ne spuneai din soare il tot rupeai. |
||
gianiblue Postat pe 2 Iulie 2009 19:09 |
||
Totusica,sora mea Este drept ce spui mata' Dar pe-atunci sa iasa bine Ne-antrenam cum se cuvine Mai tulipe,scumpa mea, Cheama sotu icisha S-ai sa vezi ca i-o placea mult,ca nu ar mai pleca Numa nu-l scapa la fete Stii,se-ncurca printre plete... |
||
valentino Postat pe 2 Iulie 2009 19:09 |
||
nu, vidare, dragul meu. intreaga-s la cap si eu chiar daca tot scriu pe-aici. iti jur: mintea nu-ti strici. |
||
gianiblue Postat pe 2 Iulie 2009 19:11 |
||
valentino, multumim sa stii ca noi te iubim ca ne crezi asa de faine sa-l vrajim fara de taine. dar tulipe-i floarea lui comoara romanului... (parca Alexandre Dumas) si-mpreuna au ramas. |
||
gianiblue Postat pe 2 Iulie 2009 19:14 |
||
Gata ca v-ati haladit De poezit ati poezit Mai treceti si pe prozele Ca-s satula de poezele Mi-am pierdut si rimele Am uitat si strofele Ce-o zice vre-un nou venit "Pe unde am nimerit?" "Pe site-ul lui Paunescu, Eminescu, Condeiescu?" |
||
Aemulus Postat pe 2 Iulie 2009 19:17 |
||
mica: ori mai bine pervertescu, vorba lui zambil | ||
Thor Postat pe 2 Iulie 2009 19:19 |
||
Tu ai pus punctu' pe I Una-i crede,alta-i sti... io pe voi va stiu de-acuma Nu doar faine,cum e luna, Insa si destepte foc (scuip in sin sa am noroc) |
||
valentino Postat pe 2 Iulie 2009 19:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
disperata | 4 | De la: casperphantom 22 Ianuarie 2011 17:03 |
am nevoie de o indrumare | 9 | De la: kokomic 1 Ianuarie 2011 02:53 |
Oamenii inteligenti si cu psihic bine dezvoltat trebuie sa gandeasca cu voce tare...De ce? | 10 | De la: quasaria 30 Iunie 2010 20:50 |
|
||
intarcat | 1 | De la: iuliana23 4 Iunie 2011 08:23 |
femeia la volan si barbatul in dreapta | 209 | De la: vb_violeta2YAHOO_COM 8 Ianuarie 2010 18:25 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară