moshule ramai perplex daca arunci un ochi la sex |
||
blanca Postat pe 2 Iulie 2009 21:34 |
||
---|---|---|
mielu, sexu nu-i de mine pensia abia ma tine... |
||
zambil Postat pe 2 Iulie 2009 21:36 |
||
stai tu calma, mai geaneta ca nu va iau la goneta... |
||
|
||
zambil Postat pe 2 Iulie 2009 21:37 |
||
Mai zambilu' esti modest tu de sex te bucur fest nu de bani e mare lipsa ci de timp si de...putinta |
||
valentino Postat pe 2 Iulie 2009 21:38 |
||
hei, mielutzo, aparusi? te luam si pe tine-acus si te tinem numa-n rime, de-o sa te trezesti, vezi bine, ca nu mai stii cat e ceasul. da' nici n-o sa-ti mai vezi nasul de atatea laude! hai, toti s-o aplaude! |
||
Thor Postat pe 2 Iulie 2009 21:40 |
||
mai vidare, la multe replici! ca tare bine si frumos le zici tu pe-aici sa ne traiesti sa nu uiti sa ne iubesti! sefu-i sef si-n pielea goala pan' te face de ocara daca nu pot sa-l respect ma iau chiar cu el de piept daca-i bun si omenos eu stiu ma purta frumos si-i dau inzecit -sa stii stau si pan' la ore tarzii. daca-i drept si intelept eu pot chiar sa-l mai astept sa-mi mareasca leafa -vezi nu-s o rea precum ma crezi. |
||
gianiblue Postat pe 2 Iulie 2009 21:40 |
||
acu'mi te dai artist da te stiu eu alchimist Iar in v(i)ersuri esti sprintar dar te dai octogenar |
||
blanca Postat pe 2 Iulie 2009 21:40 |
||
Giani, vrei sa vezi Sibiul? (vad ca ti-ai postat CV-ul ) |
||
Thor Postat pe 2 Iulie 2009 21:42 |
||
valentine, nu-mi da ghes vreo carlana sa indes intre topice debile cu papuci, flori si pastile ca de am chef de lipeala ma trezesc iute din boala... |
||
zambil Postat pe 2 Iulie 2009 21:43 |
||
mielu, ce faci, iscodesti? vaz ca vrei sa-ti spun povesti... |
||
zambil Postat pe 2 Iulie 2009 21:45 |
||
eiii, zambil e chiar mason ne-o tranteste de fason se tot da un porumbel cand toti stim ce e cu el are bani, averi, are multe numai ca sunt mai mult culte avutia-i toata-n minte niciodat' nu se dezminte |
||
gianiblue Postat pe 2 Iulie 2009 21:45 |
||
o poveste n-ar fi rea ca tot te pricepi mata |
||
blanca Postat pe 2 Iulie 2009 21:47 |
||
bre geaneto, tu ai scoala da' o dai pe maneleala. bani, averi... pai te-ai smintit? sunt un nene linistit... |
||
zambil Postat pe 2 Iulie 2009 21:48 |
||
mielu', las' ca-ti spune moshu de povestea cu cocosu' da' vine baba rugina si te-ntreaba de gaina... |
||
zambil Postat pe 2 Iulie 2009 21:51 |
||
mosule, vazui In bruges, criminal , vazusi? vazui gnomi, pitici si curve multe.. dracu` mai adoarme...lumeeeee |
||
kyra Postat pe 2 Iulie 2009 21:51 |
||
Sezatorile sint bune Ca pe toti vrea sa ne-adune S-apoi cind se zice-n versuri Mai ca io imi ies din dresuri... |
||
valentino Postat pe 2 Iulie 2009 21:51 |
||
De la: zambil, la data 2009-07-02 21:48:11bre geaneto, tu ai scoala nea zambile..fii cuminte Giani are multa minte zice de alte averi sufletesti de mari boieri!! |
||
superbus Postat pe 2 Iulie 2009 21:52 |
||
kyralino, e de moarte filmu ala-i ca la carte |
||
zambil Postat pe 2 Iulie 2009 21:52 |
||
vidar, sincer, fara SCUZE? nimeni nu poate s-acuze ca vreau oras civilizat cu crescutul terminat. caci aici, la Bucuresti poti doar sa copilaresti toti sunt pusi pe mare hartza te transforma intr-o catza. eu-s cu elita - vezi bine nu cred ca ma pot abtine sa nu tintesc tot mai sus... eu pun clasa mai presus de orice fatzarnicie si de orice frenezie omul bun si drept doresc la Sibiu mi-au zis ca-l gasesc. |
||
gianiblue Postat pe 2 Iulie 2009 21:53 |
||
nea superbe, pricepui lu' giani-i bagai un cui... |
||
zambil Postat pe 2 Iulie 2009 21:54 |
||
moarte multa, moarte deasa.. cine dreacu se indeasa ? da nu-i bai, ca fuse fain mai ai unu` sa imi dai ? |
||
kyra Postat pe 2 Iulie 2009 21:54 |
||
iote ca veni si kyra sa isi acordeze lira! hei, kyrutzo, ce-ai gandit mai 'nainte, de-ai fugit? te-ai gandit ca scapi cumva sa-mi dai si tu replica? |
||
Thor Postat pe 2 Iulie 2009 21:54 |
||
mai vidare vidarus as vrea eu asa urcus de la vorbele banale la cuvinte sunatoare si m-as tot lasa purtata dar talentul nu m-ajuta dar vecin bun cum imi esti Sper sa nu ma amentesti |
||
blanca Postat pe 2 Iulie 2009 21:55 |
||
kyro, vara m-a topit vad filme de om tampit watchmeni shui si transformeri cu actori de la someri... |
||
zambil Postat pe 2 Iulie 2009 21:57 |
||
hai ca aparui si eu un salut, ma-nclin de greu vad ca tema este data si-n poeme o facem lata vad ca se vorbi de sex mai c-o vorba, mai din plex si-o dam in rime iara ca sa nu bufnim pe-o nara mai ca-mi place langa voi s-o mai zicem din cimpoi si s-aud povesti de-amor cum e placul tutror uite-acuma, pe-ndelete eu parcurg ce-i scris de fete si dau vorba la baieti sa nu fie natafleti |
||
tutankhamon Postat pe 2 Iulie 2009 21:58 |
||
dom, vidar, vazui un film iote colea, e delir !! frumusetea rapitoare zici mata ca sa mi-o cant? neee.., chisior de sticla nene, asta-i firma mea acu` |
||
kyra Postat pe 2 Iulie 2009 21:59 |
||
zambile, tu shuguiesti sau nu mai stii sa citesti? eu te-am asezat pe-un soclu tu-mi dai maneaua ca cioclu eu? manele? tu glumesti rock si blues doar sa primesti de la asa fata faina... tu ma tratezi ca pe-o haina asa vezi rasplata mea? sa ma dai pe o manea... sa-mi intinzi asa o cursa sa ma vezi intinsa, scursa... |
||
gianiblue Postat pe 2 Iulie 2009 21:59 |
||
seven pounds vazui aseara will smith asta ma omoara iar lacrimi si dureri unde-i veselu' de ieri?.. azi ma bag sa-l vad pe sicko medicale, mai kyrico... |
||
zambil Postat pe 2 Iulie 2009 22:01 |
||
Chirule, vazu-si bre ceapa? Si nu spui ca te-a dat gata? Ori ai ris ori nu ai ris Sau te puse pe ris/plins? |
||
Aemulus Postat pe 2 Iulie 2009 22:02 |
||
geaneto, zisei adica la idei ca maneleai imi ziceai adanc din scripca de averi si de parai... |
||
zambil Postat pe 2 Iulie 2009 22:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Replica la un sibiect anterior... V-ati da sotia/iubita unui alt barbat, pentru o noapte de amor, daca ati fi compensati cu 1 milion de euro? | 13 | De la: picaturaderoua 21 Decembrie 2010 17:34 |
De ce femeile numai au grija de ele dupa ce se casatoresc?? | 191 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:36 |
Intrebare la vreme de seara | 136 | De la: me_reloaded 13 Octombrie 2010 00:16 |
|
||
Mesaje | 5 | De la: Deliaaa 22 August 2018 16:05 |
operatie....ajutor | 11 | De la: sora_ilsi 30 Noiembrie 2009 13:36 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară