Eu trecui pe comedii Naked gun one, two and three |
||
Aemulus Postat pe 2 Iulie 2009 22:03 |
||
---|---|---|
domnule zambil, invata bine de la una mai tanara ca tine ca viata nu-i doar hlizeala ci mai este si tranteala |
||
gianiblue Postat pe 2 Iulie 2009 22:03 |
||
s-a incins si Gianishor bine-i zice din glascior toti dipretuim maneaua de la ea ne ia damblaua!!! |
||
|
||
superbus Postat pe 2 Iulie 2009 22:04 |
||
Mico, ceapa ta urmeaza, asta seara o facem lata.. ca titrarea o gasii batistute, sa te tii |
||
kyra Postat pe 2 Iulie 2009 22:05 |
||
io vazui apocalyptus si de-atunci tot am un rictus ca de bun , nu zic ca nu-i dar ii crud.. ma ului |
||
blanca Postat pe 2 Iulie 2009 22:06 |
||
mie-mi spui tu de tranteala, clinci, gramezi si tavaleala? pai acu' sunt ramolit nu-mi mai arde de caftit.. |
||
zambil Postat pe 2 Iulie 2009 22:07 |
||
zambile, eu stiu ce-ai zis tu n-ai citit al meu scris mintea-ti iute a fost a mea vrere sa o scrii la declaratie de avere. |
||
gianiblue Postat pe 2 Iulie 2009 22:07 |
||
dom zambilu` s-a marcat, sa mor io de nu le cat.. |
||
kyra Postat pe 2 Iulie 2009 22:08 |
||
nu-ti mai arde, asta-i sigur dar eu nu pot sa te-asigur ca nu vei mai fi fentat cat traiesti esti condamnat |
||
gianiblue Postat pe 2 Iulie 2009 22:09 |
||
mai, tulipo, nu mai sta ca-i vai de cocoasa ta tu cu sotul nu te pui caci altfel tu faci cucui valentino face feste si e iarasi pus pe teste sa-l incurce pe "tulipoi" daca el se da la noi si zambilu-i mester mare iar la versuri este tare si ne corecteaza-ndata unde "verseaua" este lata giani si cu vidar iata se-nfratira fara pata dar parca in vorba lor se si simte un fior |
||
tutankhamon Postat pe 2 Iulie 2009 22:09 |
||
mielutzo, nu te-ametesc, eu asa nici ca gandesc! ca-s departe zilele cand vrajeam eu junele! le-ntorceam, le pipaiam si pe urma le tzucam de cadeau minteni, mai frate, toate late si pe spate! da' acuma, ce sa-ti spun? io-s pe la sfarsit de drum in ce priveste-ameteala (acu-s mai mult cu lipeala ciolanelor prapadite ca mi-s tare paradite ) |
||
Thor Postat pe 2 Iulie 2009 22:10 |
||
Si daca va plac filmele cu umor englezesc cautati "Black Adder" E cu Mr. Bean in rolul principal asa cum e si filmul "Johnny English" Si oarecum similar cu "The Onion" este " Idiocracy" |
||
Aemulus Postat pe 2 Iulie 2009 22:13 |
||
aoleooo!!! Tuto!!! ce faci??? vezi ca-mi bagi in casa draci!!! simti fiori? deci fara gres: o sa dorm de-acu' pe pres! |
||
Thor Postat pe 2 Iulie 2009 22:14 |
||
copii, e mai rau ca porcina aia | ||
kyra Postat pe 2 Iulie 2009 22:14 |
||
se rimeaza aici in draci nici nu stii ce sa mai faci sa te faci mare poet sau te lasi incet incet!! |
||
superbus Postat pe 2 Iulie 2009 22:14 |
||
Eu va spun c-am ametit Si rimez la nesfirsit. Chiar si pruncii au vazut C-am luat-o pe uluc. Gata frate ca mi se scurtcircuiteaza lampile. |
||
Aemulus Postat pe 2 Iulie 2009 22:16 |
||
kyro, mielu, geanetzico eu ma bag sa-l vad pe sicko michael moore asta-i traznit pe yankey i-a zapacit cu mistoace si nasoale el la toti le-a dat la gioale da' de vreti sa va distrati religulous sa vizionati rasul sa va tavaleasca la prostia omeneasca... |
||
zambil Postat pe 2 Iulie 2009 22:16 |
||
Superbus, mai bine-asa: Eu ma las de-acuma. Pa! |
||
Thor Postat pe 2 Iulie 2009 22:17 |
||
porcina e mic copchil de iei virus de zambil |
||
blanca Postat pe 2 Iulie 2009 22:17 |
||
vidaru, daca purtau toace cui cadeau late, precum spui ia sa fi purtat opinci ar fi avut stabilitate si nu se lasau pe spate |
||
si_totusi Postat pe 2 Iulie 2009 22:17 |
||
tutankamoano, ti-o spun sincer tu joci rolul unui inger care-mi da a mea speranta ca mai fac la fiori fata cu vidar, insa, vezi bine e cu interes spre mine sa-i ridic nivelu'-n firma celor care joaca pe sarma e artistic interesul si poate mi-oi pune fesul sa-i aduc umor in firma poate-mi capat si o prima. |
||
gianiblue Postat pe 2 Iulie 2009 22:19 |
||
sa ai spor la sicko , nene io ma car la ceapa, vere.. |
||
kyra Postat pe 2 Iulie 2009 22:20 |
||
Oameni buni, e bine asa! Daca s-a indoit cineva ca exista o comunitate aici, AZI I-AM DEMONTAT TOTI TEORIA! Suntem niste mishto, faini, etc. Eu va pup pe basc. Catzeaua mea m-a iertat pana acum... Trebuie sa o scot afara. Voi reveni peste o ora. Puteti sa ma barfiti - intre timp. Dar accept doar versuri! |
||
gianiblue Postat pe 2 Iulie 2009 22:24 |
||
Uite ca vad pentru a 3000 oara (la cererea piciului meu) "Indiana Jones & the Kingdom of the Crystal Skull" Si binenteles ca dupa asta urmeaza " Indiana Jones & the last Crusade" Ca le stiu replicile pe de rost....vai de viata mea.... |
||
Aemulus Postat pe 2 Iulie 2009 22:25 |
||
V-am pupat si eu . Noapte buna ! |
||
blanca Postat pe 2 Iulie 2009 22:26 |
||
- mergeai incet pe-alee asta-vara si m-a cuprins un mic fior pe dat', carai galeata plina de-apa chioara si un bostan aveai pe omoplat. si te priveam gandindu-ma, vezi bine, ce trista soarta-n viata ai avut cand te-am vazut cum te puneai pe vine si-ti admiram piciorul din sezut! o, ce n-as da, frumoasa domnisoara, sa -mi plimb privirile-mi din nou, duioase, pe piciorusele-ti de caprioara!" - Asa subtiri?! - O, nu! Asa paroase! |
||
Thor Postat pe 2 Iulie 2009 22:28 |
||
totusel, da, nu e iarna, dar cu gandul doar la slana unii-ncurca continente longitudini si torente(de ploaie, de zapada, nu conteaza!) micabisule, mai fata trebui' s-o facem lata sa ne meditam un pic sa prinzi rima in buric gianineto, fata mea, stai o tzara, nu dadea ca io pricepui pe loc ca e fum, dar fara foc si superbul se trezi mai pe la vreo trei chindii si arnuca iar la shto doua rime si-un misto |
||
tutankhamon Postat pe 2 Iulie 2009 22:29 |
||
Noapte buna dragi forumisti de departe. Ne mai intilnim noi si miine iar de nu atunci va astept pe toti la petrecerea romaneasca cu mici si bere data cu ocazia zilei de 4 Iulie. |
||
Aemulus Postat pe 2 Iulie 2009 22:30 |
||
iaka am fugit si eu la un conquiztadorel si s-aveti o noapte buna alaturi de o zana!! |
||
superbus Postat pe 2 Iulie 2009 22:30 |
||
zambilutz, ma-nclin usor si ridic paharu'n dor dor de-un vers, de-o vorba buna sau de-un chiot lung la luna io mi-s pofticioasa bre, ma ghicishi mai zambilica! iar acuma fara umbre pot s-o zsic si far'de frica si te tzuc din nou pe freza sa nu-mi zici ca sunt obeza sunt doar rubensian-un pic pentru ca nu am limbric |
||
tutankhamon Postat pe 2 Iulie 2009 22:35 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Lucrul cu tine insuti | 100 | De la: alfheim 16 Iunie 2011 09:24 |
Un sfat, va rog...eu nu mai stiu... | 118 | De la: 12 Aprilie 2015 07:38 |
ce putem face ca sa intram in contact cu Dumnezeu? | 183 | De la: tutankhamon 23 Decembrie 2009 22:41 |
|
||
Voi va ganditi la moarte? | 53 | De la: garbo_1322 22 Aprilie 2012 10:56 |
Epistola unui om sfant | 114 | De la: michelle_ 11 Iulie 2011 20:50 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară