Tutanko n-am inteles Ce sa prind si ce sa tes Ca n-am grija eu de rime Ca ma gasesc ele pe mine De cind stiu scriu poezele Si mai bune si mai rele Numai nu vi le spun voua Ca mi le rupeti in doua. Cit priveste continentu' lasa fata grija lu' nen'tu Ca toti suntem la un loc Din Pangaea lui Pangioc |
||
Aemulus Postat pe 2 Iulie 2009 22:37 |
||
---|---|---|
superbuuuus!!!! An Druid te saluta de pe conq |
||
Thor Postat pe 2 Iulie 2009 22:37 |
||
gianineto, ce sa fac ma facui verde brotac ca vidaru doarme-n presh langa usa, fara gresh ingeru'din min'usor se transforma-n dracusor ca de firma i-o ridici tu de soata-i ai sa pici si se duce-n ma-sa prima si cafeaua, si maslina iara fesul de ti-l pui vezi sa nu faci vreun cucui |
||
|
||
tutankhamon Postat pe 2 Iulie 2009 23:03 |
||
micabis...floare frumoasa eu n-am vrut sa-ti fac cocoasa nu te acuzai, mai draga cum ca nu ai tu vreo doaga chiar matale, ia, mai sus ridicata-n piciorush ne spusasi ca ai probleme ca la rime mai ai teme(ri) eu nu am vrut, mai fata sa ma iau de tine-ndata si nici nu vrui ca sa ma laud sau iar raul sa il caut asa intelesesei eu ca-i din ce in ce mai greu sa gasesti rima-n poiata tocmai cand era sub apa... |
||
tutankhamon Postat pe 2 Iulie 2009 23:07 |
||
hahaha si hihihihi Tutanko ce te prinsei |
||
Aemulus Postat pe 2 Iulie 2009 23:11 |
||
ce ma prinseshi tu sau ma prinsei eu???? | ||
tutankhamon Postat pe 2 Iulie 2009 23:14 |
||
Tu te-ai prins Tutanka draga |
||
Aemulus Postat pe 2 Iulie 2009 23:19 |
||
mei, fetelor, io v-am dedicat o poezea la pagina dinainte si voi??? gata, nu va mai scriu nimic! AOLEUUU!!! Tut, acu' vazui ce ai scos mai sus!!! vede dreaq nevasta-mea si imi da ciorba cu furculita 3 luni!!! |
||
Thor Postat pe 2 Iulie 2009 23:23 |
||
Citit Vidare, citit. Citit, epilat, continuat de citit |
||
Aemulus Postat pe 2 Iulie 2009 23:25 |
||
lasa-le sa se iubeasca in liniste, bre domnu | ||
pik_nik Postat pe 2 Iulie 2009 23:25 |
||
mica, si tu, Brutus? ii dai apa la moara lui Tut? | ||
Thor Postat pe 2 Iulie 2009 23:26 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-07-02 23:25:54lasa-le sa se iubeasca in liniste, bre domnu bre, nea pik, io cu 'talica nu mai vorbesc 5 minute! ca ne-ai tradat! ai lipsit cu gratie de la rezbel! |
||
Thor Postat pe 2 Iulie 2009 23:28 |
||
Me???? Never! Eu cu gashca baietilor nu cu fetele! Parol. |
||
Aemulus Postat pe 2 Iulie 2009 23:29 |
||
De la: micabis, la data 2009-07-02 23:29:12Me???? Never! da-da! si maimuta cloceste oo |
||
Thor Postat pe 2 Iulie 2009 23:30 |
||
Ia te uita! Iar a scapat unul de la Socola pe forum.(Sinuy in cheama) Care esti din iasi frate, da un telefon sa-l ia pe nenea la camera de forta! |
||
Aemulus Postat pe 2 Iulie 2009 23:37 |
||
lasa-l mamy, sufera ca face in continuare pe el, latra si el necajit la luna si pleaca, sau il aduna salubritatea | ||
pik_nik Postat pe 2 Iulie 2009 23:40 |
||
vidarele....cu respect ma-nclin si mai vin si c-un ram de maslin unde zisei bre, matale ca e poezeaua ta ca ma uit de 5 cvartale si nu vad niika...ia ia revino cu un vers mai din rima, mai din mers si explica tu acuma cum e faza cu aluna iara cu nevasta ta sa nu cate pici-isha vreo minciuna si vreo balta cand tu esti fara de pata |
||
tutankhamon Postat pe 2 Iulie 2009 23:46 |
||
am revenit, iubitzii mei ce rimatzi ca niste zmei iaca nu m-am compromis si-am ajuns cand am promis cu mana pe-a mea inima spun ca nici unu'-nu ati fi nebun daca la-asa faina shezatoare le-aduceti si pe sotioare ca sa fie totul bine sa zica si niste rime sa ne bucuram cu toti ca suntem asa isteti |
||
gianiblue Postat pe 2 Iulie 2009 23:47 |
||
Copilashi, ia raportati-l si voi pe nenea Sinuy ca nu-i adevarat ce face el aici | ||
Aemulus Postat pe 2 Iulie 2009 23:50 |
||
l-am raportat ...si ca profil si ca limbaj.....am dat raport la toate topicele lui....o sa aibe astia maine dimineata flood pe mail... | ||
tutankhamon Postat pe 2 Iulie 2009 23:53 |
||
mai, daca va enervati, tembelu' si-a atins scopul. ignore, pana maine cand il matura, da-ti-l dreaq. |
||
pik_nik Postat pe 2 Iulie 2009 23:56 |
||
pai pikule....io nu am facut decat sa il pun adminilor pe faras.......ca sa nu mai faca ei efortul de a-l cauta.... | ||
tutankhamon Postat pe 2 Iulie 2009 23:57 |
||
un varf de bocanc elegant i-am tras si io |
||
pik_nik Postat pe 2 Iulie 2009 23:59 |
||
Plina-i lumea de nebuni frate. Si eu l-am raportat. |
||
Aemulus Postat pe 2 Iulie 2009 23:59 |
||
tutanko, fato, nu e bine raul nu-i bun nici in rime nu-s nicicum o toanta hoata ce se da floricica pe fata eu, cinstit, depun CV-ul poate l-o primi Sibiul poate mi-o gasi un post nu de soata, caci nu-i prost! |
||
gianiblue Postat pe 3 Iulie 2009 00:00 |
||
oups! ... (biiip) si biiiip ca biiiiiiiip biiiiip biiiip si biiiip si tot asa mai departe cu neamul lui de la maimuta incoace! ala e obsedat rau... ori l-a vazut una dezbracat si i-o fi zis "Doaaaamneeee!!! stiam ca fumatul dauneaza sanatatii dar nu credeam ca si micsoreaza... " o fi iesit din caverna sinuy ala! |
||
Thor Postat pe 3 Iulie 2009 00:01 |
||
Nu va e somn dragalasilor? Ca e deja miine la voi. | ||
Aemulus Postat pe 3 Iulie 2009 00:02 |
||
bre dom vida, ti-a si ne-a facut o bucurie, bre! acu' in cor sa multumim naturii ca nu ne-a facut ca pe el | ||
pik_nik Postat pe 3 Iulie 2009 00:03 |
||
hei, giani, nu dispera, vezi tu unde-i soarta ta! |
||
Thor Postat pe 3 Iulie 2009 00:03 |
||
pik, ai prins ideea. multumim ca nu suntem ca el. am ajuns - eu, una - sa am astfel de bucurii si cam atat. si tot nu-i putin deloc. | ||
gianiblue Postat pe 3 Iulie 2009 00:04 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Un sfat va rog | 25 | De la: garbo_408326 8 Martie 2016 13:09 |
Ce v-a costat pastrarea unui copil? | 188 | De la: floradavdis 14 Aprilie 2010 13:41 |
un vis pe jumatate implinit.. | 4 | De la: Micass 27 Iulie 2009 09:37 |
|
||
Vineri 21 Decembrie2012 o zi fericita ! | 3 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 22:22 |
Oamenii inteligenti si cu psihic bine dezvoltat trebuie sa gandeasca cu voce tare...De ce? | 10 | De la: quasaria 30 Iunie 2010 20:50 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară