Eu cind dau peste cite un nebun de asta ma intreb "oare cum au fost parintii lui de a ajuns el asa?" Ca buba trebuie sa fie in copilarie lui, nu? Adica voi sunteti barbati, ce credeti? |
||
Aemulus Postat pe 3 Iulie 2009 00:05 |
||
---|---|---|
piku, gata, au trecut 5 minute, deci vorbim iar. mica, la unii "maine" va fi poimaine de marti incolo |
||
Thor Postat pe 3 Iulie 2009 00:05 |
||
aoleo...batu-v-ar floarea ca ma-nteleserati de-a-n doalea... nu gandi eu sa-i fii tu soata doamne feri....a lui e-n viata ci spusei mai din condei sa nu te prinza mana ei... doamne iarta si pazeste ce mintea va scormoneste si va scoate la idei de ganditi ca mancati mei ia puneti-va pe glume si nu faceti iara spume ca nu vrui sa fac aluzii si nici sa creez confuzii |
||
|
||
tutankhamon Postat pe 3 Iulie 2009 00:05 |
||
micabis, probabil ca si-au impreunat genele in coma alcoolica | ||
pik_nik Postat pe 3 Iulie 2009 00:07 |
||
Tut: las-o asa! piku, gand la gand |
||
Thor Postat pe 3 Iulie 2009 00:08 |
||
Ia uite ce am gasit pe Kudika: "exprimari" sexuale feminine ... 1. Astmatica: Aahh...ahhh...ahhh! 2. Geografica: Aici, aici, aici, aici! 3. Matematiciana: Mai mult, mai mult, mai mult, mai mult! 4. Religioasa: Oh Doamne, oh Doamne! 5. Sinucigasa: Mor, mor! 6. Criminala: Daca te opresti acum, te omor! 7. Zootehnista: Vino taurul meu, vino! 8. Cheerleader: Da-i...da-i...da-i! 9. Profesoara de engleza: Oh... yes, oh...good... 10. Tipul manager de proiect: Nu te opri! Continua, continua! 11. Negativa: Nuuu, nuuuuuu! 12. Pozitiva: Da...da...da! 13. Profesoara: Da...asa...pe acolo...foarte bine...corect...perfect. 14. Dezinformata: Ce e asta?... De ce?... Ce-mi faci? 15. Analista de sistem: OK. Procesul s-a terminat cu succes. 16. Clarvazatoarea: Simt ca vine... aproape ca a venit... il vad, il vad. 17. Mincinoasa: Oh, oh, a... |
||
Aemulus Postat pe 3 Iulie 2009 00:08 |
||
vidare, prieten drag nu vad - daca stau in prag... tre' sa iau taurul de coarne si-n ureche el sa-mi toarne unde e norocul meu sa ma duc spre el pe-un zmeu. de-mi tin mana-n shold, stii bine nu ma ajuta deloc pe mine. trebuie sa-ncerc, desigur unde e de bun augur sa imi fac viata frumoasa lina si armonioasa |
||
gianiblue Postat pe 3 Iulie 2009 00:08 |
||
probabil fuesera si genele alea la una mica... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Iulie 2009 00:08 |
||
Adica nu crezi ca educatia are vreo vina? Ca eu la asta ma gindesc, ca am baieti si Doamne fereste sa fiu asa de nebuna incit sa-mi innebunesc copiii. De aia intreb. | ||
Aemulus Postat pe 3 Iulie 2009 00:09 |
||
micabisule....esti mortala.... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Iulie 2009 00:10 |
||
micabis, acum zice barbatul din mine: asta nu stie rime si de aia-i asa cretin. si nici parintii lui nu au stiut, asta-i clar! | ||
gianiblue Postat pe 3 Iulie 2009 00:10 |
||
Gianeto, dar care e problema ta fetita, ia spune sa vedem si noi grupul batrinilor cum putem sa ajutam cu un sfat, ceva. | ||
Aemulus Postat pe 3 Iulie 2009 00:10 |
||
fratiloooorrrr...moooor aici de durere...ma doare o masea de ma kk pe mine....si e lucrata pe canale beeetoooon.....am o durere de-aia fantoma......cum au ologii aia din razboi pe care ii doare membrul amputat..... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Iulie 2009 00:11 |
||
Ia zi Tuta, cume mai bine sa fi: criminala sau profesoara???? | ||
Aemulus Postat pe 3 Iulie 2009 00:11 |
||
mica lasa-ti baietii in pace. am experiente proprii si iti spun ca daca ei nu vad faze de genul asta in casa, le dezaproba in spatiile publice |
||
Thor Postat pe 3 Iulie 2009 00:12 |
||
micabis, educatia nu are nici o vina. pentru ca lipseste cu desavarsire. primii vinovati sunt parintii, apoi scoala, societatea...putem fi generosi cu impartirea. in concluzie insa e un produs de eticheta recenta, si din pacate nu e atat de rar... | ||
pik_nik Postat pe 3 Iulie 2009 00:12 |
||
micabis, ai tai baieti - sa-ti traiasca - mai au ca scuza pana la fix 25 de ani educatia de la tine. dupa acea varsta sunt pe cont propriu autoeducational. dar sa-ti dau gratis un pont: sa le zici si lor de acest prag de varsta. caci sunt multi baieti care nu afla in timp util asta si... | ||
gianiblue Postat pe 3 Iulie 2009 00:12 |
||
CRIMINALA!!!!! | ||
tutankhamon Postat pe 3 Iulie 2009 00:13 |
||
tunakhamon, sa-ti spun eu sa iei un ibuprofen?! | ||
pik_nik Postat pe 3 Iulie 2009 00:13 |
||
Tut: ce ziceai ca lucrezi? Giani: eu zic sa le iei incet, cu rabdare si cu ganduri pozitive. Pasele proaste iti fac numai rau. |
||
Thor Postat pe 3 Iulie 2009 00:14 |
||
micabiso, cu care dintre probleme sa incep? tutanko, baga dentocalmin. cre' ca dupa amorteala nici la PC nu mai poti tasta... |
||
gianiblue Postat pe 3 Iulie 2009 00:15 |
||
am luat pikule o solpadeina ca-si face efectul mai repede.....dar imi da niste junghiuri de gandesti ca e mama lui stefan cel mare acolo....... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Iulie 2009 00:15 |
||
Multumesc dragilor, ca serios de nu ma ia capul cind vad si pe aici dar mai ales pe Kudika dezaxati de astia. Tuta, stiam eu ca esti criminala. Uite ca baietii nu au comentat nimic |
||
Aemulus Postat pe 3 Iulie 2009 00:16 |
||
ma duc sa trag o tigara si sa fac un sudoku la bucatarie, poate imi scot din cap maseaua si trece singura...revin in 10 minute | ||
tutankhamon Postat pe 3 Iulie 2009 00:16 |
||
yupiiiii!!! azi va dau tuturor!!! hai, luati, nu va jenati ca azi am implinit frumoasa varsta de o luna pe garbo!!! piku, am destupat si o sticla de muscat demisec de la mama lui deschide gura sa iti torn pe gatleju-ti insetat. |
||
Thor Postat pe 3 Iulie 2009 00:17 |
||
tutankhamon, ca sa si profiti din durerea asta, poate e potrivit sa-ti faci curatenie prin listele de prieteni | ||
pik_nik Postat pe 3 Iulie 2009 00:17 |
||
Gianica, ia-o cu problemele cele mai mari ca dupa ce le-ai terminat pe astea alea mici or sa fie inexistente. | ||
Aemulus Postat pe 3 Iulie 2009 00:18 |
||
dom vidar, adu bre uiaga si tu cata-ti alta | ||
pik_nik Postat pe 3 Iulie 2009 00:19 |
||
giani....e lucrata beton....nu are ce sa ma doara.....e doar o durere fantoma.....nu mai am nerv in ea....e dus de 4 ani pe garla.....dentocalminul nu are efect ca nu mai e nerv.....ala e bun numai pentru nerv...aici e pasta de canal intarita...si sigilat complet canalul... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Iulie 2009 00:19 |
||
bereeee, uite de aia nu slabesc eu, ca exista prea multa bere in jurul meu! | ||
Aemulus Postat pe 3 Iulie 2009 00:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Veggie la Targul Raw Generation | 1 | De la: ralucaveggie 21 Martie 2012 15:41 |
buna | 15 | De la: Ioana007 31 Mai 2009 16:28 |
Concurs BIO - Cosmetics | 1 | De la: AnnaFiction 6 Decembrie 2011 12:57 |
|
||
De ce in Romania multi patroni nu dau salariile la timp angajatilor.Oare nu pot fii pedepsiti? | 18 | De la: ingerasulluptator 11 Iunie 2012 22:57 |
si politia pe internet | 12 | De la: tutankhamon 25 August 2010 21:41 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară