vidare, da' nu-s in pasa proasta. nu sunt bleaga ci cu sabiutza in mana. CACI STIU CA AM SI DREPTATE SI DREPTUL. numai ca m-au obosit jigodiile de oameni. pur si simplu. dar nu-s melancolico-dusa pe dealul gol. doar ca incerc sa-mi inving scarba indreptatzita si sa mai sper ca dau si in viata reala de oameni ok. sigur ca sunt cativa ok in jurul meu dar pentru o balanta parteneriala ca mine, niciodata nu sunt suficienti. balanta cere ca toata lumea sa fie dreapta, buna, corecta, omenoasa. c'est ne pas possible... | ||
gianiblue Postat pe 3 Iulie 2009 00:19 |
||
---|---|---|
mica, eu ti-am mai zis: ar trebui sa iti faci griji daca: sotul tau te bate si ei vad tu si sotul tau va certati in fata lor des tu si sotul tau va dispretuiti si le spuneti lor cat de prost este celalalt etc, ca ar mai fi de zis |
||
Thor Postat pe 3 Iulie 2009 00:20 |
||
pikule....lasa-mi mama si mie neste vin...ca nu m dau in vant cu berea.....aia e pentru copii...io prefer vinul sec si curat.... | ||
|
||
tutankhamon Postat pe 3 Iulie 2009 00:21 |
||
No problemo cu d'astea! Uite ca mi-am desfacut un Samuel Adams din cauza ta si e abia prinzul..... Mai stau o tzira si ma bag la piscina ca e tare frumos afara. |
||
Aemulus Postat pe 3 Iulie 2009 00:22 |
||
tutankamoano, glumeam si io... ca stiu ca esti avizata pe tema. in timp ce io nu-s. si mai sugeram ca asta faceam cand ma urcam pe pereti de durerea unui nerv existent - in cazul meu. multumesc, iubitilor. ma dor problemele poate pentru ca sunt eu prea idealista. dar ma tratez. |
||
gianiblue Postat pe 3 Iulie 2009 00:22 |
||
mica: pai e aliment, mami, cum sa slabesti mai mananci o bere, mai bei 2 sa-ti treaca setea... pikuuu! la raport! hmmm ia zi: uiaga, Jidvei... ce trebushoara ai tu in zona Banat-Ardeal? Aud? |
||
Thor Postat pe 3 Iulie 2009 00:23 |
||
giani, pe talgerul tau, oamenii sunt asa cum spuneai tu. da' iti amintesc ca balanta are doua talegere, si pentru mentinerea echilibrului universal, taichi ala, trebuie sa existe si yin si yang | ||
pik_nik Postat pe 3 Iulie 2009 00:24 |
||
vidare, eu pot sa cer un vin sec, negru, uleios de la tzara? din ala cu gust de medicament. ala pentru barbati care place unei singure femei: mie! | ||
gianiblue Postat pe 3 Iulie 2009 00:24 |
||
Si cintarul imi spune la fel dar eu nu si nu. Ca la alte bauturi eu sunt cam alergica (pe bune) asa ca.... |
||
Aemulus Postat pe 3 Iulie 2009 00:25 |
||
dom vidar, pot sa-i zic si glaja - glajutza | ||
pik_nik Postat pe 3 Iulie 2009 00:25 |
||
giani, iti mai zic o data: la 22 de ani am facut ulcer si la 24 l-am operat, tot din cauze de prostie incomensurabila si marlanie absoluta in jurul meu. si la ce mi-a folosit? toti aia-s bine mersi, spre deosebire de mine. | ||
Thor Postat pe 3 Iulie 2009 00:26 |
||
pik, multumesc. trebuie sa fi rimat bine pe aici de ma rasfatati asa. multumesc tuturor. nu aveti idee cat ajutati stand cu mine la taifas. |
||
gianiblue Postat pe 3 Iulie 2009 00:26 |
||
gianinuco... aid' la moshu sa te tzuc parinteste, pe frunce! | ||
Thor Postat pe 3 Iulie 2009 00:27 |
||
vidare, am bagat la cap. si am avut si eu mari incercari emotionale. si nu am avut decat o concluzie: trebuie sa ma temperez, sa iau oamenii asa cum sunt, sa-i evit pe cei de trei lei cuie si cam atat se poate face. si fac. | ||
gianiblue Postat pe 3 Iulie 2009 00:28 |
||
Vidare, operat de ulcer la 24? Nu a fost cam devreme? Mie mi-au mai dat o sansa si nu m-am operat pina in ziua de azi. Gianico, spune-ti fetitza ofurile ca impartasite atirna mai usor pe spatele tau. |
||
Aemulus Postat pe 3 Iulie 2009 00:28 |
||
bine mai, pikule, si numai atat? o denumire geografica, ceva acolo... | ||
Thor Postat pe 3 Iulie 2009 00:28 |
||
dup-aia hai si pe la mine, ca pup io restul | ||
pik_nik Postat pe 3 Iulie 2009 00:29 |
||
vidare, cu mare placere. PROMIT. ia de colea tortul bine meritat - caci ai muncit din greu - pentru prima luna aici. sunt convinsa ca toata lumea saluta venirea ta in gashca. ca si venirea lui pik, istetz baiat! |
||
gianiblue Postat pe 3 Iulie 2009 00:29 |
||
mica, dupa cum era, unii au considerat ca e prea tarziu si m-au pasat la altii | ||
Thor Postat pe 3 Iulie 2009 00:30 |
||
Vad ca va dati la pupaturi asa ca ma retrag. Voi miine/azi nu lucrati? |
||
Aemulus Postat pe 3 Iulie 2009 00:30 |
||
dom vidar, stiu de podisul tarnavelor, de dealurile blajelului si atelului, de crama din biertan, da' asta de la istorie mey, acolo unde si.a lasat zenovius al lui votum, sa mai zic? | ||
pik_nik Postat pe 3 Iulie 2009 00:31 |
||
micabiso, nu ca nu as vrea sa spun da' eu nu stiu sa fiu concisa - cand ma doare ceva rau de tot. mie imi trebuie toate spatiile de pe toate topicurile. dar stai linistita ca eu nu mai tin in mine, zic tot unor prieteni dragi de tot care-mi spun mereu sa nu-mi mai cer scuze ca-i folosesc rushinos ca si supape. | ||
gianiblue Postat pe 3 Iulie 2009 00:32 |
||
Vezi Vidare, si mama ta iti spunea "baiete aia e sticla cu palinca nu sticla cu apa" dar tu nimic. Las' ca e bine si asa, ai semne particulare cum s-ar spune.Nu te poate rataci nevasta, nu? |
||
Aemulus Postat pe 3 Iulie 2009 00:34 |
||
mica, cred ca-i zicea, in loc de palinca, jinars | ||
pik_nik Postat pe 3 Iulie 2009 00:35 |
||
micabiso, ba da... eu lucrez ... ma voi retrage si eu. noapte buna si somn usor... pik, iar te intinzi. dupa ce m-ai tradat, mai vrei sa ai acces la mine? eu nu ma intorc din drum. vidare, tutankamoana are nas fin. sunt fiori intre noi caci sunt multumita ca te-am prins noi aici si te-am pironit. inca un OM castigat pentru cauza. parol. |
||
gianiblue Postat pe 3 Iulie 2009 00:36 |
||
baaa....dati-mi si mie o glaja de vin ca balesc acilea de pofta...mai ales daca e un demisec rozaliu.....mushcat...uiuuuuu | ||
tutankhamon Postat pe 3 Iulie 2009 00:38 |
||
vidare...io nu mai zic nimic....tac... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Iulie 2009 00:39 |
||
la ora asta as prefera busuioaca. aia, da, de bohotin, sa dormi toata noaptea leganat de aromele-i inconfundabile, si sa te visezi alergand prin vie, catzarandu-te prin caisii cu fructe tarzii si gust amarui... | ||
pik_nik Postat pe 3 Iulie 2009 00:41 |
||
dragilor, noapte buna ca mi se cam lasa muscatul in muschii cranieni hai ca mai am vreo 4 zile de stat pe aici si pe urma iau pauza fortata Tut, iti trimit azi fisierul ala si mai incerc pe partea cealalta. si poti sa mai zici, ca d-aia ai prieteni, sa tina la gluma fara sa se supere. e valabil pentru toti. pikule, m-ai dat pe spate, da' tot te-ai cotit. si nu,mama nu zicea jinars, ca e dobrogeanca, iar eu crescut cativa anisori in apropiere de dulcile obcini ale Bucovinei mica, noapte buna giani, somn usor.si multumesc. sper ca nu am uitat pe nimeni. daca da, ma iertati. |
||
Thor Postat pe 3 Iulie 2009 00:44 |
||
inteles vidare....sa traiti! | ||
tutankhamon Postat pe 3 Iulie 2009 00:46 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Urare de Paste din partea Garbo | 65 | De la: Echipa_Garbo 17 Aprilie 2012 10:28 |
Vorbeam cu mama mea | 19 | De la: m_ada 9 Iulie 2010 19:41 |
momente nasoale...? | 154 | De la: quasaria 3 Martie 2010 21:51 |
|
||
O sa mearga vreodata??? | 1 | De la: garbo063661 3 Februarie 2010 19:13 |
feng shui | 19 | De la: Micass 8 Iunie 2009 19:49 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară