noapte buna, bre domnu, si nu-ti face griji pentru fete, raman pe maini bune...dupa ce pleaca si ele de aici | ||
pik_nik Postat pe 3 Iulie 2009 00:47 |
||
---|---|---|
io mai stau noapte buna somnorosilor |
||
pik_nik Postat pe 3 Iulie 2009 00:48 |
||
si io mai stau....asa ca nu-mi sta in drum ca am ramas numa noi doi singurei...si nu se stie.....cu durerea asta......poate am nevoie de alt medicament.... | ||
|
||
tutankhamon Postat pe 3 Iulie 2009 00:50 |
||
stai sa fac un dush, dup-aia-mi spui | ||
pik_nik Postat pe 3 Iulie 2009 00:51 |
||
daca ma calmeaza, nu ma mai uit ca esti nespalat....ca nici eu nu sunt..... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Iulie 2009 00:53 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-07-02 12:04:42haven, eu zic sa nu te grabesti. nu e nevoie de o poezie pe zi . la aceasta cu frezia, ai de lucrat si de prelucrat. de fapt, eu zic sa o rescrii fara sa pastrez vreun vers . poate doar titlul nu stiam ca avem si critici |
||
Postat pe 3 Iulie 2009 09:08 |
||
copilasi! cat ati vorbit!? eu am stat si v-am citit s-am zambit asa cu drag c-ati avut in pix artag... |
||
iasomia Postat pe 3 Iulie 2009 09:10 |
||
iasomico... mai lasa-i bre sa respire, ca astia acu' si la piata-si iau zarzavaturi in versuri... |
||
zambil Postat pe 3 Iulie 2009 09:49 |
||
nu voiam sa versuiesc, am vrut doar sa-i proslavesc... |
||
iasomia Postat pe 3 Iulie 2009 09:52 |
||
E atata ura, stransa intre noi Sunt atatea ziduri, sunt atatea ploi Sunt atatea visuri care ne-au mintit Si-o atat de rece lama de cutit Tu mai treci prin roua, eu mai dau prin gropi Si-s aceleasi urme sub aceiasi plopi Dar e-atata ura dincolo de drum Cat s-ajunga toate pulbere si scrum Eu mai vin pe-acasa, tu mai plangi un an Si-s atatea vorbe aruncate-n van Sunt atatea lanturi, sunt atatea chei Ce mai poti sa-mi darui, ce mai poti sa-mi iei? |
||
fleur_de_lis Postat pe 3 Iulie 2009 13:36 |
||
ualeu... foaie verde matraguna veselia nu-i a buna... iote cum o depresarati pe lovilica, nene, cu veselia voastra d-aseara... numa shishuri si lantzuri pan versurile alea, noroc cu farama aia de autoironie: "eu mai dau prin gropi".. auzi la ea.. |
||
zambil Postat pe 3 Iulie 2009 15:05 |
||
"Eu mai vin pe-acasa, tu mai plangi un an Si-s atatea vorbe aruncate-n van Sunt atatea lanturi, sunt atatea chei Ce mai poti sa-mi darui, ce mai poti sa-mi iei?" dap... greu i-o fi fost, saracutul, cu tine, daca tu "mai vii pe acasa", adica doar asa, din cand in cand mai dai si prin cotetzu' conjugal si, drept urmare, el (saracu') boceste un an, probabil pen' ca tu il lasi cu sechele in vizitele alea scurte si rare... auzi, mami, da' tu esti soacra-sa? ca si io bocesc tot cate o luna dupa o intalnire pe traiectorie cu a mea. si ea, tot cu lanturile se tine, iar cheile... e he heeeeiii... butoaiele alea din pivnitz' numa' sub chei le tine! |
||
Thor Postat pe 3 Iulie 2009 15:28 |
||
sa vedeti ce patiti voi de la love,ii sare repede.... | ||
iasomia Postat pe 3 Iulie 2009 16:14 |
||
De va fi sa-mi plingi de mila.... "De va fi s�-mi pl�ngi vreodat� fiindc� via�a este dur�, De va fi s�-mi spui vreodat� c� te la�i abandon�rii, Am s�-�i r�d, iubito-n fa��, hohot lung, f�r� m�sur�, �i-am s� te �mbrac de gal� �n nisip �i spuma m�rii. C�nd vei fi iar �ncruntat�, obosit� chiar de g�nduri, Navig�nd prin tensiune �n corabie de nervi, ��i voi scrie cu o pan� cele mai frumoase r�nduri, �i m� voi hr�ni cu visul c� vei �ti s� le observi. Despre duritatea vie�ii se pot scrie, azi, volume, Iar de nebunia lumii r�d bolnavii la azil, Tot a� vrea s�-�i spun de bine, doar de bine �i-a� tot spune �i plantez �n dor de via�� ca �ntr-un teren fertil. Optimismul de parad� nu-mi provoac� bucurie, Jum�tatea de pahar m� �ndeamn� s� petrec Din vocabularul propriu scot fior de nostalgie �i prin suflet, f�r� grab�, to�i cheflii lumii trec. Las�-te cuprins�-n bra�e printre patimi colosale, Printre mari c�deri de burs� cu infla�ii te s�rut, Noi suntem cu ale noastre, lumea rea cu ale sale, Hai s� r�dem ca nebunii fiindc�-am spus tot ce am vrut. Am s� te �ntind, iubito, peste �tiri financiare Care ne asediaz� �i ne spun c-am s�r�cit, Dintre cele dureroase, doar triste�ea m� mai doare �i concluzia c�, totu�i, printre crize ne-am iubit� De va fi s�-mi pl�ngi vreodat� fiindc� via�a este dur�, De va fi s�-mi spui vreodat� c� te la�i abandon�rii, Am s�-�i r�d, iubito-n fa��, hohot lung, f�r� m�sur�, �i-am s� te �mbrac de gal� �n nisip �i spuma m�rii�" O superba poezie by Cristian Lisandru |
||
picaturaderoua Postat pe 3 Iulie 2009 16:19 |
||
plici, |
||
iasomia Postat pe 3 Iulie 2009 16:22 |
||
sunt doar niste versuri care mi-au placut! nu sunt ale mele! iar melodia v-am trimis-o aseara// merci iasomico |
||
fleur_de_lis Postat pe 3 Iulie 2009 16:24 |
||
hai ca mai adusei si eu ceva: "�tiu musca-n lapte de-a picat, �tiu rang pe haina omului, �tiu de-i senin ori �nnorat, �tiu bine rodul pomului, �tiu dup� clei de soiul lui, �tiu lucrurile ce-s de-un hram, �tiu cine-i harnic ori haihui, �tiu tot, de mine habar n-am. �tiu haina dup� epolet, �tiu orice ras� monahal�, �tiu pe st�p�n �i pe valet, �tiu pe m�icu�� dup� poal�, �tiu ho�ul dup� ciripeal�, �tiu cine-i lacom la bairam, �tiu unde-i vin ori bute goal�, �tiu tot, de mine habar n-am. Cat�r, cat�rc� �tiu ce mi-s, �tiu c�te poart� �n spinare, �tiu de Belet �i de Beatrice, �tiu pe abac o adunare, �tiu de-am�giri �i de visare, �tiu pe husit de ce-i infam, �tiu Roma ce putere are, �tiu tot, de mine habar n-am. Prin�e, �tiu despre fiecare, �tiu dup� chip ori�ice neam, �tiu c� de moarte nu-i sc�pare, �tiu tot, de mine habar n-am." Villon - Balada ziselor m�runte |
||
tulipe Postat pe 3 Iulie 2009 16:31 |
||
oameni buni, o, dragii mei stiu ca suntem derbedei ne mai spun si trubaduri de trei vodci un pic mahmuri eu - va spun -de-acum insist. fara versuri eu nu exist chiar de oi parea boema nu mai pot fara poema chiar de-i viata foarte grea, dau sefei in versuri balanta. si bilantul -de il va vrea tot in versuri il va avea pe Candy - catzeaua mea tot in rime-o voi chema pe Tina - pisica mea cu versul voi alinta. de-mi aflu un iubit bun, lumea-l va crede nebun caci versul imi va asculta chiar cantat de gura mea. |
||
gianiblue Postat pe 3 Iulie 2009 18:11 |
||
giani ..acolo mergea " fara versuri nu exist"--- eu e in plus azi sunt critic literar! |
||
superbus Postat pe 3 Iulie 2009 18:19 |
||
azi esti carcotash, nu critic ia scrie tu, nene, atatea versuri io v-am spus ca-s matematiciana sa ziceti saru' mana pentru fiecare silaba pe care o trantesc aici. e mare lucru pentru mine |
||
gianiblue Postat pe 3 Iulie 2009 18:22 |
||
superbe... are dreptate geaneta, azi esti carcotas, nene, nu critic... odata zise si fata bine, si tu hop pe ea... deci: eu - va spun - de-acum insist sau va spun, de acum insist amandoua dau bine la ritm, nenica... |
||
zambil Postat pe 3 Iulie 2009 18:32 |
||
zambilu' are dreptate superu', dadea mai bine fara: eu - va spun -de-acum insist. fara versuri eu nu exist superu' se refera la al doilea vers,da mai bine: fara versuri nu exist... fara eu ala, e mai ritmat... io ma duc sa dau din craci ca nu vreau sa fac colaci pe burtica si popou vreau sa fiu un bibelou... merg acu' vreo doua ore o sa fie o placere... |
||
iasomia Postat pe 3 Iulie 2009 18:54 |
||
aoleeoooo, zambil. cum adica "odata zise sifata bine" da' pan' acum ce-am facut! daca superbul e carcotash, tu esti mason de-a dreptul | ||
gianiblue Postat pe 3 Iulie 2009 18:56 |
||
De la: zambil, la data 2009-07-03 18:32:47superbe... nea zambile...eu m-am referit la al doilea vers care nu avea masura cu primul..fare "eu"...din al doilea...mergea brici!! |
||
superbus Postat pe 3 Iulie 2009 19:10 |
||
biiine, superbule. mi-am insushit criticile. ca doar eu nu-s decat jumate leoaica. daca as fi fost 100%... sigur dadeam in capul tau tot | ||
gianiblue Postat pe 3 Iulie 2009 19:12 |
||
iaka-s critic, nu-i di shaga chiar di Giani ne e draga un pic o mai criticam dar sa nu exageram. multam fain lui (licenta poetica) Iasomica tare-i scumpa floricica pentru ca m ' aprobat deloc nu m-a criticat cum facu nea zambilica priceput ca o furnica dar cu mine a gresit rimez pan'la infinit!! asta e facut-n graba da's poet si nu-i de shaga!! |
||
superbus Postat pe 3 Iulie 2009 19:23 |
||
superbule, mandrule leu te-as pune sa dai c-un teu sa inveti ce-i umilinta dragostea si chiar credinta cand fapturi faine-ntalnesti musai sa le preaslavesti nu sa le faci aspra critica sa pui pe tine-a lor pica o minune cum sunt eu des nu-ti da Dumnezeu te indemn sa iei notite far' sa faci atatea fitze hair&stylist fiindca sunt eu ti-as tunde coama de leu sa te simti fara putere far' de raget si avere fiindca sunt si economist ti-arat ca esti arivist nu-i nevoie, dragul meu sa te scotocesti de-un leu. |
||
gianiblue Postat pe 3 Iulie 2009 19:42 |
||
Criticilor mei de Superbus Divinus Gianishor, mandra stylista mi-ar place sa fii artista ca sa stii cum e un LEU sa nu-l crezi doar pui de zmeu. cand pe Lei ii intalnesti nitel sa ii preaslavesti nu sa-i critici de aiurea cred c-ai intrecut masura!! eu mi-s prof , si-mi sade ghine tu nu prea le ai la rime dar promit sa te invatz nu sa-ti pun pielea pe batz asa cum faci dumneata mereu cu Maria Mea! la cuvinte fii atenta nu mai fi asa ferventa de-aia incurci cuvintele nu-ti mai ies nici rimele!! |
||
superbus Postat pe 3 Iulie 2009 20:17 |
||
Celor pe care-i critic, lui Comedius Divinus -in special Leule te-astept in arena. Nu pune capul pe perna! Sabia tu ai ridicat Nu fugi de la parat! Stai si lupta, nu o shterge Doar cu critici nu mai merge Lupta-vom pan' la final. Nu mai fi asa banal! E usor a da din gura Vezi ca decorul te fura Dar cand sangele-o tzashni Nimeni nu te va gasi. Te crezi un leu -paraleu Dar lasa-ma sa iti spun eu Esti deja denominat. Vei muri-n anonimat. Vino, apara-ti onoarea! De nu - a ta va fi floarea Alba, cruda - cea de crin Vei muri in crancen chin. |
||
gianiblue Postat pe 3 Iulie 2009 20:55 |
||
superbu' nu ma pune rau cu mosu' ca acu' belesc cocosu'... giani, nu te criticam sincer,noi te laudam da' mai bagi cate-o rimuta care nu-i asa draguta uite cum te cizelezi vad ca te emancipezi.. |
||
iasomia Postat pe 3 Iulie 2009 21:15 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
raul facut in saptamana patimilor,ramane nepedepsit? | 57 | De la: demonsauinger 9 Mai 2011 11:02 |
Maturitate | 8 | De la: 27 Iulie 2017 22:39 |
Arta de a te trage din maimuta......... | 72 | De la: allexanndrra 10 August 2009 05:23 |
|
||
Topic de ...noapte buna! | 41 | De la: printesa_jo 1 Iulie 2012 00:23 |
Basescu a gasit solutia impotriva grasimii si foamei! | 5 | De la: garbo_11724 14 Aprilie 2013 10:26 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară