Ioana, pare ca te-ar bucura sa fi amutit vocea aceea... Pai e frumos? | ||
gianiblue Postat pe 5 Iulie 2009 17:27 |
||
---|---|---|
pasarici, lasa ca mai este buna si cate-o pauza,ia de la iasomica un cantecel... http://www.youtube.com/watch?v=-anJlj8cmKk&feature=related cand a aparut toata ziua cantam pe forum "sin,sin,sin"... trecura niste ani de atunci... sa-ti pice bine... |
||
iasomia Postat pe 5 Iulie 2009 18:09 |
||
ia sa bag una pe care o inteleg mai mult batraneii,noroc ca suntem destui pe aici,hai ca si maturitatea asta are avantajele ei... Ne-a-nmugurit iubirea-n noi iubiri Precum samanta-n parc de trandafiri- Ni-i dragostea mai multa, mai bogata, Mai plina de lumini ca alta data. Pe unde-a fost de mult o suparare Au inflorit zambilele-n carare Si-n locul unei sterse cicatrice Isi are cuibul cald o pitulice. Suspinele de alta data canta, Zdrobirea sufleteasca se avanta Schimbata-n ciocarlie si scantee Si lacrimile vechi sunt curcubee. Ne doare neizbanda ca o rana Si nu ne oboseste nici o goana De-a cauta un leac, o mangaiere, De-a astepta cuminte si-n tacere. Nu ne lasara anii tristi si goi, Ca toamna rece pomii fara foi, Ci timpul sarutandu-ne pe frunte Ne-a dat lumina culmilor carunte. mihai beniuc suspinele de alta data canta... |
||
|
||
iasomia Postat pe 5 Iulie 2009 19:56 |
||
iaso, misto beniucu asta al tau. eu nu-mi mai aminteam decat de "marul de langa drum". sa-mi fie rusine! cum fu cu aia mica si cu bacu ei? |
||
tulipe Postat pe 5 Iulie 2009 20:01 |
||
'seara! gianinuco, pai ce facusi, mama? te lasai 2 zile singurica pe aici, nu ai mai avut cu cine sa te certi si ai inceput sa auzi voci? pfuuuuu... lasa, mama, ca am revenit si te salveaza mandelu' din ghearele lor! ia sa-mi spui numai simptomele, ca-ti gasesc un subiect de controversa de uiti si ce ai mancat azi dimineata |
||
Thor Postat pe 5 Iulie 2009 20:13 |
||
De la: gianiblue, la data 2009-07-05 17:27:28Ioana, pare ca te-ar bucura sa fi amutit vocea aceea... Pai e frumos? Ioana, Tu?... Tottu??? |
||
Thor Postat pe 5 Iulie 2009 20:46 |
||
vidar, m-am aparat destul de bine, cred. daca simti sau vezi un dusman care vrea sa ma ia prin invaluire... iti dau ok-ul meu sa-l anihilezi. | ||
gianiblue Postat pe 5 Iulie 2009 21:43 |
||
Raman cu tine-n gand De vrei sa pleci... te las Desi imi voi smulge carnea Si ochiul imi va fi tras Si zilele verii cu nea. Voi ingheta de dorul tau- Si ca imi vei lua caldura. Voi fi din ce in ce mai rau Fara gura ta dulce ca mura. Totul va fi inchis, pierdut Nu voi lasa sa simt durerea Ca si cum nici nu te-am avut Sa nu te simt avea-voi puterea. Din gandul meu, insa, nu te gonesc Te voi indragi cu inima mintii Ma pregatesc sa te reintalnesc Ma rog deja pe la toti sfintii. by Gianiblue |
||
gianiblue Postat pe 5 Iulie 2009 22:00 |
||
Giani este o fata buna, dar totusi face o greseala.Este dreptul ei sa iubeasca si sa traiasca aceasta dragoste emotional, cu ce este bun sau mai nefericit in ea.Fiind alegerea ei, ma bucura sa isi gaseasca echilibrul si sa fie fericita.Orice alta interpretare, nu isi gaseste locul. | ||
Ioana007 Postat pe 6 Iulie 2009 07:50 |
||
fratelo, de ce esti mami pricinos? giani iubeste glorios chiar daca carnea si-o vrea smulsa si vrea sa fie descompusa. ioi ,nu am timp acu' sa-ti zic vreo doua. esti gelos,ori ce? dezvolta sa ne dumirim.... unde-i greseala,mami? dovada,vreau sa vad dovada..... |
||
iasomia Postat pe 6 Iulie 2009 13:41 |
||
lasa-l mami pe vanghele, ca e carcotas... geaneto, zi-i inainte, fata, nu te lasa... vaz ca suferinta face bine la productia literara, desi gustu' meu e mai spre comedie, ceva... de vrei sa pleci.. eu te las desi smulsu' carnii-i un chin ca si ochiu' din orbita tras de verii lu' nenea marin. |
||
zambil Postat pe 6 Iulie 2009 14:11 |
||
vai,Ioane, te erijezi in Dumnezeu. Ce-mi "plac" mie oamenii astia... Adicatelea numai interpretarea ta are loc. iaca nu-i asa. Mai ales daca este rautacioasa - NU ARE LOC. Sincer, sintagma de "fata buna" nu ma defineste. Din mai multe motive. First of all, sunt femeie in toata regula si nu fata. Secundo, sunt buna doar cu cine merita (recunosc ca am invatat greu sa nu mai fiu buna cu toata lumea; suplimentar, la acest punct, simt o nuanta peiorativa. daca se confirma aceasta nuanta, ma lipsesc cu drag de evaluarea ta, Ioane.). Trei: chiar ar fi frumos sa incepi sa inveti sa te bucuri real pentru cei din jur. patru: credeam ca stii sa apreciezi poezii - chiar si stangace - si nu te lasi orbit de nu stiu ce interpretari personale cel putin ciudate. cinci, sase,... n si n+1... |
||
gianiblue Postat pe 6 Iulie 2009 19:23 |
||
Te stiu Te stiu pe de rost, te stiu atat de bine, Te am in sange mai mult decat pe mine. Te strig in toate zarile, in noapte Dar te aflu in mine susurandu-mi soapte. Eu te imbrac, ferindu-te de vazul lor. Sunt turnul tau de fildesh din care tu visezi O lume cu noi doi de un intens color In care ne iubim mai mult decat poti sa crezi by Gianiblue |
||
gianiblue Postat pe 6 Iulie 2009 19:43 |
||
sunteti macabri asa, de luni | ||
kyra Postat pe 6 Iulie 2009 19:55 |
||
lasa kyrutzo, tie iti dedic eu una clasica si vesela: "ma iubeste femeileeeeeeeee si e moarte dupe mineeeeeee toate ma cere, toate ma vrea fin'ca le place destinctzia meaaaaaa" |
||
pik_nik Postat pe 6 Iulie 2009 19:58 |
||
nea picnic. e "cica le place distinctia mea" autoironie,deh...nici el nu credea...stia omu' ca e varza... mare figura al de a compus chestia... |
||
iasomia Postat pe 6 Iulie 2009 20:03 |
||
la mine in oltenia e cu destinctzia, da' tot asa moare fomeile dupe mine | ||
pik_nik Postat pe 6 Iulie 2009 20:05 |
||
nea piknice, ai fi si tu vreun pui de marginean | ||
kyra Postat pe 6 Iulie 2009 20:05 |
||
iaso, cica al de stie ca nu are distinctie, are o distinctie totusi: cea de a sti cu nu are distinctie | ||
gianiblue Postat pe 6 Iulie 2009 20:06 |
||
geaneto, ai o poza, prima-ntai | ||
kyra Postat pe 6 Iulie 2009 20:08 |
||
kyrutzo, margineanu e pui de pik | ||
pik_nik Postat pe 6 Iulie 2009 20:08 |
||
bai cat este de frumoasa genica in poza aia, si baietii astia nu zic nimic,sa faca si ei un compliment ceva... ia genico sa te fericesc eu cu o rima -doua ,ca stie fata de ce ai tu nevoie...stai asa sa vad daca imi vine.. ai bretele cu margele parul e facut inele ochii doua albastrele chiar de-i pleoapa peste ele o gurita rosioara care te cam baga in boala ce o fi p- aicilea la noapte voinici cu maini delicate ce se cauta la cioace cu manutele-n bumbace... of,of,mai mai.. sper ca stiti ce este ala un pamflet....ehe,he,he.... |
||
iasomia Postat pe 6 Iulie 2009 20:11 |
||
Ia ziceti repede, despre ce vorbiti voi aici? | ||
Aemulus Postat pe 6 Iulie 2009 20:12 |
||
mico, tu te cam repeti in ultimul timp,nu mai stii sa citesti iubita?... |
||
iasomia Postat pe 6 Iulie 2009 20:14 |
||
ziceam ca-i misto rau geaneta in poza , iasomeaua i-a scris o poezea, ca masculii nostri..pas! |
||
kyra Postat pe 6 Iulie 2009 20:16 |
||
Jasmine, am asa o perioada in viata mea cind sunt cam bilbiita. Si nu am fraterabdare sa mai citesc ca stii cum sunt batrinii....asa ca daca cineva imi face un rezumat cu 2, 3 idei principale... hahahaha, te-ai prins, cea ce inseamna ca-mi dai atentie ca ce puii mei am si eu nevoie de atentia cuiva! |
||
Aemulus Postat pe 6 Iulie 2009 20:17 |
||
nea picnic, esti oltean?... mico, cand nu te-am bagat eu in seama? ia baga o rima acilea,ai uitat cand te rugai de mine sa facem rime? ... |
||
iasomia Postat pe 6 Iulie 2009 20:23 |
||
iasomio, sunt orice, dupa cum imi cer imprejurarile. in orice caz, cand ma nasteam eu, la radio canta dolanescu, deci am ceva oltenesc in mine. | ||
pik_nik Postat pe 6 Iulie 2009 20:25 |
||
Saptamina asta e saptamina fara rime. Ca eu asa sunt : o saptamina cu si o saptamina fara... |
||
Aemulus Postat pe 6 Iulie 2009 20:26 |
||
ca noi toti de altfel... | ||
iasomia Postat pe 6 Iulie 2009 20:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
IUBIREA-femeia,copii,florile si restul lumii! | 12 | De la: VOIAJOR 1 Iunie 2012 17:40 |
pentru ca ma reprezinta !! | 56 | De la: elodia 10 Mai 2011 18:43 |
Amanta de cariera. Statut de invidiat sau de compatimit? | 449 | De la: daria_pet 3 Ianuarie 2010 20:40 |
|
||
kissp | 1 | De la: hermosa20 28 Iunie 2012 15:26 |
invidia si prostia este la moda in Romania? | 409 | De la: clarisse 31 Ianuarie 2010 17:37 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară