Va multumesc din suflet. Eu incerc sa fac arta . poza asta este un proiect care este - se pare - si o reusita... | ||
gianiblue Postat pe 6 Iulie 2009 20:32 |
||
---|---|---|
Gianico, am bagat si eu o geana in pozele tale daca nu-i cu suparare. Tu nu esti blonda natural, nu? Adica te prinde tare bine dar nush de ce nu mi te imaginam blonda!!!! |
||
Aemulus Postat pe 6 Iulie 2009 20:37 |
||
mico, pricinoaso... |
||
|
||
iasomia Postat pe 6 Iulie 2009 20:39 |
||
Acuma ce sa zic, si pe tine Jasmine mi te imaginez castaniu-roscat. Tu cum esti? Tot blonda? | ||
Aemulus Postat pe 6 Iulie 2009 20:41 |
||
vopsita... | ||
iasomia Postat pe 6 Iulie 2009 20:42 |
||
am avut si io un bazdac, d-asta..cu blondu..n-a iesit blond, a fost rosu titian.. | ||
kyra Postat pe 6 Iulie 2009 20:47 |
||
mica, nuanta mea naturala este un blond inchis. imi deschid cu trei tonuri - nu mai mult, nuanta... eu sper ca nu-ti imaginai ca-s blonda din cauza de mai multi neuroni decat unul... | ||
gianiblue Postat pe 6 Iulie 2009 20:48 |
||
hahaha, nu ca ar fi vreo legatura intre culoarea parului si nr. de neuroni , dar sincer si cu mina pe inima ma gindeam intr-o zi ca cei mai "tari" soferi sunt : asiaticii (exceptie fac japonezii), indienii si blondele. Nu neaparat in ordinea asta. Si clasificarea imi apartine |
||
Aemulus Postat pe 6 Iulie 2009 20:51 |
||
kyrutzo, daca ai vopsit peste brunet... cum sa iasa altfel decat rosu?! | ||
gianiblue Postat pe 6 Iulie 2009 23:34 |
||
l-am decolorat, geaneto, ca pe negru-albatrui cum am eu, n-am nici o sansa.. mi-a trecut repede.. bruneta sunt, bruneta raman.. |
||
kyra Postat pe 6 Iulie 2009 23:36 |
||
kyra, sa-ti spun o treaba: cu greu m-am resemnat ca nu sunt o bruneta reusita. mie nu-mi plac blondele. dar fiind deja una... a trebuit sa ma invart in jurul ideii. insa prefer brunetele. sunt mai expresive. aaa. sa nu va asteptati ca baietii sa faca mai mult decat sa ma injure. sunt convinsa ca - dupa ce mi-au vazut poza - sunt gata sa ma trimita la cele mai nasoale topicuri. stiti voi care... voi, prietenele mele, va asteptati sa aprecieze. nope. ei acum critica si pun etichete. mai ales... unul dintre ei. |
||
gianiblue Postat pe 6 Iulie 2009 23:43 |
||
Giani, baietii au fantezii fetitza. Lasa-i sa macaie ca ramin doar cu macaitul. |
||
Aemulus Postat pe 6 Iulie 2009 23:46 |
||
geaneto, tu sa fii sanatoasa ! cine are fantezii prin capatana, sa si le tina pentru el.. suna mai degraba a motan d-ala,care s-ar smantanii si el, dar nu-i smantana de nasul lui..isi musca unghiile.. daca vroiam cuplari online, ma duceam pe alte site-uri, nu pe garbo.. asa ca despre mine daca si-a inchipuit cineva, ca as sta aici pentru alt motiv, decat simpla conversatie cu oameni care stiu sa spuna o gluma buna sau chiar sa discuti serios pe o chestie, se inseala amarnic.. posibil sa-i lipseasca cateva variabile ESENTIALE, din tot tabloul. cine vrea sa stie ceva, sa ma intrebe pe mine, nu radio-santz .. |
||
kyra Postat pe 6 Iulie 2009 23:48 |
||
ba nu...sa le spuna si sa miaune si sa fie motani...caci am vazut eu pisicutze care nu le placea zdranganeala de motan chinuit de calduri si ii intorceau frumusel coada si plecau.....iau motanelul scancea la luna.... | ||
tutankhamon Postat pe 6 Iulie 2009 23:54 |
||
fetelor, si eu am plecat de la premisa ca TOATA LUMEA STIE CA ASTA NU E SITE DE MATRIMONIALE. insa... am descoperit ca unii nu stiu asta... mi-a placut foarte mult cum mi-a iesit poza asta. mi se pare o bucatica - chiar daca foarte mica - de arta. sunt mandra de idee. cine intelege altceva... si crede ca o trantesc cu scopuri reprobabile... se inseala amarnic. tocmai pentru ca aici parea locul unde poti sa faci si astfel de gesturi, am afisat aici. daca voiam altceva, probabil ca poza asta avea mult succes pe site-urile de profilul acelui altceva. credeam ca este evident, la mintea cocosului, cum vreti sa-i spuneti. pentru voi, fetele mele destepte si dragi este clar. pentru altii.. |
||
gianiblue Postat pe 6 Iulie 2009 23:57 |
||
EXACT ! si aberarile pe tema data, ma lasa rece.. adica refuzai o cerere in casatorie anu` asta, ca sa agat pe garbo.. mai al dreaq, unde era nadejdea.. |
||
kyra Postat pe 7 Iulie 2009 00:00 |
||
kyra, idem. oricum eu nu am incredere in barbatii de pe net. pe partea de matrimoniale. am o teorie: femeile - la nevoia lor de a face cupluri (pot generaliza caci au facut-o altii mai destepti decat mine; chestia vine din lumea animala si ... m-am saturat sa tot argumentez) si la realitatea existentei unor barbati vesnic copii (si nu mai zic...), pot fi multe ok care cauta pe net... sigur ca vor fi dezamagite - cele mai multe dintre ele. o covarsitoare majoritate. stiu n povesti. dar sa-mi arate mie cineva un barbat ok care nu a reusit in viata reala sa-si faca o partenera faina! nu cred ca poate sa faca asta mai nimeni. dragilor, tocmai pentru ca femeile sunt cum am descris mai sus, un barbat cu adevarat dezirabil, care stie sa se poarte cu o femeie, sa le pretuiasca, sa etc, nu scapa neinsurat si cu o gashca de copii chiar din prima tinerete. sper sa nu jignesc pe nimeni dar mie mi se pare perfect logic felul in care vad lucrurile. |
||
gianiblue Postat pe 7 Iulie 2009 07:48 |
||
giani, frumoasa fotografia. artistica | ||
si_totusi Postat pe 7 Iulie 2009 08:55 |
||
acum stiu ce tot incercai sa-mi arati azinoapte, totushico | ||
pik_nik Postat pe 7 Iulie 2009 08:56 |
||
mai, nu stiam ca o iau razna prin somn si deschid calculatorul ca berbetegii. nu mai am stiinta de mine si de ce fac, neam. | ||
si_totusi Postat pe 7 Iulie 2009 09:01 |
||
lasa totushico pisiul, io ziceam de incapatzanarea ta sa stai mereu deasupra | ||
pik_nik Postat pe 7 Iulie 2009 09:03 |
||
puisor, dragule, iubi, nu eram deasupra domle. faceam prezentari de pe lustra alta faina la alta moara. se poate zice ca eram sus . adica, te priveam de sus | ||
si_totusi Postat pe 7 Iulie 2009 09:07 |
||
inca nu ti-a trecut exaltarea | ||
pik_nik Postat pe 7 Iulie 2009 09:09 |
||
fetele:kyralina,giani o-la-la qui s'excuse s'accuse... ce draq va faceti atatea probleme? fiti asa cum sunteti voi,adicatelea rapitoare.... |
||
iasomia Postat pe 7 Iulie 2009 09:10 |
||
tusico,nea picnic.. ce faceti mami acilea,amor?... |
||
iasomia Postat pe 7 Iulie 2009 09:11 |
||
suntem la bilant, da' totushica nu si nu, ca mai vrea | ||
pik_nik Postat pe 7 Iulie 2009 09:12 |
||
asa-s eu lacomoasa la lucru bun . da, auzi nea piknic, parca nu erai matale. ala era brunet, domle si far de coshuri pe nas. ca sa nu mai zic de dantura . clar. nu erai matale | ||
si_totusi Postat pe 7 Iulie 2009 09:16 |
||
iaso, nu am de ce sa ma scuz... incerc - doar - sa tai avantul pionieresc al unora... | ||
gianiblue Postat pe 7 Iulie 2009 09:56 |
||
ignore, iubirica... e cea mai buna metoda... |
||
iasomia Postat pe 7 Iulie 2009 09:57 |
||
da di ci, giani sa tai? iaca face bine la psihic si un flirt nevinovat acolo. ce? daca un barbat face una glumita gata, cu suparare si interpretari? de ce suntem vii? sa traim . si de ce ar fi reprobabil sa ti se faca curte? cat este in limita glumei si a bunuli simt, zic eu ca e ok. zambeste si multumeste vietii , ca e frumoasa daca stim sa ne-o facem asa |
||
si_totusi Postat pe 7 Iulie 2009 12:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Este adevarat ca Iisus este lumina Vietii pe acest pamant dar si lumina si viata dupa moarte | 13 | De la: ingerasulluptator 20 Iunie 2011 00:07 |
RUGĂCIUNE | 7 | De la: garbo233027 10 Iunie 2015 14:40 |
Casatoria in romania este un risc?La cat de rai sunt vecinii si rudele?Mai ales parintii baiatului...Ca vor ca nora sa il slugareasca si pe barbat dar si pe ei | 19 | De la: luptatoareacurajoasa 15 Iulie 2010 19:47 |
|
||
Ti-ai insela sotul cu un barbat care ti-ar oferi un milion de euro pt o noapte de amor? | 1369 | De la: Axl_22 4 August 2011 23:22 |
copii ....fara nici o vina | 54 | De la: office_salinasusesi_ro 15 Septembrie 2010 11:26 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară