pik-nik, poema e mai intai simtire numai ea te poate umple de uimire, de gand curat si poate si-amagire... masura-i doar un trup pentru fire. |
||
gianiblue Postat pe 7 Iulie 2009 19:51 |
||
---|---|---|
giani, n-am treab-aicea cu poeme, si nici simtiri de suflet tainic, ia un buchet de crizanteme, si lasa-ma sa fiu salbatic |
||
pik_nik Postat pe 7 Iulie 2009 19:56 |
||
pik-nik, cavaler travestit intr-un mare aiurit iti multumesc pentru flori care-mi aduc- nu mint - fiori! |
||
|
||
gianiblue Postat pe 7 Iulie 2009 20:03 |
||
fiorii sunt doar inceputul unei povesti cu happy end de-ti voi intinde asternutul pe iarba, ca sa fim in trend |
||
pik_nik Postat pe 7 Iulie 2009 20:28 |
||
pik-nik, cuceritor de profesie e posibil sa intru in depresie cand voi vedea intinse de tine-n graba asternuturi cata frunza, cata iarba |
||
gianiblue Postat pe 7 Iulie 2009 20:32 |
||
asternutu-i unu singur, ca-i pe iarba, ca-i pe stele... daca dragostea din mugur se-aprinde-n bratele tale |
||
pik_nik Postat pe 7 Iulie 2009 20:36 |
||
pik-nik, acest conditional-optativ te lasa -nedorit -cam obiectiv caci tu stii ca subiectiva-i dragostea si chiar e bine sa ti se puna pata... |
||
gianiblue Postat pe 7 Iulie 2009 20:53 |
||
Helloooooo, putina decenta va rog ca mai sunt si copii in preajma! | ||
Aemulus Postat pe 7 Iulie 2009 20:53 |
||
catzelus cu parul cretz fura ratza din cotetz si se jura ca nu fura da' l-am prins, f*** in g*** micabis, e bine asa? spune-mi mai tarziu, te rog, acum dispar |
||
pik_nik Postat pe 7 Iulie 2009 20:58 |
||
Shame, shame, shame! Sa stai la colt pina iti vine mintea la cap! |
||
Aemulus Postat pe 7 Iulie 2009 21:00 |
||
condamnare pe viata pentru atata lucru??? si tot degeaba... |
||
pik_nik Postat pe 7 Iulie 2009 21:03 |
||
Vad ca sunteti in forma !!! ...azi is pupacioasa |
||
blanca Postat pe 7 Iulie 2009 22:04 |
||
Floricica , nu mi se pare. Macar atat stiu si eu dupa cati oameni din celalalt fel am avut prin preajma - iar defecte avem toti.Sa fie colo sa asezate armonios Kyralina, . |
||
blanca Postat pe 7 Iulie 2009 22:10 |
||
pik(a)_nik(a), eu nu vreau sa-ti port pica caci (slava Domnului!) nu mi-ai facut nica, dar cu copiii nu te porti frumos... te rog sa nu fii cu obraz gros! |
||
gianiblue Postat pe 7 Iulie 2009 22:58 |
||
tie de copii iti pasa, de ma certi cand vin acasa? ba io cred ca m-ai batut pentru ce nu ti-am facut |
||
pik_nik Postat pe 7 Iulie 2009 23:05 |
||
barbate, ti-am zis de mi-au cazut dintii din gura du-te pe la frizer si la dentist macar o tura cum sa te doresc cand ai fatza de credul? nu am patimit in viata mea si-asa destul?! |
||
gianiblue Postat pe 7 Iulie 2009 23:08 |
||
lasa fatza, nu conteaza, ca nici alta nu-i mai breaza. cand "mancarimea"-i de vina "scarmanam" fara lumina |
||
pik_nik Postat pe 7 Iulie 2009 23:12 |
||
pik-nik, papusha, amore, bebe scarpinici se pare ca-ti trebe scuze ca aici nu te pot ajuta mi-ai promis mugur de-iubire nu saltea... |
||
gianiblue Postat pe 7 Iulie 2009 23:18 |
||
muguru-ala explodeaza in mii de senzatii stranii nu simti tu cum iti vibreaza inima, cand spun "giani"? |
||
pik_nik Postat pe 7 Iulie 2009 23:22 |
||
nu, pik, eu vad pe fiece clipa ce trece cum mai cade cate un dinte din cei zece cat despre inima, muguri, iarba si flori chiar trebuie sa ai inima pentru-a simti fiori! |
||
gianiblue Postat pe 7 Iulie 2009 23:28 |
||
inima mi-e-n focuri prinsa, sufletul, fior de jale... ultima-mi sperantza stinsa... pot sa-mi vad, nauc, de cale... |
||
pik_nik Postat pe 7 Iulie 2009 23:31 |
||
haha, unde crezi ca pleci, amice?! stai pana si mucul o sa-ti pice! halal angajament ti-ai mai facut! mi-e teama ca esti un prefacut! |
||
gianiblue Postat pe 7 Iulie 2009 23:35 |
||
esti cruda, giani, esti si rece, parc-as iubi o stea pierduta ca orice chin, si asta trece... ramai ce esti, necunoscuta... |
||
pik_nik Postat pe 7 Iulie 2009 23:40 |
||
de vrei sa rezolvi cu mine - o necunoscuta - ecuatii sa lasi pentru altii mai cu inima ale tale vibratii iti dau acush creion, guma si hartie sa iti rezolvi problema, mai badie dar daca vrei sa-ti tii promisiunea nu-ti voi mai ierta deloc omisiunea: pe langa iarba, mugur, flori si antren e cazul sa ma vezi la ochi; urca-te in tren! |
||
gianiblue Postat pe 7 Iulie 2009 23:46 |
||
as lua acum un mig, pentru cat sunt de-optimist numa ca ma ia cu frig... tre' sa trec pe la dentist |
||
pik_nik Postat pe 7 Iulie 2009 23:52 |
||
lasa, pik, cand iubirea-i mare de ea nu mai poti sa ai scapare cu sau fara dinti eu te primesc caci oricum poate-ti rup unul cand te lovesc... |
||
gianiblue Postat pe 7 Iulie 2009 23:54 |
||
cu-asa sperantze de iubire cine poate rezista??? ma-nfig acum s-ajung calare pe cal, apoi pe .... |
||
pik_nik Postat pe 7 Iulie 2009 23:58 |
||
haide pikule la mine sa-ti rezolv dintii mai bine si geanetta fara graba sa-ti faca culcus in graba.... |
||
tutankhamon Postat pe 8 Iulie 2009 00:00 |
||
pik, nu te avanta, iubire sa nu ai parte de mahnire. caci chiar de vei ajunge aici astept sa-mi faci curte pana pici! |
||
gianiblue Postat pe 8 Iulie 2009 00:00 |
||
de merg la tutankhamon, fie doar pentru dantura, s-ar putea sa uit de tren, de mig si de batatura |
||
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 00:04 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cat de mult ne influenteaza strada(a nu se intelege asfaltul sau gropile acestuia),sau cartierul in care locuim? | 35 | De la: garbo001934 29 Decembrie 2012 16:40 |
As avea nevoie de un sfat! | 6 | De la: garbo028298 14 Iulie 2012 10:59 |
job in vacanta | 1 | De la: kidz000948 18 Mai 2011 10:04 |
|
||
VREAU SA FIU BUN , HAI SA DEVENIM BUNI . NU VRETI SI VOI ? | 317 | De la: mcherciu 26 Februarie 2010 20:07 |
CUM SE PREGATESTE CARNEA TOCATA PENTRU VINZARE IN CANTITATI MARI | 12 | De la: garbo_11724 27 Aprilie 2013 14:00 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară