vaai, pik, unde-i iubirea? uiti ca asta ne-a fost menirea? ma uiti instant pentru-un amalgam nu te stiam de poligam! |
||
gianiblue Postat pe 8 Iulie 2009 00:06 |
||
---|---|---|
pikule, maria ta tu acuma nu mai sta pune mana pe-un ibric si ia si niscai fistic ca sa facem o cafea ca e lunga noaptea, grea... povestiri sa depanam, si fistic noi sa crapam... |
||
tutankhamon Postat pe 8 Iulie 2009 00:11 |
||
nu sunt poligam, gianina, iara de tradari, nici gand eu iubesc pe toata lumea insa va iubesc pe rand. |
||
|
||
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 00:14 |
||
da, pik, cum sa nu fie asa? cand pe-un topic, cand pe altul chiar si tu te-ai alarma daca ti-ai vedea saltul... |
||
gianiblue Postat pe 8 Iulie 2009 00:16 |
||
geanineto mandra mea nu-nteleg de sari asa parca mi-erai pretena si nu ma muscai de vena si ce daca domnul pik vine sa papam fistic un sac de 10 kile ...nu mai gasesc rima.... |
||
tutankhamon Postat pe 8 Iulie 2009 00:18 |
||
io ma duc dupa miros ca tare sunteti poznase! nu c-ar fi obrazul gros insa caut bobarnace |
||
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 00:19 |
||
tutanka, asculta iubita mea sigur ca sunt prietena ta eu pe pik il urechesc si-as vrea sa-l ciufulesc. |
||
gianiblue Postat pe 8 Iulie 2009 00:20 |
||
pik, de bobarnace duci lipsa?! vino-n calea mea de nu ai ce face... vei crede ca-i apocalipsa! si te vei intreba cine-i cel ce jos zace... |
||
gianiblue Postat pe 8 Iulie 2009 00:23 |
||
nu mai pot, ma predau ati stors din mine toata inspiratia(macar daca era altceva), si eu tot frigiderul daca mai gasesc bere jos, revin cu forte proaspete |
||
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 00:23 |
||
pik, ma duc la somnik dar maine... e-he-he. somn usor si tie tutanko. si tuturor! |
||
gianiblue Postat pe 8 Iulie 2009 00:26 |
||
te pup gianineto...noapte buna iubita...ti-ai dat seama ca am intrat in hora versurilor....pup fata | ||
tutankhamon Postat pe 8 Iulie 2009 00:28 |
||
haide pikule incoace ai sa vezi ca-i cald si pace bei cu floare-al meu spirtoasa si-ai sa dai de o blanoasa pica migu-n batatura iarasi iti va da o tura ai sa vezi fara tagada este doar o patrupeada ce da vesnic din codita dac-o mangai pe codita si mai da o tura hippie ti-ai dat seama - este cindy... |
||
tutankhamon Postat pe 8 Iulie 2009 00:31 |
||
s-a cam dus lumea la somn... am observat ca asta se intampla in fiecare marti... |
||
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 00:42 |
||
sau lumea doarme in fiecare noapte si nu am observat eu? | ||
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 00:42 |
||
io-s aici brea.....ma uitam pe topicul dureristei aleia din adancuri... | ||
tutankhamon Postat pe 8 Iulie 2009 00:44 |
||
daca e sa discutam numai noi doi, mai bine te-as invita la mine;) acu serios, inca e destula lume logata. de ce tace, dom'le? |
||
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 00:46 |
||
io vin....dar mai ai fistic???? uite...si cindy e logata......doarme cu nasucul pe firul de net si cu ureche pe firul de alimentare de la lap.....deci e si ea online, nu????...si, evident, la picioarele mele..... | ||
tutankhamon Postat pe 8 Iulie 2009 00:48 |
||
draga de ea... si de stapana ei |
||
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 00:51 |
||
ce ne-ai face de ne-ai prinde.... serios acuma....zace latita la picioarele mele, in fata aparatului de ventilare, c-o labuta indoita a la barashnikov....si viseaza ca alearga....si ce mi-a facut cand am venit acasaaaaaa....uiii doamne.....nici cateii de la circus nu fac asa ceva....tumbe, sarituri si bucurie din tot corpul..... |
||
tutankhamon Postat pe 8 Iulie 2009 00:55 |
||
incerc si eu sa dorm, desi...sumbre perspective da' nu-s incapatzanat. daca nu merge, nu insist, vin inapoi |
||
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 01:02 |
||
oki...dar vezi ca eu nu mai rezist prea mult ....mi-ai facut atatea avansuri, incat tre sa ma duc sa le vizualizez intr-un vis colorat..... | ||
tutankhamon Postat pe 8 Iulie 2009 01:06 |
||
liniste? | ||
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 01:21 |
||
nuuuu...ma dusei la bu sa trag o pipa ca m-au enervat analfabetele alea de la dieta.... | ||
tutankhamon Postat pe 8 Iulie 2009 01:28 |
||
da, tu le superi, eu le ridic moralul | ||
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 01:31 |
||
am vazut...te-ai facut preten cu ele...in loc sa le scuturi.....offf...asa ma iubesti tu pe mine .....mai vii tu la noi????? | ||
tutankhamon Postat pe 8 Iulie 2009 01:36 |
||
al naibii prieten! ai fi...fericita sa afli cate mi-ar pune pielea pe batz |
||
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 01:38 |
||
pikule....respecta-ti randul....mie prima.....ca mi-am permis sa le demonstrez cat sunt de tolomace...nu sunt in stare sa citeasca nici macar o amarata de dieta..... | ||
tutankhamon Postat pe 8 Iulie 2009 01:40 |
||
hai sa le fiu un moment avocat. tu chiar crezi ca nu stiu sa citeasca? cu practica e grele! uite, mi-a zis mie odata medicul despre sare, nici sa n-o vad. de atunci obisnuiesc sa inchid ochii atunci cand sarez ceva. |
||
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 01:45 |
||
mai de citit nu neg......eu cred ca au probleme cu tinutul minte..... | ||
tutankhamon Postat pe 8 Iulie 2009 01:48 |
||
cand iti face stomacul precum o turma de purcelusi flamanzi, cine mai aude memoria? | ||
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 01:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
animale domestice!urgent | 6 | De la: tutankhamon 12 Iulie 2009 19:18 |
ANIMALELE DIN SPATIILE COMUNE | 1085 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:39 |
topic pentru poezii stangace... | 2065 | De la: fleurdelis 29 Ianuarie 2016 21:13 |
|
||
unde gasesc echilibru mamicile singure? | 14 | De la: Blue_Tattoo 23 Aprilie 2010 15:10 |
loc de munca pentru barbati in strainatate | 9 | De la: Vidar 26 Iunie 2009 16:26 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară