dap...asta cam asa e....daca nu ai minte destula sa te poti concentra pe doua lucruri deodata...... oki...pikule.....pica migu...mai bine zis herculesu'...ma car la nani ca sunt lemn de somn....abia mai tastez dreaq....te pupacesc si noapte buna.... |
||
tutankhamon Postat pe 8 Iulie 2009 01:55 |
||
---|---|---|
somn usor, pentru amandoua | ||
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 01:56 |
||
pentru amantrei....ca lui flo i s-a implinit visul....are acuma doua femei in pat...o blonda si o bruna......io in dreapta, shobolanca in stanga....intinsa cu botul pana pe perna.....sa mori nu alta de ras.... | ||
|
||
tutankhamon Postat pe 8 Iulie 2009 01:58 |
||
chiar asa?(simo) | ||
garbo003207 Postat pe 8 Iulie 2009 02:01 |
||
"vaai, pik, unde-i iubirea? uiti ca asta ne-a fost menirea? ma uiti instant pentru-un amalgam nu te stiam de poligam!" Iata o poezie plina de substanta , care denota o gandire profunda si scoate din tenebrele absconsului, imaginea perpendiculara a neputintei poetului sfasiat pe din doua de himere (in sfarsit poate fi sfasiat si in mai multe bucati orizontale sau vericale, dupa cum este asezat ,acea fluturare demonica a intrebarilor existentiale: Unde este iubirea, doamnelor si domnilor?Daca nu stiti, nu va mai pierdeti timpul si sunati la 112.Logica este superflua si denota un gadilomanie senzuala ridicata la culmile blondismului literal si hipostolic.Menirea noastra a tuturor, este sa ne intrebam toata viata: "Unde este iubirea"? si sa o cautam, in spatiul de refugiu al simbolismului nostru omniprezent.Observati setea pe care o provoaca aceasta cautare, care este constienta de inutilitatea efortului caduc, incat poeta exclama plina de naduful verii: "Ma uiti, pentru un instant?In loc sa ma chemi la o inghetata, tu bei instant si eu ma strofoc aici cantand ca o zeita pe harfele sfaramate ale timpului irosit de platonismul tau plin de impotente seculare?Amalgamul acestor trairi sau prabusiri interioare, m-au condus la convingerea ca incapacitatea barbateasca se datoreaza atat poliganismului diluat in aspecte contradictorii, a huliganismului poetic manifest, si monoteismului sacrului care se rupe de centru si se risipeste in piramida sentimentelor de toate felurile care se manifesta abscons.Voi face propunerea ca aceasta poezie de exceptie sa intre in patrimoniul nostru ezoteric national, ca elevii sa dea bacul din ea, pentru ca valorile noastre nationale nedeclarate sa nu moara sufocate niciodata. |
||
Ioana007 Postat pe 8 Iulie 2009 08:11 |
||
Ioano, in locul tau as fi ales alta poezioara... | ||
gianiblue Postat pe 8 Iulie 2009 08:18 |
||
hai, tuta, ca o-ncurci! pik mi-e amic si mie! de ma mai iei in furci cu-n vers te pun sub glie! nu treba sa tii minte decat un simplu dar: cand folosesti ''cuvinte'' exprima-te in clar!! |
||
dune Postat pe 8 Iulie 2009 08:29 |
||
"da, pik, cum sa nu fie asa? cand pe-un topic, cand pe altul chiar si tu te-ai alarma daca ti-ai vedea saltul..." Poeta pleaca de la o aprobare care seamana cu o nedumerire de care ea insasi se indoieste cuprinsa de caducitatea polisemantica a efemeritatii macinate.Cum sa nu fie asa?-Iata strigatul ei de disperare. "Te vad umbland asa de mic, Cand pe-un topic, cand pe-un topic, Ca nu stiu ce sa cred sau zic. Ori ma vrei toata, ori nimic?" Aceasta nestatornicie pe care omul, femeia, in sfarsit copilul, care scrie,ar fi putut alarma insasi individul masculin a carei infidelitate ar trebui sa-l bage la pareri sau cel putin la pensie alimentara si alte drepturi de autor.Pentru ca nestatornicia este cea care neantizeaza sentimentul,face din barbati niste porci-ca sa ne exprimam metaforic, care sar dintr-un pat pe altul desi gravitatia ii trage teluric in mlastina plina de noroi a perversiunilor si licentelor poetice interzise care ne duc cu gandul la Guillame de Apolinaire sau la Marchizul de Saade. |
||
Ioana007 Postat pe 8 Iulie 2009 08:32 |
||
fratelo, esti in forma,vaz.. ia baga matale o poezie d-aia trista sa plangem p-acilea ,sa se zgaltaie camasa pe noi... |
||
iasomia Postat pe 8 Iulie 2009 08:53 |
||
ca destul ne-am hlizit la versurile altora pan-acuma... | ||
zambil Postat pe 8 Iulie 2009 08:57 |
||
lu' genica ii place sa-i fie opera disecata |
||
iasomia Postat pe 8 Iulie 2009 09:05 |
||
masochism, nene... | ||
zambil Postat pe 8 Iulie 2009 09:07 |
||
dap.. durere mare... |
||
iasomia Postat pe 8 Iulie 2009 09:11 |
||
carcotasi de prima-ntai, dom'le! | ||
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 09:23 |
||
cand Ion imi face cinstea sa-si piarda timpul dandu-mi replica... | ||
gianiblue Postat pe 8 Iulie 2009 11:52 |
||
Ioano , nu te recunosc | ||
blanca Postat pe 8 Iulie 2009 16:18 |
||
mielushor, asta este fatza nevazuta a lunii... | ||
gianiblue Postat pe 8 Iulie 2009 16:34 |
||
E trist . | ||
blanca Postat pe 8 Iulie 2009 16:36 |
||
trist pe draq? ce e trist acilea? genico, spune-i mami ca tie iti place.... oito, asta mica le arunca manusa... |
||
iasomia Postat pe 8 Iulie 2009 16:37 |
||
iaso, imi place in masura in care nu ma simt vinovata de injuriile care mi se aduc. nu imi place in masura in care descopar ca oamenii nu sunt chiar asa de minunati cum vor sa para... | ||
gianiblue Postat pe 8 Iulie 2009 16:39 |
||
eu nu am vazut nimic jignitor acolo.. esti tu in pasa proasta. |
||
iasomia Postat pe 8 Iulie 2009 16:42 |
||
va spun ce mi se pare trist . acum plec acasa . | ||
blanca Postat pe 8 Iulie 2009 16:42 |
||
aaaaa. e trist ca te desparti - temporar - de noi. pai asa zi, mielushor. mi-ai luat o piatra de pe inima. crezusem ca ti-ai facut iluzii legate de prietenul nostru si acum esti dezamagita. dar nici vorba de asa ceva. ce bine!!! | ||
gianiblue Postat pe 8 Iulie 2009 16:46 |
||
Nu exist fara tine Imi tarai trupul pe strazi pustii Si tot astept ca sa revii Sa-mi umpli trupul de simtire Si mintii sa-i dai amintire... Ma privesc degeaba-n oglinda... Nu vad decat un contur sters O papusa atarnata in grinda Ce-a scapatat in al ei mers. Unii ar spune ca-s frumoasa, Desi in ochi lumina nu mai am. Vremea cu tine a fost glorioasa Acum sunt frunza vesteda pe ram... by Gianiblue |
||
gianiblue Postat pe 8 Iulie 2009 17:50 |
||
param pam pam param pam pam... hai bre geaneto, iar ne bagi in depresie, fata?... |
||
zambil Postat pe 8 Iulie 2009 17:55 |
||
bebe, zambil. se zice ca arta (ce fac eu nu-i arta dar...) e oglinda lu' sufletu'. asa ca... nu vreau sa va bag pe voi in depresie dar clar sunt eu in ea. sau pe aproape... |
||
gianiblue Postat pe 8 Iulie 2009 18:04 |
||
Balada motanului "Motan m-a� fi dorit s� fiu cu coada-n sus, cu blana-n dungi, cu gheare �i muste�e lungi, c-un ochi verzui �i-un ochi c�prui. La ora c�nd t�r�-gr�pi� z�pada nop�ii se adun� eu, coco�at pe-acoperi�, s� urlu a pustiu la lun�. �i-atuncea, �apte gospodine s� dea cu bolovani �n mine �i s� m�-njure surd, de Domnul, c� le-am stricat, url�nd, tot somnul. De sus, din v�rful s�pt�m�nii, s� le r�njesc urlat, sc�rbos: iubesc doar locul nu st�p�nii, precum fac c�inii pentr-un os. �i iar�i �apte gospodine s� dea cu bolovani �n mine, iar eu s� urlu, urlu-ntruna at�t c�t n-o apune luna. Motan m-a� fi dorit s� fiu cu coada-n sus, cu blana-n dungi, cu gheare �i muste�e lungi c-un ochi verzui �i-un ochi c�prui. C�nd zorii ziua o deznoad� s� m� tot duc, s� m� tot duc �i tinicheaua prins�-n coad� s-o zdr�ng�nesc pe str�zi, n�uc. Jegos �i obosit, apoi, cu ma�ele �n liturghie, s� m� adun, s� m�-ncovoi prin albiturile-n fr�nghie. Ca-n fa�a unui �obolan spinarea s� mi-o fac colan s� scuip, s� scuip �i-n urm� iar hai-hui s� plec pe str�zi, hoinar. Pisicile de prin vecini s� le gonesc pe la pricini, s�-mi fete fiecare-un pui c-un ochi verzui �i-un ochi c�prui. Iar c�nd o fi uitat s� mor la c�rciuma din mahala sorbit�-n calea pumnilor posirc� acr� viu s� stea. �Hei� via��, via�� ie�i din cort hai, pune-mi-te iar pe dan�� te uit� zace colo-n �an� motanul mort, motanul mort��" Nichita St�nescu |
||
tulipe Postat pe 8 Iulie 2009 18:09 |
||
hai bai geanel, ca numai contur sters nu se vede in poza ta,si nici vreo papusa prafuita atarnata in grinda,cat despre lumina aia din ochi,e drept ca-i tii inchisi si nu-mi pot sa seama,dar dupa limbaju' trupului crez ca esti mai mult decat ok. cum ar zice buna: "ti-e foame,muica" ori femeile care au pofte,sunt super-femei... |
||
iasomia Postat pe 8 Iulie 2009 18:12 |
||
iaso, mi-o fi foame, nu zic nu... dar mi-e foame de delicatese.. | ||
gianiblue Postat pe 8 Iulie 2009 18:25 |
||
ok. hai sa fie asa . | ||
blanca Postat pe 8 Iulie 2009 18:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum ne invingem fricile? | 16 | De la: garbo_1681 23 Mai 2012 13:18 |
ce ziare sau reviste mai cititi? | 50 | De la: garbo_19362 22 Noiembrie 2013 19:11 |
tot o razbunare | 32 | De la: ovidiu42 6 August 2009 01:16 |
|
||
Punct de vedere. | 27 | De la: ulygarbo 24 Martie 2017 07:13 |
LA MULTI ANI PETRA, PAULA, PETRU , PAUL SI DERIVATE!!! | 2 | De la: paulaprecup 29 Iunie 2009 16:24 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară