mielushor, din pacate, vedem destul de tarziu ca doar o viata avem. si daca tot am vazut asta, cer ce-i mai bun de la viata mea. dar nu uit niciodata sa dau pe masura. |
||
gianiblue Postat pe 8 Iulie 2009 18:30 |
||
---|---|---|
Bine faci ! Traiasca delicatesele | ||
blanca Postat pe 8 Iulie 2009 18:37 |
||
iaso, astept sa mi se schimbe avatarul. sa vezi ce lumina in ochi zero barat am! caci tu.. pana nu vezi nici nu crezi! | ||
|
||
gianiblue Postat pe 8 Iulie 2009 18:41 |
||
zici? |
||
blanca Postat pe 8 Iulie 2009 18:45 |
||
mielutzo, chiar zic! le tai tuturor pofta de a ma visa! am o fatza!!! | ||
gianiblue Postat pe 8 Iulie 2009 18:47 |
||
ai o fatza foarte mishto! oricum ar arata poza, fatza ta este asta pe care o ashterni aici. si n-are cum sa fie altfel decat frumoasa. ai face bine s-o pastrezi asha. asculta aici, la un om batran | ||
tulipe Postat pe 8 Iulie 2009 18:49 |
||
tulipe, sar'na. dar sunt convinsa ca nu am o fatza comerciala. nu se cere... stai linistita. caci eu stau si mai linistita... | ||
gianiblue Postat pe 8 Iulie 2009 18:54 |
||
Yeap! | ||
blanca Postat pe 8 Iulie 2009 18:56 |
||
oh, ce reactie la nea vanghele.. | ||
kyra Postat pe 8 Iulie 2009 20:07 |
||
kyra, mai corect: ce reactie la reactia lui V la reactiile si poeziile lui G! ceva de genu'... | ||
gianiblue Postat pe 8 Iulie 2009 20:12 |
||
cum spui tu mami, ti-am zis ca-s obosita , ma duc la alergat, poate leashin pe-acolo dreaq, ca-i o caldura aici am avut o zi astazi, de mai mare mirarea, a fost ca la... |
||
kyra Postat pe 8 Iulie 2009 20:16 |
||
Cu cine Kyrule? pacat ca nu stai pe-aici ... | ||
blanca Postat pe 8 Iulie 2009 21:45 |
||
curiozitatile fetelor... |
||
pik_nik Postat pe 9 Iulie 2009 06:04 |
||
De la: dune, la data 2009-07-08 08:29:58 tradu si mie ce ai vrut sa versifici aici....tu pe mine ma sfatuiesti sa vorbesc mai clar??? ....ha!!!...a!! si sensul figurat al unor expresii stii ce e??? |
||
tutankhamon Postat pe 9 Iulie 2009 13:17 |
||
Te iert Te iert caci altfel nu pot respira, Te cred caci numai asa pot da. Te las minciuni banale sa imi spui Si sa ma lasi in sufletul oricui. Chiar daca pentru tine-s oarecare, Sa nu fiu langa tine mai mult doare. Ma rog mereu sa nu ma alungi Si ma intreb unde-ai sa ajungi. Oriunde va fi sa fie a ta oprire Eu nu ma dezmint de-a mea menire De a-ti prinde inima mereu De cate ori simti ca ti-e greu. Ca nu-s iubita de tine nu fac drama Cat vad ca viata mea e asa - sunt calma Nu are rost sa schimb ceva, sa obosesc Cand tot pe tine stiu ca te iubesc. by Gianiblue |
||
gianiblue Postat pe 9 Iulie 2009 13:29 |
||
Asa-i,Gianetta,A ierta e bine dar nu uita,te costa scump pe tine Il ierti,dar nu esti obligata sa-l lasi sa te mai minta inc-odata... |
||
valentino Postat pe 9 Iulie 2009 13:32 |
||
val, in viata reala nu as face vreodata asa ceva. sper sa nu induc in eroare. poezia a arta pura, fantezie... | ||
gianiblue Postat pe 9 Iulie 2009 13:37 |
||
Gianetta,stiindu-te o persoana cu anumite principii,poezia ta m-a facut,intii sa zimbesc(intelegind ce om sta in fiecare din noi),si apoi sa replic.Stii,iubesc mult replicile spuse la momentul oportun...ca acesta.Toata stima mea,ti-o port continuu.nu e un compliment,un adevar. | ||
valentino Postat pe 9 Iulie 2009 13:42 |
||
Celor ce-mi pazesc inima Dragi prieteni, va multumesc Ca aveti grija de cum iubesc, Ce iert si ce compromisuri nu fac, Ca tip de ciuda sau ca tac. Regret ca va dezamagesc Caci este chiar nefiresc Sa tot imi cant amorul pe aici Cand in viata reala el nu-i, nici� Un semn va jur ca veti avea- Cand iubirea va aparea candva Veti sti sigur ca s-a intamplat- Caci ma voi opri din cantat. Si cand iubirea va pleca Voi incepe iar si voi canta Va fi tot asa � la �infinit� Veti sti cu toti cand am iubit. |
||
gianiblue Postat pe 9 Iulie 2009 13:48 |
||
gianinetto... da ai suferit mama......din dragoste ranita.... | ||
tutankhamon Postat pe 9 Iulie 2009 13:54 |
||
tutanka, iubita, draga mea iubirea mintita e cea mai grea nici dusmanilor nu le-o doresc caci este atat de nefiresc... |
||
gianiblue Postat pe 9 Iulie 2009 14:19 |
||
pt tuta...etc pai dupa cum te reprezinti, mai tuto, e greu sa te clarific, te faci a nu sti, prefacuto! te dai in plan mirific... figuri de stil despre marar, eu, recunosc, nu stiu a scrie! tu poti!un admirabil har! imi dai un kil si mie? |
||
dune Postat pe 9 Iulie 2009 15:46 |
||
Ma uit cum timpul ziua subrezeste, Ademenind-o galben in amurg, Sarutul meu prin vreme, nu gaseste, Decat taceri in lacrime ce curg. Cuvintele n-au mai zburat cu randul, Si au ramas tacute in genunchi, De dor, aripoile intinse gandul, Si primaveri au inflorit poe trunchi. Noi vom cadea ca firul de nisip, Alunecand prin vesnica clepsidra, Sa nu te sperii noaptea, daca tip, Si ingerul in brate-o sa te prinda, Si-n intuneric te va face ploaie, Ce va cadea pe somnul meu de sus, Sa ratacesti cu fosnet prin odaie, Prin umbra amintirii ce s-a dus. |
||
Ioana007 Postat pe 9 Iulie 2009 16:05 |
||
fratelo, ai vazut guritza? trebuie sa lipsesc cateva ore ,ca sa te apuce sensibilitatea... bravo! f misto...manca-l-ar mama de fratior... |
||
iasomia Postat pe 9 Iulie 2009 16:22 |
||
genico, cum ba mami nu ai luminite in ochi? eu vad ditamai stelele.... |
||
iasomia Postat pe 9 Iulie 2009 16:24 |
||
bai mami... scrie cu har fratelo asta al tau, da' tot cu lacrimi, tot cu nisipuri curgatoare pe gat de sticle dezgolite de continut... parca se vorbi cu geaneta... ia fii atenta acilea nocturna, la baiatu': mimi, de ce plangi fetiza?... ce-ai avut si ce-ai pierdut?... vina seara la portitza daca vrei sa-ti dau guritza s-apoi sa te fur... nu stii oare tu codana noaptea o conjur tu sa vii, fata sarmana, sa te tavalesc pe blana c-o mana pe gat. sa nu stim cum trece ceasul clipelor nauci ce se-aduna in nisipuri- eu sa-ti cant in fel si chipuri tu sa bati din gene. si-nspre ziua, plini de ape cand ne-om odihni alene vom vedea cum raze calde prin ferestre-or sa ne scalde cu parfum de nuci. |
||
zambil Postat pe 9 Iulie 2009 16:56 |
||
eeeeee,ma'nervezi... baga si tu un a ..in loc de primul i.... la mimi aia...care esti mimi p-acilea?... |
||
iasomia Postat pe 9 Iulie 2009 16:59 |
||
he he heee... ce dor mi-era de intepaturile astea salutare inca o data, dragilor! |
||
Thor Postat pe 9 Iulie 2009 16:59 |
||
iote aici, maestrii versurilor, ce imi amintii io cum ma plimbam prin camera. In tinerete mai mergeam ca adolescentu' prin Piata Ovidiu din Constanta si pe statuia lui erau niste versuri, se zice ca sunt scrise chiar de el, ca epitaf. Versurile astea m-au obsedat ani de-a randul si suna cam in halul asta: �Sub ast� piatr� zace Ovidiu, c�nt�re�ul Iubirilor ginga�e, r�pus de-al s�u talent, O, tu, ce treci pe-aice, dac-ai iubit vreodat�, Te roag� pentru d�nsul: s�-i fie somnul lin�. Rimele lipseshte, bre, ca e tradusa din latina de un romanas, parca Naum. Theodor, nu Gelu |
||
Thor Postat pe 9 Iulie 2009 17:10 |
||
iaca plang badita tare nu mai pot de suparare ca aseara te-am vazut cu una din alt satuc ii umblai cu nonsalanta la jartele si in.. fata aveai fata de jeratic te uitai la ea sagalnic am simtit ca mor pe loc ma rugam sa nu iei foc si statea ca o pisica de ziceai ca-i betegita cred c-avea temperatura sa vezi tu ce-i dau in gura sa zaca pe batatura. of,of,mai,mai.... |
||
iasomia Postat pe 9 Iulie 2009 17:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
tratament pentru somn | 30 | De la: garbo_1567 26 Mai 2012 00:31 |
buna | 15 | De la: Ioana007 31 Mai 2009 16:28 |
OF REFERENDUMUL ! | 20 | De la: elisabeta_boia 28 August 2012 10:10 |
|
||
Iubesc un barbat cu 29 de ani mai mare decat mine! | 57 | De la: Melanie 3 Octombrie 2009 12:30 |
Doriti sa va cunoasteti mai bine? - Obtineti profilul dvs. psihologic | 5 | De la: Freya_ 30 August 2010 23:25 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară