Ioano | ||
blanca Postat pe 11 Iulie 2009 09:49 |
||
---|---|---|
De la: gianiblue, la data 2009-07-11 00:45:57dune, te rog sa faci un topic separat pentru circul asta. aici se posteaza poezii si alte produse ale GANDIRII OMULUI. dupa cum vezi, nu respecti criteriile. 1. circul nu l-am facut eu.tuta a inceput! 2.aici nu se posteaza ''poezii''ci parodieri ale limbii romane 3.n-am stiut ca sunteti un clan de fete palide si minti bolnave. va dedic poza din avatarul meu, vrajitoarelor! 4.adio dar raman cu voi. PS.giani woman or man...lasa-te!...de jignit poezia, fireste! |
||
dune Postat pe 11 Iulie 2009 10:03 |
||
Dune, citeste doar ce-ti place. Sunt cuvintele noastre mai mult sau mai putin slefuite. Se pot spune intre prieteni. |
||
|
||
blanca Postat pe 11 Iulie 2009 10:07 |
||
dune, si criticii - oricat de mishei ar fi - au rostul lor in viata unui artist. eu macar incerc. tu? hmmm, chestia cu clanul... nu esti acceptata (din motive serioase, desigur!) in el si incepi sa denigrezi? bebe, asa face orice neputincios. eu iti propun altceva: da-ne tu masura maestriei si elegantei tale si poti fi sigura (sigur?!) ca vei fi acceptata instant. bebe, invata de la mine, cel care da lectii de mare rafinament si clasa, trebuie sa fie impecabil. la veninul pe care-l versi aici... sigur nu esti in masura sa dai lectii. lasa muschii manelisti. mai arata si muschii mintii. |
||
gianiblue Postat pe 11 Iulie 2009 10:15 |
||
De la: mielutza, la data 2009-07-11 10:07:48Dune, citeste doar ce-ti place. multumesc. am facut-o deja. aveti un poet printre voi! dar nu-i ridicati osanale cui merita. ''si-totusi'' face poezie veritabila! parerea mea... |
||
dune Postat pe 11 Iulie 2009 10:18 |
||
dune, accepta ca - asa cum tu ridici osanale unora, altii ridica altora. de ce te erijezi in Dumnezeu? poti tu stabili cine merita sau nu? poti avea doar o parerea subiectiva. pe care ti-o respectam. invata sa o respecti si tu pe a altora. nu mai baga nimanui pe gat parerile tale. ca sufoca si cel in cauza simte nevoia sa te stranga de gat pentru a scapa de presiune. capisci? | ||
gianiblue Postat pe 11 Iulie 2009 10:20 |
||
Ce si aici se aprind spiritele | ||
cinezee Postat pe 11 Iulie 2009 11:13 |
||
cinezee, noi nu am fi vrut. aici era singurul loc mai linistit... | ||
gianiblue Postat pe 11 Iulie 2009 11:15 |
||
stiu ca era unul din locurile cele mai linistite , nu imi vine sa cred asta , am lipsit ceva cam mult timp si amu vad si aici d`astea | ||
cinezee Postat pe 11 Iulie 2009 11:19 |
||
Dune aici nu suntem in vreun concurs. Stim si noi care sunt mai talentati. nu e unul singur... Nu asta era ideea si daca citesti mai la inceput nu e vorba doar de versuri. Era vorba sa aratam o parte de obicei nevazuta a fiecaruia. Hai sa nu-l stricam cu tot felul de controverse . |
||
blanca Postat pe 11 Iulie 2009 13:17 |
||
te rog sa nu ma uiti.. si sa nu pleci te-as fi rugat sa nu'mi uiti numai mie pancarda cu absente vieti! te rog sa nu imi uiti sarutul leganatul, si gesturile de seara pana'n zori si-apoi tu poti imprumuta succesul fiorilor in asteptari mai noi! te rog sa nu ma uiti! si orice va sa vie lipseste-ma de mine pana pleci cand..poate///ti-oi uita trecutul, numai tie sau poate cand vei sti sa ma ineci! |
||
fleur_de_lis Postat pe 11 Iulie 2009 15:18 |
||
of ,of mai love .... ce-i acolo in sufletelul tau.. | ||
blanca Postat pe 11 Iulie 2009 15:31 |
||
Inger implorand un demon Amar e plansu-mi in ninsoare... Nu ma ridic din ce ma doare. Astept sa vii sa ma dezlegi De-ale iubirii tale faradelegi. Sangele meu pateaza neaua Ce-i luminata slab de steaua Iubirii noastre ce apune. Cat ma mai doare - nu-ti pot spune. Dar esti dator sa te intorci Lacrima de final sa imi mai storci Cand imi pansezi ultima rana Nu vei fi cel ce ma amana! by Gianiblue |
||
gianiblue Postat pe 11 Iulie 2009 15:47 |
||
neneaca ..trebuie sa plec ,si ma tine vijelia in loc. oito, te las responsabila cu pupicii,pupa-i pe toti cei care au curajul sa ne arate prin versuri ce simt. cat despre agitati,am pretentii de la voi oameni buni,ignore total... lasati frustratii sa vorbeasca singuri... |
||
iasomia Postat pe 11 Iulie 2009 16:05 |
||
iasomico...pup fata | ||
tutankhamon Postat pe 11 Iulie 2009 16:15 |
||
Remember me/when I am gone away,/gone far away into /the silent land/When you can no more/hold me by the hand/ nor I half turn to go/ yet turning stay. Remember me when no more/ day by day you tell me of/ our future that you planned/ Only remember me/You undestand it /will be late/ to counsel then or pray. Yet if you should forget me/ for a while and afterwards/ remember do not grieve/ For if the darkness and corruptio/ leave a vestige of the thoughts/ that once I had, better by far/ you should forget and smile/ than you should remember/ and be sad. Am gasit versurile astea pe o carte postala(ca daca e asa trista nu-i pot zice felicitare) in catedrala Sf Patrick din Dublin.Sunt scrise de Christina Rosetti.Eu una nu stiu cine e doamna asta, dar o sa caut pe net. Am pus-o aici pentru ca am auzit ca pe la unii ploua( la noi nu )si daca stau pe linga PC-uri sa citeasca si ei, ca mie una mi-a placut. |
||
iovana Postat pe 11 Iulie 2009 19:07 |
||
ia sa bag ,ca tot fusei prin ploaie: ma bate ploaia peste pleoape trezeste-n mine amintiri ciudate mi-s buzele crapate si uscate de-atata dor,de-atatea soapte... hai genico ca reusisi sa ma bagi prin cotloanele melancoliei...ehe,he,he |
||
iasomia Postat pe 11 Iulie 2009 19:14 |
||
floricico esti blue dar merge frumos la mauve parerea mea | ||
blanca Postat pe 11 Iulie 2009 19:20 |
||
fetele, pup maxim. | ||
gianiblue Postat pe 11 Iulie 2009 19:22 |
||
oito, nu sunt mami blue,ma rasfat si io... genica, iar ti-am citit creatia,bai puiule....hai sa-ti vanda tanti un pont: barbatii sunt atrasi de femeile vesele...tu daca nu bagi si un altfel de chemare,o sa te tot uiti in lungu' strazii,gurita... e adevarat acu' ca si otara de mister acolo e bun,si oleaca de tristete...ca sa simta nevoia sa te protejeze,sa te bage-n el, si sa nu mai vrea sa-ti dea drumu'. da' orisicat....cheama-l si la veselie.... |
||
iasomia Postat pe 11 Iulie 2009 19:30 |
||
iaso, ai dreptate! dar nu stabilisem ca asta nu e site de matrimoniale?!!! ehehe, in rest, ce viteaza sunt! | ||
gianiblue Postat pe 11 Iulie 2009 19:32 |
||
ce are paula cu prefectura? daca tot il chemi..nu ti-ar cadea mai bine la pipotica sa-l ademenesti cu un paharel,cu o fripturica-n sange,ha?....eher,he,he... |
||
iasomia Postat pe 11 Iulie 2009 19:34 |
||
ia sa ma explic olecutza, ca lumea crede ca stau cu lama pe vena everytime. eroare, eroare, eroare! doar plang iubirile mintite ale celor din jur, plang suferinta din amor. care nu ar trebui sa existe. si asa e grea viata. ar trebui macar pe amor sa fim responsabili. sa nu incurcam viata nimanui. asta-i ideea. speram si eu ca, subliminal, bag mintile in capetele cititorilor . sa se iubeasca onest cu partenerii. daca eliminam problema asta, restu' se rezolva! |
||
gianiblue Postat pe 11 Iulie 2009 19:36 |
||
mai, iaso. eu sunt vesela si optimista. numai ca vad si pe cei din jur. imi pasa, iaso, de cei din jur. pur si simplu mi se pare ilogica suferinta din amor. trag si eu semnalul de alarma. cat despre mine... doar nu oi fi asa de fatzarnica sa stau pe aici sa ademenesc un tovarash. iaso, eu sunt cu practica. nu cred in virtual decat in masura in care imi aduce prieteni de net, prieteni care mereu au un cuvant bun de spus. |
||
gianiblue Postat pe 11 Iulie 2009 19:39 |
||
Nu-i vorba de fatarnicie Giani ! Cam asa se leaga lucurile...chiar daca nu vorbesti cu oamenii din motivul asta . Una peste alta cand iti place un om iti place si cum gandeste . |
||
blanca Postat pe 11 Iulie 2009 19:42 |
||
mielutza, ai si tu dreptate. dar... la cum muncesc eu pentru tot ce obtzin in viata... ar fi cam dubios sa se lege asa de simplu. nu am exercitiul facilitatii. | ||
gianiblue Postat pe 11 Iulie 2009 19:44 |
||
alooooo, deviem...eu ii spusei lu' genelu una,ea zise alta.... |
||
iasomia Postat pe 11 Iulie 2009 19:45 |
||
iaso, bine. mea culpa. | ||
gianiblue Postat pe 11 Iulie 2009 19:46 |
||
Nu incerca sa controlezi tot. Pierzi distractia . | ||
blanca Postat pe 11 Iulie 2009 19:46 |
||
oito, tu ai inteles ce am vrut sa-i spun,nu? |
||
iasomia Postat pe 11 Iulie 2009 19:47 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
pentru ca ma reprezinta !! | 56 | De la: elodia 10 Mai 2011 18:43 |
Credeam ca in primii 200 de ani o duc fara reparatii | 21 | De la: VOIAJOR 16 Septembrie 2012 08:37 |
Raylor Sole Golf Clubs | 1 | De la: servers9 15 Iulie 2010 10:47 |
|
||
DESPRE RELATIA DE CUPLU,CAND UNUL DIN SOTI,ESTE PLECAT DIN TARA | 15 | De la: valentina_16 23 Septembrie 2009 19:36 |
ce sa fac ca sa fim din nou impreuna? | 42 | De la: anna5 22 Ianuarie 2013 19:16 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară