da, tuborgul o lua, alaturi de guinness... sincer, daca gasesti, nu ezita sa o iei, ca poate deveni marfa de contrabanda :D. am si eu prieteni la tuborg care mi-au marturisit ca nici macar pt mine sau pt ei nu pot sa comande un bax. Din pacate. |
||
anakin Postat pe 12 Iulie 2009 01:04 |
||
---|---|---|
Anakine, s-or fi gasit ceva "intreprinzatori" care sa faca "esenta" si s-o amestece cu apa, ca asa e la noi fii fara grija, daca gasesc, iti dau un beep pe aici |
||
Thor Postat pe 12 Iulie 2009 01:31 |
||
anakineeee....sa traiesti ca m-ai binedispus.....din pacate astea sunt zilnic conversatiile si faptele in casele de romani muncitori....si asa vorbesc si pe strada, in autobuze, in parcuri, pe langa copii..... | ||
|
||
tutankhamon Postat pe 12 Iulie 2009 04:40 |
||
gianinetto...nu mai fi mama atat de trista.....lasa ca undeva e si peticutzul tau.....numa ca tu trebuie sa fii mai atenta la ce/cine e in jurul tau, ca poti trece pe langa el si nu dai de el... | ||
tutankhamon Postat pe 12 Iulie 2009 04:44 |
||
nea vidare...sa traiesti.....cum e vremea prin tarile pe unde te preumbli??? si revederea cu cei dragi???sper ca totul e ok.... | ||
tutankhamon Postat pe 12 Iulie 2009 04:45 |
||
pretioasa mami....ai avut o idee......ge-ni-a-la!!!....cei patru muschetari....daca pot ajuta cu ceva la turnarea baietilor in statui.....ma ofer cu drag... | ||
tutankhamon Postat pe 12 Iulie 2009 04:46 |
||
De la: Vidar, la data 2009-07-11 21:20:36ei, lasa ca ala e numai inceputul... sa vezi enervari de luni incolo, vorba iasomicai asa taticu' ca doar nu imbatraniram degeaba.... |
||
iasomia Postat pe 12 Iulie 2009 09:00 |
||
iaso, totusi am o dilema.... cu cat imbatranim - cu atat ar trebui sa nu ne mai enervam? nu ar trebui sa capatam intelepciunea aceea budista? | ||
gianiblue Postat pe 12 Iulie 2009 09:22 |
||
tutanka, daca eram trista din cauza de lipsa de petic... nu eram aici... ci pe matrimoniale. | ||
gianiblue Postat pe 12 Iulie 2009 09:41 |
||
De la: kyra, la data 2009-07-11 23:04:07daca vrei sa te inteleaga geaneta, vorbeste-i pe limba ei, nu pe a ta.. aveti dreptate! eu is pe dos... cum naiba va hliziti aici atata cand afara ploua bezmetic? sunteti anormali!! las' ca va tai eu cheful! |
||
dune Postat pe 12 Iulie 2009 11:09 |
||
dune, e misto sa avem si carcotasi printre noi. nu-i o idee asa de rea. dar tributul pe care tre' sa-l platesti este o poezie/day. cat despre hlizeala de aici pe o vreme de trei lei... pai e logic. daca era misto afara, ne hlizeam afara. cum nu e... ci e vreme de facut copii, dormit sau stat pe forum... |
||
gianiblue Postat pe 12 Iulie 2009 11:16 |
||
De la: gianiblue, la data 2009-07-12 11:16:26dune, e misto sa avem si carcotasi printre noi. nu-i o idee asa de rea. dar tributul pe care tre' sa-l platesti este o poezie/day. giani..o sa fac o poezie ploii... pentru tine! nu-s carcotasa, sa stii! doar maladiv trista! ei? mai aveti chef? ca se ia! |
||
dune Postat pe 12 Iulie 2009 11:31 |
||
dune, scuze sa-ti spun, dar deja este stiut ca eu sunt campioana pe viata la tristete... aici. fa o poezie frumoasa ploii. posteaz-o aici si mai vedem... poate iti cedez titlul... |
||
gianiblue Postat pe 12 Iulie 2009 12:05 |
||
Albastri ochi, sau negri, ori caprui, Din visul meu va faceti noaptea pat, In care dorurile-ncap, Cu cerul lor, cel verde-albastrui. Iubirea are zvarcoliri de sarpe, Si linistea din noapte cand se cerne, Cu albul lunii adormind pe perne, Si capul tau cu bucle cat incape, In tine doarme soarele cu febra, Muscand cu sete din rotundul lunii, Si tipa speriati in noi paunii, Cand musc adanc, din carnea ta superba. |
||
Ioana007 Postat pe 12 Iulie 2009 14:13 |
||
Ioane, esti din ce in ce mai tanar in poezii. e tulburatoare rau ... | ||
gianiblue Postat pe 12 Iulie 2009 14:21 |
||
In cerul meu de ape nesfarsite, Ce urca-n fiecare noapte sus, Atatea constelatii ard tacute, Ca tine insa, alti luceferi nu-s. Si luna e o palida fecioara, Pierduta prin palatul ei de nori, Cand adancimea noptii infioara, Cu razele cazand ca niste flori. M-am prefacut sub pasii tai, in iarba, M-am prefacut in ochii tai, in cer, Si doar iubirea poate sa ma piarda, In bratele-nfloritului prier. |
||
Ioana007 Postat pe 12 Iulie 2009 14:24 |
||
hai, mai, Ioane. nu-i corect. nu pentru cei singuri... | ||
gianiblue Postat pe 12 Iulie 2009 14:27 |
||
bravo, mushchetarule.....superbe versuri... | ||
tutankhamon Postat pe 12 Iulie 2009 14:27 |
||
gianinuco...aveam pretentii de la tine...ce sa cauti tu pe amaraciunile alea??? | ||
tutankhamon Postat pe 12 Iulie 2009 14:29 |
||
Iti iubesc picioarele si mersul, Toate barierele lasate, In cuvinte, tainic intelesul, Zbaterea tacerilor, din pleoape, Iti iubesc aripile prea albe, Care trec cu mine prin inalt, In lumina zorilor sa scalde, Parfumat al florilor rasad, Iti iubesc atat insufletirea, Care-ntinde intre noi gradini, Si ridica sus in cer zidirea, Presarata cu-ndoieli si spini, Si topesc in palme tot pamantul, Lacrimile vremilor le-adun, Sa prefac in trupul tau, cuvantul, Noptilor cu frunze de alun. |
||
Ioana007 Postat pe 12 Iulie 2009 14:34 |
||
Uitati si voi! Ion imi pune lama pe vena. va fi exclusiv responsabilitatea lui daca.... tutanka, nu stiu la ce te referi. dar, orice ar fi, nu-ti pierde increderea, draga, in mine. eu doar fac mult misto de cei care nu stiu sa se controleze cand posteaza. |
||
gianiblue Postat pe 12 Iulie 2009 14:38 |
||
Luna batand, in ochii tai straluce, Carari de smalt, printre ruini sa duca, Si sarutari de foc sa le arunce, Pe glezna ta cu tainica porunca. Maruntii dinti alearga in tacere, Si aripile tale ma-mpresoara, Iubirea mea, tacerea ta o cere, Triumfatoare pasare ce zboara, Si sangele mi se revarsa-n mare, Durerea, carnea-n papurisuri plange, Sa te sarut din cap pana-n picoare, Noaptea in alb si negru, ma constrange. |
||
Ioana007 Postat pe 12 Iulie 2009 14:49 |
||
De la: gianiblue, la data 2009-07-12 12:05:53dune, scuze sa-ti spun, dar deja este stiut ca eu sunt campioana pe viata la tristete... aici. ia sa vedem, giani...poate-ti place... |
||
dune Postat pe 12 Iulie 2009 14:52 |
||
A PLOII Ploua ca-n timpuri stravechi si uitate Siroaie acopera-orasul din zori Sunt ude si gri gradinile toate. tu ai plecat dupa arca si flori... Mi-ai spus ca le cumperi din piata si Noe n-o sa-ti mai faca probleme, Iti va vinde si arca si flori si dileme Cu viitorul lor de speranta si viata. N-ai mai venit.Si ploua bezmetic... S-a inmuiat la geam storul ermetic Si pot sa vad pe strada pustie Ca esti a ploii fantasma..Ea-ti scrie! |
||
dune Postat pe 12 Iulie 2009 14:56 |
||
giani...era vorba de siteurile alea..... | ||
tutankhamon Postat pe 12 Iulie 2009 14:58 |
||
dune, perfettisimo! vezi, bebe? | ||
gianiblue Postat pe 12 Iulie 2009 14:58 |
||
tutanka, si uitasem ca am zis ceva de ele. credeam ca te referi la topicuri de pe aici da' din alea mai deshantzate. | ||
gianiblue Postat pe 12 Iulie 2009 15:00 |
||
hello girls ! | ||
kyra Postat pe 12 Iulie 2009 15:04 |
||
mey, a fost " in vana" nea vanghele ! | ||
kyra Postat pe 12 Iulie 2009 15:11 |
||
Te-am intalnit, in somnul meu impur, Si de atunci mereu mi te visez, Si te rostesc in amieze-crez, Sa prinzi din umbre delicat contur. Si tu apari subtire ca un sarpe, Cu stelele in ochii tai dansand, Frumoasa ca pacatul, sau un gand Pierdut adanc in sunete de harfe. Cu pasi usori, tu treci prin insomnie, Invaluita toata-n trandafiri, Pe gura ta,pe bratele subtiri, Sarutul meu, devine poezie... |
||
Ioana007 Postat pe 12 Iulie 2009 15:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
acordati atentie viselor din timpul noptii?? | 159 | De la: Ralu_Garbo 30 Iulie 2009 00:42 |
SCURT TRATAT DE FERICIRE - CITESTE ! NICI NU STII CE PIERZI ... | 27 | De la: fleurdelis 6 Ianuarie 2010 15:09 |
topicul cu visele pe care le pot avea oamenii de sarbatori... | 76 | De la: fleurdelis 10 Ianuarie 2011 21:42 |
|
||
sufar al draqului de tare! | 68 | De la: Dor_marunt 13 Mai 2010 22:05 |
�Legea Pensiilor" - va ordon: daca vreti pensie, traiti mai mult......de Emil Boc | 102 | De la: snowflake 20 Februarie 2010 00:59 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară