tutanko, cu spumele alea m-ai ravasit total... |
||
iasomia Postat pe 12 Iulie 2009 21:38 |
||
---|---|---|
Dragilor, ce mai stiti de Wife? E in campanie agricola, ce e cu ea de nu ne mai viziteaza? | ||
Aemulus Postat pe 12 Iulie 2009 21:40 |
||
e p-acilea waifa, da' nu ne da semne... | ||
|
||
zambil Postat pe 12 Iulie 2009 21:43 |
||
tuta, frumos !! | ||
blanca Postat pe 12 Iulie 2009 21:46 |
||
pai na.....nu aveam alta rima.... ploaia facea spume azi noapte in bucuresti....iar eu acuma ma uit la seria alien.....iti dai seama ce a iesit.....paranoie curata...ma bucur ca ti-a placut...dar am un talent sa postez tocmai ultimul post pe pagina si cine intra nu mai citeste.....oooofff..... | ||
tutankhamon Postat pe 12 Iulie 2009 21:46 |
||
mai pune-o odata,mare chestie... hai ca si eu sunt cu printu' caspian,invinge binele pana la urma...ce floarea mea.... |
||
iasomia Postat pe 12 Iulie 2009 21:48 |
||
la sfatul unei bune prietene, am mai pus-o o data..... fii tu cel ce pleaca dintre norii de furtuna sa nu mai fie viata intr-o rana doar picurii de apa sa te umple de amar atata timp cat de sarut tu n-ai habar... si uite-te pe cer, apoi, mai intr-o doara si adu-mi la picioare steaua ce coboara iar norul cel pufos se duce in uitare si ploaia, dintr-o data, nu mai doare..... apoi iar prinde-mi chipu-n palme cu iubire cu o romantica si dulce amintire cuprinde-mi sanul rond in mana ta cea dreapta si gura-mi tu cuprinde-o de-ndata si hai apoi sa mai fugim prin lume sa ne ascundem iar de ploi, si foc, si spume sa ne-aducem iar aminte dintr-o data cum viata ne-am promis-o minunata |
||
tutankhamon Postat pe 12 Iulie 2009 21:50 |
||
bre tutanko, vrei s-o invatam pe dinafara?... ca o mai pusesi odata si pe pagina ailalta... esti sigura ca aia ti-e buna prietena?... |
||
zambil Postat pe 12 Iulie 2009 22:16 |
||
dap.. spumele alea sunt bestiale... | ||
zambil Postat pe 12 Iulie 2009 22:17 |
||
acuma na, si tu zambile.....io asa o consider...acuma depinde ce zice si ea despre mine....ca daca in fata e prietena si in spate rade de mine......macar mi-ar spune in fata si nu m-as mai face de ras.... | ||
tutankhamon Postat pe 12 Iulie 2009 22:19 |
||
adevaru' e ca si pe mine ma sfatuia cate-o buna pretenara d-asta s-o mai pun odata, si nu era rau deloc... | ||
zambil Postat pe 12 Iulie 2009 22:21 |
||
si uita-ma acum, de vrei sa fugi nu vreau sa vad priviri cu gene lungi si nici a'inimii petale disparate de ploaia ce razbise asta-noapte sa uit de ochii tai de caprioara ce ma priveau asa, mai intr-o doara ma alinau in noptile fierbinti acuma de ce ma minti, de ce ma minti.... si mana ta incet pe paru-mi pune si c-un oftat ce urca din genune ridica-ti ochii lacramosi si moi si sa-ncercam sa fim iar amandoi apoi te uita iar in ochii mei ca marea pustie sa nu fie iar visarea si prinde-ma de mana-ncetisor si du-ma iar, alene-n dormitor.... |
||
tutankhamon Postat pe 12 Iulie 2009 22:23 |
||
tuthanko, asta-i de tine?... sapho curat, soro... | ||
zambil Postat pe 12 Iulie 2009 22:25 |
||
ai vazut zambilu.....prietenii la nevoie se cunosc.... | ||
tutankhamon Postat pe 12 Iulie 2009 22:25 |
||
ceva in trei n-ai?... | ||
zambil Postat pe 12 Iulie 2009 22:27 |
||
zambile....acu o facui taica....ma uit la alien 2 special edition.....si ma simt cu muza la mine.....ma gandesc ce oi scrie cand ajung la alien vs. predator........scuze daca sunt blonda.....sa nu razi de mine.....ce/cine e sapho? | ||
tutankhamon Postat pe 12 Iulie 2009 22:28 |
||
mare poetesa antica, soro... vorbeste lumea pe seama ei, da' se pare ca nu-i adevarat... | ||
zambil Postat pe 12 Iulie 2009 22:29 |
||
aha..gata...mi-am adus aminte cine e tanti sapho...... din pacate zambile....in trei nu am, ca trebuie sa dam cainele afara si sa inchidem usa, ca altfel se suie in spatele lui flo si cine stie ce idei ii mai vin.... |
||
tutankhamon Postat pe 12 Iulie 2009 22:31 |
||
iete ce zice tanti isanos de ea: Sapho, te v�d ca �i aievea, frumoas� str�bun�, a�a cum vechiul basorelief te arat�, cu dulci palori de filde� �i de lun� pe-obrazul supt �i fruntea ta curat�. Cu ochii ad�nci�i �i arz�tori, pe care pleopele-ostenite s-au l�sat ca dou� vinete petale-a unei flori, iar n�rile sculptate chiar se zbat. �i nu �tiu ce enigm� mai plute�te �n jurul p�tima�ei tale guri, ce desfr�nat �i tainic� z�mbe�te plebeicei batjocure �i uri. Str�buno, chipul t�u i-a�a divin, c� piatra-n care-i mig�lit respir� via�a �i-aievea parc� buzele suspin pe palida �i oache�a ta fa��. Iar dac-a� �ndr�zni s� te s�rut �n lutul modelat �i ars de soare de peste-at�tea veacuri ce-au trecut, m-ar frige gura ta nemuritoare. |
||
zambil Postat pe 12 Iulie 2009 22:33 |
||
scuze zambile...ma bagai pe goagal sa aflu mai multe despre tanti si mi se bloca exploreru'....dar aflai ca sindromul sapho e ceva legat de piele, oase si articulatii....he he... | ||
tutankhamon Postat pe 12 Iulie 2009 22:37 |
||
mistoc zambile.....imi plac versurile...dar nu ma dau poetesa....poate ca intr-o viata anterioara am fost ceva, ca prea gasesc repede rimele si ritmul.....dar scriu versulete mai mult de amuzament..... | ||
tutankhamon Postat pe 12 Iulie 2009 22:39 |
||
cautai ceva, da' pana la urma gasii... n-a ramas mare lucru' din productia literara a lu' tanti sapho, iar ce-a ramas e suspect de alterare prin transcrieri repetate din memorie... bag una scurta, acuma... iubire dulce mama, la ghergeful nemiscat ma-nclin, obosita sa sa mai tanjesc dupa baiatul care ramane doar un vis de frumusete - ce va sa-mi umple sufletul si viata, precum e voia afroditei. |
||
zambil Postat pe 12 Iulie 2009 23:00 |
||
zambilu.....parca e un haiku cu 4 versuri egale.....da e fain....adanc... | ||
tutankhamon Postat pe 12 Iulie 2009 23:06 |
||
bre tuthanko... tradusei si eu una mai scurta... ca e ora tarzie, deh... |
||
zambil Postat pe 12 Iulie 2009 23:08 |
||
hai ca va mai bag una de sapho... merge la ora asta tarzie... gradina mea am o gradina, o gradina de vise, unde racoarea brizei leagana in soapte dulci crengutele de mar, iar din frunzisul palpaind de stralucire pe ploape-mi curge raul adormirii. |
||
zambil Postat pe 12 Iulie 2009 23:17 |
||
ai un link, ceva??? baga-mi-l pe privat....sa vad si eu ...si daca sunt scrise in engleza....ma descurc.... | ||
tutankhamon Postat pe 12 Iulie 2009 23:24 |
||
ia-l acilea... ca pe privat cica iei numa de la pretenari... http://www.blackcatpoems.com/s/sappho.html |
||
zambil Postat pe 12 Iulie 2009 23:30 |
||
zambile...cautai acu....e sappho.....cu doi de p.....puteam eu sa caut cu un p pana poimarti....si la biografie zice ca se pare ca s-a nascut in insula lesbos...... | ||
tutankhamon Postat pe 12 Iulie 2009 23:34 |
||
cu doi de p e la anglo-saxoni, soro... da mami, in lesbos... da' nu-ti zisei ca-i cioaca, ce cred aia?...he,he,he... |
||
zambil Postat pe 12 Iulie 2009 23:53 |
||
taica...crezi ca mai conteaza de unde e si ce rasa e ....atata timp cat scrie atat de fain????io una zic ca nu.... | ||
tutankhamon Postat pe 13 Iulie 2009 00:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
de ce femeile incurajeaza barbatii ca sa faca lucruri rele cum ar fii ca ei au voie sa incerce sa i-o traga la femeie,,si sa o prosteasca sa fie servitoare...si cum femeia este naiva cade foarte usor in plasa si este victima barbatilor rai | 59 | De la: ingerasulluptator 9 Iulie 2012 21:59 |
Prin casatorie ti se mareste cercul de prieteni nedoriti si rude barfitoare | 67 | De la: dede 11 August 2010 19:02 |
Un dar in pas cu vremurile... | 2 | De la: fleurdelis 28 Decembrie 2009 17:51 |
|
||
razbunare | 17 | De la: michaela48 7 August 2009 13:35 |
Basescu Politica | 9 | De la: luptatoareacurajoasa 14 Mai 2010 18:10 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară