Nope, suntem scorpioance...si stii ce se spune despre pasiunea scorpioancelor.......Mininca Vidari si Picnici pe piine.... | ||
Aemulus Postat pe 13 Iulie 2009 22:13 |
||
---|---|---|
bueyyy alergati-va in alta parte,ca sunt topice pt chatuiala p-acilea o gramada.... pretioaso, mami...e su-per-ba... insa, seamana mai mult a fixatie,a obsesie....asculta la baba acilea: pe barbati ii oboseste si ii sperie abandonul asta total,ca sa nu mai spun de plictiseala. fiti mai fetelor mai batoase,traiti amoru' altfel..prea multa suferinta. asteptati-i rosii de dorinta,nu palide de inanitie... |
||
iasomia Postat pe 13 Iulie 2009 22:14 |
||
mica, nu ai sanse la mancat vidari, soro! pentru simplul motiv ca m-a mancat o alta scorpie timp de 17 anishori! deci voua nu prea v-a mai ramas nimic. |
||
|
||
Thor Postat pe 13 Iulie 2009 22:14 |
||
Mico, bag-aci la Iasomeaua o poezea, ca ne ia cu matura dom vidar, macar o cojita, si tot a ramas.. |
||
kyra Postat pe 13 Iulie 2009 22:16 |
||
Iasomie, care-i baiul? Vino si tu ca stiu eu ce "bucatica" esti. Si baietii astia prea se cred in forma.Tre' sa le arate cineva ce si cum... Esti mincat Vidare zici? Cel putin esti mincat si fericit...zic eu... |
||
Aemulus Postat pe 13 Iulie 2009 22:17 |
||
mei, eu unul mi-am facut azi norma la poezele, pe la pagina 60. lectura placuta! |
||
Thor Postat pe 13 Iulie 2009 22:18 |
||
mico, imi pare rau ca ai pus problema asa... adica cam naspa stiti ca nu o spun cu rautate,dar...de noi depinde ca sa fie ok pe site-ul asta,altfel o sa semene toate topicele intre ele... |
||
iasomia Postat pe 13 Iulie 2009 22:19 |
||
am vazut-o dom vidar, rosii trandafirii aia, zau.. | ||
kyra Postat pe 13 Iulie 2009 22:19 |
||
am vazut..vidare...felicitari.... | ||
iasomia Postat pe 13 Iulie 2009 22:20 |
||
Iasomio...mi ferfenitza inima,ai asea o direptate soro...de ce oare soarta asta cruda si nedreapta nu te-a facut sora mea,sau vecina mea macar,ca altfel stateau trebile,pui pariu! am mai vazut eu undeva indemnul asta de la tine...hmm.. | ||
preciouss Postat pe 13 Iulie 2009 22:20 |
||
kyrutzule, io am vrut s-o mai imbunez pe iasomica ca dreptate are si ea... |
||
Thor Postat pe 13 Iulie 2009 22:20 |
||
e visul tau o noapte fara luna in care stelele sa fie insirate iar ceasul iar o ora mica suna si vesnicia in secunde bate. si sprijina-ma iar de pieptul tau ca lacrima din ochi sa nu mai curga, sa risipeasca dorul ce-i al meu calau si toata suferinta sa se duca cu degetele rasfirate-n parul meu, iubite alinta-ma si fa-ma iar sa uit ce-i rau si poarta-ma spre pajisti inflorite soptindu-mi in ureche dorul tau. si iar pe piele cu buzele infierbantate din nou sa-mi scrii adanc numele tau sa nu-l mai uit, sa fie in eternitate, asa cum tu ai fost mereu menitul meu. e sufletul meu iar un rai de flori inmiresmate si inima-i de-un rosu purpuriu flori de cires ce sunt acuma nestemate si cad din cerul azuriu... |
||
tutankhamon Postat pe 13 Iulie 2009 22:21 |
||
iasomico, sar'na! hai ca maine va mai dau una | ||
Thor Postat pe 13 Iulie 2009 22:21 |
||
Si ti-as sopti cu vorbe dulci despre iubire, stele, luna si te-as lasa sa ma seduci pina la ultima farima Sa cauti firul ce-l innod in jurul nurilor de fata iar daca dai peste un nod sa-l rupi cu dintii de indata Sa-mi ravasesti fiorii toti pe dinauntru si pe-afara ....... |
||
Aemulus Postat pe 13 Iulie 2009 22:22 |
||
Pacat Jasmine, dar e OK. Eu pot sa traiesc cu asta. |
||
Aemulus Postat pe 13 Iulie 2009 22:24 |
||
bravo... sunt mandra de voi... spun asta ca o mamica,ca eu tare sunt mamoasa... pretioaso, eu sunt sincera ,si imi pasa, ca altfel...nu ma implic,ma fac ca ploua. |
||
iasomia Postat pe 13 Iulie 2009 22:26 |
||
mico, ia mai citeste tu o data ce ai zis... si ai zis o vorba prea mare pt un crampei de virtual,chesti cu traitul... |
||
iasomia Postat pe 13 Iulie 2009 22:27 |
||
Nu stiu la ce te referi Jasmine, parol. | ||
Aemulus Postat pe 13 Iulie 2009 22:29 |
||
Ia fiti atente acilea ce mi s-a scris,cu dedicatie: "Am furat de la stele lumina lor tremuranda S-am asezat-o in ochiul meu verde,visator Am aprins-o-n lacrimi in fiecare noapte Si cate stele sunt pe bolta toate au curs fierbinte pe obrazul meu de dragul tau. Am furat de la luna singuratatea, am pus-o in pieptul meu si ti-am zis:asa e iubirea mea pt tine in inima mea. Am furat de la soare toata incandescenta s-am desenat-o cu buzele in arabescuri de patima din crestetu-ti si pana-n talpa Am furat din Univers nemarginirea si-am intins-o peste dragostea mea si nu mi-a ajuns din capat si pana-n capat Asta e zestrea mea ce am furat-o clipa de clipa doar pentru tine... pe care,ingenuncheat si tacut o asez langa glezna ta.. |
||
preciouss Postat pe 13 Iulie 2009 22:31 |
||
Hei, hei,..peace.. si-acum, asa cum v-am obisnuit..Magda Isanos Gandeste-te, n-ar fi pacat ... Invata-m� cu ce s�-ncep intai si-n care vorbe-anume tuturor s� spun ce-albastru-i ceru-n ochii tai, si cum, de-atatea lumi luminatori, pe gura ta surasu-i ca un soare; ei poate niciodata n-or s� stie din fiecare clipa trecatoare cum ne-am durat noi cate-o vesnicie iubindu-ne; si nu vor sti ca-n glas iti c�nt atatea cantece c�nd spui cuvinte ce pe buzele oricui niste cuvinte simple-ar fi r�mas. Invata-m� cu ce s�-ncep si cum s�-i spun aceste-i lumi cat mi-i de draga ca te-a n�scut, cu truda ei intreaga, pe tine, bucuria mea de-acum. Ea, poate, niciodata n-o s� stie c-a inflorit �n flori si-a curs �n ape, ca din p�m�nt si sura vesnicie s� mi te-aduca,-asa cum esti, aproape; si, fiindca-o s� murim si noi odata, gandeste-te: n-ar fi pacat s� moara, cuprinsa-n noi, atata primavara, si dragostea cu inima deodata?... De-aceea, spune-mi cum s�-ncep anume, si eu voi scrie toate, fir cu fir, ca dispretuitori de cimitir, s� ne iubim de-a pururea pe lume. ia sa-mi spuneti voi, care-i legatura dintre mine si Magda ? Ha? care ati fost perspicac ? |
||
kyra Postat pe 13 Iulie 2009 22:31 |
||
Soapte calde Cu soapte calde ma topesti Si rad si plang - caci ma iubesti Aici vei sta cat vor cadea, Aici - cat va fi ploaia mea. Oricat vei mai aduna stele De fierbinti suflete de iele Aici vei cauta duios Al tau drag misterios. Aud de peste tot cum vin Sa aduca inimii mele plin Soapte catifelate-n amurg Peste al tau suflet al meu curg. |
||
gianiblue Postat pe 13 Iulie 2009 22:34 |
||
Tare-mi placea mie Magda Isanos pe vremuri.Dar e prea pesimista si trista si singura ...de aia a si murit asa de tinara cred. Acuma nu mai sunt fun-a ei. Si Chirule, tu esti plina de viata fetitza, nu poate fi nici o legatura intre tine si ea. |
||
Aemulus Postat pe 13 Iulie 2009 22:34 |
||
aia da , da` este..17...nu mai zic | ||
kyra Postat pe 13 Iulie 2009 22:37 |
||
iote giani ce ritm are in seara asta,zici ca este un text pt un tangou.... pam-pam... |
||
iasomia Postat pe 13 Iulie 2009 22:39 |
||
pretioaso, omu` ala era cu lavu pe el rau, da rau de tot faina.. |
||
kyra Postat pe 13 Iulie 2009 22:40 |
||
dap... frumos... |
||
iasomia Postat pe 13 Iulie 2009 22:43 |
||
no kyro...imagineaza-ti ca i-am facut bocceaua si i-am dat avant pe derdelus...i know! i'm your stupid sister didi... | ||
preciouss Postat pe 13 Iulie 2009 22:43 |
||
eeeee nici d-astia lesinati asa nu-mi plac,mai cu nerv neneaca... | ||
iasomia Postat pe 13 Iulie 2009 22:45 |
||
...si am nevoie de terapie,stiu! da' stii cum se zice,ca psihologii astia au ei mai intai o problema,p'orma alea alea.. | ||
preciouss Postat pe 13 Iulie 2009 22:45 |
||
a fluierat in biserica? ori ce ? | ||
kyra Postat pe 13 Iulie 2009 22:46 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
NOUTATI AUTO!!! | 8 | De la: fleurs_du_mal 21 Noiembrie 2009 18:09 |
Ingerii lui Daniel | 2 | De la: Freya_ 21 Noiembrie 2010 12:48 |
un vis pe jumatate implinit.. | 4 | De la: Micass 27 Iulie 2009 09:37 |
|
||
Aveti incredere in oameni...asha in general?? | 43 | De la: garbo055472 29 Decembrie 2012 17:03 |
indrumare | 1 | De la: carmen_bebelus 9 Ianuarie 2011 12:24 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară