pik, eroare... daca ma milogesc sa ma primeasca macar in gand... e de rau ... ziua buna, vidare! |
||
gianiblue Postat pe 14 Iulie 2009 14:17 |
||
---|---|---|
DAR SA NU UITAM CA IUBITUL E IMAGINAR. doar v-am promis ca atunci cand il voi muta in viata reala, nu voi mai canta pe aici. eu sunt om de cuvant... | ||
gianiblue Postat pe 14 Iulie 2009 14:25 |
||
lasa povestile | ||
|
||
pik_nik Postat pe 14 Iulie 2009 14:28 |
||
aha. deci vrei doar poezii. de ce, pik? e greu de crezut ca asa fata faina e singura? te inteleg... |
||
gianiblue Postat pe 14 Iulie 2009 15:03 |
||
mielutza, pentru ca - de obicei, mai ales in acest secol, iubirile se prabusesc repede, dor de mama focului. pentru ca EL, cel imaginat, oricat de grozav ar fi, se supune, totusi, superficialitatii secolului in care traim. nu mai bine sa nu-l intalnesc? asa nu poate sa ma faca sa sufar... | ||
gianiblue Postat pe 14 Iulie 2009 15:26 |
||
giani, in general vorbind, strecuram prin minte mii si milioane de visuri si proiecte, proiectam imagini, tzesem povesti, incropim scenarii, totul in cautarea marii iubiri. cu timpul, asta devine o preocupare obisnuita, un mod de existenta si de petrecere a timpului. ajunge sa ne placa, ajungem sa savuram iluziile si deziluziile, sperantele si disperarile, zborurile catre stele si prabusirile la locul nostru. ajungem sa nu ne mai intereseze rezultatul, scopul, ci aventura cautarii... si continuam sa cautam... din placere, din pasiune, din atractia noului, sau pur si simplu din obisnuinta... ca sa nu spun ca uneori (doar uneori), fugim de noi insine... |
||
pik_nik Postat pe 14 Iulie 2009 15:32 |
||
pik, ma repet: eu pun pret pe rezultate. nu imi place sa visez ci sa traiesc. asta este alegerea mea. | ||
gianiblue Postat pe 14 Iulie 2009 15:36 |
||
iar eu n-am spus-o, da' ma repet - deocamdata visezi, giani... | ||
pik_nik Postat pe 14 Iulie 2009 15:38 |
||
pik, cred ca nu ai inteles prea bine: eu produc poezii tocmai pentru a ma apara de visuri. poeziile substituie visurile. in realitate nu ma las sa ma desprind de pamant. nu ma mai las... | ||
gianiblue Postat pe 14 Iulie 2009 15:40 |
||
numai cine viseaza "produce poezii", giani... e un refugiu, nu ca o refulare ci ca un scut antiimplozie. mai bine dai pe afara decat sa acumulezi in suflet. poeziile sunt tocmai rezultatul datului pe afara... nu-ti pui visul in poezii, putem sa admitem asta. ramai cu visul dupa ce dai afara ce crezi ca nu-i prieste sufletului. cu alte cuvinte...visezi |
||
pik_nik Postat pe 14 Iulie 2009 15:47 |
||
subtzirica demonstratzie, pik. | ||
gianiblue Postat pe 14 Iulie 2009 15:53 |
||
pik, chiar nu poti accepta ca imi place arta, imi plac cuvintele si atat?! de ce nu ar fi asa?! poate imi place sa trezesc in altii... | ||
gianiblue Postat pe 14 Iulie 2009 15:55 |
||
uitasem sa mai spun ca nu toata lumea admite starile astea adica unora li se pare incomod sa recunoasca. | ||
pik_nik Postat pe 14 Iulie 2009 15:56 |
||
In "meciul" pik-giani, deocamdata scorul e 1-0 . De aici asa se vede. | ||
garbo019364 Postat pe 14 Iulie 2009 16:00 |
||
nu e un meci, numarule nu e nici competitie intre useri cu pareri identice dar recunoasteri diferite mai schimbam o experienta, ne mai pregatim pentru altele noi, ne mai dezmortim neuronii... competitia o avem in noi, o purtam cu noi insine. de la un anumit nivel de dezvoltare cerebrala, apar divergente intre ceea ce-si doresc ochiul, inima, si ceea ce ratiunea admite ca e potrivit pentru noi. cine reuseste sa-si castige propria competitie, sa-si puna de acord sufletul si mintea, e un castigator. ceilalti...mai cauta. |
||
pik_nik Postat pe 14 Iulie 2009 16:05 |
||
schimba medicul sau ochelarii. pik, ok, ai dreptate. bine asa, etc. dormi mai linistit la noapte? oameni buni, INCETATI SA-I MAI JUDECATI PE TOTI DUPA VOI INSIVA! fiecare isi ia lectia lui de viata, are semnele vietii personale, etc. eu - daca asa avea asa stare as recunoaste. tu, pik, chiar daca o ai - nu recunosti. am inteles... |
||
gianiblue Postat pe 14 Iulie 2009 16:06 |
||
giani, revolta naiv mascata de o detasare in hohote de ras e primul simptom al recunoasterii tacite |
||
pik_nik Postat pe 14 Iulie 2009 16:08 |
||
giani,mai baga o poezea, ca vine-ndat' iasomica si iar o dezamagim. | ||
Thor Postat pe 14 Iulie 2009 16:09 |
||
pik, psihologia ta e incipienta, e precara... fa cum vrei. dar stai. daca tot vezi asa lucrurile, de ce - ca un bun prieten ce imi esti - nu imi propui si solutii? hmm? pai? fa serviciul pana la capat. la placinte.. inainte... la razboi... inapoi, cumva? la aratat muschii evaluarilor psihologice inainte, la dat solutii viabile.. e-he-he. hai. te iert. caci esti mic, mai pik. si mai esti si dulce. vidare, acu' mi-e teama sa mai trantesc poezii caci, inca putin, si pik imi da si tzidula... |
||
gianiblue Postat pe 14 Iulie 2009 16:15 |
||
hai, mai, giani, asa il stii tu pe pikutzu? el te provoaca pentru a scoate din tine tot ce e mai bun. parol! |
||
Thor Postat pe 14 Iulie 2009 16:17 |
||
giani, n-am de ce sa-ti dau solutii pentru ca nu ti-am criticat nimic din ce gandesti, din ce faci, simti, etc si oricum, solutiile sunt in tine, asteapta sa le gasesti. eu am vorbit doar despre starea noastra, asa cu psihologia mea rudimentara si incipienta constientizarea si aprecierea corecta a unei situatii inseamna primul pas castigator si decisiv in gasirea solutiei potrivite. |
||
pik_nik Postat pe 14 Iulie 2009 16:21 |
||
vidare, vidare... cum mai solidarizezi... pik, in orice minciuna se afla si un sambure mic de adevar... |
||
gianiblue Postat pe 14 Iulie 2009 16:24 |
||
mancav-ar mama de frumosi! Ioi ce pupacioasa m-am facut |
||
blanca Postat pe 14 Iulie 2009 16:27 |
||
felicitari, giani! asta e al doilea simptom al recunoasterii argumentelor celuilalt - admiterea pe bucatele |
||
pik_nik Postat pe 14 Iulie 2009 16:27 |
||
piiiik, eu faceam mistooooo! hai, pik, sa-ti pup urechile si gata. oricum, suntem atat de putin capabili sa ne controlam efectiv vietile... eu stiu asta si sunt in perioada in care ma las dusa bine de val. m-am opintit prea mult pana de curand. ce-o fi o fi! nu-mi fac iluzia ca totul este rezultatul actiunilor mele. mai sunt si cei din jur. si sunt mult prea multi! |
||
gianiblue Postat pe 14 Iulie 2009 16:30 |
||
mielutzo, noua ne place asa, pupati da' niste rime gasim noi pe la tine prin buzunarashe? |
||
Thor Postat pe 14 Iulie 2009 16:31 |
||
vezi ce simplu era?! | ||
pik_nik Postat pe 14 Iulie 2009 16:31 |
||
Giani mai stii povestea cu cei trei inotatori?? plina de invataminte . |
||
blanca Postat pe 14 Iulie 2009 16:35 |
||
mielutzaaaaaaaaa...! ai adus o ladita de capsuni din cristian? si un flacon de frisca? |
||
pik_nik Postat pe 14 Iulie 2009 16:38 |
||
mielutza, nu am cum sa uit asa ceva. dar hai sa fie secretul nostru... | ||
gianiblue Postat pe 14 Iulie 2009 16:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cand un om e prea bun... | 85 | De la: garbo_1399 3 Mai 2012 10:32 |
Culinare | 15 | De la: tradaro 9 Aprilie 2015 22:26 |
echilibrare energie personala | 2 | De la: ameno 23 Martie 2011 14:09 |
|
||
am fost invitata la o slujba de baptisti,dar nu ma mai duc pt ca mi-am invatat lectia | 8 | De la: pantera_neagra 10 Iulie 2011 19:00 |
Un cuvant frumos | 3 | De la: garbo_1568 16 Aprilie 2012 12:02 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară