multumesc ,bine v-am gasit, de compus nu prea ma pricep ..dar promit ca o sa-mi dau silinta | ||
oniac22 Postat pe 14 Iulie 2009 21:00 |
||
---|---|---|
onuto, nu conteaza, poti scrie ce-ti place tie.. va pupez, o seara buna.. |
||
kyra Postat pe 14 Iulie 2009 21:03 |
||
De la: kyra, la data 2009-07-14 21:03:38onuto, nu conteaza, poti scrie ce-ti place tie.. aha este bine atunci...ca nu m-am priceput niciodata la poezii.. multumim la fel |
||
|
||
oniac22 Postat pe 14 Iulie 2009 21:09 |
||
oniac, nu tre' sa le compui tu. posteaza doar ce iti place, pentru asta s-a deschis topicul aici de fata. | ||
Thor Postat pe 14 Iulie 2009 21:15 |
||
m-am prins intr-un final | ||
oniac22 Postat pe 14 Iulie 2009 21:17 |
||
nea vidare, n-am reusit-o bre..poate data viitoare.... da' eu vorbesc cu sufletul si sunt dulcica... |
||
iasomia Postat pe 14 Iulie 2009 21:17 |
||
iaso, mamicule, suntem martori ca esti! las' ca stim noi ca tu numai cu sufletul vorbesti, chiar si cand ne mai tragi de urechi |
||
Thor Postat pe 14 Iulie 2009 21:20 |
||
iasomia Postat pe 14 Iulie 2009 21:20 |
||
Sunt un pacatos,parinte! I. Minulescu La parintele Vintila Vine-Arvinte ,cam sfios Si se roaga: "-Fie-ti mila de un suflet pacatos! Chiar in saptamana mare, cand tot omul e smerit si posteste cu-ndurare, Uite,am pacatuit!" -Ai furat? - intreaba popa.. Nu,preasfinte,fara vrere M-am dat raului si hopa! in gradina c-o muiere! -Vai de mine,vai de mine.. greu pacat ai savarsit.. insa daca-mi spui cu cine poate vei fi mantuit! - Nu pot - a raspuns Arvinte sa-mi fac chinul si mai greu! Nu pot s-o divulg,parinte Ca ma bate Dumnezeu! ...Era 'nalta si frumoasa, parul blond si ochi de jar, gura dulce,voluptoasa, dintii de margaritar.. - Nu cumva ai fost la Tantzi din Smardan,de peste drum? - Nu pot s-o divulg,ca Domnul Ma trazneste chiar acum! ...S-avea flori la cingatoare, trup de crin imbobocit, mijlocel de fata mare, numai buna de iubit! - Poate-ai fost cu Mitza Creatza, cea usoara ca un fulg? -Cere-mi tot,ba chiar si viata, insa nu pot s-o divulg! ...Durdulie,imbujorata, numai cantec,numai joc, cand te-a strans in brate-odata ai simtit in vine foc! - Mai Arvinte,-ai fost cu Leana care sade pe Neptun?! - Oh,degeaba-mi zgandari rana, fiindca tot nu pot sa spun! ...O comoara tainuita, fruct in dragoste scaldat, toata plina de ispita, toata plina de pacat! - Bine,du-te..mediteaza.. si vii maine mai dispus; Domnul sa te aiba-n paza! -Saru' dreapta!...si s-a dus.. Ajungand in colt,ca vantul s-a-ntalnit cu Calistrat care-ntreaba: - Ei,Preasfantul de pacat te-a dezlegat? - Inca nu! - raspunde-Arvinte, foarte vesel si vioi- dar aflai de la Parinte inca trei adrese noi! |
||
preciouss Postat pe 14 Iulie 2009 21:22 |
||
pretioasooooo!!!! mersiiiii!!! ei, vezi? d-aia-s prietenii adevarati pe aici! |
||
Thor Postat pe 14 Iulie 2009 21:44 |
||
voiam sa'ti spun ca te iubesc.. m'am razgandit apoi si mai aman.. in seara asta ma indragostesc si-apoi....te;ndragostesc pe tine ma supun incet...iubirii care ne asteapta la colt de drum! pe-o para coapta... am sa adun umbrele verii'ntr-adins sa ti le prind intr-un desen la toamna si sa-ti spun.. mai stii? cand ne oprea iubirea; din poarta 'n poarta , si pe drum ne atzatza cate-un parfum amar, dulceag... de para coapta?? atunci ...voiam sa'ti spun ca te iubesc....si-abia acum ma'nvrednicesc sa te'ncunun cu vesnice-adieri de para coapta si parfum de vara ...adunata nu stiu cum.. prin nu stiu care poarta ... de prin nu stiu care drum... |
||
fleur_de_lis Postat pe 14 Iulie 2009 22:55 |
||
frumoasa , love.. | ||
kyra Postat pe 14 Iulie 2009 23:57 |
||
in ordine......preciousss, vidare, pikule.....am ras de m-am spart!!!!sa traiti copii si sa aveti numa bucurii!!!! | ||
tutankhamon Postat pe 15 Iulie 2009 00:06 |
||
suntem aici sa va servim,altetza.... | ||
preciouss Postat pe 15 Iulie 2009 00:08 |
||
somnoroase pasarele pe la cuiburi se aduna se ascund in ramurele ..noapte buna! |
||
preciouss Postat pe 15 Iulie 2009 00:11 |
||
iaraaa??? io de-abia acuma m-am trezit!!!! | ||
tutankhamon Postat pe 15 Iulie 2009 00:12 |
||
Supra noctem fascinantem Tollit se superba luna, Quies, somnium ubique - Noctem bonam! Noctem bonam! aproximativ corect ca deh, am invatat latina acum 30 de ani. |
||
Aemulus Postat pe 15 Iulie 2009 00:13 |
||
ie-te micabissule ce talente zac in tine....brava! brava!..... | ||
tutankhamon Postat pe 15 Iulie 2009 00:18 |
||
de la Memo plus mi se trage , merci oricum! | ||
Aemulus Postat pe 15 Iulie 2009 00:19 |
||
Tuica de Pitesti balaie, Ce te mangaie la ... limba Dispozitia iti schimba Branza buna de Trapista Scoasa chiar acum din ... lada Cine vrea, poate sa vada! Sunca alba ca si-o coala, Cum mananci, cum ti se ... pare C-ai pofta de mancare! Mici facuti cu ardei iute Cand mananci iti vine-a ... spune, Doamne, ce bucate bune! Fripturica de boboci Cu garnitura de ... varza La stomac sa nu te arda! Mere, pere, cozonaci Sa mananci pana te ... culci De atatea fructe dulci! Tort cu nuca cat caciula Care scoala-n sus si ... masa Daca nu intreaga casa! Cui meniul n-a placut, Apai, mama lui sa-i ... faca Alt meniu care sa-i placa! trebuia sa pun meniul complet |
||
oniac22 Postat pe 15 Iulie 2009 00:30 |
||
multzamesc kyra.. micabis m'ai lasaaaaaat...cu gura cascataaaaaaaaaa///esti taree, zauu! |
||
fleur_de_lis Postat pe 15 Iulie 2009 00:30 |
||
Oniac, am ris acum pentru prima data azi de la poezeaua ta.Bravo! Love, merci |
||
Aemulus Postat pe 15 Iulie 2009 00:35 |
||
multumesc multumesc..pai trebuia sa pun ceva pe langa sarmaua aia de mai devreme sa fac meniul complet | ||
oniac22 Postat pe 15 Iulie 2009 00:38 |
||
va trimit niscai curcubee de dimineata si pe la amiaza niste doruri de munte! si o poezie pe placul vostru, sper. |
||
dune Postat pe 15 Iulie 2009 08:08 |
||
Mircea Dinescu - Mai stii Mai �tii cum te strigam pe-atunci icoan� cu picioare lungi veneai pe r�u sau r�u erai curgeai �n mine p�n�-n rai cu limba preschimbat�-n bici v�nam pe coapse iepuri mici coseam prin pulpe f�n mieriu erai mireasm�, eram viu Dar of of of desi� de ochi acum de mine trag trei popi carnea-mi miroase de pe-acum a sc�nduric� de salc�m pe c�nd m�nze�te mu�ti din cai mie ��r�na-mi spune hai, mie ulcica-mi zice blid, iubire-m�r rostogolit... |
||
dune Postat pe 15 Iulie 2009 08:09 |
||
si ceva ploi, te rog! | ||
pik_nik Postat pe 15 Iulie 2009 08:10 |
||
Frumos te-ai adaptat la viata terestra Dune ! | ||
blanca Postat pe 15 Iulie 2009 08:34 |
||
...in alta ordine de idei: BUNA DIMINEATA!!!! | ||
blanca Postat pe 15 Iulie 2009 08:35 |
||
eu nu prea sunt pt copy/paste,cred ca este mult mai interesant sa inodam niste cuvintele venite din capsoru' nostru,asta nu inseamna ca nu e liber orice user sa dea copy,doar e libertate,frate... | ||
iasomia Postat pe 15 Iulie 2009 08:59 |
||
De la: mielutza, la data 2009-07-15 08:34:15Frumos te-ai adaptat la viata terestra Dune ! cu oameni ca tine, nu-i greu, mielutzo! eram ocupata cu ploaia pentru pik!:)) |
||
dune Postat pe 15 Iulie 2009 09:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce v-a costat pastrarea unui copil? | 51 | De la: garbo171675 25 Ianuarie 2013 19:47 |
de ce barbatii au o gandire asa macarbra,care inspira groaza? | 3 | De la: ingerasulluptator 16 Iulie 2012 22:37 |
I ! ZIUAMULTI ANI FERICITI CELOR CARE-SI SERBEAZA ASTAZ | 4 | De la: VOIAJOR 22 Septembrie 2012 09:52 |
|
||
FAZAN | 1316 | De la: Axl_22 18 Iulie 2016 22:19 |
Fidela sau Infidela? | 341 | De la: tutankhamon 29 August 2010 00:47 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară