buna pe naiba! ca daca era buna, eu eram acum prin caraibe cu burta la soare si un cockteil in fata! da' fie cum ziceti voi, si buna sa va fie inima precum vi-i vorba si cautatura duno, mersi... exact asa ceva se dorea a fi. pe bune |
||
Thor Postat pe 16 Iulie 2009 10:31 |
||
---|---|---|
Chiar ca-i buna ! De maine sunt in concediuuuuuuuuuuuuu! | ||
blanca Postat pe 16 Iulie 2009 10:37 |
||
e clar: mielutza va inchina drapelu', ca fuge in concediu si n-o mai vedem pe aici vreo luna cine se mai ofera? huooo, banditilor, ca nu am intrebat cine se mai ofera sa plece cu mielutza! |
||
|
||
Thor Postat pe 16 Iulie 2009 10:40 |
||
Intai merg la Bucuresti la intalnire daca am si cu cine... |
||
blanca Postat pe 16 Iulie 2009 10:44 |
||
mielutza, imi declin placerea de a participa in favoarea altcuiva. cu regret ca nu pot sa ajung si eu. poate data viitoare... | ||
Thor Postat pe 16 Iulie 2009 11:00 |
||
neata dragilor....mielule....multumesc pentru ganduri bune.....vidare, imi pare rau ca altcineva nu te ia in considerare si pe tine .......poate cand vin eu din concediu, dupa 20 august, mai punem de=o intalnire.... | ||
tutankhamon Postat pe 16 Iulie 2009 11:28 |
||
he he, Tut, mie nu-mi pare chiar foarte rau, ca ocazii or mai fi. hai ca tot nu am ce face, asa ca ma chinui sa mai scot ceva cuvinte potrivite sa sune din coada. pe mai tarziu si concediu regulamentar . | ||
Thor Postat pe 16 Iulie 2009 11:31 |
||
va fi....cu mama si cu tata.... | ||
tutankhamon Postat pe 16 Iulie 2009 11:36 |
||
bueyyy, am dat pagina,am crezut ca am nimerit pe topicu' cu intalnirea.... nea viadare,tuto... asa nenica,fiti prolifici...ca lipseste genica,si eu mi-s cam pe fuga zilele astea. tineti steagu' sus.... |
||
iasomia Postat pe 16 Iulie 2009 11:43 |
||
iaso, sa nu te dai lovita, ca mai pe seara va mai dau subiecte de tocanita | ||
Thor Postat pe 16 Iulie 2009 11:46 |
||
asa ma stii tu pe mine,nene? ma dau lovita eu vreodata? am treburi de rezolvat nu-s chestii de amanat. |
||
iasomia Postat pe 16 Iulie 2009 11:53 |
||
zi buna, scriitorilor de aici si criticilor si cui mai aplica la tema! concediu placut la cei care pleaca si sa revina sanatosi! voi incerca si eu sa mentinem lumea cuvintelor noastre. ca tot...nu conteaza rasa sau planeta! |
||
dune Postat pe 16 Iulie 2009 12:44 |
||
HAIKU Pale de vant alb Drumul se largeste spre est Praful lunii orbeste. HAIKU Bluza cu maci Pasesc afundat in nisip Marea loveste urma. HAIKU Pescarus pe umbrela Valul pe degetele tale Singura vama. HAIKU Brazii imparati Umbra culege afine si mure. Sus canta-azurul. HAIKU Mama si tata sub cires Greierul seara adoarme Abureste porumbul. pentru concediile voastre! |
||
dune Postat pe 16 Iulie 2009 14:02 |
||
blanca Postat pe 16 Iulie 2009 14:07 |
||
si uite asa, ridicam nivelul topicului. da' ne bagi si in umbra. sa culegem afine si mure |
||
Thor Postat pe 16 Iulie 2009 14:08 |
||
mda... tot de concediu... spuma berii prelungita pe masa un ultim mic intins prin mustar si-o ragaiala sfioasa. |
||
zambil Postat pe 16 Iulie 2009 14:10 |
||
zambile, pai cu mici visezi matale sa te intretii in conced'? pai unde-s taratoarele alea de pe fundul marii, scaldate-n ouzo? |
||
Thor Postat pe 16 Iulie 2009 14:14 |
||
bre vidare, n-auzisi ca era dedicatie pentru concediile voastre?... | ||
zambil Postat pe 16 Iulie 2009 14:23 |
||
bine dreaq ca nu-mi iau concediu anul asta! ca ma si vedeam talamb la masa, cu berea-n fata si privirea aia naiv-colorata la ultimul mic intins prin mustar ma temeam, nea zambile, ca te-ai stricat la cap si ai renuntat la cele plaiuri... |
||
Thor Postat pe 16 Iulie 2009 14:25 |
||
De la: zambil, la data 2009-07-16 14:10:39mda... tot de concediu... zambi! te pricepi la haiku! brava! regula nr 1 este imaginea transmisa! tu ai adaugat sunetul.:)) |
||
dune Postat pe 16 Iulie 2009 15:58 |
||
nea vidare!unde esti bre? hai ca ma uitai la poezea,esti unic ...iubirea dintre o raza si un delfin imi era pana acum straina,am auzit de fel de fel de iubiri, da' de asa ceva nu auzisem pana acu',sau n-am inteles eu bine? raza si delfinu',nu? da' ce ti-a dat prin cap si matale.... in rest...om sensibil,deh... bravos.... |
||
iasomia Postat pe 16 Iulie 2009 17:15 |
||
iote acu' citesc ce zise zambilu' de mic si bere.... parca-i si vad... |
||
iasomia Postat pe 16 Iulie 2009 17:20 |
||
asa-i, iasomico? pai au fost dragosti intre, vorba aia, cioban si miorita... de ce n-at fi si intre delfin si raza, ai? |
||
Thor Postat pe 16 Iulie 2009 20:32 |
||
Foaie verde de Suceava Hai ca este buna treaba Am ajuns cu bine aici Sa fac niscaiva purici. Maine voi merge la nunta Si-oi trage-o betie crunta Voi canta si voi dansa Pana cand voi lesina. Fratii mei, nu ma uitati Mai bine va bucurati Pe mine, pentru ea Pentru buna colega mea Ea este din Zvoristea Si mandrul este din Tulcea Oameni buni sunt amandoi Cum rar gasesti printre noi. Poezia lor le-o dedic Sa ne mai legam un pic Nu eu voi fi nasa lor Dar ii voi iubi pana mor. Va pup cu drag, iubitii mei Va rog sa stati cumintei Pana cand voi reveni Caci tot a voastra eu voi fi. |
||
gianiblue Postat pe 16 Iulie 2009 21:23 |
||
distractie placuta! sa te intorci cu vin, cozonac si cu mireasa! | ||
pik_nik Postat pe 16 Iulie 2009 21:25 |
||
pik, ma dezamagesti. furatul miresei este job-ul tau. | ||
gianiblue Postat pe 16 Iulie 2009 21:33 |
||
Hey Gianico, bate o sirba moldoveneasca si pentru mine! | ||
Aemulus Postat pe 16 Iulie 2009 21:35 |
||
Traaandaaafirrrr de laaaa Moooooldovaaaa Te-as iubiiiii dar nu-ti stiu vorbaaaa (lasa ca va invat eu...) Micabiso, voi dansa pentru toti - voi de aici. Nu aveti idee cat de mult pot dansa... Dispar la o crasma cu sora mea si cumnatul meu. Vaaaaa puuuup maaaaaxiiim! |
||
gianiblue Postat pe 16 Iulie 2009 21:38 |
||
Baga Gianico! Mincare, beutura, dans dracesc si ce-o mai fi ca nu stiu, am uitat. Petrecere frumoasa fata draga! |
||
Aemulus Postat pe 16 Iulie 2009 21:41 |
||
genelu' sa te faci mamica zob din calcai sa iasa foc sa bati tare din picioare sa n-aiba puiu scapare si sa dai din titisoare din tite ,din buzisoare din fese si din buric pana iti gasesti bibic... |
||
iasomia Postat pe 16 Iulie 2009 22:41 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cele mai talentate la.............. | 14 | De la: me_reloaded 16 Martie 2011 21:55 |
Alegeri....regrete....invidie | 58 | De la: Freya__ 27 Mai 2011 22:19 |
TU IUBESTI ROMANIA ? EU DA ! | 38 | De la: VOIAJOR 14 August 2012 19:54 |
|
||
buna ziua | 10 | De la: garbo004807 31 Mai 2009 16:42 |
Bulimie? | 3 | De la: Ciresica 7 Martie 2011 05:14 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară