luati si melodia,poate nu ati vazut-o..la discoteca acolo,de mult nu m-a sensibilizat o romanca asa.. http://www.youtube.com/watch?v=9Hoit7Lt7-I hai seara misto... |
||
iasomia Postat pe 18 Iulie 2009 20:19 |
||
---|---|---|
m-a luat cu calduri, iasomic .. brava, le ai cu versificatia !! |
||
kyra Postat pe 18 Iulie 2009 20:23 |
||
kyrule, mami, tu esti indragostita,esti distrata,tocmai spusei ca sunt a lu' ladosi,da' acu' ma cunosti..si eu tot cam asa le ard,sau te refereai la alea unde spuneam ca vorba mai si ucide. ha?.... |
||
|
||
iasomia Postat pe 18 Iulie 2009 20:25 |
||
poi da ! ei, ce conteaza ca le-a scris tipa, conteaza c-ai vibrat tu la ele, ..mai, dar si eu si-acolo sha e mult adevar, la vorba aia.. |
||
kyra Postat pe 18 Iulie 2009 20:30 |
||
si mie imi plac la nebunie melodiile sandei.....e atat emotie si traire in ele de nu exista sa nu dau o lacrima..... | ||
tutankhamon Postat pe 18 Iulie 2009 21:14 |
||
e anul asteptarilor noastre e anul iubirilor grele e lampa cu clipele sparte si cioburi si si rani printre ele...! e anul sfarsirilor stoarse alt soare probabil ne cere ne duc iluzoriu prin noapte alti astri, alt cer alte stele n-am vrut sa raman fara tine n-am vrut sa aud iar ecoul e simpla mirarea ce naste alti sori, alt cer fara stele... |
||
fleur_de_lis Postat pe 19 Iulie 2009 01:58 |
||
frumos... | ||
pik_nik Postat pe 19 Iulie 2009 02:01 |
||
Sanda Ladosi si mie imi place! ...si-mi mai placea teribil cand facea duet cu Stefan Iordache.tare frumos se armonizau vocile lor Si pt love cea sensibiluta |
||
blanca Postat pe 19 Iulie 2009 07:52 |
||
merci mult mielutza cred caa..o sa ma indragostesc de topicul asta! imi prinde bine sa erup aici din toatee//porcariile zileiQ! |
||
fleur_de_lis Postat pe 19 Iulie 2009 10:02 |
||
Mai fetelor,pupatu' ist'...Hmmm,noi stam ici.sha pe margini cu bale la gura... | ||
valentino Postat pe 19 Iulie 2009 10:05 |
||
o dedic frustrarilor mele de a lucra in weekend (noroc ca,,,mai exista un eminescu) iar te-ai cufundat �n stele Si �n nori si-n ceruri nalte? De nu m-ai uita �ncalte, Sufletul vietii mele. In zadar r�uri de soare Gramadesti-n a ta g�ndire Si c�mpiile asire Si �ntunecata mare; Piramidele-nvechite Urca-n cer v�rful lor mare Nu cata �n departare Fericirea ta, iubite!Astfel zise mititica, Dulce netezindu-mi parul. Ah! ea spuse adevarul; Eu am r�s, n-am zis nimica. Hai �n codrul cu verdeata, Und-izvoare pl�ng �n vale, St�nca sta sa se pravale In prapastia mareata. Acolo-n ochi de padure, L�nga balta cea senina Si sub trestia cea lina Vom sedea �n foi de mure. Si mi-i spune-atunci povesti Si minciuni cu-a ta gurita, Eu pe-un fir de romanita Voi cerca de ma iubesti. Si de-a soarelui caldura Voi fi rosie ca marul, Mi-oi desface de-aur parul, Sa-ti astup cu d�nsul gura. e mi-i da o sarutare, Nime-n lume n-a s-o stie, Caci va fi sub palarie S-apoi cine treaba are! C�nd prin crengi s-a fi ivit Luna-n noaptea cea de vara, Mi-i tinea de subsuoara, Te-oi tinea de dupa g�t. Pe carare-n bolti de frunze, Apuc�nd spre sat �n vale, Ne-om da sarutari pe cale, Dulci ca florile ascunse. Si sosind l-al portii prag, Vom vorbi-n �ntunecime; Grija noastra n-aib-o nime, Cui ce-i pasa ca-mi esti drag? Inc-o gura si dispare... Ca un st�lp eu stam �n luna, Ce frumoasa, ce nebuna E albastra-mi, dulce floare! Si te-ai dus, dulce minune, S-a murit iubirea noastra Floare-albastra! floare-albastra! Totusi este trist �n lume! (eu sper ca nuuu... ) |
||
fleur_de_lis Postat pe 19 Iulie 2009 11:16 |
||
Val, pupam si noi unde e frumos sau unde doare ( pansament de ala naturel )chestii femeiesti ,na!- da' nu neaparat.. De ce stai pe margine? |
||
blanca Postat pe 19 Iulie 2009 11:46 |
||
Valici, pai cum asa ? | ||
kyra Postat pe 19 Iulie 2009 11:49 |
||
Vrea pupat. Val , pe internet e cel mai simplu | ||
blanca Postat pe 19 Iulie 2009 11:56 |
||
Zici ? Pai il pupam, doar e prietenul nostru, nu Mielu`? Da` regulamentar |
||
kyra Postat pe 19 Iulie 2009 11:58 |
||
hai .... ...stai un pic ca m-am razgandit : intai vreau poezeaua. Ce facem aici ? pupele nu-s pe gratis! |
||
blanca Postat pe 19 Iulie 2009 12:06 |
||
daaaaa...baga verseaua ca pupii nostrii nu e moca.......... | ||
tutankhamon Postat pe 19 Iulie 2009 12:10 |
||
cuvintele te-ngenungheaza atunci cand iubire cersesti cuvintele sunt chiar si-otrava de nu stii: cand sa taci cand sa pleci... iasomia, vezi tu? in lumea cuvintelor noastre nu-i totul o litera-n plus. cuvintele-a ape sihastre cuvintele-s rele, cuvintele nu-s. nu-i totul sa taci sau sa pleci. cuvintele nu asta reclama!! sunt ale noastre calde sau reci sunt chiar noi insine-n rama. |
||
dune Postat pe 19 Iulie 2009 17:25 |
||
e anul asteptarilor noastre e anul iubirilor grele e lampa cu clipele sparte si cioburi si si rani printre ele...! e anul sfarsirilor stoarse alt soare probabil ne cere ne duc iluzoriu prin noapte alti astri, alt cer alte stele frumos, love! sa-ti fie ani multi in greaua iubire |
||
dune Postat pe 19 Iulie 2009 17:29 |
||
...cuvintele-s ura cuvintele-s zbor sunt soare sau sunt furtuna. Si-aluneca tainic pe buze, catand sa-nvesmante alt gand, ori alt dor al inimii... sunt frunze. |
||
blanca Postat pe 19 Iulie 2009 17:40 |
||
De la: mielutza, la data 2009-07-19 17:40:42...cuvintele-s ura da, blando!:) cuvintele-s mame si tati despartiti, sunt prima iubire si luna mireasa cuvintele-s primii fiori nemintiti si pasii spre poarta de-acasa. |
||
dune Postat pe 19 Iulie 2009 17:56 |
||
...dar pot fi tacere si greul nespus mai pot fi si dorul de duca cand alte cuvinte la timp n-au apus si timpul le-a-nchis intr-o nuca. |
||
blanca Postat pe 19 Iulie 2009 18:04 |
||
dune, serios? pai..ia sa ma duc eu sa dau ceva pagini, si sa vad cum ti-ai facut intrarea pe topicul asta... cam naspa rama aia... vorba lu' ombladon: Daca pozele-ar vorbi Amintirile ar fi vii Am stii iar ce gandeam cand eram copii Probabil poza ta din rama ti-ar sopti : 'Stii, nu esti ce-mi doream sa fii.' |
||
iasomia Postat pe 19 Iulie 2009 18:52 |
||
stefane, pai..tu asa vrei pupici?fara poezele? baga acilea ceva,sa vezi cum te pupa mieluta,nu de alta.. dar i-am dat sarcina...sa pupe pana o dor buzele. nu-i asa oito?... |
||
iasomia Postat pe 19 Iulie 2009 19:23 |
||
.Batut de ploaie si de vant, Sunt om nu inger pe pamant, Doar glasul cu care te chem, Din cerul meu iti face semn, Si-n noaptea care e a ta, Pe perna va cadea o stea, Iar mainile incet pe piept, Ti le va saruta incet, Pierind ca un paienjenis, De luna-n cerul tau furis. Si geamul tau va fi inchis, Pe umbra ce se pierde-n vis. |
||
Ioana007 Postat pe 19 Iulie 2009 19:44 |
||
fratelo, te-as fi pupacit,da' de ce tine fatuca aia mainile pe piept,fratiorule? ma sperii...o fi vr-un semn.... |
||
iasomia Postat pe 19 Iulie 2009 19:47 |
||
De la: iasomia, la data 2009-07-19 18:52:55dune, chiar ai talent, iasomio! de intrarea mea in topic ai avut tu grija s-o mazgalesti fara sa pricepi ce cu cine vorbea. si raman la ideea ca si cuvintele tale ti se potrivesc perfect!:) te placi, nu?:)) |
||
dune Postat pe 19 Iulie 2009 20:29 |
||
iasomico... hedonista mica ce esti.. ia baga niste versuri de voie buna, ca poate ma bag si eu sa te plac o tzara... |
||
zambil Postat pe 19 Iulie 2009 20:37 |
||
dune....se simte ca nu te placi,dar in seara asta nu te pot ajuta cu nimic.... |
||
iasomia Postat pe 19 Iulie 2009 20:37 |
||
iaca sa zic eu... inspirat d-un clasic in viata... iasomie, ia si-o mie de bujori de pe campie sa ti-i pui intre cositze si sa-mi dai mie guritze... |
||
zambil Postat pe 19 Iulie 2009 20:39 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Principii sau dragoste? | 59 | De la: teona_35 30 Iunie 2009 10:53 |
ღ♥O picatura de suflet♥ღღ | 32 | De la: fleurdelis 17 Decembrie 2010 16:48 |
De ce oare barbatii nu se pricep nici macar la sex apai la celelalte lucruri...Din cauza ca nevestele gasesc pretexte ca sa nu mai faca sex cu sotii lor | 27 | De la: ingerasulluptator 13 Iulie 2012 20:35 |
|
||
PENTRU ELENA........ | 1 | De la: garbo_11724 21 Mai 2013 18:01 |
DEPRESIA | 97 | De la: nuti_vio 30 Aprilie 2010 21:43 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară