De la: zambil, la data 2009-07-21 13:47:11nea vidare... hai ca-n rest poezeaua e ok... asa e ionica asta, mai are scapari pe la logica... da' ce pretentii sa ai de la vesnicii indragostiti?... astia niciodata n-au stat bine cu logica... Pai in dragoste nu exista logica! |
||
lady_corina Postat pe 21 Iulie 2009 13:49 |
||
---|---|---|
mai bine cot-co-dac..... | ||
tutankhamon Postat pe 21 Iulie 2009 13:49 |
||
Eu cred ca nu era ceva onomatopeic ci se refera la "gramada" - ceva de genul "o gramada de pescarusi tipa" | ||
|
||
lady_corina Postat pe 21 Iulie 2009 13:52 |
||
apropo - cam cum s-ar reproduce textual tipatul pescarusilor? | ||
lady_corina Postat pe 21 Iulie 2009 13:53 |
||
De la: Vidar, la data 2009-07-21 13:49:25nea zambil, pai cred ca de aia ii si spune "indragostit" la termenul ala, ca daca era ceva de logica, ii spunea "materialist" |
||
lady_corina Postat pe 21 Iulie 2009 13:54 |
||
Tipatul pescarusilor in poezie are si el logica lui...poetica.Cunoscand semnificatia termenului"vrac", el se poate aplica si la tipatul pescarusilor, care este amestecat si nu poate fi separat unul de altul, dar si la numarul pasarilor care nu poate fi stabilit cu precizie, pe parcursul unei fractiuni de zile sau a unei zile intregi. | ||
Ioana007 Postat pe 21 Iulie 2009 13:55 |
||
Tipatul pescarusilor este ca un hohot de ras putin mai incordat, putin mai nervos. | ||
Ioana007 Postat pe 21 Iulie 2009 13:57 |
||
ba chiar rautacios, sarcastic, batjocoritor pe alocuri | ||
Thor Postat pe 21 Iulie 2009 14:00 |
||
bre nea vanghele, hai sa exemplificam, ca murim cu teoria de gat acilea... proba 1: Si tipa pescarusii vrac, Deasupra marii si pe lac, Valuri in urma lor se sparg, Iluzii ce se pierd in larg. proba 2: iar pescarusii tipa-n zbor purtati deasupra apelor. Valuri in urma lor se sparg, Iluzii ce se pierd in larg. proba 3: purtati de vanturi peste mare tipand pier pescarusi in zare Valuri in urma lor se sparg, Iluzii ce se pierd in larg. samd... samd... acuma zi si matale, nu ti se pare ca vracu' ala e cam tras de par, prin comparatie?... si nu ma enervati, ca ma uit si la partea a doua a strofei, unde lipsa de logica e ceva mai subtila... valurile se sparg la mal, deci nu pot fi comparate cu iluziile care se sparg aiurea in larg... |
||
zambil Postat pe 21 Iulie 2009 14:15 |
||
De la: zambil, la data 2009-07-21 14:15:30bre nea vanghele, hai sa exemplificam, ca murim cu teoria de gat acilea... |
||
lady_corina Postat pe 21 Iulie 2009 14:18 |
||
uooofffff, maica mea!!! george calinescu reloaded |
||
Thor Postat pe 21 Iulie 2009 14:19 |
||
Ma provoci nene Zambil...Mai ca-mi vine sa ies si eu cu "probele proprii" pe aici... Un lucru insa e cert - logica si poezia nu prea fac casa buna...(uitand de Dan Barbilian....era o exceptie) |
||
lady_corina Postat pe 21 Iulie 2009 14:21 |
||
bai acestia... lu' nea vanghele ii fac critica d-aia constructiva, ca stiu ca are potential... el nu l-a cunoscut pe dan desliu cand era mic, sau oricum, n-a incercat sa copieze de la ala pe la lucrarile de control... vanghele, baga nene, ca noi stam acilea, dupa coltz, cu critica batz... |
||
zambil Postat pe 21 Iulie 2009 14:22 |
||
Exact.Ca si cum ne-ar da cu tifla pentru viata de ciocolata pe care o traim.Ba mai subliniaza ideea albindu-ne pe unde apuca.Desigur, nu este vorba insa de zori. | ||
Ioana007 Postat pe 21 Iulie 2009 14:26 |
||
OK Va las copii - sa fiti cuminti - sau sa nu fiti vedeti voi, numai sa nu va raniti prea tare! Ne mai citim pe seara! | ||
lady_corina Postat pe 21 Iulie 2009 14:29 |
||
Valurile se pot sparge si in larg.Dar in cadrul poeziei, ele se pot sparge si la mal.Aceasta nu impiedica iluziile noastre sa se duca unde vor si sa faca ce doresc ele.Eu am intalnit odata o iluzie care statea intr-un picior, si zicea ca este ciuperca.In realitate era coada si se misca de colo colo, fara astampar.Ceea ce nu a impiedicat-o la un moment dat sa dispara.In ce priveste critica lui nea Zambil, trebuie sa ii dam dreptate.Se pare ca este singura care a mai ramas batz.La celelalte afirmatii s-au auzit proteste zgomotoase. | ||
Ioana007 Postat pe 21 Iulie 2009 14:33 |
||
corect, prietene! si important este sa sesizam aspectul asta, ca zambilu' chiar incearca sa corecteze cate ceva, ceea ce nu e rau deloc! mi-ar fi convenit un critic ca el, care sa ma traga de urechi acum vreo 16-17 anishori. |
||
Thor Postat pe 21 Iulie 2009 14:38 |
||
fratelo, ia mai baga tu o poezea,ca zambilu' te-a si laudat,si daca vine de la el,nu-i de colo. hai fa-i lu' surioara ta o poezie cu salcii si iasomie... |
||
iasomia Postat pe 21 Iulie 2009 14:38 |
||
bre estetilor... da' productiile literare ale geanetei pe unde mai sunt?... ma asteptam sa bage macar vreo bacana, ceva, la ce-o fi vazut ea pe la nunta aia... | ||
zambil Postat pe 21 Iulie 2009 14:42 |
||
zambilu' probabil geaneta va posta cand se va trezi din mahmureala oricum, presimt ca din urmatoarea postare a ei vom intelege daca si-a gasit printul ori nu |
||
Thor Postat pe 21 Iulie 2009 14:44 |
||
nea vidare... mi-e ca iar vine cu vreo pluviala d-aia de te urci pe pereti de disperare... nu stii ca la mahmureala te doare dovleacu'?... | ||
zambil Postat pe 21 Iulie 2009 14:46 |
||
vreau sa te simt in fiecare seara cum vii si ma alinti pe trupul gol sa-ti beau privirea dulcea mea povara si sa te fac din nou din om-neom... hai ca bagai eu,ca am o hipersensibilitate d-aia.. sa-i fac curaj lu' genica... |
||
iasomia Postat pe 21 Iulie 2009 14:51 |
||
"Iluzii ce se pierd in larg" Asta-mi place. |
||
AMELYY Postat pe 21 Iulie 2009 14:53 |
||
amelico, tu de unde aparusi? esti depresiva, boboaco? poate n-ai fost cuminte... .... |
||
iasomia Postat pe 21 Iulie 2009 14:55 |
||
stati ca va bag eu o nunteasca cheflie, din amintire... pana se trezeste pana poetica a geanetei... prin dantz, prin spritz, prin scrum, prin fum, prin zgomot de gornete halim si bem, ne facem praf, cu ochii dupa fete. halal, halal - nuntasi racnesc - in dinti cu cate-o suta. punand-o pe tzambal tanjesc, mireasa sa o joace... he,he,he... imi mai scapata si mie rima, pe ici - pe colo... |
||
zambil Postat pe 21 Iulie 2009 15:01 |
||
Iasomina, imi tragi cu ochiul? :) |
||
AMELYY Postat pe 21 Iulie 2009 15:01 |
||
amely iluzii ca iluzii e mai bine ...sa-ti beau privirea dulcea mea povara... e-he-hei... am uitat sa te pup unde mi-a fost capu'?? |
||
blanca Postat pe 21 Iulie 2009 15:02 |
||
CUminte? | ||
AMELYY Postat pe 21 Iulie 2009 15:02 |
||
cum zici tu pasarica,mi-e o lene de ma doare... oito, acu' tu tragi cu ochiu' la mine?ha? |
||
iasomia Postat pe 21 Iulie 2009 15:03 |
||
tu-i mama ei de rima, zambile, cum iti scapa si nu vru deloc, da' deloc sa se potriveasca! in alta ordine de idei, nu stiu cum e sa te doara capul la mahmureala, ca eu nu am patit-o niciodata. adica nu m-a durut, nu ca nu am fost mahmur si chiar il mai aveam pe umeri ultima data cand l-am cautat |
||
Thor Postat pe 21 Iulie 2009 15:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum sa resuscitez relatia? | 28 | De la: fleurdelis 13 Martie 2010 08:58 |
Ajutati-ma daca puteti | 19 | De la: violete 11 Decembrie 2009 17:16 |
informatii despre pudra de argila | 2 | De la: micabis 24 August 2009 20:06 |
|
||
afla | 5 | De la: dancris 23 August 2010 10:29 |
Prin casatorie ti se mareste cercul de prieteni nedoriti si rude barfitoare | 67 | De la: dede 11 August 2010 19:02 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară