imi pare rau sa te dezamagesc giani....1. dar mai sunt seri cand are sefu pacienti si ma pune pe mine sa-l ajut....nu vreau sa promit ca vin si sa nu ma tin de cuvant...iar voi sa ma asteptati ca fraierele, pentru ca v-am zos ca vin.....2. niciodata nu merg intr-o locatie necunoscuta fara sa ma interesez unde e si cum se ajunge acolo....si, sincer, io vin din drumul taberei, colt cu militari....nici nu-mi vine acuma in cap cu ce pot ajunge pe-acolo fara taxi care ma toaca de ma rupe, ca sunt mai toate strazile de pe langa gara blocate cu porcaria asta de pasaj....deci nu, nu ma asteptati.....pentru ca nu am efectiv cum sa vin.... | ||
tutankhamon Postat pe 22 Iulie 2009 12:16 |
||
---|---|---|
marleno... ce-ntelesei eu e ca ti-a tras clapa unu', raul... da-l dreacu' de frantzuz, ca astia nu-s buni la limba romana, astia le au numa' cu limba lor... auzi, da' unde zici ca-ti pierdusi randu'?... mai se sta la coada pe undeva in romanica?... |
||
zambil Postat pe 22 Iulie 2009 12:33 |
||
da, zambilu', se mai sta la inceputu' anului, cand merge bizonu' ca mieii la taiere sa-si plateasca impozitele din care sa i se serveasca o Mare Uniune Inteligenta si Europeana |
||
|
||
Thor Postat pe 22 Iulie 2009 18:57 |
||
Simt nevoia sa fac o precizare.Nu sunt poet, din aceasta cauza si versurile mele sunt stangace, si pot da nastere la confuzii sau la interpretari gresite.Poetul,-auziti ce pretentie-se substituie scriind, persoanei care iubeste, fara ca sa fie neaparat iubitul.M-am adresat lui Giani, doamnei Iasomia, lui Si_totusi si altora, incercand sa intru in replica, si adresandu-ma lor, sub formele idealizate cu care opereaza poetul.Nu am cu nici una dintre membrele Garbo, afinitati care sa depaseasca liumitele bunului simt sau al respectului meu catre acestea.Subliniez acest lucru, pentru ca nu cumva, specificul poeziei mele, de dragoste si de natura romantica, sa aduca prejudicii persoanelor respective, prin interpretarea tendentioasa a textelor scrise de catre ceilalti prieteni si colaboratori.Mi-am dat seama ca exista aceasta posibilitate, dupa modul cum prietenul meu d-l Zambil, a interpretat niste valuri care umblau hai-hui pe mare, si tipatul unor pescarusi zapaciti,care ar fi putut la fel de bine sa se ocupe de crosetat.Critica ar fi fost corecta, daca ioana007, n-ar fi umblat putin pe la simboluri, incurcand si mai tare problemele. | ||
Ioana007 Postat pe 22 Iulie 2009 20:09 |
||
In versurile mele de dragoste, numele care la Dvs., delimiteaza punctual o persoana, devine simbolul ideal al femeii perfecte.Ori o femeie perfecta, este aspiratia sufletului barbatesc, care se inchina acesteia ca unei zeite, sau unei personalitati deosebite, apropiate de miracol.Miracolul este forma ideala a cantecului de dragoste care se adreseaza intruchiparii perfecte.Este omagiul, forma de respect a muritorului, care divinizeaza femeia transformand-o intr-o stea ca sa o urce sus pe bolta intunecata a fiintei sale spirituale, maculata de imperfectiune. | ||
Ioana007 Postat pe 22 Iulie 2009 20:17 |
||
hai bre nea vanghele, ca nu mai ai niciun haz... qui s'excuse s'amuse, cum zice voltaire, sau cum dreacu-l chema p-ala... | ||
zambil Postat pe 22 Iulie 2009 20:25 |
||
...ci descreteste-ti fruntea,boier 007! viersurile domniei tale-s sarace numai dupa umila-ti prepuire! iara preacinstitele jupanese carora domnia ta scrisu-le-ai in ist colt de internet au si dansele atata minte sa dibuiasca tainele ravaselor dumitale! o mana de lumina sa spele innegurarea cinstitei dumitale fetze,si nu lasa piedica aceasta inchipuia sa ne rapeasca placerea de a-ti ceti viitoarele ravase.. | ||
preciouss Postat pe 22 Iulie 2009 20:27 |
||
si-nca ceva, vanghele... lu' tutanka de ce nu-i facusi versuri, bre?... sau lu' kyralina... pai vezi cum te bagasi tu singur la discrimanre, acolo?... | ||
zambil Postat pe 22 Iulie 2009 20:30 |
||
Eu stiam putin altfel: "qui s'excuse, s'acuse"..nu stiu autorul. Va creste stufos caprifoiul, Umpland dimineata cu roua, Pe ram va tanji pitigoiul, Iar noi vom privi cum ne ploua, Querida, cuvinte-ti voi spune, De dorul ce trupu-mi strabate, Esarfa pe umeri o pune, Ca-i frig si noi mergem spre noapte, In mine alergi antilopa, Cu glezna si gatul subtire, Cu gratie-aluneci prin strofa, Ca un vis transformat in iubire, La poarta e dulce sarutul, Si-n ceruri rotunda e luna, Ofteaza de patimi pamantul, Si ploua cu ingeri intr-una. |
||
Ioana007 Postat pe 22 Iulie 2009 20:37 |
||
asa nene, baga cu pitigoiu' acilea, ca bagi bine... nu te lua dupa ce zic eu... | ||
zambil Postat pe 22 Iulie 2009 20:42 |
||
Ma cuprinzi cu rotiri colorate In intense trairi ma rasfeti Cu frumuseti eterne in suave amintiri ma alinti Cu trairea clipei in eterne nemuriri Si cu toate acestea... nu stiu sa te definesc,fericire! |
||
preciouss Postat pe 22 Iulie 2009 20:43 |
||
asa craitzo, zi-i si tu, da-i acolo din maus... | ||
zambil Postat pe 22 Iulie 2009 20:45 |
||
hai mai mami | ||
kyra Postat pe 22 Iulie 2009 20:47 |
||
Nu opri lumina, Lasa ceasurile sa noteze Trecerea timpului! Vreau sa vad Cat e de lung drumul spre tine! Nu opri vantul Nici ploaia! Vreau sa-mi biciuie fata Si toata fiinta - Bucuria intalnirii cu tine Va fi deplina. Nu rupe crengile! Vreau spinii lor Sa-mi zgarie fata - Sufletul va ramane intact Si,intreg,ti-l voi darui. Nu toci pietrele! Vreau sa-ti aduc Cu talpile insangerate, Tot dorul meu de fericire, Tot dorul meu de tine. |
||
preciouss Postat pe 22 Iulie 2009 20:56 |
||
hehe!....parca-l aud pe vidar cum zice : "bine-am zis io ca-i sadica!"...dupa ce vede poezeaua.. | ||
preciouss Postat pe 22 Iulie 2009 20:57 |
||
crez ca mai curand desperata... o sa zica nea vidaru'... da' ce stiu eu ce-i in mintea lui?... | ||
zambil Postat pe 22 Iulie 2009 21:01 |
||
he he heeee... pretioaso am venit iote aici, prima parte, ca ilustra recunoastere a sensibilitatii tale nemarginite si a profunzimii poezelei tale cu miresme sadismo-primavaratice : Nu opri lumina! S-o opreasc-ENELU Lasa ceasu-n pace Ca vine nea Nelu! Vrea sa vada moshu� De pe lungul drum Cum mai bate Vantu� Pe Basescu-n ring! Si pe Voiculescu Vrea sa-l vad-apoi Biciuit de ploaie, Zloata si noroi! Si toata fiinta-i Se va bucura Cand din Cotroceni Base va pica |
||
Thor Postat pe 22 Iulie 2009 21:29 |
||
si acum, partea a doua, sa nu zici ca-s rau. da' sa stii ca eu am fost un finut Bucuria toata iti va fi deplina Crengile s-or rupe Spini-or fi de vina Ei pe a ta fata Te vor zgaria Nu ghearele mele, Sa nu-ti uiti vorba, Cand pe la parchete Tu o sa ma torni Cum ca ti-am dat bice Cand doreai sa dormi Eu in amintire Iti voi imprima Pietrele tocite Pe spinarea ta! Talpi insangerate Vrei sa imi aduci? Las� ca-mi pun eu mintea, Sa vezi ce-o s-o-ncurci! Dor ti-o fi de mine Dor ti-o fi de noi Si de fericire Vei fi inger, mai! |
||
Thor Postat pe 22 Iulie 2009 21:30 |
||
bre vidare! m-ai spart,sa moara mama! |
||
preciouss Postat pe 22 Iulie 2009 21:33 |
||
dor mi-e de matreatza lu musiu Vidar dor mi-e si de versul lui de cocalar iar de-mi auzi dorul si de-l intzelegi da-mi mesaj pe "praivat" ca vrei sa ma vezi |
||
preciouss Postat pe 22 Iulie 2009 21:40 |
||
don't push your luck, mai draga! | ||
Thor Postat pe 22 Iulie 2009 21:42 |
||
io nu-l pushez,da ma pusheaza el pe mine...hihi.. drept ca mai sare si io caii uneori.. so what?! viata-i scurta! |
||
preciouss Postat pe 22 Iulie 2009 21:46 |
||
E SCURTAAA RAU SI MERITA TRAITA CU MICILE BUCURII ALE VIETII SA STIM SA ZAMBIM CAND VEDEM UN FAPT MARUNT De la: preciouss, la data 2009-07-22 21:46:26 |
||
cinezee Postat pe 23 Iulie 2009 01:40 |
||
zambileee....ma rusinez...... vidare...esti bestial.... pretioaso....pusheaza mama.....mai cu forja..... |
||
tutankhamon Postat pe 23 Iulie 2009 01:51 |
||
Balada forumistului Cine(zee) trece-n City Grill Cu laptopul si webcam in rucsac Cu Clau, sotul si-al lor copil Sa-i vina lui Gianiblue de hac. Doua saptamani de negocieri Multi au crezut ca duc nicaieri Acum dupa ce pe toti i-am intalnit Le spun scepticilor ca au gresit Ref: E moderator(oare) si e veeestit(a) Andra a noastra e o dragutza Desi pe Garbo e obisnuita cu fraieri Pe noi toti ne-a luat de-nalti boieri Asa fata faina nu gasesti usor Pe placul si spre respectul tuturor Clau este o doamna superba Dar nu este genul �in verva� Mai curand este discreta Frumoasa foc si cocheta Fetita si sotul ei sunt deliciosi Spre disperarea celor invidiosi S-au legat usor de forumiste Caci suntem niste sufletiste Cinezee cu coama ei roscata, cavala E obisnuita sa dea navala Organizeaza si infaptuieste Caci ea pe OM il iubeste Gianiblue e cam blondutza Nu pare a fi o gagautza Dar tre� sa-nvete si intoleranta Caci prea i se inclina balanta Dar ce bonus s-a acordat?! Domnul fie laudat! Micabis si Pik ne-au vizitat Sa nu ne vada -nu au rabdat. Amandoi � desi la distanta Si-au impus a lor prestanta Sunt distinsi si delicati Ce mai! Suntem fermecati! Nu fiti tristi, o, dragii mei Eu de-abia astept s-am temei Sa adaug strofe la balada Cand ne vom intalni toti- nu-i tagada. |
||
gianiblue Postat pe 23 Iulie 2009 02:00 |
||
geaneto, am salvat pozele , he, he.. stai linistita, n-am putut eu acum, ca plec in voiaj, dar data viitoare cand vin la Bucuresti, te fluier, n-ai grija.. | ||
kyra Postat pe 23 Iulie 2009 07:33 |
||
kyralina, mi-ar placea enorm sa ne cunoastem. distractie super-mega-ultra placuta in calatoria ta! | ||
gianiblue Postat pe 23 Iulie 2009 08:31 |
||
Port inima la mine-n piept, O piatra mica, nestemata, Chiar daca-n viata ma intep, Comoara inimii te-asteapta, Si dincolo de viata mea, Comoara zace ingropata, Iar luna-n ceruri va scalda, Tacerea-i binecuvantata. Hai vino, calca pe carari, Pe drumul catre cer ce suie, Spre steaua care arde-n zari, Si astazi este, maine nu e, Sa ardem noptile cu luna, Ca doua patimi fara satz, Ca doi luceferi impreuna, Peste taceri ce-au mai ramas. Si umbra fie-ne padurea, Si glasul cetelor de cerbi, Cand noaptea va cadea aiurea, Zdrobind matasea stransa-n ierbi. |
||
Ioana007 Postat pe 23 Iulie 2009 08:45 |
||
asa fratelo, |
||
iasomia Postat pe 23 Iulie 2009 09:19 |
||
Musc din abisul tau cu dintii foamei de noapte si gura-mi se limpezeste cu miez de nori si visare. Te cuprind, iubire, si palmele-ti infioara nelinistea siderala a veacurilor incrustate in sange. Casa mea este privirea prin care te sorb in matase si aripi. Curtea mea sunt bratele stelare avantate spre umerii tai. Te voi hrani cu nectarul datator de dor nesfarsit si te voi recrea din armoniile mele astrale. Imi deschid lacatele forjate de amintiri si te primesc maiestoasa in darul soarelui. Te voi nenumi cu sufletul meu, iubire! |
||
dune Postat pe 23 Iulie 2009 09:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
De ce femeile numai au grija de ele dupa ce se casatoresc?? | 191 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:36 |
aceasta este povestea mea de dragoste.. sa arat ca exista si iubire adevarata...sper sa nu ma injurati dupa..:( | 21 | De la: bau 30 Iunie 2010 16:58 |
Zile senine si sarbatori fericite ! | 11 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 22:20 |
|
||
Ajutor! | 6 | De la: garbo_431210 2 Octombrie 2016 10:41 |
29 iulie 2012 ultima batalie BASESCU CONTRA POPORUL ROMAN LA REFERENDUM | 216 | De la: elisabeta_boia 3 August 2012 20:43 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară