departe de mine gandul sa-i jignesc, valentino io am ce am cu totusica, sarma de moldoveanca, cum zici tu, os din osul babei dochia sau vrancioaiei? |
||
pik_nik Postat pe 23 Iulie 2009 21:31 |
||
---|---|---|
valentine, ia treci sa te tzuc | ||
si_totusi Postat pe 23 Iulie 2009 21:32 |
||
piku, as vrea eu dar cred ca ceva urme de tatar se ascund prin adn-ul meu | ||
|
||
si_totusi Postat pe 23 Iulie 2009 21:36 |
||
ei, daca nu se poate altfel, te controlez io bine | ||
pik_nik Postat pe 23 Iulie 2009 21:37 |
||
ha? | ||
si_totusi Postat pe 23 Iulie 2009 21:38 |
||
iubitii mei, io-s moldoveanca. mai puteti spune ceva de rau despre moldoveni - in aceste conditii?! hmm. indrazneste careva? ala eu - a la eu... ce curaj nebun aveti... loviti in moldoveni? loviti in iubita voastra Andreea Marin sau Mihaela Radulescu, in "emblemele" feminitatii romanesti. |
||
gianiblue Postat pe 23 Iulie 2009 21:52 |
||
pieiti, satanelor! adica "emblemele" lu' peshte! | ||
Thor Postat pe 23 Iulie 2009 21:55 |
||
mai ales in mihaela radulescu, giani | ||
si_totusi Postat pe 23 Iulie 2009 21:57 |
||
giani, ai instincte sinucigase, observ alea sunt simbolurile moldovei??? |
||
pik_nik Postat pe 23 Iulie 2009 21:59 |
||
ce faci geaneto, ti-ai luat bilet numa' dus?... | ||
zambil Postat pe 23 Iulie 2009 22:09 |
||
vidar, am pus ghilimele, ce naiba... zambil, ma intorci tu oricum. contez pe tine!!! |
||
gianiblue Postat pe 23 Iulie 2009 22:20 |
||
pik, le detest din tot sufletul pe gagicile alea. faceam un mishto amar... | ||
gianiblue Postat pe 23 Iulie 2009 22:22 |
||
hi hi... giani, alora ma adresam si eu sa nu care cumva sa vada si sa si-o ia in cap, ca alea nu pricep de ghilimele |
||
Thor Postat pe 23 Iulie 2009 22:23 |
||
ia geaneto, sa nu zici ca nu m-am straduit... ramai, naiada jucausa prin trestii dese nu pleca urasc cel scartzait de usa cand se inchide-n urma ta. ramai sa-mi canti de jale-amara cu versul tau usor peltic nu vezi? mai am o para chioara si-n frigider nu am nimic. ramai aicea, langa mine sa bem nectar de robinet si-n chiorait de intestine ti-oi face seara un sonet. |
||
zambil Postat pe 23 Iulie 2009 22:36 |
||
iete nene ca se duse geaneta... prapadii bunatate de versuri aiurea... | ||
zambil Postat pe 23 Iulie 2009 22:55 |
||
nu mami, lasa ca vine ea, dupa ce ascute sishu`... | ||
kyra Postat pe 23 Iulie 2009 23:08 |
||
bre nene, eu pe cine mai parodiez acu?... ia sa-l iau pe minulescu la refec... La Circ... Un accident banal � Un acrobat, Un salt mortal Pe jos o balega de cal Si... Acrobatul nu s-a mai sculat... Alamurile din orchestra au tacut, Iar clovnii din arena au tipat: c a c a t... Dar publicul din staluri n-a crezut Ca poate fi si-un accident adevarat a ras cu pofta, a aplaudat Si-a fluierat ... Zadarnic � Mortul n-a mai inviat... Pacat de el !... Era un tanar acrobat frumos, Prostutz, dar tatuat de sus si pana jos, De care publicul se minuna, Cand il vedea in nas cu un inel, Sau cand pe bara fixa luneca cu o jartea De balerina langa el!... Dar balerina nu-l iubea!... Ce pana mea! Povestea lui? Hm!... Povestea mea � A mea, A ta Si-a altora!... Acelasi accident de circ, normal... dar fara balega de cal O zi �relache�, Si-apoi, la fel, Cu-aceeasi parashuta langa el, Alt acrobat... Alt salt mortal!... E plin de prosti Normal! |
||
zambil Postat pe 23 Iulie 2009 23:11 |
||
zambil, iti spun c-a noastra iubire nu cauta sampanie si caviar ea se-mplineste prin a ei menire caci altfel ar fi totul in zadar nectarul de la robinet imi place mai mult decat orice delicatesa doar daca mintea-ti iute nu mai tace si-asa ma faci sa simt ca-s principesa |
||
gianiblue Postat pe 23 Iulie 2009 23:18 |
||
geaneto, io i-am zis ! | ||
kyra Postat pe 23 Iulie 2009 23:21 |
||
bre geaneto, stai sa-ti descriu imaginea idilica de cuplu... ne-om hrani cu gem de prune din borcanul destupat de un an, si ne vom spune vorbe grele de pacat. tu-n trening si bustiera vei dori sa ma atragi ca sa-mi las pe noptiera morfolitii mei nadragi eu in gura c-o tigare si c-o mana in izmene o sa dau filmu' mai tare si-o sa-mi trag alcool in vene. si-n asa harababura de menaj sentimental tot facand spume la gura o s-ajungem in spital. |
||
zambil Postat pe 23 Iulie 2009 23:29 |
||
lady_corina Postat pe 23 Iulie 2009 23:31 |
||
muntele iarasi coboara in camera mea si valea intreaga de vuiet rasuna norii se-aduna si incepe a ploua si brazii cei desi din fum se aduna un fulger strabate rapid cerul in doua si picurii grei pe-acoperisuri rasuna ma bucur de aerul rece ce acum se aduna si ceasul din turn bate doar ora noua suvoaie de apa se scurg in torente spargand parca adanc piatra uda se zbuciuma iarasi cetina nuda si crengile verzi se rup in fragmente si iarasi un tunet se aude in turnul cu ceasul ce bate agale in noapte pe sub fereastra se aude cum suiera vantul aduncand intunericu-n soapte ma uit la cel munte din fata-mi golas ce singur mai trece prin toate si luna apare ....singuratic borfas aducand inapoi stele furate |
||
tutankhamon Postat pe 23 Iulie 2009 23:36 |
||
bre tutanko... iar vi se sparse teava de la calorifer?... |
||
zambil Postat pe 23 Iulie 2009 23:37 |
||
tuth, unde ascunzi tu, dupa masca aia rece, atata caldura si sensibilitate? | ||
pik_nik Postat pe 23 Iulie 2009 23:42 |
||
ce sa fac zambile.....mi se sparse tzava si mi-a inmuiat carpele cu care sunt infasurate oasele mele mumificate....dar lasa ca ma imbatzosez eu la loc....dau acuma o tzara cu feonul.... |
||
tutankhamon Postat pe 23 Iulie 2009 23:48 |
||
ce sa fac pikulici.....ma mai apuca si pe mine uneori melancolia si atunci, cand mi se face dor de sibiu si brasov ma gandesc la tot ce e pe acolo....munte, brazi, turnul cu ceas....etc... | ||
tutankhamon Postat pe 23 Iulie 2009 23:51 |
||
tutanka? o romantica incurabila. | ||
gianiblue Postat pe 23 Iulie 2009 23:53 |
||
kyra, 10 puncte din 10! | ||
gianiblue Postat pe 23 Iulie 2009 23:54 |
||
zambil sa stii ca imi esti drag chiar daca-ti cade al tau nadrag din pricina de elastic rupt pe care nu l-ai mai cusut iubirea, bebe, sta in minti ele fac trupurile fierbinti iar un nectar de robinet nu este deloc desuet! ca frigiderul este gol... nici nu conteaza cand e alcool cuvantul adanc e mai presus decat orice rit deja apus |
||
gianiblue Postat pe 24 Iulie 2009 00:00 |
||
noapte buna. ma duc la nani. paaa | ||
gianiblue Postat pe 24 Iulie 2009 00:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
VREAU UN SFAT | 15 | De la: narcysa 28 Noiembrie 2010 10:05 |
indrumare | 1 | De la: carmen_bebelus 9 Ianuarie 2011 12:24 |
Say about Golf Ball | 1 | De la: servers9 15 Iulie 2010 10:53 |
|
||
STOP LEGII DUBLARII FILMELOR IN LIMBA ROMANA | 127 | De la: nazirra 10 Iunie 2011 23:55 |
am nevoie de o indrumare | 9 | De la: kokomic 1 Ianuarie 2011 02:53 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară