pana n-ajunge puica....hop-sa-sa.... | ||
iasomia Postat pe 24 Iulie 2009 17:04 |
||
---|---|---|
n-an mai auzit asta cu..labagii | ||
kyra Postat pe 24 Iulie 2009 17:06 |
||
hi hi... iasomico, aia beau tuica in loc de apa... nu ca ar fi fost mare diferenta de grade alcoolice intre ele... eu nu pricepeam cu dreaq reuseau sa se imbete din aia cand mergeam in Oltenia, gazdele aveau obiceiul sa umple vreo 20 de paharele cu tuica, chit ca eram doar 3-4 barbati la masa. cica de ce sa tot toarne in pahare? bei unul, il dai la o parte si iei altul |
||
|
||
Thor Postat pe 24 Iulie 2009 17:07 |
||
intariti-o nitelus,ca vine acus,acus... of, ca trebuie sa va explic... |
||
iasomia Postat pe 24 Iulie 2009 17:08 |
||
kyrule... pai ai fost conditionata de teoria oficiala... maria tanase avea multe cantece d-astea deocheate, paru' unde punea ea busuiocu' era pubian, cel putin in versiunea de restaurant... |
||
zambil Postat pe 24 Iulie 2009 17:08 |
||
vidare, au si tuica buna,da' o tin pt ei... iar aia slaba o dau la musafiri... |
||
iasomia Postat pe 24 Iulie 2009 17:09 |
||
pai da... sa fiu frumoasa,nabadaioasa...corect. |
||
iasomia Postat pe 24 Iulie 2009 17:10 |
||
iasomico, le-am dus odata palinca de la mine... m-au blestemat, au zis ca vreau sa ii otravesc intr-un kil de palinca au bagat 2 de apa |
||
Thor Postat pe 24 Iulie 2009 17:13 |
||
pubian ? of, of, mai, mai.. | ||
kyra Postat pe 24 Iulie 2009 17:13 |
||
busuiocu' din pubian mai avea si ratiuni... hmmm... sanitare, la vremea aia... la mort ce se mai punea... | ||
zambil Postat pe 24 Iulie 2009 17:14 |
||
De la: iasomia, la data 2009-07-24 17:08:07intariti-o nitelus,ca vine acus,acus... tine hora, da-i bataie si n-o lasa sa se-nmoaie. Soacr� mare, soacr� mare �i-ai luat piept�n�toare S� te pieptene pe cap Cu-o bucat� de lemn de fag Soacr�, soacr� poam� acr� De te-ai coace-un an �-o var� Tot e�ti acr� �i amar� Hu iu iu �i-a� bea rachiu De la socru de sub br�u De sub br�u de sub curea C-acolo-i puterea mea IU IU IU ! |
||
tulipe Postat pe 24 Iulie 2009 17:15 |
||
bre... o istorie a simbolisticii sexuale la romani ar fi instant hit... avem impresia ca toti ne pricepem, da' nu-i chiar asa... voi credeti ca d-aiurea vorbea oaia aia cu ciobanu' in mioritza?... erau oarecum intimi... |
||
zambil Postat pe 24 Iulie 2009 17:16 |
||
pai de ce se baga si in agheazma? are anumite caracteristici... este aniti-microbian.... plus ca facea bine la simtul olfactiv |
||
iasomia Postat pe 24 Iulie 2009 17:16 |
||
zambilu, niste versuri cu substrat sexi, frumos invartite in simboluri. la o prima ascultare / citire pare ceva nevinovat . un fel de descriere a modului in care se joaca cea hora. dar, luand strofa cu strofa , incercand sa intelegem ce vrea sa zica autorul popular, surpriza | ||
si_totusi Postat pe 24 Iulie 2009 17:17 |
||
bubu, uite-asa,uite-asa..ca ma iubeste neica!... |
||
iasomia Postat pe 24 Iulie 2009 17:17 |
||
zambilu`, mami, ce zici tu acolo ? tulai, parc-am fi zoolifi, asa, din vechime ... | ||
kyra Postat pe 24 Iulie 2009 17:18 |
||
pana am scrtis eu, voi ati dezbatut deja subiectul | ||
si_totusi Postat pe 24 Iulie 2009 17:19 |
||
kyra, miorita-laie,laie bucalaie.... avea bouci oaia draq,ca doar nu avea obraji... |
||
iasomia Postat pe 24 Iulie 2009 17:20 |
||
kyrule... pai de unde crezi ca vine expresia "sa stai capra"?... he,he,he... romanu-i frate cu codru', si amantu' vietuitoarelor cele... |
||
zambil Postat pe 24 Iulie 2009 17:21 |
||
marturisesc ca la bucile-alea nu ma gandisem crez ca era baut Muierea m� strig� c�ine, Toat� ziua-oi bea, �i m�ine! De m� strig� tot a�a, Toat� s�pt�m�na-oi bea! |
||
kyra Postat pe 24 Iulie 2009 17:23 |
||
Doua fire, doua paie Luati caldura la bataie... |
||
lady_corina Postat pe 24 Iulie 2009 17:25 |
||
kyro, eeee..nu-i corect! de unde l-ai luat?... |
||
iasomia Postat pe 24 Iulie 2009 17:26 |
||
vidare, nimerisi la prostavani,daca veneai in zona la buna..o pastrau pt frectie.... |
||
iasomia Postat pe 24 Iulie 2009 17:28 |
||
am mai gasit cateva sunt mortale EL : Nu te uita, nana, h�i, C� mi-s pantalonii r�i, Ci te uit� la izmene, Cum joac� hulubu-n ele! EA: Str�nge-m�, bade, pe-aci, C� m� m�nc� puricii! C� pe-unde m-ai str�ns asear�, Puricii m� m�nc� iar�. |
||
kyra Postat pe 24 Iulie 2009 17:30 |
||
bai nene, eu cand le vaz pe moartele alea de pe la tvr, cu aere de mari doamne in timp ce-ncearca sa ne explice frumusetea cantecului popular romanesc, imi vine sa mor... baragladinele alea de cantarete, asa babatii cum le vedeti, stiu neste cantece de-ti rupe fermoaru' la shlitz... da' la tv canta d-alea cu brocartu' pe ochi... |
||
zambil Postat pe 24 Iulie 2009 17:30 |
||
De la beat, carciuma viu Merg pe gard, de drum ma tiu Nici o misca nu se frunza Nici un punge nu ma bou Nici un latra nu ma caine Merg cu subsuaora-n pita Si cu buzunaru-n sticla... |
||
lady_corina Postat pe 24 Iulie 2009 17:31 |
||
iu-hu-hu-hu-hu! maaai! saruta-ma neica iara, ca pleca ma-ta p-afara.... strigatura de nora... |
||
iasomia Postat pe 24 Iulie 2009 17:32 |
||
corinache tu din ce limba traduci colosha? ca iesii cam stalcit.... Nici o misca nu se frunza Nici un punge nu ma bou Nici un latra nu ma caine |
||
iasomia Postat pe 24 Iulie 2009 17:33 |
||
"Si-am zis verde trei alune, mai mai Padure, verde padure, nene Padure verde padure, mai mai M-am pierdut cu puica-n tine M-am pierdut si eu si ea Aaaa ha haaaa, aaaa Si cu noi doi dragostea Unde-i tineretea mea Doamne care-mi petreceam cu ea, mai nene Pe ele, pe ele!" "Foaie verde margarit Greu e dealu de suit Si valea de coborat Bracinaru� s-a slabit Acum ai imbatranit Bracinarul ti-a slabit Nu mai esti bun de iubit Cand eram tanar odata Venea mandra nechemata Numai s-o sarut o data Cu basmaluta pe mana Usuind cate-o gaina Sa nu-i bage lumea vina Cat e mosul de batran Daca-i dai un kil de vin Mai misca cate putin Mai misca cate putin, of L-apuca damblalili Alea pacatoasili De facea dragostili Voi voi, mandrile mele Strangeti-va catestele La gat sa va pui margele" |
||
tulipe Postat pe 24 Iulie 2009 17:33 |
||
corinache... vezi bre ca alea-s din alt film... |
||
zambil Postat pe 24 Iulie 2009 17:34 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
am fost invitata la o slujba de baptisti,dar nu ma mai duc pt ca mi-am invatat lectia | 8 | De la: pantera_neagra 10 Iulie 2011 19:00 |
operatie....ajutor | 11 | De la: sora_ilsi 30 Noiembrie 2009 13:36 |
buna fetelor | 1 | De la: danseanavictoria 18 Martie 2011 15:40 |
|
||
O lume nebuna...nebuna... | 6 | De la: elodia 2 August 2011 18:51 |
adopti | 1 | De la: garbo214116 27 Mai 2012 15:13 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară