De la: walkiria, la data 2009-07-24 19:34:38va doresc tuturor un weekend dupa placul inimii voastre si sa ne vedem sanatosi si voiosi!!! we placut si tie |
||
tulipe Postat pe 24 Iulie 2009 19:38 |
||
---|---|---|
walki...degeaba te holbezi. la pesti e relativa treaba. masculii dupa dansul nuptial fecundeaza icrele depuse de femele. dar functie de specii pot deveni masculi din femele si invers. nu se stie sigur niciodata sexul. e cam ca pe forumuri.:)) uite, citeste si asta, de vrei. http://www.acvarist.ro/inmultirea-pestilor-de-acvariu.php |
||
dune Postat pe 24 Iulie 2009 19:39 |
||
Trecea Prier cu somnul plin de vise, Calcandu-ne cu pasii lui pe piept, Prin usile ce le-am uitat inchise, Si eu nu sunt, pe tine sa te-astept, Si fumega pe ramuri matzisorii, Toti mugurii ce nu au rasarit, Pe sus alearga in nestire norii, Cu falfait de aripe grabit, Iar ochii tai au adancimi de mare, Si gheata-ncremenita in bazalt, Zambet pierdut in trupul tau de floare, Arzand nelinistile din inalt, Intoarce-te, loveste-ma cu vremuri, Si cu durerea de la inceput, Cu steaua din oglinda-n care tremuri, Si-ti zavoresti sperantele in lut. |
||
|
||
Ioana007 Postat pe 24 Iulie 2009 20:20 |
||
Acum Acum te vreau. Eu nu mai am rabdare Sa astept nici o secunda iar in van O! nu-ti mai accept chiar nici o amanare Arata-te de dupa orice paravan! Te-am tot cantat, ademenit, rugat Mi-am spus ca asteptarea-i dulce Ca mult mai bun e lucrul asezat Ca-i fac iubirii un pat sa se culce. De-atatea ori am vazut marea intalnire Si-am pregatit fiece cantec si culoare Azi, insa, nu mai vad amanarii menire Azi, acum, simt ca fara tine chiar doare. by gianiblue |
||
gianiblue Postat pe 24 Iulie 2009 20:31 |
||
Fluturi albi si-au plans argintul Zborului ce i-a topit, Cu aripi uscate vantul, Intr-un colt de infinit. Si-a murit in noi pe zodii, Iarba verde fulgerand, Cu vorbirile in dodii De albi ingeri delirand. Te-oi canta cu glas de harfa, Cu mahniri, cu bucurii, Nalucirea mea desarta, Ce-ai trecut in insomnii, Te-oi inmiresma cu mosc, Si cu mir te voi atinge, Colo-n umbra unui chiosc, Cand apusu-n noi se stinge. |
||
Ioana007 Postat pe 24 Iulie 2009 20:49 |
||
Sarutului, iubite, sunt pasune, Si gura ta alearga caprioara, Dulcetile izvorului sa fure, Cand trupului la san ii tii povara. Tu pasii catre inima indreapta, Si gura mea, cu gura ta o fura, Nu ti-e de-ajuns ca gura ta asteapta, S-o rasplateasca pe cea care-ndura? Saruta-ma pe umedele buze, Si gusta din placerea mea de fruct, Cu simtamintele tale confuze, De care nu stii inca unde duc. Impusca-ma cu vesnicii uitate, Inchide-ma in mici promisiuni, In visele cu aripi trunchiate, Si sangera-ma printre pasiuni. Prin pulberea din mine, poarta-ti pasii Si prada-ma adanc cu ochii stransi, In noptile cand plang de dor copacii, Si eu sub stele stau cu ochii plansi. |
||
Ioana007 Postat pe 24 Iulie 2009 21:04 |
||
meeiii, walki, zambilu' zicea ca numai Isus stie cum e cu pestii, iar eu am fost de acord ca numai Eu stiu asta. da' te-a lamurit duna, ca eu am lipsit si se pare ca si ea e un pui de zeu |
||
Thor Postat pe 24 Iulie 2009 21:04 |
||
dunoaico, termina cu rasfatu' asta,la ce caracterizare mi-ai facut tu mie in poezeaua aia...oho! zii merci ca sunt draguta... care draq defaimare? pt ca ti-am zis ca pari arzoiaca?asta e un compliment. nea vidare, ia uita-te matale in ochii mei. ma pui pe ganduri,mami...cu dune asta mica... |
||
iasomia Postat pe 24 Iulie 2009 21:10 |
||
genica, fratelo, asa mami,bagati d-astea de inima albastra, sa ne vina sa ne rupem camasile... |
||
iasomia Postat pe 24 Iulie 2009 21:13 |
||
Iubeste-ma salbatic si soarbe-mi rugaciunea Ce curge fara noima pe buzele-mi uscate Iubeste-ma salbatic si iarta-mi slabiciunea Ce ma va face maine s-aleg alte pacate.. Vreau sa ma ai in noaptea asta lunga.. Si te-oi rani,stiu bine,in sufletul ostatic Si sa ma ierti,de poti,mult sange o sa curga.. Blesteama-ma de vrei,numai iubeste-ma salbatic! |
||
preciouss Postat pe 24 Iulie 2009 21:15 |
||
hmmm why, mami? tocmai cu duna? sau amandoi te punem pe ganduri? |
||
Thor Postat pe 24 Iulie 2009 21:15 |
||
pretioaso: bravo, puishor! mici scapari la masura, in vreo 2 locuri parca, da' ai mai crescut in ochii mei |
||
Thor Postat pe 24 Iulie 2009 21:18 |
||
nea vidar, amandoi,pai se poate?vrei sa fiu nepoliticoasa? pretioaso, fata, e frumoasa rau...ce bine ar fi daca nu ar curge atata sange,hai ba mami..poate te mai gandesti.... |
||
iasomia Postat pe 24 Iulie 2009 21:19 |
||
ce masura vrei,bre vidare???!!! tu nu vezi ca-i vb de salbatic acolo? masura e exclusa -prin excelenta- din iubitul salbatic.. sau ce? sunt sadica degeaba? |
||
preciouss Postat pe 24 Iulie 2009 21:21 |
||
Iasomio...poi nu zisesi tu fato ca amorul se face cu patima d'aia nebuna? Las' sa curge sange,ce-are?! Daca nu-i al meu,nu ma-ntere.. | ||
preciouss Postat pe 24 Iulie 2009 21:23 |
||
iasomico, data asta chiar m-ai pierdut pe drum... da' recuperez, poate canicula e de vina la mine pretioaso: ramane cum am stabilit: bravo! |
||
Thor Postat pe 24 Iulie 2009 21:23 |
||
vidare, are dreptate fata...la ce e buna masura,cand iubeste ca nebuna?... preci, corect,mami..mea culpa...sa curga sangele! inunda-ne!.... |
||
iasomia Postat pe 24 Iulie 2009 21:25 |
||
pretioaso, eu am retinut asta: "Vreau sa ma ai in noaptea asta lunga" mai e valabila invitatia? |
||
pik_nik Postat pe 24 Iulie 2009 21:25 |
||
pppiiiiikkkk!!!!.....mai aduci niste prieteni cu tine? | ||
preciouss Postat pe 24 Iulie 2009 21:30 |
||
pik_nik Postat pe 24 Iulie 2009 21:30 |
||
nea picnic, hai bre ca pari puriu,ce te smiorcai acilea asa? pai..mila vrei matale? |
||
iasomia Postat pe 24 Iulie 2009 21:32 |
||
nu plange pikuletzule,plizzzz!!! n-am vrut sa fiu sadi...adica rea.. pur si simplu imi faceam niste calcule acolo.. |
||
preciouss Postat pe 24 Iulie 2009 21:32 |
||
pretioaso, hai ca-n seara asta te iert, fato, de replica a la seara trecuta. mare noroc pe ala de-l iubesti asa, mami! pune saua pe el, mama lui! | ||
Thor Postat pe 24 Iulie 2009 21:36 |
||
pretioaso, pai de ajutor am nevoie doar daca ai mai mult de 10 prietene! asa ma credeai tu pe mine??? |
||
pik_nik Postat pe 24 Iulie 2009 21:36 |
||
crez ca e ceva in astre...ia uitati-va baieti. giani nu mai are rabdare. preci la fel... noroc ca sunt batrana si bolnava,nu ma mai apuca d-astea instantanee.. |
||
iasomia Postat pe 24 Iulie 2009 21:40 |
||
bre pik! si tu ai probleme de la canicula asta frate?!... cum ai putut sa crezi ca ma indoiesc de potentialul matale?? ...da-i vb de "salbatic" si "sadic" aicea,bre! ...poate ai nevoie de prieteni sa te scape din ghearele mele... |
||
preciouss Postat pe 24 Iulie 2009 21:42 |
||
upsssss...! mi-am gasit nanasha! |
||
pik_nik Postat pe 24 Iulie 2009 21:44 |
||
iaso, mami, ma gandesc ca matale cam intotdeauna ai avut dreptate hmmm... |
||
Thor Postat pe 24 Iulie 2009 21:47 |
||
asha... vorbiti pe la spate... stiati ca duc pe Candy afara... hmmm... nu stiati ca va retine Garbo toate gandurile? | ||
gianiblue Postat pe 24 Iulie 2009 22:54 |
||
neneee...vad ca va iubiti frenetic | ||
kyra Postat pe 24 Iulie 2009 22:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
O sa mearga vreodata??? | 1 | De la: garbo063661 3 Februarie 2010 19:13 |
NOUTATI AUTO!!! | 8 | De la: fleurs_du_mal 21 Noiembrie 2009 18:09 |
cum va faceti intelesi? | 4 | De la: cricat 28 Februarie 2011 20:32 |
|
||
8MARTIE 2013 O ZI MARE -ZIUA FEMEILOR,A MAMEI SI COPILULUI-LA MULTI ANI! | 5 | De la: garbo_11724 9 Martie 2013 08:05 |
topic pentru intrebari idioate! si raspunsuri pe masura! | 57 | De la: heartbit 3 Martie 2013 11:46 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară