loveto... o gramada de confuzii in cantecelu' asta... timpu' mai sterge din amanunte, deh... |
||
zambil Postat pe 28 Iulie 2009 10:10 |
||
---|---|---|
love, peste maraitul de mai sus, e superb cantecul... ala cu ''odata am ucis o vrabie'' nu-l ai? |
||
dune Postat pe 28 Iulie 2009 10:31 |
||
duneto... sunt convins ca stii de pe-acuma ce-o sa-ti raspunda loveta... suflete pereche, deh... |
||
|
||
zambil Postat pe 28 Iulie 2009 10:34 |
||
cand iti stergi punctul rosu din frunte, imi spui! pan' atunci treci la un shotronel, ceva sprintar, de clasa intai! cu pene si zurgalai... mai bine suflete pereche decat manele pereche.no? |
||
dune Postat pe 28 Iulie 2009 10:39 |
||
dap... v-ati cautat mult?... |
||
zambil Postat pe 28 Iulie 2009 10:41 |
||
noo..dintre indieni cu nume hilare, ne-am vazut imediat! cand treceti la ala-bala-portocala? |
||
dune Postat pe 28 Iulie 2009 10:47 |
||
dupa ce terminam noi bambiliciu' asta... | ||
zambil Postat pe 28 Iulie 2009 10:56 |
||
Cate nelinsti, ai adunat in sange, Sa poti prin zile si prin nopti a plange, Si cate doruri, aripa si-au frant, De ploua-n noi, si ploua pe pamant. Iubito da-mi din apa din ulcioare, Sa ma clatesc pe suflet si picioare, Deschide-te, in anotimp gradina, Sa ratacesc prin umbre si lumina, Si insetat amurgul sa-l sarut, Cu aripa din mine ce-a crescut, Cu dorul meu ce te imbratiseaza, Si noaptea cu sperante te vegheaza. |
||
Ioana007 Postat pe 28 Iulie 2009 14:44 |
||
Tarziu Tarziu iti mangai pletele de noapte Si ochii iti sarut prin mii de soapte Pielea ta e obosita acum, tarziu Maine as vrea tot cu tine sa fiu. Esti in somn adanc fara de oarbe vise Privindu-te, stiu toate cantecele scrise De iubiri prea tarziu in suflet sosite Tarziu. Inimile noastre-s obosite. Ca te iubesc o stiu prea clar dar e tarziu Sa ma astern acum un sonet sa iti scriu Ramanem doar noi doi in tacerea grea Tarziu gasim, cu greu, iubirii albastrea. Si maine va fi iar tarziu pentru noi Sa mai gasim caldura in aste ploi Ce capata prea tarziu acea culoare Ce-i numai, vesnic, a iubirii floare. by gianiblue |
||
gianiblue Postat pe 28 Iulie 2009 16:29 |
||
frumoase poezii ati mai scris toti ! Giani am vrut sa-ti dau o pupa si aseara da' mi-a cazut netu' . n-a fost sa fie |
||
blanca Postat pe 28 Iulie 2009 16:42 |
||
genel, schimba-l mami... daca are pielea obosita,e nashpa... |
||
iasomia Postat pe 28 Iulie 2009 16:43 |
||
miel, e bun oricand pupul tau. iaso, nu il am ...pentru a-l lasa. ai uitat intelegerea. cand il voi avea... nu voi mai scrie poezii. |
||
gianiblue Postat pe 28 Iulie 2009 18:41 |
||
fato, indiferent ce comentarii gasesti p-acilea, nu lasa pe nimeni sa-ti stinga vapaia,tu canta la harfa in continuare..poate,poate o sa te auda candva. si inca o chestie,eu zic ca abia dupa ce o sa-l cunosti, o sa te apuce poezeaua de deshte.... |
||
iasomia Postat pe 28 Iulie 2009 19:31 |
||
auleo, iasomico. inseamna ca nu m-a prins - inca. eh, eu m-am straduit... cat despre el... sau EL.... hmmm.... EU CRED CU TARIE CA NU EXISTA. prea sunt aliniati toti la trendul tembel. asa ca... daca ma las in baza aparitiei lui... nu mai ajung niciodata sa fac si eu poezie. |
||
gianiblue Postat pe 28 Iulie 2009 19:49 |
||
esti obo astazi... prins in sensul ala bun,mami.... adica nu o sa te mai straduiesti...iese asa ca aerul...ca si cu ai respira... |
||
iasomia Postat pe 28 Iulie 2009 19:51 |
||
giani, de asta au scris unii rondeluri sau pasteluri | ||
si_totusi Postat pe 28 Iulie 2009 19:52 |
||
fratelo, ce stai acolo si belesti ochii? baga poezea acilea,nu vezi ca genica e descurajata? |
||
iasomia Postat pe 28 Iulie 2009 19:55 |
||
Suntem un roi de suflete ce ratacesc, In lumea asta ca pe un ocean, Sub pasii nostri alte lumi roiesc, Clipa de clipa si an dupa an. Sub aripile-ntinse ca o umbra, In iarba care creste uimitor, Si in padure, sufletele umbla, Se nasc, iubesc, si in amurguri mor. Ramai doar tu ca sa-ti intinzi aripa, Sa rupi eternul in prelungi fasii, Si sa adormi cand ne adoarme clipa, Cu macii rosii langa capatai, Eu ratacesc prin drumul din oglinda, Cu fuga-n nopti a cardului de cerbi, Si ratacirea mea in pas va prinda, Tot zvonul care circula prin ierbi Mamica esti pentru copii sortii, Mamica esti in pururi vesnicii, Chiar de tacerile si-or ingropa-vor mortii, Si in icoane timpul va trai. |
||
Ioana007 Postat pe 28 Iulie 2009 20:01 |
||
ba mami..pai tu imi bagasi mie? ca giani nu e mamica... baga-i ei una mai optimista,cu dragoste d-aia mistuitoare cum stii matale..... |
||
iasomia Postat pe 28 Iulie 2009 20:04 |
||
frumoasa poezie, vang insa, la strofa 3 la penultimul vers. e "va" sau "sa" ? ultima strofa parca nu are ce cauta in poezie |
||
si_totusi Postat pe 28 Iulie 2009 20:07 |
||
Totul exista absent langa noi, Doar sa intindem mana si sa atingem ploi, Si in tacerea noptii ai sa resimti topazul, Din lacrima ce curge,alunecand obrazul, Acela e ursitul,cand te vei destepta, Ii vei simti sarutul, arzand in palma ta, Ii vei simti parfumul trecand usor prin tine, Si doru-si va intinde aripile lui fine. |
||
Ioana007 Postat pe 28 Iulie 2009 20:10 |
||
Este "sa" iar in contextul acesta, intr-adevar, ultima strofa nu trebuie sa existe. | ||
Ioana007 Postat pe 28 Iulie 2009 20:13 |
||
las-o fratioare, ai fost spontan...asta-i tot farmecu'.... | ||
iasomia Postat pe 28 Iulie 2009 20:14 |
||
da' daca tot exista, mai trebe lucrat la "si-or ingropa-vor mortii" ala... prea multe conjugari la viitor... |
||
zambil Postat pe 28 Iulie 2009 20:22 |
||
minunate poeziile...dar totusi...de ce asa de triste?? | ||
maya21 Postat pe 28 Iulie 2009 20:29 |
||
e criza la scara planetara,fato.... | ||
iasomia Postat pe 28 Iulie 2009 20:30 |
||
e o capcana... in privat, radem de ne scapam pe noi... | ||
zambil Postat pe 28 Iulie 2009 20:30 |
||
De la: zambil, la data 2009-07-28 10:10:53loveto... mai zambil, mai, daca o sa il asculti...o sa imi dai dreptate! e special canticelul....il canta zob & mara uite aiici: http://www.youtube.com/watch?v=Ek3l8joNDZg si daca..nu ti-o placea...mai vorbim! iar cat despre sufletelul meu neperecheee.....eu speram sa-mi fie un baiat nuu??? si apoi, ce-i asta?? desi mie tot ceva imi scapa..si nu pricep de ce va tot certati?si dec e aici? e ca un strigat in biserica impunsul asta aici!chiar asa....in lumea cuvintelor noastree??? |
||
fleur_de_lis Postat pe 28 Iulie 2009 20:30 |
||
loveto... cantam p-aceeasi struna cu duneta, mami... |
||
zambil Postat pe 28 Iulie 2009 20:33 |
||
Lumea cuvintelor noastre... e'n astre. si'n spicele de grau privirile caste absorb ne_noianul de aur laliu si de soare privirile tale pripite'n filele unei povesti scot margeanul si ne-noianul de ..."ma uimesti" si te apropii apoi pe-o seara tarzie neinfocata netulburata si scriu: .... lumea cuvintelor noastre esti Tu si inima mea catre Tine si lumea ... cuvintelor noastre esti tuuuuuuuuuu si tacerea mea in asteptarea iubirii tale ,,,,caci vei veni nu-i asa? |
||
fleur_de_lis Postat pe 28 Iulie 2009 20:37 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cat de mult ne influenteaza strada(a nu se intelege asfaltul sau gropile acestuia),sau cartierul in care locuim? | 35 | De la: garbo001934 29 Decembrie 2012 16:40 |
Vrei sa mai uiti de grijile cotidiene? | 1 | De la: mimosa 19 Mai 2009 06:53 |
dragostea de nepot | 11 | De la: eu_geminy 8 Noiembrie 2010 18:56 |
|
||
Voma la bebelusi | 2 | De la: Ungureanu_Denisa_1 28 Septembrie 2015 09:48 |
am nevoie de o indrumare | 9 | De la: kokomic 1 Ianuarie 2011 02:53 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară