De la: zambil, la data 2009-07-28 20:33:12loveto... immm....nu-mi place cantecul vostru...e fals..are o nota falsa pe undeva...si apoi tu nu vezi ca-i inutil?? toti cei care intra aicia....au o chemare! ea se preface ca e rea de gura , tu teprefaci ca esti sarcastic...nu'i timp pierdut oare? locul asat trebuia sa ne infrumusetezwe nu sa ne incordeze, nuuu?? |
||
fleur_de_lis Postat pe 28 Iulie 2009 20:42 |
||
---|---|---|
mami lovette... ne prefacem asa de bine ca zici ca-i d-adevaratelea... mai ales ea... iar eu, cand zdrangan acilea din coarde, mai o ating si p-aia gresita... amator, deh... |
||
zambil Postat pe 28 Iulie 2009 20:44 |
||
PENTRU INCA O LUMINA Motto:"...de ziua plina..." de Marilena Mihai(Caly) Am tot �ncercat... Era venit� c�nd eu alternam lumina cu �ntunericul. Nu-l mai lasasem, de mult, sa treac�. Erau ca �i urmele lor, ca �i fr�nturile voastre. Se auzeau doar ah-urile zorilor t�rzii. Ele... a�teptau afar�... Nu gaseau niciodat� cheia! Frumoase mai sunt frunzele daca nu se scutur� de-o toamn�! P�m�nte�te vorbind, nu erau orele care s� anun�e venirile voastre. Las�-m� ast�zi s� adun pietrele iara... Cu creta se scrie pentru �nc� o Dung�: "Nu mai l�sa u�a deschis� afar�! |
||
|
||
mihaiarilena Postat pe 28 Iulie 2009 21:50 |
||
leno, nu mai veneai fata? ehe,he,he.... |
||
iasomia Postat pe 28 Iulie 2009 21:53 |
||
ma coboor.. pe lacrima iubirii tale in abis.. si astept sa ma sfarsesc acolo sa ma sting ... ma cobor prin ceata asteptarii tale in abis si astept sa ma imbratisezi acolo si sa-mi zici: nu stii... cate ore albe si despletite ne sufocara drumul inmilor pana aici? cate secunde scurse prin disipari active ne-au interzis sa ne iubim pana acum? ti-am zis? cate secunde surde prin cate ploi prin cate ceturi sa ne cautam unul pe altul ne-a fost scris?? |
||
fleur_de_lis Postat pe 28 Iulie 2009 23:37 |
||
frumos, gengis khan... | ||
pik_nik Postat pe 28 Iulie 2009 23:38 |
||
nu mai imi zi asaaaaaaaaaa! o sa te spun lui giani sa stii! doar ea are dreptul botezurilor! am zis! |
||
fleur_de_lis Postat pe 28 Iulie 2009 23:41 |
||
si te priveam, si-ades plangeam cand tu nu ma vedeai si soarele il blestemam ca nu te aratai in calea mea, in drumul meu ce-ades se ratacea si stelele clipeau mereu jelind, iubirea mea. asta asa, ca sa va reveniti. tacamul complet - maine |
||
Thor Postat pe 28 Iulie 2009 23:44 |
||
thor, tu scrii poezie in serial? | ||
si_totusi Postat pe 28 Iulie 2009 23:45 |
||
noup! numai foiletoane, soro |
||
Thor Postat pe 28 Iulie 2009 23:46 |
||
totushico, am una mare de tot (nu-i zic tare), de vreo 50 de strofe cu masura de 14 silabe pe vers... te intereseaza? ocupa vreo 3 pagini de forum PS: doar ca aia nu are nici o legatura cu siropelele de dragoste... |
||
Thor Postat pe 28 Iulie 2009 23:50 |
||
De la: Thor, la data 2009-07-28 23:50:40totushico, am una mare de tot (nu-i zic tare), de vreo 50 de strofe cu masura de 14 silabe pe vers... te intereseaza? ocupa vreo 3 pagini de forum dar ce e scrisoarea I?? |
||
fleur_de_lis Postat pe 28 Iulie 2009 23:52 |
||
noup! e shogunul in varianta moderna si prescurtata |
||
Thor Postat pe 28 Iulie 2009 23:54 |
||
un rau de stele este viata mea iar luna licare timid in umbra ta o soapta tu mi-ai aruncat in noapte si visele mi s-au topit departe. cu palma ta o frunza imi aduci cu dor si triste-mi lacrimi urci o scara spre inaltul chiparos ce si-a pierdut iar hainele pe jos. si floarea de cires iarasi se-aduna si iarasi ma saruti fugar sub luna si-mi prinzi in pumni iar stele mii si ne zambim din nou ca doi copii. si ne luam de mana iara catinel ne cautam iubirea iar c-un menestrel si o gasim alene aruncata-n astre acolo unde-s sufletele noastre. si luna iar spre asfintit coboara as vrea sa te sarut din nou si iara sa nu mai pleci, sa nu dispari sa te alint din nou, si iar, si iar...... |
||
tutankhamon Postat pe 29 Iulie 2009 00:23 |
||
of, mai tuth, dorurile tale... |
||
pik_nik Postat pe 29 Iulie 2009 00:35 |
||
Print si cersetoare Sarut talpile tale princiare cu dorul Dat de foamea cantecului meu trist In bratele mele iti intinzi piciorul Numai pentru a te sluji stiu ca exist. Sunt plina de parfumul tau regesc� Eu, a iubirii tale umila cersetoare, Ma-nchin la tot ce-i pe pamant si ceresc Sa nu faci gestul final ce cumplit doare� Dar tu imi ridici fata spre tine cu un brat Si-mi iei cuminte si mainile intr-ale tale Ma mangai, saruti si-mbratisezi cu nesat Presari sub pasii mei de flori rosii petale Privirea-ti arzanda si plina de lacrimi, Stransoarea ce nu-mi lasa trupu-n delir Mi-arata ca suntem doar doua mari inimi Ce nu-nteleg decat al iubirii lor fir. by gianiblue |
||
gianiblue Postat pe 29 Iulie 2009 01:15 |
||
giani, cineva-mi spunea mie romantico-blengoso-fass'? am inteles, te-ai indragostit la suceava |
||
pik_nik Postat pe 29 Iulie 2009 01:18 |
||
pik, sunt indragostita de tine. de aia postez aici. pikule, daca eram indragostita la Suceava, mai stateam la ora asta pe forum sau eram... in alte... ipostaze?! ei?!!!????!!!! |
||
gianiblue Postat pe 29 Iulie 2009 01:19 |
||
pik, oameni buni. parca as avea de cine sa ma indragostesc. voi chiar nu vedeti ce-i in jur?!!! vedeti voi unul macar sa se asorteze cu aceasta culoare stranie a versurilor mele data de culoarea si mai stranie a inimii mele? nu serios... nu e clar ca nu exista el? nu pentru mine. nu mai faceti speculatii... | ||
gianiblue Postat pe 29 Iulie 2009 01:22 |
||
AMELYY Postat pe 29 Iulie 2009 01:29 |
||
geanettto.......albastrul e culoarea sperantei..... | ||
tutankhamon Postat pe 29 Iulie 2009 01:35 |
||
pikuleanule.....e dor si doooooareeeeeee...... | ||
tutankhamon Postat pe 29 Iulie 2009 01:37 |
||
tutanka, saru' mana. dar mie nu-mi plac iluziile... | ||
gianiblue Postat pe 29 Iulie 2009 01:39 |
||
hai ca va pup maxim pe toti. ma duc la nani. maine iar tre' sa lucrez cu creierul si ochii. puuuuup!!! |
||
gianiblue Postat pe 29 Iulie 2009 01:42 |
||
De la: gianiblue, la data 2009-07-29 01:39:29tutanka, saru' mana. dar mie nu-mi plac iluziile... fatooooo...era speranta nu iluzie.....speranta.....nu stii zicala cu speranta moare ultima????...hai noapte buna si odihna placuta....pup fata |
||
tutankhamon Postat pe 29 Iulie 2009 01:43 |
||
genelu iar iti faci o mie de probleme.... ia sa-ti fac o poezea. albastreaua iubitoare se indreapta catre stele vrea amor si implinire vrea noian de doruri grele si se uita-n cerul mare sburatorul s-o ivi? nu apare,nu apare.. asta oare ce o fi? da' speranta nu isi pierde canta,rade si zambeste ii arata tot mai tare ca-l asteapta,si-l iubeste. |
||
iasomia Postat pe 29 Iulie 2009 09:54 |
||
CUVINTE MATINALE de Marilena Mihai(Caly) poate doar eu m-am trezit in dimineata asta cu chef de vorba. am alergat la tine si am deschis bratele ca sa...tac. te-am gasit cu gandurile ghemuite pe inima ei. nu-ti voi putea spune stai si nici pleaca atunci mai bine tac fara alte iluzii fara alte aluzii m-am prefacut a fi perdeaua intunericului nu stiai cata lumina aveam astazi in suflet de ce sa zburam in cercuri? mi-am aruncat pe mine un ultim halat si am privit miscarile tale stiai cata nevoie de aer afisezi uneori? dau scaunul acela deoparte si mai deschid un geam, inca mai miroase a umed afara, nu te asteptai sa tac erai pregatit pentru replici matinale nu pentru zambet nici pentru mine. stiu ca nu ma intelegi nu vei reusi niciodata pentru ca nu muscam din aceeasi inghetata am uitat ce chef de vorba aveam te-am privit cum plecai am inchis inca o usa in urma noastra, din cate fire de nisip se construieste un castel? ia-mi inelul acesta de foc de pe inima am ars fara sa intreb daca am voie acum stiu ca in urma focului ramane cenusa, nu-ti apartine, plec inca o data fruntea aceea fara uimire. n-ai uitat nimic? _nimic din ceea ce n-ai vrut tu sa uiti_ tu cu inimile tale eu cu plimbarile catre padure nu stiai, ca vara putem gasi vreascuri? noi vom colinda frunza cu frunza si voi incerca sa uit ca nu vom vorbi niciodata ACEEASI LIMBA. |
||
mihaiarilena Postat pe 29 Iulie 2009 10:40 |
||
leno, su-per-ba!... fata ..da'eu te pup de zor de la inceputul topicului,si tu m-ai pupat si ai vorbit cu mine doar o singura data...cam ciudat,nu? hai ca rad cu pofta.... sa mai bagi,stii ca-mi place de tine. o sa zica lumea ca tu esti io,ca prea te pup si te laud....ioi... ioi unde esti woman,sa rad cu tine?.... |
||
iasomia Postat pe 29 Iulie 2009 11:18 |
||
AMELYY Postat pe 29 Iulie 2009 11:22 |
||
amelico, |
||
iasomia Postat pe 29 Iulie 2009 11:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Azi ce gatim? | 123 | De la: pusastef 22 Decembrie 2010 12:45 |
ceva despre zodia rac ce se poate spune...ma refer la relatiile in dragoste | 9 | De la: alushy 27 Decembrie 2009 13:15 |
cum i priviti pe tinerii din ziua de azi? | 57 | De la: ANTA 29 Iulie 2009 16:59 |
|
||
bancurile cu ' blondele sunt proaste'-o frustrare? | 4 | De la: vuvuzela 8 Octombrie 2010 21:21 |
gradinita si afer school | 3 | De la: ilincaianovici 6 Septembrie 2012 11:38 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară