Daca ceea ce scriu aduce lumina in inima unui singur om tot este o realizare... Cat despre pupicuri si o mie nu ar fi de ajuns sa iti dau si sa va dau!!! Cu drag din drag pentru toti! | ||
mihaiarilena Postat pe 29 Iulie 2009 11:48 |
||
---|---|---|
asa guritza.. baga drag si dragoste dor,suspin,neliniste pan' la urma draga mea va venii si vremea ta.... |
||
iasomia Postat pe 29 Iulie 2009 11:51 |
||
Vremea mea a cam trecut... Dar se poate invata din toate... | ||
|
||
mihaiarilena Postat pe 29 Iulie 2009 11:53 |
||
pai si vremea mea a cam trecut,ca nu-s vreo juna..da' ai vazut cand ma apuca?cum alerg,zici ca-s zvarluga.... leno, eu ma refeream la trairile alea..precis mai ai tu ceva de rezolvat.... bafta! |
||
iasomia Postat pe 29 Iulie 2009 11:55 |
||
;) Merci !!! Voi da sfoara in tara cand vor fi toate rezolvate... |
||
mihaiarilena Postat pe 29 Iulie 2009 11:59 |
||
dap.. sunt tare curioasa sa te vad cand esti voioasa.... |
||
iasomia Postat pe 29 Iulie 2009 12:00 |
||
Ma aparam cu mainile de vara , De fierbinteala ce urca in soim, De varianta noptii selenara, Curgand cu umbra raului in somn As vrea sa zbor cu aripe de ingeri, Spre infinitul care s-a botzit, Si in saruturi sa te simt cum sangeri, Tu insuti devenind un infinit, Sa trec cu zborul lin prin plasmuire, Cu adevaruri, ca un mic copil, Ce-si cauta cararea in iubire, Unde traim si mai murim putin. |
||
Ioana007 Postat pe 29 Iulie 2009 12:13 |
||
fratelo, asa mamoanta.... ia sa te vad si pe tine intr-o zi, cum iubesti cu veselie..... |
||
iasomia Postat pe 29 Iulie 2009 12:16 |
||
URME PENTRU ZBORURI de Marilena Mihai(Caly) Lumina se prelungea sub�ire pe pere�i. Nu mai era ziu�. Un pl�nset de copil �nc�-mi zg�ria timpanul.Telefonul uitase c� are uneori glas... S-au ascuns orele �n spatele col�urilor de sear�. Un c�ine fl�m�nd �ncearc� s�-mi miroas� umbra. Am sub gene tremur. Mi-e neumblat� chemarea. M� apas�. Zorn�it aspru de chei �i o icoan� �n mijlocul unei biserici. M-aplec! Nu-mi reg�sesc cuvintele ce-mi treceau pe buze. Un avion plecase. �nc� mai sim�eam urma lui pe umeri... Avioanele-s create s� duc� sufletul departe...tot mai departe... Eu, aripind clipe,�n mijlocul s�lii cu fum de lum�n�ri. M� scutur. Trec�torii �mi z�mbesc,a�a,ca unui copil r�t�cit. Te scriu cu irisul meu �n suflet...�i mi-e team� de ne�ntoarcerea ta de m�ine... |
||
mihaiarilena Postat pe 29 Iulie 2009 13:31 |
||
o goanga parsiva la urechea mea suna iar fleica la focul cel mic se aduna trantesc si orezul cu ceapa si ardei dandu-i un clocot intr-un pic de ulei. fierbe ciolanu' si-mi gadila nasul si-l muta trei pasi mai de-a dura un castravete murat imi acreste iar gura si usturoiul imi taie elanul. tai mai apoi cu sete o ceapa rotunda si fac bastonase dintr-o telina ronda varza se-aduna in franjuri subtiri iar rosiile-alearga printre tingiri. pune piperul, adauga si sarea cimbrul, coriandrul, boiaua "amesteca bine - se arde mancarea!" "barbate du-te si plimba cateaua!" ouale zac iarasi sparte-n castron bulionul asteapta cuminte-n borcan punga cu paste se varsa pe jos da-i si la lup o bucata cu os. prinde tigaia, intoarce friptura vezi daca-i patrunsa afumatura varza se stinge cu rosii tocate haidati si voi - da-ti iama-n bucate!!! |
||
tutankhamon Postat pe 29 Iulie 2009 13:41 |
||
Asa mi-a placut!!! Pofta sa avetzi!!! |
||
mihaiarilena Postat pe 29 Iulie 2009 13:45 |
||
Umbra rataceste prin cuvinte, Pe culoarele fara sfarsit, Prin trecutul plin cu oseminte, Ale iubirilor ce-au obosit, Si-as dori o clipa sa-ntorc ceasul, Umbra prin istorie sa calc, Sa aud cum canta-n mine glasul, Ingerului peste nouri, cald, Se desfac cararile sublime, Care duc mereu spre nicaieri, Ma va duce una si pe mine, Catre ziua ce-am uitat-o, ieri, Si vor inflori salbatici teii, Cu maramele de borangic, Si parfumul lor in pragul serii, Se va scutura in inime un pic. |
||
Ioana007 Postat pe 29 Iulie 2009 23:06 |
||
frumoasa poezie insa iar carcotesc. cel cuvintel"istorie" parca nu-si are rostul intr-o poezie de dragoste | ||
si_totusi Postat pe 29 Iulie 2009 23:36 |
||
asa este. cand dragostea devine istorie... ar merge "isterie", parca |
||
pik_nik Postat pe 29 Iulie 2009 23:41 |
||
cand dragostea este istorie, musai trebuie sa-i ia locul o iubire. isteria apare cand locul ramane vacant ' |
||
si_totusi Postat pe 29 Iulie 2009 23:51 |
||
totushel, da creierul ala beton sa-l pup! | ||
gianiblue Postat pe 30 Iulie 2009 00:18 |
||
sa te sarut? probabil as mai vrea sa'ncetinesc un pas usor neaabatut spre inima mea sa ma indoi? sub caderea ta? si-a pleoapelor grele in noapte... sa te sa rut??? sub caldele soapte tacut o sa ma aplec in trecut o palma as da trairilor ce n-aau avut vreun sens, vreun asternut sa te sarut? o sa astept sa-mi spui cu care clipe vrei sa faci un pact final! cu ale mele?? sau ...cu ale ei?? sa te sarut? te=-as saruta ................... |
||
fleur_de_lis Postat pe 30 Iulie 2009 01:47 |
||
in lumea stelelor tale cazand ma reincep nepoet... aerul sa ti'l simt picurand nee...concret, desuet coborand catre tine sa m'ascund... sub fosnet de toamna tarzie risipita'n incertitudini si trec prin urletul noptii, sonata de toamna'ti repet incet si departe.. s'apoi te las cu stelele tale... neprietene si ma intreb : oare............. sa te cred?? oare?? |
||
fleur_de_lis Postat pe 30 Iulie 2009 03:20 |
||
a ajuns lumina stelelor la tine vezi? asta inseamna limpezire in toate cele |
||
pik_nik Postat pe 30 Iulie 2009 03:24 |
||
stiaii~ deci! |
||
fleur_de_lis Postat pe 30 Iulie 2009 03:30 |
||
nimeniorin Postat pe 30 Iulie 2009 03:31 |
||
PRINTRE ZIDIRI de Marilena Mihai(Caly) motto: "...de voi avea o pasare..." Printre stravechile zidiri mi-am inconjurat trupul cu strigatul cerului patruns peste ziua. Dau bratele lumii ca o ultima chemare spre pamanturile noastre |
||
mihaiarilena Postat pe 30 Iulie 2009 09:34 |
||
MI-e sufletul in preajma ta mai pur...ca un pahar cu lapte mi-e inima din catifea.. din scortisoara si din soapte aluat, crescut pe norul viselor din puf un vis de miii de ani pierdut mi=e sufletul in preajma ta.. un praf de stele si-un rebut de pagini indointe'n carte! mai arse fillele ca la'nceput, si mai impovarate cu'n sarut! mi'e noapte'n inima si mi'e o teama'nceata de lacrima de ...absolut?? de fapte?? mi-e teama.. ca te-am cunoscut azi noapte! faraaaaaaaaaa sa fi vrut! |
||
fleur_de_lis Postat pe 30 Iulie 2009 10:10 |
||
de voi avea o pasare hranita cu porumb cu pipota plina si cu gatu' stramb as jumuli-o-ndata si as baga-o-n oala, mi-as face iute-o o supa sa dea vecinii-n boala. as pune-n supa ceapa si telina as pune s-aud vecini cum crapa vazand asa minune. as pune si galuste cu ou si gris in ploaie si pulpe de ratzuste as pune in tigaie. si ca sa-mi vina cheful voi bea tzuica de prune si-n fatza imi trag bolul cu nuci si cu alune. vecini vor face spume de-asa potoale grase, dar nu-mi pasa de lume in pace sa ma lase. sa n-aud carcoteala, vreau un festin tihnit si-n liniste totala sa trag un ragait. pai ce nene, numa' tutanka stie sa gateasca in versuri?... |
||
zambil Postat pe 30 Iulie 2009 10:10 |
||
si_totusi Postat pe 30 Iulie 2009 10:13 |
||
-Si eu sunt muritor,- imi spuse trist, Un inger coborat din paradis, Si lacrimile lui in umbre grele, Se transformau in stele si margele. -Tu esti un inger care zbori pe sus,- Privindu-l in tacere eu i-am spus, Tu lasa-ne pe noi sa suferim, De ploaia ce ne-ngroapa cand murim, De frunzele cu fosnet ce se-astern, Pe monumentul nimanui,-etern, Pe gura mea de tot indragostita, In sarutari, fierbinte risipita, Pe-mbratisarea cand o tin la piept, Si nu pot vesnicia s-o astept, Si-n dorul ei, eu parfumat ma pierd, Ca vinul prefacut acum in mied, Si aripile arce le deschid, S-o apar de caldura sau de frig, De dorul meu ce se revarsa-n clocot, Si bate-n vene cu-al aramei clopot, Purtand fiinta-n valuri ratacita, Sub luna ce-o dezmiarda poleita, Si ii saruta umbrele pe gat, Sa-i tina noaptea toata de urat. |
||
Ioana007 Postat pe 30 Iulie 2009 10:21 |
||
Zambil...jos palaria in fata bucatarului!!! Macar sa ne spui si noua ce gust a avut! | ||
mihaiarilena Postat pe 30 Iulie 2009 10:52 |
||
AUZI-I DOAMNE CUM PLANG! de Marilena Mihai(Caly) Asculta-i Doamne cum plang! Sunt ingerii mei. Unul alb pe umarul drept, Unul negru pe umarul stang. Amandoi sunt suparati, Se vaita si plang. Fie-ti mila Doamne Caci,in curand, Nu vor mai avea lacrimi Si-ar trebui sa plang si eu Pentru durerea lor. Nu pot sa-i fac fericiti, Nu am de unde Sa rup putina fericire. Altii mi-au furat-o de mult. Imi acopar inima Doamne Sa nu mai auda plansul lor. Cand bine-am vrut sa fac, Am facut rau, Si de-am dorit a face rau A iesit bine. Mereu pe dos,i-am zapacit Si nu mai stiu,nici eu,nici ei, Cine sunt. Porunceste-le Domne Sa taca. Lacrimile lor Mi-au transformat Ochii in mare. De nu se vor opri In loc de irisi Voi avea cascade. Auzi-i Doamne cum Plang!!! |
||
mihaiarilena Postat pe 30 Iulie 2009 11:01 |
||
hai bre arileno... iar le starnesti pe fetele astea sa bage lacrimi la greu acilea... iete si la vanghele, lacrimi, morminte, frunze vestede, clopote batand in dunga... vanghele, ce faci nene, iti miroase a rumegus de brad?... noroc ca baga neshte sex oral pe la sfarsit, sa dreaga busuiocu'... |
||
zambil Postat pe 30 Iulie 2009 13:01 |
||
marilena... Lacrimile lor Mi-au transformat Ochii in mare. De nu se vor opri In loc de irisi Voi avea cascade nu cumva suferinta ta le face pofta de plans ingerilor aia? nu cumva ii intristeaza?.... stii? starile se transmit.... |
||
iasomia Postat pe 30 Iulie 2009 13:07 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
doamnele de nota 10!!!!!!!!!!!!!!!!! | 39 | De la: gianiblue 4 Iunie 2009 22:24 |
Dumnezeu si omul | 11 | De la: caasandra 14 Iunie 2010 16:41 |
Animalele din spatiile comune-Partea II | 1 | De la: Moniquee 15 Martie 2010 10:06 |
|
||
Alegeri....regrete....invidie | 58 | De la: Freya__ 27 Mai 2011 22:19 |
Ce stiti despre 21 Mai 2011? | 7 | De la: anakin 18 Ianuarie 2011 09:41 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară