femeie taur- barbat scorpion ???

Ce ziceti?
O poveste interesanta despre mine cea cu coarne si cu rosu in ochi si dumnealui , cu coada veninoasa...
Nu ne-am incontrat pana acum , ca povestea e " new" , doar doua luni . Stie cineva mai multe despre o astfel de relatie?
elis11
Postat pe 28 Februarie 2009 17:49
Tu taur..........el scorpion....
Pamant ........apa...
Doua firi puternice...........dar cu grija, multa comunicare poate fii o relatie fff frumoasa....
Traiesc astfel de relatie..........
garbo000154
Postat pe 3 Martie 2009 13:54
Iti multumesc , e incurajator.
elis11
Postat pe 3 Martie 2009 16:51
eu taur, el scorpion. Am avut o casnicie de 18 ani, insa acum m-a dat pe pesti.
blondi875
Postat pe 11 Martie 2009 04:39
Mult curaj draga mea! Capul sus si priveste cu curaj inainte! Am trecut prin asa ceva dupa "doar" 13 ani ..mi-am revenit , nu lasa coarnele in pamant ci inalta-le maiestuos la cer. Taurii sunt sublimi cand sufera...
elis11
Postat pe 11 Martie 2009 16:09
De la: blondi875, la data 2009-03-11 04:39:48eu taur, el scorpion. Am avut o casnicie de 18 ani, insa acum m-a dat pe pesti.

Nu vrei sa spui ca te-a dat ..la pesti
DaMarkus09
Postat pe 15 Iunie 2009 19:18
"Taurii sunt sublimi cand sufera... "

hm...important e cu ce raman dupa sublimul ala...desi, mai ca nu stiu daca vreau sa aflu...
da' stai sa vezi divinu' din ei...cand sunt happy...yupiii
mia79x
Postat pe 6 Iulie 2009 01:48
si zice astrologul de serviciu asa:

Barbatul Scorpion si femeia Taur sunt am�ndoi �nzestrati cu vigoarea si pasiunea necesare pentru a-si satisface partenerul din punct de vedere erotic. Dar, daca vor ca relatia lor sa nu ia sf�rsit a doua zi dimineata, at�t barbatul Scorpion c�t si femeia Taur trebuie sa faca anumite compromisuri pentru a atenua efectele deosebirilor de personalitate.

Barbatul Scorpion dispretuieste comoditatea si este econom din fire. Femeia Taur nu este deosebit de harnica si prefera sa-si cheltuiasca toti banii, fara sa economiseasca deloc. Am�ndoi sunt orgoliosi, �ncapat�nati si le place sa domine.

Judec�nd dupa libidoul lor, �ntre barbatul Scorpion si femeia Taur este posibila o relatie erotica, dar o eventuala casnicie ram�ne foarte riscanta.

pik_nik
Postat pe 6 Iulie 2009 01:51
oiii, de unde le scoti pe astea, omule?
femeia taur este dependenta de frumusete si curatenie...iar in ce priveste finantele...stai sa vezi cand da economia-n ea...nop, aspectele astea clar are not true...
so, nu mai dezinforma...populatia
mia79x
Postat pe 6 Iulie 2009 01:59
stelele mele nu mintE!
pik_nik
Postat pe 6 Iulie 2009 02:01
ce chestie interesanta! privind postarea mea de mai sus, am vazut cum si in poza mi se misca falcutele de ras
pik_nik
Postat pe 6 Iulie 2009 02:02
uite taurico un bonus de la mine. horoscopul de azi, 6 iulie:
Aveti o putere de concentrare deosebita, care va stimuleaza in activitatea profesionala.

La serviciu, reusiti sa aplanati un conflict. Va recomandam sa ascultati parerile tuturor colegilor.

Dupa-amiaza primiti o veste buna de la o ruda din alta localitate.
Ar trebui sa fiti mai precauta, pik_nik va poate cauza tulburari sentimentale.

pik_nik
Postat pe 6 Iulie 2009 02:06

hm...tocmai cand voiam sa-ti spun ca nici zambetu' nu te mai salveaza pentru informatiile eronate...iaca sare dragu' cu-o perla care mi-a amintit de ce mi-e drag...se pricepe de minune...la impartit hohote de ras...desi, asta nu te face mai zdravan la bibiloi
mia79x
Postat pe 6 Iulie 2009 02:10
Femeia Taur este, indiferent de �nsemnele ei astrale, o femeie bine facuta (chiar si atunci c�nd este o miniona) si frumoasa la modul sanatos. Rareori o sa vedeti o femeie firava, plap�nda �n zodia Taurului (iar putinele femei Taur de acest fel trebuie de urgenta �mplinite corporal, altfel prapadesc influxul astral zodiacal degeaba).

Femeia Taur este femeia care place tuturor, deopotriva pentru senzualitatea ei �nnascuta si de care este constienta, c�t si pentru sex-appeal-ul pe care intentionat si-l cultiva �nca din adolescenta. Buzele frumos conturate si adesea pline, s�nii grei si cu severitate str�nsi �n bluzele mulate ori lasati cu o candida nerusinare goi-goluti pe sub bluzele din materiale usor indiscrete, culorile vestimentare provocatoare contin un rafinament nevinovat ostentativ, care nu urmareste oferta sexuala c�t provocarea erotica de factura adolescentina.

Daca este luata prea repede, femeia Taur o sa va povesteasca despre vreo reteta culinara care a impresionat-o �n copilarie si pe care o va prepara �ntreaga viata la fel de bine, ori o sa va povesteasca ce mult i-ar placea sa locuiasca �n Elvetia (patria ideala a nativilor Taur). Ca si cum ea, femeia Taur, arata cum arata pentru a tine lectii de gastronomie, nu pentru a fi asaltata de cuceritori!

Nu va lasati pacalit de conversatia nevinovata a femeii Taur! Daca v-a facut dependent de gusturile ei, este posibil sa deveniti admiratorul definitiv al acestei femei suficient de conservatoare si de �nzestrate erotic �nc�t sa nu mai doriti sa plecati niciodata de l�nga ea.

pik_nik
Postat pe 6 Iulie 2009 02:11
Pentru a va apropia de femeia Taur, spuneti-i ca este frumoasa (fiindca ea chiar este). Spuneti-i ca va simtiti bine �mpreuna cu ea (fiindca asta chiar este o realitate). Dar, mai ales, spuneti-i ca va plac casa, masa, draperia, gradina si tot ceea ce ea a pregatit, aranjat, cumparat ca sa va simtiti am�ndoi ca �n al saptelea cer.

Daca ati aflat ca femeia Taur are datorii financiare, oferiti-va s-o ajutati; daca ati aflat ca trece de luni de zile prin fata aceleiasi bijuterii, faceti tot posibilul sa descoperiti ce-si doreste, fiindca, oricum, p�na nu va avea acel obiect, nu se va lasa. Ajutati-o si n-o sa regretati. Invitati-o la o cina nu at�t consistenta, c�t gustoasa, undeva unde se aduna lumea buna. Iar daca este o natura rafinata, �nt�lniti-va la o expozitie de arta renascentista si vorbiti-i despre Boticelli.

Toate aceste eforturi va vor fi rasplatite daca sunteti un barbat traditional, pentru care idealul feminin este "si frumoasa, si laptoasa, si devreme acasa". Dupa ce a trezit senzatii tari pentru a avea de unde alege, femeia Taur este un dar al lui Dumnezeu pentru omul ei, caruia �i va darui o relatie stabila, plina de afectiune dar, mai ales, de o darnicie erotica pentru care multe femei o pot invidia. Femeia Taur va face la infinit prajitura ei preferata si, la infinit, farmecele ei sexuale va vor aduce acasa mereu dornic de specialitatea casei: confortul afectiv, belsugul senzual, bunastarea sexuala.

Lasati-va cucerit de felul �n care femeie Taur va poate �nvata sa iubiti viata prin tot ceea ce da gust bun existentei �n doi!

pik_nik
Postat pe 6 Iulie 2009 02:11
tu-mi dai de lucru, omule?sunt deja tired...de ce vrei sa ma tii ocupata here, audd?
mia79x
Postat pe 6 Iulie 2009 02:14
poti studia si la mine, sa nu mai stai aici.
trimit limuzina dupa tine?
pik_nik
Postat pe 6 Iulie 2009 02:15
a, v-am spus cea mai buna veste de azi?
e gata weekendul! peste cateva ore mergem la iubitul nostru job!
traiasca ziua de luni!
pik_nik
Postat pe 6 Iulie 2009 02:17
Venus paraseste Taurul pe 5 iulie 2009, iar Marte iese si el din Taur pe 12 iulie. Dar inainte de asta intra pe rand in conflict cu conjunctia Jupiter-Neptun din Varsator.

Combinatia este exploziva si lipsita de masura, astfel incat poate conduce la exagerari si acte nesocotite care, chiar daca intr-o prima instanta par sa dea sare si piper relatiei, se pot solda in final cu certuri pline de scantei.

Dupa 12 iulie, pasiunea se domoleste, iar lucrurile reintra intr-o oarecare normalitate.

Horoscop Taur, iulie 2009: Cariera si bani

Iulie 2009 poate aduce oportunitati in domeniul carierei sau al statutului social. Fructificarea sanselor este mai probabil sa se produca in cea de-a doua parte a lunii, cand apar, de fapt, si castiguri mai mari.

In prima parte a lunii iulie 2009, cat inca mai sunt Venus si Marte in zodia ta, este posibil ca atitudinea prea emotionala si tendinta de a grabi lucrurile sa te determine sa faci alegeri gresite. Urmarile se pot simti si asupra relatiilor de colaborare.

Horoscop Taur, iulie 2009: Forma fizica si echilibru psihic

Se pastreaza tendinta generala de energie si irascibilitate, cu o componenta hiper(re)activa, care se poate solda cu inflamatii, stari febrile, infectii, stres sau usoare accidentari (taieturi, arsuri, intepaturi, etc.).

Posibila fragilitate a cailor respiratorii.

Horoscop Taur, iulie 2009: Sfatul eAstrolog.ro

Atentie: efectele eclipsei pot fi legate de frati, drumuri sau inscrisuri (acte, documente).

pik_nik
Postat pe 6 Iulie 2009 02:19

...si mie mi se spunea speedy...cred ca nu te-au cunoscut pe tine
mia79x
Postat pe 6 Iulie 2009 02:21
lasa, sunt si chestii la care lucrez ardeleneste, toata noaptea. si dimineata o iau de la capat, dupa o tigara si o cafea.
(daca mai am cu cine)
pik_nik
Postat pe 6 Iulie 2009 02:23

iaca exact la chestiile la care se lucreaza ardeleneste...nu faceam referire cand vorbeam de speedy...dar fiecare cu ce-l doare
mia79x
Postat pe 6 Iulie 2009 13:47
eu m-am gandit la preparatul unei iahnii de fasole cu carnati, tu?
pik_nik
Postat pe 6 Iulie 2009 15:10
Deci esti un "bucatar" pasionat!
blanca
Postat pe 6 Iulie 2009 15:17
mielutza, depinde cui gatesc
pik_nik
Postat pe 6 Iulie 2009 15:20
Corect!E bine ca-i asa . Altfel n-ar avea noima.
blanca
Postat pe 6 Iulie 2009 15:22
mielutza, sunt maestru in preparat oua fierte, desi un lucru nu-mi iese nicicum. fierb ouale si cate o zi intreaga si tot tari raman. da-s bune si asa, nu?
pik_nik
Postat pe 6 Iulie 2009 15:25
Aoliu, Pik-uleeeeee!!!! da, is bune la reparat maioneza taiata
blanca
Postat pe 6 Iulie 2009 15:30
iote-l si gospodar...eu cand ti-am zis ca esti bun la casa omului...tu-mi vorbeai de afinitati diverse
mia79x
Postat pe 6 Iulie 2009 15:51
da, ma poti scoate noaptea in curte, nu latru
pik_nik
Postat pe 6 Iulie 2009 15:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
compatibilitate capricorn-varsator? 6 De la: garbo_493614 17 Octombrie 2018 14:07
Racii despre fecioare 62 De la: nazirra 16 August 2010 22:34
eu pesti el taur 2 De la: chanty 28 Iulie 2011 12:59
ea sagetator-el leu 12 De la: zolusca 14 Iulie 2013 10:21
Eu varsatoare el berbec 10 De la: garbo089305 18 Septembrie 2010 12:21
Setari Cookie-uri