Vreau sa stiu si parerea altcuiva despre relatia eu fecioara-el rac ,cum decurge in timp? Astept comentarii!Multumesc! |
||
raduvaleriana Postat pe 6 Martie 2009 13:28 |
||
---|---|---|
rac?... sau drac?... ca se mai intampla... | ||
zambil Postat pe 6 Martie 2009 14:58 |
||
zambil.....imi place raspunsul tau!E autopersiflare?! | ||
|
||
raduvaleriana Postat pe 7 Martie 2009 19:30 |
||
Incearca mai bine tot un "fecior" in afara de accentele critice , te va invata mult mai multe, te va purta "pe brate" de la agonie la extaz....si invers vei sti cu adevarat ce i viata ...si in plus e un dragalas fara masura , atunci cand vrea Fecioria la putere! |
||
DaMarkus09 Postat pe 23 Martie 2009 00:17 |
||
multumesc de sfat....insa ,sunt indragostita de un rac...ce sa fac?! asteptam un comentariu legat de compatibilitatea rac - fecioara! | ||
raduvaleriana Postat pe 23 Martie 2009 20:10 |
||
Sincer am intrat si eu pe acest site tot din acest motiv...k sa vad kompatibilitatea intre o fecioara si un rac...iubitul meu este rac si sunt cu el de 2 ani...dar vreau sa vad ce procent de kompatibilitate avem kum n am gasit nici o parere o sa ti raspund eu din experienta mea...racul meu cel putin este foarte legat de relatie si renunta fff greu...renunta ff greu in general:la slujba ku kre s a obisnuit,relatia cu kre s a obisnuit..are tendinta uneori sa o faca pe viktima,nu este ff prietenos dar impune respect si pot sa spun k este ff fidel.nu este zgarcit dar nici mana larga...km atat imi vine in minte dar daak mai ai intrebari le astept ku placere | ||
ioanamunteanu Postat pe 24 Octombrie 2009 18:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cu multumirile de rigoare, | 16 | De la: pik_nik 12 Iulie 2009 14:24 |
femeia rac si barbat berbec.. | 24 | De la: AGAPI_MOU 23 August 2009 00:08 |
eu gemeni, el gemeni | 23 | De la: Tzantzarika 28 Iulie 2009 15:29 |
|
||
Am 40, singura... oare sunt gravida? | 305 | De la: 53 8 Noiembrie 2010 15:49 |
buna!!!! | 4 | De la: pik_nik 14 Iulie 2009 21:56 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn