Vreau sa stiu si parerea altcuiva despre relatia eu fecioara-el rac ,cum decurge in timp? Astept comentarii!Multumesc! |
||
raduvaleriana Postat pe 6 Martie 2009 13:28 |
||
---|---|---|
rac?... sau drac?... ca se mai intampla... | ||
zambil Postat pe 6 Martie 2009 14:58 |
||
zambil.....imi place raspunsul tau!E autopersiflare?! | ||
|
||
raduvaleriana Postat pe 7 Martie 2009 19:30 |
||
Incearca mai bine tot un "fecior" in afara de accentele critice , te va invata mult mai multe, te va purta "pe brate" de la agonie la extaz....si invers vei sti cu adevarat ce i viata ...si in plus e un dragalas fara masura , atunci cand vrea Fecioria la putere! |
||
DaMarkus09 Postat pe 23 Martie 2009 00:17 |
||
multumesc de sfat....insa ,sunt indragostita de un rac...ce sa fac?! asteptam un comentariu legat de compatibilitatea rac - fecioara! | ||
raduvaleriana Postat pe 23 Martie 2009 20:10 |
||
Sincer am intrat si eu pe acest site tot din acest motiv...k sa vad kompatibilitatea intre o fecioara si un rac...iubitul meu este rac si sunt cu el de 2 ani...dar vreau sa vad ce procent de kompatibilitate avem kum n am gasit nici o parere o sa ti raspund eu din experienta mea...racul meu cel putin este foarte legat de relatie si renunta fff greu...renunta ff greu in general:la slujba ku kre s a obisnuit,relatia cu kre s a obisnuit..are tendinta uneori sa o faca pe viktima,nu este ff prietenos dar impune respect si pot sa spun k este ff fidel.nu este zgarcit dar nici mana larga...km atat imi vine in minte dar daak mai ai intrebari le astept ku placere | ||
ioanamunteanu Postat pe 24 Octombrie 2009 18:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
femeia balanta(sfarsitul zodiei) barbatul balanta(inceputul zodiei) | 1 | De la: meow 4 Septembrie 2009 15:53 |
femeie taur si barbat taur | 12 | De la: any_chiriac74 1 Octombrie 2009 11:59 |
horoscopul saptamanii 27 iulie -2 august | 4 | De la: roastrolog 30 Iulie 2009 11:50 |
|
||
Compatibilitate femeie Fecioara - barbat Berbec | 4 | De la: Tzantzarika 5 Februarie 2013 19:29 |
LEOAICELOR cum va place sa fiti curtate? | 174 | De la: pantera_neagra 7 Mai 2011 20:09 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural