Intr'o zi atat de speciala, as vrea sa urez tuturor fetelor, femeilor, un sincer "La multi ani !" de 8Martie, o primavara cat mai frumoasa, plina de fericire, sanatate, si implinirea tuturor dorintelor! Pentru ca sunteti deosebite! multi pupici | ||
Strumfette Postat pe 8 Martie 2009 11:27 |
||
---|---|---|
shtrumfeto... crez ca gagicile sunt deja in drum spre carciuma, la ora asta... |
||
zambil Postat pe 8 Martie 2009 11:29 |
||
la ora asta sigur nu , poate mai pe seara :) | ||
|
||
cinezee Postat pe 8 Martie 2009 15:32 |
||
la ora aia sigur da... dupa o plimbare lunga,am luat masa in oras..da' este greu cand bei apa plata cu lamaie..iti ingheata matzele.... |
||
iasomia Postat pe 8 Martie 2009 17:13 |
||
Am sa va scriu o poezie de dragoste pentru 8 Martie, se numeste, "Iubirea ne incearca." Iubirea ne incearca primavara, Cu doruri care cresc in liliac, Si pasii nostri se adumbra seara, Pierzandu-se in sarutari de mac, Prin ceruri trece-a lumilor faclie, La fel de alba, cum este un crin, Si noi sorbim clipa de nebunie, Din taina disperarilor ce vin. Alearga calul noptii pe drumeag, La poarta ta, oprindu-se sa planga, Si orele in clopote se trag, Cand eu te-mbratisez cu mana stanga, Si te sarut pe gura ce-nfierbanta, Paraul sangelui ce fuge-n noi, Ca pasarea pe creanga ei cand canta, Tacerile ascunse in zavoi... Eu te iubesc cu dragoste pagana, Icoana langa inima te pun, Cand noaptea cu amurgul se ingana, Fosnind frunzisu-n frunze de alun. Eu te iubesc, cu gustul de gutuie, Al buzelor fierbinti care tresar, Purtand povara dulce-amaruie, Ca un fior ce tremura-n artari. |
||
Ioana007 Postat pe 8 Martie 2009 18:13 |
||
vai de steaua noastra,fratele vanghele ne dedicase o poezie pt 8 martie si nu i-am multumit niciuna. iarta-ne ,frate vanghele.... |
||
iasomia Postat pe 21 Iunie 2009 20:03 |
||
da, noi eram cu shpritzu`-n nas, cine sa mai vada poezeaua.. | ||
kyra Postat pe 22 Iulie 2009 18:41 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna..vreau si eu un sfat | 2 | De la: garbo232166 20 Martie 2012 23:43 |
varsta uneori conteaza | 30 | De la: cicinel 2 Aprilie 2010 21:30 |
Ce ne unge la suflet? | 870 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:26 |
|
||
ceao | 8 | De la: garbo_471958 8 August 2017 23:50 |
el mai tanar decat mine | 136 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:31 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn