Intr'o zi atat de speciala, as vrea sa urez tuturor fetelor, femeilor, un sincer "La multi ani !" de 8Martie, o primavara cat mai frumoasa, plina de fericire, sanatate, si implinirea tuturor dorintelor! Pentru ca sunteti deosebite! multi pupici | ||
Strumfette Postat pe 8 Martie 2009 11:27 |
||
---|---|---|
shtrumfeto... crez ca gagicile sunt deja in drum spre carciuma, la ora asta... |
||
zambil Postat pe 8 Martie 2009 11:29 |
||
la ora asta sigur nu , poate mai pe seara :) | ||
|
||
cinezee Postat pe 8 Martie 2009 15:32 |
||
la ora aia sigur da... dupa o plimbare lunga,am luat masa in oras..da' este greu cand bei apa plata cu lamaie..iti ingheata matzele.... |
||
iasomia Postat pe 8 Martie 2009 17:13 |
||
Am sa va scriu o poezie de dragoste pentru 8 Martie, se numeste, "Iubirea ne incearca." Iubirea ne incearca primavara, Cu doruri care cresc in liliac, Si pasii nostri se adumbra seara, Pierzandu-se in sarutari de mac, Prin ceruri trece-a lumilor faclie, La fel de alba, cum este un crin, Si noi sorbim clipa de nebunie, Din taina disperarilor ce vin. Alearga calul noptii pe drumeag, La poarta ta, oprindu-se sa planga, Si orele in clopote se trag, Cand eu te-mbratisez cu mana stanga, Si te sarut pe gura ce-nfierbanta, Paraul sangelui ce fuge-n noi, Ca pasarea pe creanga ei cand canta, Tacerile ascunse in zavoi... Eu te iubesc cu dragoste pagana, Icoana langa inima te pun, Cand noaptea cu amurgul se ingana, Fosnind frunzisu-n frunze de alun. Eu te iubesc, cu gustul de gutuie, Al buzelor fierbinti care tresar, Purtand povara dulce-amaruie, Ca un fior ce tremura-n artari. |
||
Ioana007 Postat pe 8 Martie 2009 18:13 |
||
vai de steaua noastra,fratele vanghele ne dedicase o poezie pt 8 martie si nu i-am multumit niciuna. iarta-ne ,frate vanghele.... |
||
iasomia Postat pe 21 Iunie 2009 20:03 |
||
da, noi eram cu shpritzu`-n nas, cine sa mai vada poezeaua.. | ||
kyra Postat pe 22 Iulie 2009 18:41 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Sa ma ajute si pe mine cineva :D | 27 | De la: G1N3A5 3 Februarie 2011 16:15 |
CUM TRECI PESTE PIERDEREA UNEI PRIETENE? | 2 | De la: Laura76 21 August 2018 23:32 |
Ce parere aveti despre site-urile de dating? | 6 | De la: garbo_1502 12 Aprilie 2012 13:30 |
|
||
eu pesti el scorpion? avem sanse? | 3 | De la: mia79x 12 Iunie 2009 17:15 |
indragostita | 135 | De la: LILO 20 Noiembrie 2009 16:14 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară