O sa fie o pacaleala cu meciul din seara asta!!! Sa vezi acoloooo pacalici Anakine, castigam in seara asta?? |
||
Verarmy_38 Postat pe 1 Aprilie 2009 12:59 |
||
---|---|---|
offff...anakin...da.....trec al dracului de repede anii.....nici nu imi vine sa cred ca acuma 7 ani, mai pe dupa masa...asa... inghetam pe malul lacului ior pe o banca, mana in mana si imi punea pe deget verigheta de argint.....si apoi ne indreptam spre primul bar sa dam pe gat ceva tare si fierbinte...ca tremuram...si nu de iubire....sau nu numai..... | ||
tutankhamon Postat pe 1 Aprilie 2009 13:00 |
||
Egal cel mult. Lui Pitzy nu ii mai merg zarurile. | ||
|
||
anakin Postat pe 1 Aprilie 2009 13:01 |
||
De la: anakin, la data 2009-04-01 13:01:19Egal cel mult. Lui Pitzy nu ii mai merg zarurile. Ai vazut ca nu renunta la ciolan emo al nostru nici daca pierde!! Asa, ca pacaleala pentru el, ar fi sa mai dam niste autogoluri!!! |
||
Verarmy_38 Postat pe 1 Aprilie 2009 13:03 |
||
De la: anakin, la data 2009-04-01 13:01:19Egal cel mult. Lui Pitzy nu ii mai merg zarurile. nu i-au mers niciodata! |
||
Postat pe 1 Aprilie 2009 13:05 |
||
De la: rizzibizzi, la data 2009-04-01 11:53:42uuuuuuuffff,imediat termin smotru la piramida gata am obosit ella m-ai lasat singura singurica rizzico...imbata-te...dar vezi ce faci pe acolo...ca dupa aia dai cu pronto pe chiuveta si cu ciff pe mobila..... cu mopul pe geamuri......si cu clor pe tapet.....hi hi hi....pup fata |
||
tutankhamon Postat pe 1 Aprilie 2009 13:05 |
||
verutza....normal ca e party deseara...asaaaaa, doar in doi.....cu mancare buna, prajiturele cu muuuuulta frisca si ciocolata.... sampanie....nu ma spuneti dar am dosit deja o samapanie....flo nu stie....... | ||
tutankhamon Postat pe 1 Aprilie 2009 13:07 |
||
mai, tu poti sa-l pupi asa, discret pe flo....iti dau voie fata.......azi e voie.......distrag eu atentia la "lume" sa nu vada...... | ||
tutankhamon Postat pe 1 Aprilie 2009 13:11 |
||
bah...nici azi nu lasati rahatul asta de fotbal.....va iau sampania ca vad ca ati luat-o razna iar.... |
||
tutankhamon Postat pe 1 Aprilie 2009 13:15 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-04-01 13:11:39mai, tu poti sa-l pupi asa, discret pe flo....iti dau voie fata.......azi e voie.......distrag eu atentia la "lume" sa nu vada...... Hi, hi, hi lumea doarme de juma' de ora deja! I-am spus noapte buna! |
||
Verarmy_38 Postat pe 1 Aprilie 2009 13:15 |
||
De la: anakin, la data 2009-04-01 12:45:47Tuti, la multi ani si din partea mea, si va doresc amandorura sa aveti un mostenitor de care sa fiti mandri. la partea cu mostenitorul mai lucram inca......inca nu am gasit drojdia aia buna......dar ne place mult faza cu framantatul...... |
||
tutankhamon Postat pe 1 Aprilie 2009 13:16 |
||
De la: miaunuka_68, la data 2009-04-01 12:51:18cum stati cu "pacalitul " ??? io i-am tras de dimineata o pacaleala de zile mari prietenei mele, de era sa faca infarct ..........iar pe mine cine dreaq sa ma mai pacaleasca...m-am pacalit eu acum 7 ani cand am zis da......si de atunci sunt numa cu ochii in saispe......stii cum se spune......suflu si in iaurt acuma...... |
||
tutankhamon Postat pe 1 Aprilie 2009 13:22 |
||
De la: Verarmy_38, la data 2009-04-01 13:15:53De la: tutankhamon, la data 2009-04-01 13:11:39mai, tu poti sa-l pupi asa, discret pe flo....iti dau voie fata.......azi e voie.......distrag eu atentia la "lume" sa nu vada...... noa atunci sa-l lasam sa doarma linistit ca daca tot vorbim de el....sughite saracu baiat in somn...... |
||
tutankhamon Postat pe 1 Aprilie 2009 13:24 |
||
.....salutari....si...sa nu faceti bot...la pacaleli!!! nashpa e cand nu reusesti sa te dezmeticesti! cafeaua aia.....??????????cine a beut-o? chiar deloc...n-aati mai lasat si pentru d`astia mai lenesi asa? |
||
ovidiu42 Postat pe 1 Aprilie 2009 13:51 |
||
copii sa fiti cuminti...sa beti sampania....sa nu va piliti.....prea tare...ne vedem diseara...io plec la munca......o zi buna va doresc.... | ||
tutankhamon Postat pe 1 Aprilie 2009 13:58 |
||
De la: Verarmy_38, la data 2009-03-31 16:50:07A fugit Superbu' frate!?? ei da!!ieri am avut treaba!!dar am revenit in forta!! am exagerat la faza cu voleiul feminin!! nu esti obsedat daca te uiti!!! dar ce am vrut sa spun e ca voleiul feminin pare mai mult o etalare de corpuri,funduri...decat un sport!! de ce zic asta? pt ca au chiloteii aia foarte scurti si stramti..stau putin aplecate...si mai sunt si filmate in pozitia asta!!! asa ca nu prea stii la ce sa te uiti la ele sau la meci!! dar cred ca li s-a impus costumatia asta..pt rating..pt bani!!! |
||
superbus Postat pe 1 Aprilie 2009 14:34 |
||
Superbu' baiete, dar la volei masculin, la ce-mi recomanzi sa ma uit mai intai??? La minge... la mingi?? Sau direct la meciul in sine?? | ||
Verarmy_38 Postat pe 1 Aprilie 2009 14:42 |
||
Vera, stai calma, ca am uitat sa pun afisul... Intrara oamenii neavizati... |
||
Ella34 Postat pe 1 Aprilie 2009 14:49 |
||
mi se parea mie ca...as vedea un patratel rosh`...???? |
||
ovidiu42 Postat pe 1 Aprilie 2009 14:52 |
||
pt Vera!referitor la M.schumi..eu cred ca daca nu avea o masina buna..nu facea mare branza! si uite ce am gasit pe wikipedia """�n primul s�u an �n Formula 1, Michael Schumacher a luat startul �n �ase curse, a terminat �n puncte �n trei dintre ele, clas�ndu-se la finalul sezonului pe locul 14. Anul 2:Michael incheie pe locul al treilea �n campionatul mondial cu un total de 53 puncte, chiar �n fa�a triplului campion mondial Ayrton Senna. anul 3::�n ciuda faptului c� are parte de un material de concurs care nu �i permitea s� se bat� �n mod constant pentru victorie, Michael continu� performan�ele de excep�ie �i �n 1993 c�nd �ntr-un mod curios de fiecare dat� c�nd a terminat o curs� a f�cut-o pe podium, apogeul fiind atins �n Marele Premiu al Portugaliei c�nd a c�tigat, termin�nd astfel sezonul pe locul al patrulea cu un total de 52 puncte. Anul 4:::Marele Premiu al Australiei 1994 avea s� r�m�n� �n istorie pentru incidentul petrecut �ntre cei doi pretenden�i la titlul suprem. Michael Schumacher era la conducere c�nd a f�cut o gre�eal� �i a lovit zidul de protec�ie, astfel c� Damon Hill l-a ajuns din urm� �i a �ncercat o dep�ire pe interior �ntr-un viraj str�ns, unde era loc extrem de pu�in. Cele dou� ma�ini s-au lovit, Michael fiind trimis direct �ntr-un zid de protec�ie, pe c�nd Hill a continuat pentru pu�in cursa, dar a abandonat mai apoi din cauza suspensiei afectat� �n timpul coliziunii. Momentul abandonului britanicului a �nsemnat momentul �n care Michael Schumacher s-a �ncoronat campion mondial. Michael �i-a ap�rat cu brio titlul mondial �n 1995 c�nd a reu�it dubla dup� un sezon �n care a c�tigat nou� curse, egal�nd astfel recordul stabilit de Nigel Mansell �n 1992, totaliz�nd 102 puncte, cu 33 mai multe dec�t Damon Hill, cel care a terminat al doilea. Mai mult dec�t at�t, Michael �i-a ajutat echipa s� c�tige primul titlul mondial �n campionatul constructorilor. �n toamna lui 1995 decide �ns� s� plece de la Benetton, atras fiind de mirajul banilor oferi�i de Scuderia Ferrari: 35 milioane de dolari pe sezon, cel mai mare salar oferit vreodat� unui pilot de Formula 1. Contractul a fost semnat �n luna august, urm�nd s� devin� efectiv �ncep�nd cu sezonul 1996. Primul contact �ntre Michael Schumacher �i noua sa echip� s-a produs dup� terminarea sezonului 1995 c�nd germanul a fost invitat la prima sesiune de teste sus�inut� la Fiorano. De�i Scuderia Ferrari terminase sezonul pe locul al treilea, ma�ina lor era la ani lumin� �n spatele ma�inilor Benetton �i Williams, astfel c� era nevoie de mult�, mult� munc�. Con�tient c� nu se putea pune problema unui titlu mondial �n 1996, Michael Schumacher a preferat s� lucreze �n lini�te pentru a preg�ti un eventual asalt �n 1997, promi��nd suporterilor echipei sale o victorie �n primele �ase curse. Dup� un abandon �n prima curs� a sezonului, cauzat de probleme la motor, Ferrari construind atunci primul lor motor V10, Michael a urcat pe podium �n Brazilia, apoi a urmat un nou abandon dar �i alte dou� podiumuri �n Marele Premiu al Europei �i Marele Premiu al Republicii San Marino. Dar a �asea curs� a sezonului avea s� aduc� �i prima victorie. Plecat al treilea de pe grila de start al Marelui Premiu al Spaniei, Michael are parte de un start foarte slab, caz�nd p�n� pe locul nou�, dar recupereaz� treptat pentru a c�tiga la final. Prima promisiune f�cut� de german fusese astfel respectat�. �n ciuda victoriei de la Barcelona, ma�ina Ferrari nu era �nc� nici m�car �n apropierea liderilor campionatului din punct de vedere al competitivit��ii, astfel c� Michael era con�tient c� trebuiau f�cute �i schimb�ri de personal. �n aceste condi�ii �l convinge de Jean Todt, �eful s�u, s� renun�e la John Barnard, directorul tehnic, �i s� �l aduc� �n locul s�u pe Ross Brawn, cel cu care Michael lucrase �i c�tigase titluri mondiale la Benetton. �n plus la Scuderia Ferrari este adus �i Rory Byrne pe postul de designer-�ef. Rezultatele �nregistrate �n ultimele patru curse ale sezonului 1996: victorii �n Belgia �i Italia, locul trei �n Portugalia �i locul doi �n Japonia, erau foarte promi��toare, astfel c� Scuderia Ferrari �i Michael Schumacher �i anun�au revenirea �n b�t�lia pentru titlul mondial �n 1997. �i a�a a �i fost pentru c� �n 1997 Scuderia Ferrari revenea �n lupta pentru suprema�ie �n Formula 1 pentru prima dat� dup� 1990. Prima parte a campionatului a fost dominat� de Jacques Villeneuve �i Williams Renault, dar c�nd Ferrari a �mbun�t��it substan�ial ma�ina, Michael Schumacher a trecut la putere, neutraliz�nd avantajul luat de Villeneuve. B�t�lia final� s-a dat la Jerez, �n ultima etap� a campionatului - Marele Premiu al Europei - c�nd cei doi protagoni�ti au fost implica�i �ntr-o coliziune provocat� �n mod voit de Michael Schumacher. Germanul a fost nevoit atunci s� abandoneze, iar ulterior a fost exclus din ordinea final� a campionatului, p�str�nd totu�i rezultatele de la fiecare curs�, o decizie relativ ciudat� a FIA. deci asta e marele schumi..un personaj dubios!! nu neg..era foarte talentat!!dar fara masina...era varza!!! |
||
superbus Postat pe 1 Aprilie 2009 14:54 |
||
De la: Verarmy_38, la data 2009-04-01 14:42:38Superbu' baiete, dar la volei masculin, la ce-mi recomanzi sa ma uit mai intai??? La minge... la mingi?? Sau direct la meciul in sine?? nu stiu..te uiti la ce doresti...fiecare se uita la ce vrea!! nic nu stiu cum sunt costumati aia! tot cu pantaloni scurti si mulati? |
||
superbus Postat pe 1 Aprilie 2009 14:56 |
||
Am dat exemplu pe Shumi ca a fost primul la care m-am gandit!! Cate curse au mai castigat Ferrari dupa plecarea lui? Aaa, pardon, tie nu-ti place, asa ca da un search pe google Si daca tot esti pe acolo, mai cauta, si despre cei care au avut masini perfecte din punct de vedere aerodinamic si mecanic si soferi cu skill 0!! Have a nice day!! |
||
Verarmy_38 Postat pe 1 Aprilie 2009 15:01 |
||
De la: superbus, la data 2009-04-01 14:56:01De la: Verarmy_38, la data 2009-04-01 14:42:38Superbu' baiete, dar la volei masculin, la ce-mi recomanzi sa ma uit mai intai??? La minge... la mingi?? Sau direct la meciul in sine?? Lasa frate pantalonii!! Daca ma duc la un meci de fotbal, basket, volei, handbal nu plec de acolo cu intrebarea: Cine avea pantalonii mai frumosi!! Tie ti-ar conveni sa merg la un meci in care joci si la urma sa iti spun: Pantalonii tai au jucat super!!!! Fataaa! |
||
Verarmy_38 Postat pe 1 Aprilie 2009 15:03 |
||
De la: Verarmy_38, la data 2009-04-01 15:01:32 Am dat exemplu pe Shumi ca a fost primul la care m-am gandit!! Cate curse au mai castigat Ferrari dupa plecarea lui? ideea e ca pana nu si-au imbunatatit masina.....nu au avut mari sanse la titlu!!! dar care-s aia care au masini bune si piloti slabi?da-mi exemplu!! |
||
superbus Postat pe 1 Aprilie 2009 15:04 |
||
si da recunosc nu imi place deloc formula 1 !! prefer orice altceva!! si asta pt ca masina face cam totul si pilotul foarte putin!! | ||
superbus Postat pe 1 Aprilie 2009 15:06 |
||
De la: Verarmy_38, la data 2009-04-01 15:03:59De la: superbus, la data 2009-04-01 14:56:01De la: Verarmy_38, la data 2009-04-01 14:42:38Superbu' baiete, dar la volei masculin, la ce-mi recomanzi sa ma uit mai intai??? La minge... la mingi?? Sau direct la meciul in sine?? ideea e ca sunt un pic cam dezbracate!!chiar daca nu vrei sa te uiti..tot iti sar in ochi!!!nu te lasa astia de la tv..cand le filmeaza dintr-o anumita pozitie!!! |
||
superbus Postat pe 1 Aprilie 2009 15:08 |
||
McLaren, BMW si Renault sunt 3 firme producatoare care stau numai dupa Alonso de la Honda. De remarcat este faptul ca tipul NU A VRUT SA PLECE de la Honda! Este dublul campion mondial cu aceasta firma producatoare! raman la convingerea ca nu masina e totul in F1!! |
||
Verarmy_38 Postat pe 1 Aprilie 2009 15:09 |
||
ideea e ca sunt un pic cam dezbracate!!chiar daca nu vrei sa te uiti..tot iti sar in ochi!!!nu te lasa astia de la tv..cand le filmeaza dintr-o anumita pozitie!!! [/quote] Unde le-ai vazut fratzica dezbracate la volei?? Eu vorbesc de cel din sala, nu de cel de pe plaja!!! Hello!!! Revino-ti! |
||
Verarmy_38 Postat pe 1 Aprilie 2009 15:13 |
||
De la: Verarmy_38, la data 2009-04-01 15:09:59McLaren, BMW si Renault sunt 3 firme producatoare care stau numai dupa Alonso de la Honda. De remarcat este faptul ca tipul NU A VRUT SA PLECE de la Honda! Este dublul campion mondial cu aceasta firma producatoare! evident ca nu imi ma schimb cum bate vantul!!dar vroiam sa vad argumentele tale referitoare la rolul pilotului!!nu prea m-ai convins!! tu ce crezi,cam cat conteaza masina in sportul asta?..asa in procente? |
||
superbus Postat pe 1 Aprilie 2009 15:14 |
||
De la: Verarmy_38, la data 2009-04-01 15:13:51 Unde le-ai vazut fratzica dezbracate la volei?? Eu vorbesc de cel din sala, nu de cel de pe plaja!!! Hello!!! Revino-ti! [/quote] pai am zis..ca mai sus ca au chiloteii aia prea scurti si stramti!! ma mir cum de nu le incomodeaza!! |
||
superbus Postat pe 1 Aprilie 2009 15:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Violata si batuta | 105 | De la: garbo_413902 22 Octombrie 2015 20:07 |
Iadul e aici... ! | 19 | De la: barboneli 2 Februarie 2014 20:45 |
cluburi de dans in cta | 2 | De la: oxygene 24 Iulie 2009 22:38 |
|
||
Teleski | 136 | De la: clarisse 1 Februarie 2010 19:30 |
prostia unora,... | 136 | De la: Iryna_Iry 28 Aprilie 2013 21:18 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural