ca la meci e deja 2-1 pt austrieci..jale cu idiotu asta de tigan oltean(piturca=antrenorul nostru..zis si satana)!!!! | ||
superbus Postat pe 1 Aprilie 2009 22:48 |
||
---|---|---|
Tutaaaa..nu te supara fetitza.. |
||
gabitzza Postat pe 1 Aprilie 2009 22:52 |
||
ovidele..o lasam mamicule, n-ai vazut? bai, ala batranu` vorbeste singur de draci. i-auzi "toti sunt timpiti!" s-a nervozat rau.. |
||
|
||
gabitzza Postat pe 1 Aprilie 2009 22:54 |
||
De la: gabitzza11, la data 2009-04-01 22:54:32ovidele..o lasam mamicule, n-ai vazut? pai la ce penibil joaca ai nostri, ce sa zici???!! e jale....dar aici e vina antrenorului!pestele de la cap se impute!!! cu un antrenor idiot,arogant nu vom face niciodata performanta!!! |
||
superbus Postat pe 1 Aprilie 2009 22:59 |
||
De la: gabitzza11, la data 2009-04-01 22:54:32ovidele..o lasam mamicule, n-ai vazut? gabitza...da-i din partea mea...ceva bere...sa-si inece amaru!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 1 Aprilie 2009 23:01 |
||
superb....nu mai pune si tu atata patima... oricum...valoarea e stiuta...si...sincer ce pretentii poti avea cand banii nu de aici se castiga? |
||
ovidiu42 Postat pe 1 Aprilie 2009 23:03 |
||
Mey, pana si maica-mea isi da cu parerea Auziti aici " astia se joaca de-a mingea" si tata pe fundal , mai trage o injuratura de origini.. tztz, nu vorbesc deloc frumos.. | ||
gabitzza Postat pe 1 Aprilie 2009 23:04 |
||
De la: ovidiu42, la data 2009-04-01 23:03:17superb....nu mai pune si tu atata patima... cum nu se castiga ? daca se califica..iau un purcoi de bani!! pt calificarea de la euro am inteles ca uefa a dat 10 mil de euroi!!! din astia multi au ajuns la jucatori!!!in afara de mutu si chivu..care castiga milioane,restul sunt platiti cu sute de mii de euro!!asa ca pt ei conteaza prima de calificare la un mondial sau european!!! |
||
superbus Postat pe 1 Aprilie 2009 23:12 |
||
gata..s-a terminat!! ne-au invins si descultii astia datorita incapatanarii si incompetentei unui barbugiu!!! adios africa de sud!!! | ||
superbus Postat pe 1 Aprilie 2009 23:28 |
||
De la: superbus, la data 2009-04-01 23:12:40De la: ovidiu42, la data 2009-04-01 23:03:17superb....nu mai pune si tu atata patima... era vb de banii pe care ii ia altii!! nu jucatorii! |
||
ovidiu42 Postat pe 1 Aprilie 2009 23:32 |
||
De la: superbus, la data 2009-04-01 22:48:43ca la meci e deja 2-1 pt austrieci..jale cu idiotu asta de tigan oltean(piturca=antrenorul nostru..zis si satana)!!!! superbule, pitzi e nascut in Orodel, in Dolj, crescut in Craiova, dar nu e tigan, te asigur, a stat pe str.Obedeanu langa Gradina Botanica. Si cand echipa a mers si s-a calificat tot oltean era, asa incat faptul ca este oltean nu are relevanta (putea fi si moldovean, si ardelean ori dobrogean). Pur si simplu e anacronic, fara idei, tributar unor selectii clientelare - jucatorii lui Giovanni - si acum a venit scadenta, punctul terminus al drumului sau, in care toata lumea e impotriva lui. |
||
anakin Postat pe 1 Aprilie 2009 23:47 |
||
sper ca gogomanul de pitziboy sa isi dea demisia!! sau sa-l dea in suturi afara federatia!!! | ||
superbus Postat pe 1 Aprilie 2009 23:52 |
||
De la: anakin, la data 2009-04-01 23:47:59De la: superbus, la data 2009-04-01 22:48:43ca la meci e deja 2-1 pt austrieci..jale cu idiotu asta de tigan oltean(piturca=antrenorul nostru..zis si satana)!!!! eu stiam ca toata partea aia , de la vest de olt , e oltenia!!normal ca nu asta conteaza, ca e oltean sau nu!! e idiot si ajunge!atunci a mers pt ca am avut si mult bulan(vezi dubla cu olanda, gol din ofsaid la constanta)! valoarea lui s-a vazut la euro!! si acum !! sa zboare!!! |
||
superbus Postat pe 1 Aprilie 2009 23:57 |
||
bah...fratilor....ia infiintati-va voi un topic cu fotbalul asta ca m-ati ametit de creieri....toata ziua numai fotbal......aici se discuta chestii serioase......cine a facut ultimul cafeaua...cate lingurite de zahar se pun la cate granule de cafea...sau boabe....nu mai stiu exact......cate grame de lamaie trebuie folosite pentru a da un miligram de hormonii fericirii..... | ||
tutankhamon Postat pe 2 Aprilie 2009 00:04 |
||
De la: superbus, la data 2009-04-01 22:47:34 auzi dragule....pitule......tu asa ai face?????ti-ai lasa nevasta acasa la o aniversare pentru ca sa sarbatoresti cu amanta??????.....josnic.......josnic, domnule...imi pare rau ca ti-o spun....dar m-ai dezamagit sincer.....nu mai joc in film cu tine...imi dau demisia..... |
||
tutankhamon Postat pe 2 Aprilie 2009 00:07 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-04-02 00:07:22De la: superbus, la data 2009-04-01 22:47:34 eu nu.....dar nu toti sunt perfecti...ca mine..evident!!! recunosc..am defectul asta!!! hai nu te supara pt o glumitza un pic deplasata!!!! nu mai fi suparacioasa!! nu are rost!! |
||
superbus Postat pe 2 Aprilie 2009 01:15 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-04-02 00:04:42bah...fratilor....ia infiintati-va voi un topic cu fotbalul asta ca m-ati ametit de creieri....toata ziua numai fotbal......aici se discuta chestii serioase......cine a facut ultimul cafeaua...cate lingurite de zahar se pun la cate granule de cafea...sau boabe....nu mai stiu exact......cate grame de lamaie trebuie folosite pentru a da un miligram de hormonii fericirii..... tara arde.....suntem rusinea Europei la fotbal..... si voi faceti cafelele?halal patriotism!!! |
||
superbus Postat pe 2 Aprilie 2009 01:22 |
||
Mai e cineva treaz? Ofer un ceai. | ||
persidadamian Postat pe 2 Aprilie 2009 01:50 |
||
Somnic pufos in continuare. Si nu mai fiti suparati din cauza fotbalului. Eu va cred ca va agatati de o farama de noroc, dar trebuie sa infruntam realitatea. Nu avem jucatori de valoare. Cei pe care i-am avut au imbatranit. |
||
persidadamian Postat pe 2 Aprilie 2009 02:37 |
||
NEATA cafeluta e pregatita ,e si frisca ,laptic si zahar....cornulete cu cioco si gem ....hai TREZIREA, ca daca in juma de ora nu apareti,ma pun sa bat la tobe si atunci sa vezi cum sariti din pat | ||
rizzibizzi Postat pe 2 Aprilie 2009 08:30 |
||
Cafeina stimuleaza sistemul nervos central, imbunatateste memoria si atentia, creste tensiunea arteriala, dilata bronhiile, stimuleaza peristaltismul intestinal, alina durerea etc. deci : o cafea MAAREE rizzi !!! buna dimi! |
||
rasarit Postat pe 2 Aprilie 2009 08:47 |
||
De la: superbus, la data 2009-04-01 23:57:24 eu stiam ca toata partea aia, de la vest de olt, e oltenia!!normal ca nu asta conteaza, ca e oltean sau nu!! e idiot si ajunge!atunci a mers pt ca am avut si mult bulan(vezi dubla cu olanda, gol din ofsaid la constanta)! valoarea lui s-a vazut la euro!! si acum !! sa zboare!!! Aici sunt de acord cu tine, sa plece.. nu eram de acord cu sintagma "tigan oltean". Insa eu personal, vazand meciul de aseara, mi-am pus intrebarea daca nu cumva a fost si "ajutat" de jucatori. In fine, ajunge atata fotbal, sper ca miercuri, in Banie, Craiova sa invinga favorita FRF-ului la titlu, intrucat jucatori ca Lobont, Tamas, chiar si Dorel Stoica nu au ce cauta la nationala. Gata cu fotbalul, gata si cu raceala. De azi revin la "une petit caffe avec une nuage de lait". |
||
anakin Postat pe 2 Aprilie 2009 08:54 |
||
neata anakin,miha haideti sa savuram cafeaua,e neagra ,tare si multa pt. restu care nu sunt inca prezenti, bat la tobe dum,dum,dum,dum,TREZIREA |
||
rizzibizzi Postat pe 2 Aprilie 2009 08:59 |
||
ce galagioasa esti rizzi !!! aici sunt! cu o cafea mare in fatza, ca la noi e asa de innorat... incat tare m-as intoarce in pat !!! |
||
rasarit Postat pe 2 Aprilie 2009 09:02 |
||
de meci ...nici sa nu aud !!! | ||
rasarit Postat pe 2 Aprilie 2009 09:02 |
||
miha deci se aude si la tine cum bat la tobe? sper sa auda si restu ella tuta gabi etc.inca nu am baut destula cafea si nu am fortza necesara de a tasta pe toti fotbalul nu imi place nici mie sa nu aud de ea,ufff |
||
rizzibizzi Postat pe 2 Aprilie 2009 09:11 |
||
neatza si pt tine, rizza! | ||
anakin Postat pe 2 Aprilie 2009 09:31 |
||
Neata!! Venisi cu cafeaua la purtator, cea fara de vlaga!! Nu spun nimic de fortbal ca ma ia lumea pe sus... dar... "told u so!!" Hai cu inca o zi plina la munca!! Numai maine nu-i poimaine!!! |
||
Verarmy_38 Postat pe 2 Aprilie 2009 09:59 |
||
Buna dimineata o cafea tare la fata ca sunt treaza de la 5 mersi frumos Ovi pt cafea, eu am baut toata sampania lui Tuta aseara de nervi cu meciul lui pirtulica ma las de fotbal, am ragusit |
||
anmari Postat pe 2 Aprilie 2009 10:27 |
||
Mai AnMari (daca lumea tot nu se uita si nu ne apostrofeaza) a fost un meci de fotbal aseara?? Sincer mie mi s-a parut ca joaca niste copii din cartier: copiii de pe Str Ecaterina Teodoroiu si cei de pe Str Prof. C. Stere!! Poarta putea fi la fel de bine usa garajului meu!!! Nu dadeau in ea ca-i luau vopseaua!! Ne lasam fata de sportul asta, ne ducem la volei, vb lui Anakin si Superbu'!! Eu una am castigat pariul... hi, hi, hi! Astept plata!!! Hai de ia niste ciocolata, ca doua foste microbiste ce suntem!!! |
||
Verarmy_38 Postat pe 2 Aprilie 2009 10:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
alina | 29 | De la: Dor_marunt 28 Noiembrie 2009 09:19 |
ne aliem??? cu cine???tinem partea??? cui??? | 99 | De la: tutankhamon 21 Ianuarie 2010 14:05 |
e posibil sa ai o relatie pe net? | 263 | De la: rupt_de_realitate 30 August 2010 17:59 |
|
||
Buna Romanie... | 14 | De la: LILO 3 Septembrie 2009 10:11 |
RESTAURANT | 31679 | De la: garbo_19362 8 Octombrie 2019 19:48 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural