Cafenea de primavara

Giani, ma bag! Da` pot sa trag biletelu` cu viitoru`?
gabitzza
Postat pe 6 Aprilie 2009 20:28
sara buna!!!....si...bun venit wife...din nou!!!
acu...tie nu ti-o place clisheu` lu` pro?
ovidiu42
Postat pe 6 Aprilie 2009 20:32
Buna seara doamnelor si domnilor etc...am nevoie de o idee creativa in domeniul scolar pentru o ora de dirigentie...cine are tangente cu scoala?cine e prof sau profesoara pe aici sa-l intreb un lucru
cristina_m_bianca
Postat pe 6 Aprilie 2009 20:35
De la: gianiblue, la data 2009-04-06 18:59:57se vad, superbule. de ce crezi ca s-a dat obosita pentru alte meleaguri? sa se intoarca repejor - ca o adolescenta ce a redevenit - in bratele lui pro.
wifa, eu astept sa-mi povestesti partea romantica a regasirii...
of, of. sa incercam clonarea lui pro. nu vad altfel cum sa iesim din impas. desi... daca vom obtine clonele lui... tu devii, wifo, poligama si noi tot cu buzele arse de vant ramanem.

Giani...am impresia ca esti invidioasa si poftesti la bunul altuia!!!
superbus
Postat pe 6 Aprilie 2009 20:36
De la: cristina_m_bianca, la data 2009-04-06 20:35:18Buna seara doamnelor si domnilor etc...am nevoie de o idee creativa in domeniul scolar pentru o ora de dirigentie...cine are tangente cu scoala?cine e prof sau profesoara pe aici sa-l intreb un lucru

buna Cristina Bianca! sa traiasaca domnisoara profesoara!ce specializare ai draga?
superbus
Postat pe 6 Aprilie 2009 20:37
Daca ma ajuta cel de Sus ..as putea fi pentru inceputul carierei mele profesoara de psihologie...urmatoarea tema pentru maine este Dependenta de tehnologie mai exact de internet...eu momentan sunt in practica la un liceu de aici din Cluj...Psiholoaga-mama a liceului mi-a sugerat sa incep ora mai creativ prin niste jocuri din care elevii sa-si dea seama cam ce subiect va fi dezbatut in ora respectiva....
dar la ora asta nu reusesc sa procesez nimic creativ pentru maine...poate ma ajutati voi
cristina_m_bianca
Postat pe 6 Aprilie 2009 20:46
superbus, NICIODATA. eu sunt aia fraiera care se bucura de binele din gradina altuia. numa' ca ziceam ca "nu"-i corect si "nu"-i cinstit. eu zic ca era fair sa dam cu zarul pentru pro. wifa, glumesc, desigur. caci indiferent cine-l "castiga" tot la tine venea.
mai, mai. barbatii ok sunt asa de raaaari. mai ales cei cu tic verbal ca "pupa-ma, pupa-ma". cu ticuri verbale poti gasi multi.
exemple de ticuri: "te omor, te omor", "proasto, proasto" etc.

gabel, ne rotim si invartim intr-un joc al ielelor, intre trecut, prezent si viitor. nu e nimic definitiv. experimentam cat este necesar.
gianiblue
Postat pe 6 Aprilie 2009 20:46
si laaa Cityyyy FM astia dau "Iarbaaa prin paaar" de la Ceeleeelaaaalteee Cuuuvinnteeee. ce rooomaaaantiiiccc!!
gianiblue
Postat pe 6 Aprilie 2009 20:54
Auziti? De ce oare cand vad ca posteaza miamia si ii vad avatarul cu picioarele alea cu pantofi roz ma gandesc la fundul ei?
Micass
Postat pe 6 Aprilie 2009 21:04
De la: Micass, la data 2009-04-06 21:04:35Auziti? De ce oare cand vad ca posteaza miamia si ii vad avatarul cu picioarele alea cu pantofi roz ma gandesc la fundul ei?

poate ai vreo latura lesbiana prin tine. una latenta.
garbo000505
Postat pe 6 Aprilie 2009 21:06
De la: gianiblue, la data 2009-04-06 20:00:44micass, gabel, imi permiteti o gluma? sunteti subiectzi buni pentru experiente paranormale. va trimitem pe una in viitor si pe cealalta in trecut. eu conduc sesiunea. va prindeti?

Eu ma prind. Trimite-ma in trecut tot pe langa mine sa-mi dau ceva sfaturi pentru viitor.
Micass
Postat pe 6 Aprilie 2009 21:06
De la: garbo000505, la data 2009-04-06 21:06:00
De la: Micass, la data 2009-04-06 21:04:35Auziti? De ce oare cand vad ca posteaza miamia si ii vad avatarul cu picioarele alea cu pantofi roz ma gandesc la fundul ei?

poate ai vreo latura lesbiana prin tine. una latenta.

Nope. Alta trebuie sa fie cauza.
Micass
Postat pe 6 Aprilie 2009 21:07
vad ca se-ncinge atmosfera...
va e dor de...mia?mai sa fie...nici nu stiti de unde apare...
ovidiu42
Postat pe 6 Aprilie 2009 21:10
Ai dreptate. Sper sa nu-si bage fundul pe aici.
Micass
Postat pe 6 Aprilie 2009 21:14
mai...nush`...la cat m-am certat eu cu ea...chiar n-am fost curios sa-i vad profilul!!!
deci...nu stiu daca e ceva de...c**** ei...
dar...am mai auzit remarci ...la adresa....
vezi...505...
poate c-o sti cineva ceva...
micas...da de ce te temi de fundu` ei?
ovidiu42
Postat pe 6 Aprilie 2009 21:19
nu ma poate ajuta nimeni...of..minunat ...poate visez la noapte ceva chestie creativa buna de pus in aplicare
cristina_m_bianca
Postat pe 6 Aprilie 2009 21:19
gabel, bebe. tu vezi ca micass e desteapta foc? pai e mai bine, bebe, sa te duci in trecut caci prezentul este viitor pentru trecut si deja stii cum tre' tratata problema prezenta sau imediat trecuta care e viitoare pentru trecut. caci daca afli viitorul, de fapt ii afli poate doar potentialul. numai ca intervine o problema. pentru trecutul in care ma duc - cica mai bine decat in viitor - calatoria inapoi in prezent devine calatorie in viitor. si uite asa innebunim.
tragem biletele din caciula, orbeste. si mai vedem noi.
gianiblue
Postat pe 6 Aprilie 2009 21:20
De la: ovidiu42, la data 2009-04-06 21:19:02micas...da de ce te temi de fundu` ei?

Ma gandesc sa nu-si fi implinit visul. Si sa fie necontrolat.
Micass
Postat pe 6 Aprilie 2009 21:21
De la: gianiblue, la data 2009-04-06 21:20:38gabel, bebe. tu vezi ca micass e desteapta foc? pai e mai bine, bebe, sa te duci in trecut caci prezentul este viitor pentru trecut si deja stii cum tre' tratata problema prezenta sau imediat trecuta care e viitoare pentru trecut. caci daca afli viitorul, de fapt ii afli poate doar potentialul. numai ca intervine o problema. pentru trecutul in care ma duc - cica mai bine decat in viitor - calatoria inapoi in prezent devine calatorie in viitor. si uite asa innebunim.

In afara de faptul ca-s desteapta foc n-am mai inteles nimic. Asta inseamna ca nu sunt?
Micass
Postat pe 6 Aprilie 2009 21:23
De la: Micass, la data 2009-04-06 21:21:15
De la: ovidiu42, la data 2009-04-06 21:19:02micas...da de ce te temi de fundu` ei?

Ma gandesc sa nu-si fi implinit visul. Si sa fie necontrolat.

cine mai stie?...hai ca ne arde andra si pe noi...daca mai comentam ...fundu` lu mia....
ovidiu42
Postat pe 6 Aprilie 2009 21:23
De la: cristina_m_bianca, la data 2009-04-06 21:19:06nu ma poate ajuta nimeni...of..minunat ...poate visez la noapte ceva chestie creativa buna de pus in aplicare

Fata mea, ce ar fi daca ai da "turn off" la calculator si sa mergi sa iti faci singura temele? Nu suport pe cei care cauta pe net sa-si faca temele si apoi sa mearga mandri la scoala cu ele rezolvate. Puneti-va mintea la contributie. N-o lasati sa dospeasca de pe acum ca e pacat.
Micass
Postat pe 6 Aprilie 2009 21:25
micass, ba esti desteapta. si ti-ai facut temele fara ajtorul net-ului. ce dovada mai buna vrei ca esti?
gianiblue
Postat pe 6 Aprilie 2009 21:31
De la: gianiblue, la data 2009-04-06 21:20:38gabel, bebe. tu vezi ca micass e desteapta foc? pai e mai bine, bebe, sa te duci in trecut caci prezentul este viitor pentru trecut si deja stii cum tre' tratata problema prezenta sau imediat trecuta care e viitoare pentru trecut. caci daca afli viitorul, de fapt ii afli poate doar potentialul. numai ca intervine o problema. pentru trecutul in care ma duc - cica mai bine decat in viitor - calatoria inapoi in prezent devine calatorie in viitor. si uite asa innebunim.

Da incoa caciula!
gabitzza
Postat pe 6 Aprilie 2009 21:37
De la: cristina_m_bianca, la data 2009-04-06 21:19:06nu ma poate ajuta nimeni...of..minunat ...poate visez la noapte ceva chestie creativa buna de pus in aplicare

http://www.studentie.ro/SIMPTOME_ALE_UTILIZARII_EXCESIVE_A_INTERNETULUI-a357-35408021-sp0.html

Da un ochi p-aci. Rumega problema. Pune-i sa se joace „ mim" cu simptomele sau factorii. Intreaba-i ce-au simtit, cand au vazut " pe viu" simptomu...e doar o sugestie..hai, imaginatie copilu..
gabitzza
Postat pe 6 Aprilie 2009 21:41
De la: gianiblue, la data 2009-04-06 21:31:57micass, ba esti desteapta. si ti-ai facut temele fara ajtorul net-ului. ce dovada mai buna vrei ca esti?

Cine stia macar ce e netul atunci?
Micass
Postat pe 6 Aprilie 2009 21:45
ce net, micass? si cum sa-l fi folosit? la lumina opaiztului? si totusi ce copilarie minunata am avut! mergeam la scoala cu mare drag. ma dadeam peste cap sa fiu cea mai buna la mate. ehehe. copiii de atunci se faleau cu rezultatele scolare, cu lectura, cu muzica de pe Vocea Americii si Europa Libera. astia de acum se falesc cu mobile, masini, droguri si agende pline de aventuri.
nu as vrea sa fiu copil astazi. si mi-e greu sa fiu adult tot astazi...
gianiblue
Postat pe 6 Aprilie 2009 22:12
si cand ascultam vinerea ora de Cenaclul Flacara pe Romania Tineret... sau prindeam un concert prin oras... pe 17 decembrie 1989 eram la un concert al celor de la Holograf. nu stiam eu de ce nenea cel rau nu m-a lasat sa ma manifest in picioare. era deja Timisoara... eu eram cu lantzurile cu care ma faleam atat la gat si de abia asteptam sa imi rotesc parul lung pana sa-mi cada. zilele urmatoare am plecat intr-o tabara de mate de unde ne-am intors mai devreme din cauza loviturii de stat din decembrie 1989. am venit noaptea de la Sovata unde ungurii etc. ne-au oprit niste inarmati care ne-au cautat prin autocar...
si totusi, indiferent de genocid, am plans moartea Ceausestilor. caci noi eram inca umani si, o data in plus, vedeam ca pseudoprocesul sotilor deschidea usa unei lumi fara de Dumnezeu.
gianiblue
Postat pe 6 Aprilie 2009 22:19
Au..Giani..devenisi brusc melancolica fata...
gabitzza
Postat pe 6 Aprilie 2009 23:08
buna seara fetili....ce "face" fetili????...sau duamnele????

ca la mine fu taaaaare naspa....mai ales cand am aflat ca scumpul meu colegutz cu probleme de comportament este in spital, leguma, din cauza unui accident vascular cerebral.offff, parca imi pare rau acuma ca m-am luat de el si l-am luat peste picior......
tutankhamon
Postat pe 6 Aprilie 2009 23:24
Tutan eu nu am avut o zi asa de proasta, am avut o zi chiar faina.
Ce-ai vrea sa-ti povestesc? poate te fac sa te simti mai bine.
persidadamian
Postat pe 6 Aprilie 2009 23:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Iadul e aici... ! 19 De la: barboneli 2 Februarie 2014 20:45
Cafeneaua virtuala 4 De la: tutankhamon 4 August 2009 01:10
PROPUNERE : O INTALNIRE REALA A CELOR DIN BUCURESTI 504 De la: cinezee 14 Februarie 2010 15:10
POVESTEA MEA...URMELE TRECUTULUI 33 De la: garbo_412085 30 Noiembrie 2015 02:15
sunt fericita! 95 De la: daria_pet 10 August 2009 22:43
Setari Cookie-uri