De la: persidadamian, la data 2009-04-06 23:57:13Tutan eu nu am avut o zi asa de proasta, am avut o zi chiar faina. ei...nu a fost chiar asa de proasta...m-am exprimat eu gresit... atata doar ca m-a incercat un mare sentiment de vinovatie poate.....la cate i-am spus si de cate ori l-am luat peste picior...si, poate un sentiment din acela - nu, nu se poate, nu e adevarat, nu pot sa cred - atunci cand mi-a povestit despre suferinta lui colega mea care s-a dus la el la spital, cu sefu.....doamne ce e viata asta...acuma esti pe val, razi, glumesti, bei un paharel, admiri o femeie frumoasa....maine zaci intr-un pat de spital, jumatate leguma, singur, uitat, neglijat, abandonat....offff |
||
tutankhamon Postat pe 7 Aprilie 2009 00:06 |
||
---|---|---|
dar hei....multumesc de ganduri bune si ....mai ales....de floricica...... | ||
tutankhamon Postat pe 7 Aprilie 2009 00:06 |
||
Hai sa-ti zic un banc , eu am ras de n-am mai avut aer. Se duce o femeie la doctorul stomatolog si se aseaza pe scaun cu picioarele desfacute.Doctorul se uita mirat:...doamna, ati gresit cabinetul, ginecologia e a doua usa pe dreapta...Femeia nimic...isi desface si mai mult picioarele Doctorul:...doamna, v-am mai spus... Femeia:dumneata i-ai pus lu' barbati-miu placa-n gura,dumneata s-o scoti de aici!!!! |
||
|
||
persidadamian Postat pe 7 Aprilie 2009 00:10 |
||
Singur, uitat si neglijat? Dar nu are neamuri? sotie, copii |
||
persidadamian Postat pe 7 Aprilie 2009 00:12 |
||
persia, misto bancul.... nu, nu sunt aici...sotia lui si fiul sunt in marea britanie, parca in londra.... persia, scumpa mea, mi-a venit un mos ene pe la gene....am lasat balta totul si film si tot si fug la nani.....iarta-ma dar nu mai rezist......noapte buna scumpo...si ai grija de tine |
||
tutankhamon Postat pe 7 Aprilie 2009 00:19 |
||
Noapte buna si vise placute. Si eu ma duc la luilui. |
||
persidadamian Postat pe 7 Aprilie 2009 00:22 |
||
De la: gianiblue, la data 2009-04-06 22:19:46si cand ascultam vinerea ora de Cenaclul Flacara pe Romania Tineret... sau prindeam un concert prin oras... pe 17 decembrie 1989 eram la un concert al celor de la Holograf. nu stiam eu de ce nenea cel rau nu m-a lasat sa ma manifest in picioare. era deja Timisoara... eu eram cu lantzurile cu care ma faleam atat la gat si de abia asteptam sa imi rotesc parul lung pana sa-mi cada. zilele urmatoare am plecat intr-o tabara de mate de unde ne-am intors mai devreme din cauza loviturii de stat din decembrie 1989. am venit noaptea de la Sovata unde ungurii etc. ne-au oprit niste inarmati care ne-au cautat prin autocar... eu m-am bucurat cand a murit tiranul...bine aveam vreo 10 ani!!!oricum o merita....au patimit foarte multi din cauza lui si a sinistrei!!! oare eram inuman de atunci? :))))) nu cred.... |
||
superbus Postat pe 7 Aprilie 2009 00:31 |
||
De la: persidadamian, la data 2009-04-07 00:22:15Noapte buna si vise placute. noapte buna....vise frumoase..!! |
||
superbus Postat pe 7 Aprilie 2009 00:33 |
||
Multumesc la fel. | ||
persidadamian Postat pe 7 Aprilie 2009 00:35 |
||
superbule, dar acum esti inuman - pentru a-mi pune problema cand a inceput istoria asta la tine?! nu, superbule. e vorba de parerea mea de rau ca ne purtam ca niste animale. astia de dupa, din acel cap al locului al ASASINARII si nu executiei, dupa "un proces" etc al Ceausestilor, au aratat ca si ei sunt capabili de genocid; au lasat tara fara nici un fel de protectie sociala (eu sunt pentru ea in cazurile copiilor, batranilor si celor cu incapacitate temporara sau definitiva de munca). de fapt astia de dupa au facut patriocid prin economocid, intelectualocid, alte lucruri importante - cid. ne-au trimis sa culegem capsuni, sa stergem la fund batranii altor natzii, ne-au umilit si ne-au luat speranta. eu zic ca nu a fost buna nici perioada dinainte de '89 dar nu este nici cea de dupa. si uite cine s-a apucat sa judece vechiul regim: cel nou care e la fel de putred. asta zic. gabel, nu sunt nostalgica ci doar am amintiri placute. tutankamon, imi pare rau pentru coleg. nu are sanse de recuperare? oricum, tu ai putea sa treci pe la el. daca tot ai sentimentele de vinovatie- poate le folosesti constructiv. |
||
gianiblue Postat pe 7 Aprilie 2009 06:55 |
||
giani, inca nu stiu exact ce si cum....azi se pare ca ii face tomografia si vom afla mai multe....si da, normal ca mi-am propus sa ajung si eu pe la el, impreuna cu sotul meu, mai ales ca ultima oara zicea ca se simte bine in compania noastra si parca ar face parte din familia noastra...m-am simtit bine in seara aceea, dar a doua zi a facut niste mici-mari magarii si nu prea mai vorbeam cu el....abia astept sa-si revina un pic sa-l pot suna....sa-i spun ca suntem langa el macar cu gandul, daca fizic nu putem din cauza serviciului...dar deocamdata e buimac, zapacit de cap, nauc, abia vorbeste..o sa-i dau un sms...poate reuseste sa-l citeasca....off, doamne, ce ti-e viata.... | ||
tutankhamon Postat pe 7 Aprilie 2009 08:34 |
||
Buna dimineata!!! Am fost harnicuta si-am ajuns prima(cu cafeaua) !! Am facut cafea multa, am pregatit tigarile si am luat gogosi cu ciocolata, cu gem de capsuni, cu gem de visine!! Poftiti de serviti si un buchet de zambile sa miroasa mumos.... | ||
rizzibizzi Postat pe 7 Aprilie 2009 09:00 |
||
rizzi, multam de cafa...eu sunt la a doua cana nene, da' ce pustiu e ici sha... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Aprilie 2009 09:07 |
||
neata wife,sa-ti fie de bine si eu am golit prima cana deja acu torn inca una ca doar rinichii filtreaza numa cafa |
||
rizzibizzi Postat pe 7 Aprilie 2009 09:09 |
||
rizzi, la mine cafa asta e de intarire (sic) ca ma apuc de curatenie nu vrei sa stii cum arata casa dupa o absenta de 3 saptamani. pro, saracul, a facut el curat, a pus aspiratorul, da' nu stie sa faca curat cum fac eu |
||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Aprilie 2009 09:13 |
||
si eu am inceput curatenia ieri am reusit sa spal toate cele 16 geamuri,20 de usi (usile din interior fiind din lemn natur le-am si lustruit)azi dupa pranz ma pun iar pe traba tuta stie ce casuta mica am ...... | ||
rizzibizzi Postat pe 7 Aprilie 2009 09:30 |
||
buna dimineata ! rizzi ??? gogosi cu ciocolata ???? unde ma duc eu acum sa iau ??? ca nu mai pot de pofta !!! bine ai revenit wife !!!! si spor la treaba !! |
||
rasarit Postat pe 7 Aprilie 2009 09:30 |
||
`mneatza!..cafeaaaaaaaaa......offffffffff dependentza asta... | ||
ovidiu42 Postat pe 7 Aprilie 2009 09:31 |
||
miuniko, multam de urare rizzi...ti-a pus dumnezeu mana in cap cu o casuta asa de mica |
||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Aprilie 2009 09:33 |
||
..neata ovi ! vezi ca afacut rizzi cafea ! serveste-te! zi buna ! |
||
rasarit Postat pe 7 Aprilie 2009 09:33 |
||
neata ovi hai baga repede o cafea si sa vezi ce repede te trezesti,pe a doua o savurezi incet neata miha pai la voi nu e niciunde gogoserie? atunci cand mergi acasa te pui pe treaba |
||
rizzibizzi Postat pe 7 Aprilie 2009 09:35 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-07 09:33:48miuniko, multam de urare daaaa, acu cinci ani cand am avut numa trei camere era putin acu am cinci camere eu cu sotu'si cei doi copii e muuult,si parinti stau cu noi dar separat au si ei doua camere bucatarie,coridor etc.asa ca nici nu am mult de lucru |
||
rizzibizzi Postat pe 7 Aprilie 2009 09:39 |
||
o fi facut da`...nu reusesc sa deschid ochii...si...zaresc asa...printre gene ceva legat de...gogosi... uuuuuuuffffffffff.........ce rele santeti....asa dimineatza...cu pohte d`astea!! |
||
ovidiu42 Postat pe 7 Aprilie 2009 09:39 |
||
'Mneata.vin si eu la cafea..mai este loc liber? am omis aseara sa-mi fac o rezervare pentru azi gabitzza..multumesc mult..va zic rezultatele dupa ce ma intorc |
||
cristina_m_bianca Postat pe 7 Aprilie 2009 09:39 |
||
rizzi...te manca in popou cu o casa asa mare... stiu...stiu...stiu eu ce iti trebe'... o menajera... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Aprilie 2009 09:45 |
||
scorpia cheama vulturu'...receptie | ||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Aprilie 2009 09:55 |
||
Vulturu' prezent la apel... O cafea tare si pentru mine va rog! Era sa nu nimeresc cafeneaua... |
||
Ella34 Postat pe 7 Aprilie 2009 10:02 |
||
cam greu raspunzi...7 minute...parca ai fi in italy... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Aprilie 2009 10:05 |
||
Cafeaua pe care am baut-o fu proasta.. nu mi-a trezit reflexele... Nu dai si tu o Lavaza..? |
||
Ella34 Postat pe 7 Aprilie 2009 10:12 |
||
n-am soro...ca am plecat al improviso...nu am cumparat nimic, decat beletu' de pulman... aplica si tu reteta de succes a lui iaso : un coniac, si sa vezi cum ti se refac conexiunile |
||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Aprilie 2009 10:17 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
sunt fericita! | 95 | De la: daria_pet 10 August 2009 22:43 |
O METODA DE DEZINTOCXICARE A ORGANISMULUI | 4 | De la: nazirra 7 Octombrie 2009 21:46 |
ajutor | 3 | De la: acosac 6 Noiembrie 2011 11:12 |
|
||
Metamorfoza | 86 | De la: elodia_2 24 August 2012 20:14 |
RESTAURANT | 31679 | De la: garbo_19362 8 Octombrie 2019 19:48 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural