De la: prometeus_wife, la data 2009-04-08 03:17:32gabitza...somnic pufos pe dreaku...e 3 jumate si eu nu am somn...ma mut din dormitor in living...am dat o tura si prin curte...zici c-s bu hu hu... iubito...normal....eram un pic intoarsa pe dos din cauza colegului meu care a cazut secerat de un accident vascular cerebral....si, cum eram cu moralul la pamant ai mai venit si tu si m-ai dat cu courul de pamant....si m-a duruuut....da m-am repus eu pe picioare...ca am vorbit cu ala la tel...e mai bine....offf.. scuze...ma iarta.....dar cred ca si eu te-am inteles aiurea....friends???? |
||
tutankhamon Postat pe 8 Aprilie 2009 11:44 |
||
---|---|---|
esti tzaca? nu am dat cu tine pe nici unde... sigur ca friends...ce dreaku, fata...ici sha suntem sudati...suntem apropiati... o fi astenia de primavara...ma uit la voi, parca sunteti anesteziati...nicio vlaga in voi...inainte sa plec era mai animat acu' parca am fii la Bellu... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Aprilie 2009 11:48 |
||
Pinguiciule, bei soro o cafea cu mine? Sunt suprata rau ca mi se bloca mailul si de vreo 3 ore tot astept sa se rezolve problema... Acum 5 minute, colegul meu mi-a dat o veste buna.. cica ar putea dura si doua zile... |
||
|
||
Ella34 Postat pe 8 Aprilie 2009 11:49 |
||
ete bip...si care e problemu? fara mail esti mai libera...nu te munceste sef'tu atat sau e ala personal? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Aprilie 2009 11:51 |
||
O zi buna la toti ca dimineata nu prea mai e,misto parodia, mi-a placut,am murit de ris,e tare,cine e pe aici?,o cafea se mai gaseste si pentru mine cu toate ca am baut doua pina acum,lucrez in draci de la ora 6 | ||
scrichy Postat pe 8 Aprilie 2009 11:53 |
||
ete munca...! Personalu' e durerea ..! | ||
Ella34 Postat pe 8 Aprilie 2009 11:54 |
||
hmmm...cum adica s-a blocat mailu' ? poate e de la yahoo, ca astia au probleme... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Aprilie 2009 11:55 |
||
Buna ziua la toata lumea,am luat pauza cu cafea facuta la ibric,cine mai doreste dau cu placere,pentru prieteni si cunostinte.Am citit parodia si alte comentarii aparute aici la cafenea,au reusit sa ma invioreze putin sa ma scoata din monotonia in care ma gasesc.Imi place cum abordati diferite subiecte si cind am o ora de liniste abia astept sa va intalnesc din nou. | ||
RIEN Postat pe 8 Aprilie 2009 11:55 |
||
CE naiba morti fulgeratoare peste tot, numai asta vad sau aud,la mine in cartier azi il ingroapa pe cineva de 39 ani,a murit saracu, era un baiat de nota 20,saritor nu mai spun, | ||
scrichy Postat pe 8 Aprilie 2009 11:57 |
||
Doamna Eva! Ce bine-mi pare ca ati aparut! Eu accept cafeaua daca dumnevoastra acceptati o imbratisare si un pupic... |
||
Ella34 Postat pe 8 Aprilie 2009 11:58 |
||
Chiar ca Bellu pe aici, "frate"! Inviorati rapid topicu, ca ma duc la "Dezamagita" |
||
picaturaderoua Postat pe 8 Aprilie 2009 12:00 |
||
WIFE,dinamizeaza tu lumea, ce BELLU,sa citesc vreau si ceva mai vivace,noroc cu Gabitzza ca ne mai scoate din amorteala | ||
scrichy Postat pe 8 Aprilie 2009 12:04 |
||
lume noua ici sha...eva si scrichy... hai ca se anima cafeneaua...era si timpu' ca prea era in berna atmosfera... iote ce zice picatura...ca dezerteaza... pai hai sa bag eu din top...cu vecina Ella e mai familiarizarta cu subiectul si unde nu vine vecina la prima ora...sa isi ia motzocosii de plush, ca i-am bagat in masina de spalat.... si unde nu incepe ea sa imi explice cu amanunte ucigatoare cat e kilu' de carne de miel si ce meniu are de Paste... asta in situatia in care eu tocmai constatatsem ca mi s-a stricat filtrul de cafea si nema cafa... si unde nu vine si coana mare si incepe sa compatimeasca cu problema mielului... guess what ? am fugit afara ca sa vad ce fac cutzii (sic) |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Aprilie 2009 12:05 |
||
Pune scumpo lacate grele pe poarta aia, ca te ucid femeile astea... Apropos, cat e kilu'? |
||
Ella34 Postat pe 8 Aprilie 2009 12:08 |
||
Va dau o ,poate poate ,e mai vesela admosfera ,cu toate ca bauturi numai seara,era regula | ||
scrichy Postat pe 8 Aprilie 2009 12:10 |
||
Mai, Wife,dar vecinele tale au o obsesie cu venitul la tine | ||
scrichy Postat pe 8 Aprilie 2009 12:14 |
||
170 de mii...viu... da asta inseamna sa il omori tu...ce oroare...bietul mielushel... scrichy...facem o derogare de la regula...dam un coniac si la pranz eva...unde esti? ai disparut? yeap...vad si eu ca au un fix...ma gandesc ca sunt prea politicoasa cu ele... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Aprilie 2009 12:14 |
||
Multumesc Scrichy pentru bere Poate daca ma "matolesc" imi revine starea buna! Profit de berea data de tine aici ca pe alt topic asteptam prajituri de la Ovi.... dar cand a auzit ca dat bir cu fugiti! |
||
picaturaderoua Postat pe 8 Aprilie 2009 12:16 |
||
gagici...ma duc la shoping...au rup cutzii sarma pe care stateau legati si devasteaza tot...ne vedem... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Aprilie 2009 12:27 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-08 11:08:23ovi...ce dreaku faci, suflete ? te-ai camuflat ? sar`na wife!...ce sa fac? fac si yo pe observatoru`...ca vad ca se poarta!! lumea...e cu curu`n sus...vad...si e pacat sa stric atmosfera! observ ca se fac pe ici pe colo...bisericute...alea alea...si...ce dreaq poti sa faci? sa te bagi ca musca...daca nu prea ai ce spune? ma uit si yo...si...incerc sa nu fac valuri! sau...poate ma lovi si pe mine astenia? cine dreaq mai stie? hai ca...mai vedem... e adevarat ca...nici n-am mai avut timp sa postez da`...parca nici lumea nu mai are chef de taclale.(cel putin nu p`aci) |
||
ovidiu42 Postat pe 8 Aprilie 2009 12:30 |
||
De la: picaturaderoua, la data 2009-04-08 12:16:06Multumesc Scrichy pentru bere mai sunt p`aici dar....sporadic asa...ca lucrez si...ma pregatesc de job! sper sa revina atmosfera care ne placea ! o zi placuta! si...am lasat ceva dulce...p`acolo... numa ca tre sa cautati! eclere cu ciocolata si...langosi cu branza! |
||
ovidiu42 Postat pe 8 Aprilie 2009 12:46 |
||
De la: Ella34, la data 2009-04-08 11:49:15 Pinguiciule, bei soro o cafea cu mine? offf....da fata beau...mai beau una....oups...e ora unu...mai e valabila oferta???...sau s-a evaporat cafa???? |
||
tutankhamon Postat pe 8 Aprilie 2009 13:07 |
||
In sfarsit, ai aparut... Sigur ca-i valabila! Pentru dependenti, o doza de cofeina e oricand binevenita..! |
||
Ella34 Postat pe 8 Aprilie 2009 13:16 |
||
wifoooo...tu ai vecinele si le poti inchide poarta.....sau iesi afara la cutzi....io unde palaria mea ma duc cu socrella iar pe cap???????ca-mi vine iar sa ma arunc dreaq de la 3 - ca acolo stau.....am incercat sa fac o traducere si am facut o laaaie..nu i-a tacut gura neam....io nu stiu cum naiba nu face asta scurta la gura....si toaca...si toaca.... ba....vezi ca io plec la munca....pe la unu juma....revin diseara...dar nu stiu la cat...ideea e ca mergem cu sefu la colegul nostru la spital....deci daca nu ma vezi p-acilea sa nu crei ca mi-s botoasa...sau botoxata...hai te pup.... |
||
tutankhamon Postat pe 8 Aprilie 2009 13:18 |
||
ovi...esti tzaca? ce bisericute, nene ? ce zici tu ici sha de observatori ? adica tu acu' stai in stand by ? baga nene eclerele alea si lasa fitzele de demoazela... nene...dispar 3 saptamani si va apuca bazdacul, parol... tre' sa ma ocup serios de voi... desteptarea, lume !!!! |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Aprilie 2009 13:18 |
||
oh da...soacra reloded ? ce-mi place... sterge-o la job si vezi ce faci freza aia... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Aprilie 2009 13:20 |
||
Am si de facut cate ceva si cum termin o faza abia satept sa va vad,nu apuc sa citesc sa fiu ca curent cu discutiile purtate si uite asa trece timpul,va iubesc si pupic pentru dragele mele. | ||
RIEN Postat pe 8 Aprilie 2009 13:20 |
||
De la: Ella34, la data 2009-04-08 13:16:01 In sfarsit, ai aparut... ioi doamne!....mai bagam o doza de cofeina...era sa scriu cocaina....o sa lucru azi mai ceva ca migul in cadere libera.....vezi ca io pe la unu jumate am disparut....vin deseara..te |
||
tutankhamon Postat pe 8 Aprilie 2009 13:20 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-08 13:20:15 reloaded si revolutions....da m-am infipt si eu in ea un piculetz....asaaa...fara lipsa de bun simt.....si sta pe capul nostru inclusiv duminica.....de ziua a lui meu...si de nastere si de nume......offf..credeam ca o sa fim si noi singuri.....da-o-n featherul meu...mergem in natura...in boscheti..... |
||
tutankhamon Postat pe 8 Aprilie 2009 13:22 |
||
De la: VABRE, la data 2009-04-08 13:20:17Am si de facut cate ceva si cum termin o faza abia satept sa va vad,nu apuc sa citesc sa fiu ca curent cu discutiile purtate si uite asa trece timpul,va iubesc si pupic pentru dragele mele. Pupam si noi... Spor la treaba!!! |
||
Ella34 Postat pe 8 Aprilie 2009 13:26 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Zebra Caffe se ingrijeste de silueta ta | 1 | De la: Veenman 5 Martie 2011 16:52 |
In premiera in Romania - concert extraordinar Paul Anka Live! | 1 | De la: Valerium 10 Mai 2010 14:34 |
Gre Bakery | 2 | De la: femaleoana 29 Iulie 2017 16:48 |
|
||
concurs | 22 | De la: manina 23 Noiembrie 2009 11:02 |
La Piciorul Porcului - la fel de savuros pe cat de haios | 10 | De la: maria_79 31 Octombrie 2011 17:36 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural