Cafenea de primavara

WIFE,si eu beau cafea acum tot la ibric ca asa imi place ,asa draga vad ca esti dura cu sotul ,binenteles ca glumesti,fica mea cea mare are st tot asa mai tinar decit ea cu 6 ani si o iubeste mult, eu una il admir si tin la el foarte mult pentru asta,iar de muncitor nu mai spun.
scrichy
Postat pe 8 Aprilie 2009 18:34
mda...
la mine vin prietenii si imi spun:bai ce dor imi era de cafeaua ta la ibric,Doamneee,ce buna e!

pai..cine ii forteaza sa faca la filtru?asta chiar ca nu o inteleg...

eu daca nu aud cafeaua cum sforaie cand e sa dea in foc.. nu ma simt bine...cand face ea caimacu' ala...mmmmm...
iasomia
Postat pe 8 Aprilie 2009 18:44
BUNA, IASO,caimac ca pe vremuri nu prea mai face ,ca sunt tratate cam toate ca sa aiba aromele lor propri,gustul cafelei de pe vremuri nu l-am mai intilnit,ca de altfel nu mai intilnesti mezelurile care erau odata,cele naturale,cele de acum sunt cu tot felul de timpenii in ele
scrichy
Postat pe 8 Aprilie 2009 18:52
buna scrichy,

ba face iubire,da' aia adusa de afara,poate o sa spuneti ca sunt nebuna,dar tot ce este adus de afara este mai bun...
iasomia
Postat pe 8 Aprilie 2009 18:58
IASO, zi-mi si mie marca de cafea sa mai visez si eu din cind in cind
scrichy
Postat pe 8 Aprilie 2009 19:06
neah...degeaba...eu is dependenta de electrocasnice...cat ma spal se face cafa frumos in filtru', si o culeg din mers...

nu stiu cum dreaku se intampla, dar invariabil, dau cafeaua in foc...de fac cu nervii

pe timpul lu'ceasca, cum nu exista filtru, de adormita ce eram, ma uitam bovin la ibric, si admiram cafeaua cum se revarsa pe tot aragazul
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Aprilie 2009 19:14
De la: VABRE, la data 2009-04-08 13:35:35Am de facut gomboti cu prune si la ora 14 treb sa fie gata bune de mancat,alta data fac mai multe e dietetic si bune pentru toate persoanele din cafenea.

VREAU SI IO!!! Mama-i ardeleanca si-am halit de mica d-astea.. crez ca-i dau tema pentru acasa...
gabitzza
Postat pe 8 Aprilie 2009 19:45
Ma duc sa mananc si eu ceva pe ziua de azi..crez ca-mi fac o salata mareatza..revin copii
gabitzza
Postat pe 8 Aprilie 2009 19:57
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-08 13:18:41ovi...esti tzaca? ce bisericute, nene ?

ce zici tu ici sha de observatori ?

adica tu acu' stai in stand by ?

baga nene eclerele alea si lasa fitzele de demoazela...

nene...dispar 3 saptamani si va apuca bazdacul, parol...

tre' sa ma ocup serios de voi...

desteptarea, lume !!!!

wife...era asa...o observatie pe care am preluat-o!.eu...fii sigura ca nu las sa se intample asta!
d`aia...uneori am cate un dialog...cu cate cineva...si mi-am luat la epiteteeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!
deci...de mine...nu scapi tu asa usor!!
si...da!...ar trebui sa faci putintica ordine p`aci....
(nu eu ziceam de gashca si de sarit la beregata!!)...
si...acu`...n-am voie sa-mi mai falfai si yo...genele p`aci nitzelush?
ovidiu42
Postat pe 8 Aprilie 2009 20:10
poate asa...aflam mai multi!!!

http://www.humour.com/videos-comiques/videos.asp?VIDvideo=13044

http://www.humour.com/videos-comiques/videos.asp?VIDvideo=13039
ovidiu42
Postat pe 8 Aprilie 2009 20:40
ce faci bre Ovidele?? falfai genele?? mor vericule...
gabitzza
Postat pe 8 Aprilie 2009 21:07
De la: gabitzza, la data 2009-04-08 21:07:33ce faci bre Ovidele?? falfai genele?? mor vericule...

bitzaaaaaa.........da ce mami yo...n-am voie?

ai bagat la ghiozdan si...acu`...te dai p`aci?
ovidiu42
Postat pe 8 Aprilie 2009 21:09
bagat, bagat..mi-era o foame. n-am apucat sa halesc nimic toata ziulica, mama lui de servici.. deci mi-am facut o salata mareatza, mareatza... nu dai si tu un ecler?

bai, astia iar au pus-o de-un miting la universitate?
gabitzza
Postat pe 8 Aprilie 2009 21:13
De la: gabitzza, la data 2009-04-08 21:13:38bagat, bagat..mi-era o foame. n-am apucat sa halesc nimic toata ziulica, mama lui de servici.. deci mi-am facut o salata mareatza, mareatza... nu dai si tu un ecler?

bai, astia iar au pus-o de-un miting la universitate?

ia gabitza...da`...numa unu!!...ca restu`...daca vii la universitate...la miting!!!
si...am lasat pt toata lumea care mai trece prin cafenea...daca vrea ceva dulce...acu la ora asta!!
io...ma straduiesc cand ajung...sa fac neshte ciuperci pe gratar...cu unt...si putine mirodenii...asa...(usturoi..condomente...)..
ovidiu42
Postat pe 8 Aprilie 2009 21:24
ce spui tu straine..ciumperci ???

Nu ma mitingesc io pentru eclere
gabitzza
Postat pe 8 Aprilie 2009 21:28
De la: gabitzza, la data 2009-04-08 21:28:02ce spui tu straine..ciumperci ???

Nu ma mitingesc io pentru eclere

treaba ta...nici nu stii ce pierzi!!!
da...ciumpercutze...vrei?
ovidiu42
Postat pe 8 Aprilie 2009 21:31
deja...ma pregatesc de plecare ca-mi ploua-n gura cand e vb de ciupercutze!
si...zau ca azi toata ziua numa de chestii d`astea am vb...si abia astept sa potolesc !!!
o seara placvuta....si..distractie daca se poate!
ovidiu42
Postat pe 8 Aprilie 2009 21:36
Hai sa va fac sa radeti! IAR!

Poezioala desple secs

Făcui fălă să vleau o constatale
La glădiniţă ieli, când am picat,
(Cu toate că-s de-un an în glupa male)
Să mol dacă glumesc, pe omoplat ;

Ne-a esplicat doamna educatoale
Amănunţit, chial ne-a si desenat,
Cum am ajuns să ezigstăm sub soale,
Cum fiecale a fost plocleat,

Elam ochi si ulechi de culios
Să aflu cum pe lume am venit,
Si chipes si isteţ, da' si flumos,
Da' nu te mint, mai mult m-a plictisit,

C-al fi o balză, cale-n noptiţică,
Ne-aduţe-n pliscu' ei, împachetaţi,
Când scapă si mămica de bultică
Făcută de la ouă si câlnaţi,

Cum zboală balza asta-nţet, agale,
Vleo nouă luni, să iasă luclu bun
Si cum agiungem în pătuţ si-n ţoale
Pe cosul casei, ca si Mos Clăciun....

Să vezi măi flate, ţe educatoale (!)
Fălă misto, chial m-a lăsat pelplex,
La vâlsta ei, (ţe ţâţe, ce piţioale !)
Să nu stie nimica desple secs !?

gabitzza
Postat pe 8 Aprilie 2009 21:38
E misto poezioara,ai mai animat topicul
scrichy
Postat pe 8 Aprilie 2009 21:50
De la: Ella34, la data 2009-04-08 13:51:16
De la: tutankhamon, la data 2009-04-08 13:46:08baaa...am uitat...intrati la mine in profil la album de familie ca sa vedeti cum m-am vopsit la par sambata.....asta ca sa nu mai aveti nici un dubiu ca sunt zapa.....hai va pup...

Ei, vezi? Asta numesc eu coafura de primavara!
Asa draga, baga putina culoare, ce mama ei de viata..!

Pup scumpa O zi usoara!

multam fain....pai nu vine pastele????nu se inrosesc oooooole????? ma inrosii si eu oleaca la par...numa cate o suvita.....vroiam sa fie borbo si mov indigo....dar e iesit culoarea vantului turbat.........
tutankhamon
Postat pe 8 Aprilie 2009 22:17
Gabita aduc gomboti cu prune am gasit prune uscate fara samburi si foarte bune ,iar poezioara e minunata,asa copii priceputi mai rar.Mai apuc sa rad si eu ,parodia a fost de nota 10.
RIEN
Postat pe 8 Aprilie 2009 22:17
revin ca ma cheama socrella sa mancam si ma asteapta pe mine....puii mei...viata mea....
tutankhamon
Postat pe 8 Aprilie 2009 22:18
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-08 13:54:51nene...cat sunt eu de noncomformista...nu stiu daca mi-as pune 4 culori in cap...

da la tuta ii sta bine...e in trend...e si mai tanara...chestia e sa-i placa ei...

daaaa....imi place de mor ce mi-a facut coafezu pe cap....si multam fain...da la vara fac 36...deci nu mai sunt atat de tanara....e adevarat ca nu ii post pe toti la mine deodata.....
tutankhamon
Postat pe 8 Aprilie 2009 22:53
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-08 15:06:04nu stiu daca si l-a sters...eu am vazut doar ca avea o problema cu fisura atomica...

nene...multa lume dusa cu capu'...

si ce zicea ea ? ca astia din cafenea sunt in gashca ? ca sariti la beregata ?

eva dear,...daca ai luat o pauza de cafea e bine...orice cauza incepe cu o pauza...

soro...nu numai ca sarim la beregata...cred ca a ofticat-o ca suntem uniti...si ea era singura in fisura...pardon...in durerea ei.....
tutankhamon
Postat pe 8 Aprilie 2009 22:55
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-08 15:21:44eva...surprise, surprise...nu s-au tavalit de fericire ca ma vad....

macar daca ar fii incercat figura cu vecinele mele care tot dau buzna in vizita...

breee...nu e timpul pierdut.....
tutankhamon
Postat pe 8 Aprilie 2009 22:56
De la: prometeus_969, la data 2009-04-08 18:11:52scrishy...eu acum am iesit din dresing room...care e de 2/5

nene...dementa totala...haine de iarna puse sus...alea de vara coborate...

doaaaamneee...ca ce-mi mai place curatenia....

m-a prins wife la inghesuiala...da' acu' ma dau lovit...ma bag in gradina...

ce bine ca noi nu avem gradina......iar balconul cu verdeata e al meu...... asa...florin nu se poate eschiva......
tutankhamon
Postat pe 8 Aprilie 2009 23:00
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-08 18:26:17e in gradina...l-am trimis la munaca, nene...ca de asta l-am luat...

e tanar, nu resimte astenia de primavara ca mine...

eu fac cafeaua...la ibric, ca sa fie clar...sa va aduc aminte ca mi s-a stricat filtru'

ma capiezi cu filtrul tau....da-mi in featherul meu adresa ta si jur ca iti trimit de pasti un filtru sa nu te mai aud vaicarindu-te....
tutankhamon
Postat pe 8 Aprilie 2009 23:01
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-08 19:14:52neah...degeaba...eu is dependenta de electrocasnice...cat ma spal se face cafa frumos in filtru', si o culeg din mers...

nu stiu cum dreaku se intampla, dar invariabil, dau cafeaua in foc...de fac cu nervii

pe timpul lu'ceasca, cum nu exista filtru, de adormita ce eram, ma uitam bovin la ibric, si admiram cafeaua cum se revarsa pe tot aragazul

esti de coma soroooo.....!!! cum dreacu sa dai cafeaua in foc?????inainte sa ma marit 5 ani am facut zi de zi cafea la ibric si nu am dat-o in foc...si o puneam pe foc de trei ori sa se ridice si mama caimacului.....
tutankhamon
Postat pe 8 Aprilie 2009 23:05
Tuto...esti bestiala fata, cu parul ala..
gabitzza
Postat pe 8 Aprilie 2009 23:07
De la: gabitzza, la data 2009-04-08 23:07:19Tuto...esti bestiala fata, cu parul ala..

am zis eu ca sunt zanga......numa buna de dilibau....dar nu m-a crezut nimenea.....ca io zisei adeveru'
tutankhamon
Postat pe 8 Aprilie 2009 23:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Buna Romanie... 14 De la: LILO 3 Septembrie 2009 10:11
Cafenea virtuala 11752 De la: tutankhamon 11 Martie 2009 12:32
'Super party Club "Sub Scena" - in incinta Cafe-Teatrului Godot ' 1 De la: Ioanaaaaaaaa 15 Martie 2011 00:33
CARNAVAL de ziua indragostitilor 41 De la: reyya 23 Februarie 2010 22:35
Unde neferim de meci? 1 De la: crisgrv 26 Iunie 2008 17:38
Setari Cookie-uri