Esti curajoasa mamicule, io n-as fi indraznit..pa bune... | ||
gabitzza Postat pe 8 Aprilie 2009 23:11 |
||
---|---|---|
De la: gabitzza, la data 2009-04-08 23:11:33Esti curajoasa mamicule, io n-as fi indraznit..pa bune... am mai fost facuta asa acukm doi ani si inca sunt intreaga....ce featherul meu.....acuma ca se mai poate....a...si nu stii un lucru...florin a ales culorile..... |
||
tutankhamon Postat pe 8 Aprilie 2009 23:22 |
||
|
||
gabitzza Postat pe 8 Aprilie 2009 23:24 |
||
si cred ca e demn de admiratia mea...daca a stat 5 ore cu mine la coafor...... | ||
tutankhamon Postat pe 8 Aprilie 2009 23:37 |
||
Waauuuuuuu!! Chiar a rezistat? Frumos, frumos |
||
persidadamian Postat pe 8 Aprilie 2009 23:54 |
||
Asa de repede v-ati culcat? Haideti la un ceai. |
||
persidadamian Postat pe 9 Aprilie 2009 00:04 |
||
Asta e pentru ca sa fac un pic de zgomot. Daca eu nu pot sa dorm, atunci nici pe voi nu va las. |
||
persidadamian Postat pe 9 Aprilie 2009 00:07 |
||
De la: persidadamian, la data 2009-04-09 00:07:53 hai gata m-ai trezit...atipisem pe taste....ce mai faci???? si de ce tropai cu atata nesat??? ai avut o zi buna???? |
||
tutankhamon Postat pe 9 Aprilie 2009 00:12 |
||
Absolut superba. Toate au decurs exact asa cum am vrut. Parca mi-e frica sa ma si bucur. | ||
persidadamian Postat pe 9 Aprilie 2009 00:16 |
||
Ziua ta cum a fost? Ai fost la colegu la spital? |
||
persidadamian Postat pe 9 Aprilie 2009 00:20 |
||
De la: persidadamian, la data 2009-04-09 00:20:12 da...e mai bine....adica se pare ca a trecut de faza critica.... acum ii trebuie odihna multa...luni cred ca vine si sotia lui din anglia.....offf...si asa neajutorat mi se parea in patul ala de spital.....cand acum o saptamana am fost la club impreuna, am ras, am glumit.....baga-mi-as ceva in ea de viata.... |
||
tutankhamon Postat pe 9 Aprilie 2009 00:36 |
||
noa...hai ca te pup dulce si iti urez noapte buna...ca mi s-a facut vremea de luilui...nici nu mai vaz tastele..... | ||
tutankhamon Postat pe 9 Aprilie 2009 00:43 |
||
Scuze Tutan, mi-a picat netu. |
||
persidadamian Postat pe 9 Aprilie 2009 00:58 |
||
da...e mai bine....adica se pare ca a trecut de faza critica.... acum ii trebuie odihna multa...luni cred ca vine si sotia lui din anglia.....offf...si asa neajutorat mi se parea in patul ala de spital.....cand acum o saptamana am fost la club impreuna, am ras, am glumit.....baga-mi-as ceva in ea de viata.... Saracu de el. Bine ca vine sotia langa el. Cam asa e cu viata asta. Cand ajungem in halul asta, incepem sa ne gandim cum am fost odata si ce-am ajuns, sau mai bine zis incepem sa apreciem frumusetea din ea. Se mai micsoreaza dioptriile de la ochelarii de cal. Dumnezeu sa-l ajute sa treaca peste. |
||
persidadamian Postat pe 9 Aprilie 2009 01:06 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-04-09 00:43:13noa...hai ca te pup dulce si iti urez noapte buna...ca mi s-a facut vremea de luilui...nici nu mai vaz tastele..... Noapte buna si luilui pufos. |
||
persidadamian Postat pe 9 Aprilie 2009 01:09 |
||
ooooooooo,sunt prima bine,acum aduc si cafeaua ca e pregatita de omu meu ,deciTREZIREAAAAA si haideti la cafea pe terasa ca e cald pana voi apareti fac un picut de gimnastica |
||
rizzibizzi Postat pe 9 Aprilie 2009 08:30 |
||
De la: rizzibizzi, la data 2009-04-09 08:30:07ooooooooo,sunt prima neata rizzico...si multzam de cafea...spune-i omului tau ca e bun de insurat...face cafea buna.....gata...nu mai tipa ca m-am trezit....si te pup... ca nu ne-am mai vorbit de multisor.... |
||
tutankhamon Postat pe 9 Aprilie 2009 09:08 |
||
ziua buna! si...salutari tuturor celor care mai sant la cafea la ora asta! |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Aprilie 2009 09:53 |
||
'Neata! Sunt si eu pe aici, cu cafeaua in mana... Va pup pe toti si va doresc o zi frumoasa! |
||
Ella34 Postat pe 9 Aprilie 2009 10:03 |
||
De la: Ella34, la data 2009-04-09 10:03:46 'Neata! `meatza ella...sa nu scapi cana...dar..nici oportunitatile...p`acolo! si...falfaie-i shefului...poate...te lasa mai lejera!! |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Aprilie 2009 10:14 |
||
Mai Ovi, am incercat, dar ori e asta imun la farmecul meu, ori trebuie sa mai iau cateva lectii de falfait din gene de la Michelle... | ||
Ella34 Postat pe 9 Aprilie 2009 10:19 |
||
De la: Ella34, la data 2009-04-09 10:19:14 Mai Ovi, am incercat, dar ori e asta imun la farmecul meu, ori trebuie sa mai iau cateva lectii de falfait din gene de la Michelle... asa...asa...mai intreaba si tu...cam care ar fi cheia succesului!! sau...dreaq stie...poate..s-o fi imunizat...intre timp...lucrand numa-ntre falfaituri!! |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Aprilie 2009 10:24 |
||
a bonjour...si da, inca beau cafea la ibric...si da, iar n-am dormit toata noaptea...si da, m-a calcat deja vecina Ella, ce ziceai draga de falfaitul genelor ? tie iti trebe' un curs intensiv tuto...multam fain de filtru, da' maine ma duc la Timi sa-mi iau unu meseriash...nu shtifturi de la 38...apreciez gestul... ovi...baga eclerele alea, ca mi-e pofta rau...ah....ciumpercute ??? baga si de-lea ca ma sacrific, ce pana mea... gabitzu...ce faci draga? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Aprilie 2009 10:26 |
||
Buna dimineata! Am venit si eu la o gura de cafea... ca dorm pe mine! Astenia asta... fir'ar ea! |
||
picaturaderoua Postat pe 9 Aprilie 2009 10:27 |
||
haideti...fetee...ca iote...am adus eclere cu cioco...cu vanilie...cu fistic... si...o punga mare de fistic... iar acum...ma delectez cu cateva ciupercutze... daca as sti ca nu-mi fac rau...as renunta la o parte din carne pt ele!! |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Aprilie 2009 10:31 |
||
dormiti pe voi ??? mai cu viata copii !!! miscare, efervescenta, antren, implicare... hai ca se poate... e o zi mishto afara, viata e frumoasa, suntem in plina criza... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Aprilie 2009 10:46 |
||
wife!...tu se pare ca ai adus ceva...energizante de la acolo!!...de la "la vechia"... iarba ceva? ca ...debordezi de efervescentza!! felicitari! |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Aprilie 2009 10:52 |
||
ovi, sunt atat de fericita ca sunt acasa...ca mi se pare ca viata e minunata... cred ca eu am nevoie de foarte putin ca sa fiu fericita e destul sa imi vad copilul langa mine, pe pro cum ingenuncheaza si-mi spune ca ma iubeste...o ramura de cais inflorit... bucurii simple, lucruri marunte, dar care pe mine ma fac fericita |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Aprilie 2009 10:56 |
||
Neatza,eu sunt mai treaza decit toti ca alerg de nebuna de la un bloc la altul,bag un cablu de net pentru sistemul video de securitate,ba ca postasul a uitat cartela de acces si i-am deschis,ba ca nu am tigari,scriu un registru printre picaturi,tatele zbiara pe scara ca avem cutii noi si chei care nu se potrivesc,etc,am apucat sa spun printre rinduri -mi-e dor-,ziua de abia a inceput,cind sa mai postez aici,......,WIFE,vrei mai cu viata,cu cit?...ca eu.... | ||
scrichy Postat pe 9 Aprilie 2009 10:57 |
||
te cred...wife! numa...vezi tu...de cele mai multe ori...ignoram aceste amanunte care ne fac viata frumoasa...si visam la ...dreaq mai stiece cai verzi!! de ce crezitu ca foarte multa lume nu reuseste sa vada aceste mici amanunte care aduc bucurie in viata fiecaruia? ce anume ganduri le ocupa mintea d uneori...nu reusesc toata viata sa se bucure de ceea ce e frumoas cu adevarat in viata |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Aprilie 2009 11:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Teleski | 136 | De la: clarisse 1 Februarie 2010 19:30 |
cafea | 147 | De la: garbo_387603 3 Martie 2014 09:22 |
Concurs Tchibo Exclusive Origins 5-27 noiembrie 2009 | 2958 | De la: Anouk 2 Decembrie 2009 21:42 |
|
||
ce parere aveti despre pilulele alli | 11 | De la: yanyacharberet 1 Octombrie 2009 15:24 |
Cafenea de primavara | 13637 | De la: ovidiu42 27 Februarie 2015 20:38 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural