WIFE,pe mine tocmai lucrurile marunte m-au facut fericita, toata viata,sunt o boema, asta este,dar imi place. | ||
scrichy Postat pe 9 Aprilie 2009 11:00 |
||
---|---|---|
melodia zilei, din partea mea pentru voi toti...versuri superbe http://www.youtube.com/watch?v=eeDlwU6KVQc |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Aprilie 2009 11:02 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-09 11:02:14melodia zilei, din partea mea pentru voi toti...versuri superbe pua taty pe ea de...rebela sentimentala!! |
||
|
||
ovidiu42 Postat pe 9 Aprilie 2009 11:04 |
||
scrishy...cei mai multi oameni uita sa se bucure de viata alearga innebuniti dupa mai multi bani, amante frumoase, masini de ultima generatie...lucruri care in ultima instanta sunt efemere... Ileana Vulpescu spunea ca sunt unii oameni care conjuga viata cu verbul "a fi" si altii cu verbul "a avea" pe mine ma emotioneaza si o floare...poate de-aia, sufleteste eu nu am imbatranit... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Aprilie 2009 11:11 |
||
mi-a placut melodia,dar devi melancolic si eu nu am timp de asta acum,pup si eu fata pentru melodie | ||
scrichy Postat pe 9 Aprilie 2009 11:13 |
||
uite...wife!!!..de pus langa floarea aia...care ...emotioneaza...si...nu numai pe tine...pe noi...uneori... eu cred ca...emotiile...fac tot ce-i mai frumos in viata!! o fac sa o traiesti intens...cu apetit!! http://www.youtube.com/watch?v=EGtTblTR0YU&feature=related |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Aprilie 2009 11:14 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-04-09 09:08:03De la: rizzibizzi, la data 2009-04-09 08:30:07ooooooooo,sunt prima si de la mine poate vb saptamana viitoare ca acu nu am timp din pacate abia reusesc sa bag nasu cate un pic la calculator |
||
rizzibizzi Postat pe 9 Aprilie 2009 11:14 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-09 10:26:28a |
||
tutankhamon Postat pe 9 Aprilie 2009 11:17 |
||
hai ca nu ne intelegem... nah bine...trimite-mi filtru' ala... vezi sa fie phillips |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Aprilie 2009 11:19 |
||
wIFE,nici eu nu am imbatrinit sufleteste,toate nimicurile astea insumate dar ceva de nepretuit,e bine sa privesti in jur sa vezi multe lucruri pe care altii cu ochelari de cal, le ignora,canalizindu-se spre un tel al lor propriu,dar cind mor fizic sunt morti de fapt sufleteste de mult,eu ii numesc morti ambulanti trecatori prin viata,dar si ei au regrete in fata mortii,tardive,dar prea tirziu | ||
scrichy Postat pe 9 Aprilie 2009 11:22 |
||
astia sunt oamenii preocupati de altii...aia care se risipesc in lucruri inutile, care mor de grija altora, care au mana plina de pietre... pe mine nu inceteaza sa ma uimeasca pasiunea cu care unii duc grija altora...cum comenteaza ei...ce de probleme isi fac... da' stii ceva ? astia, in meschinaria lor, sunt foarte fericiti... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Aprilie 2009 11:28 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-09 11:19:51 bine draga...s-a notat....eu vroiam un bosch...dar daca matale vreti philips....ok...se face.... |
||
tutankhamon Postat pe 9 Aprilie 2009 11:32 |
||
dia, merg pe mana ta, scumpo...ce vrei tu e bine... nene...am dat-o pe Satriani...cred ca ma dilesc...urla casa de solo de chitara...se uita coana mare crucis... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Aprilie 2009 11:35 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-09 10:56:27ovi, sunt atat de fericita ca sunt acasa...ca mi se pare ca viata e minunata... Este o piesa care cuprinde si cele spuse de tine... a lui Dinu Olarasu - N-am nevoie de foarte multe. E super! |
||
picaturaderoua Postat pe 9 Aprilie 2009 11:37 |
||
....si...nu zice nik? ti-o tranteste ea...ai rabdare!! |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Aprilie 2009 11:38 |
||
Mneta la ora 11:38 ...vin la cafea..mai este si pentru somnoriciu din mine? | ||
cristina_m_bianca Postat pe 9 Aprilie 2009 11:39 |
||
De la: cristina_m_bianca, la data 2009-04-09 11:39:29Mneta la ora 11:38 ...vin la cafea..mai este si pentru somnoriciu din mine? este...este!! doar d`aia e cafenea!! |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Aprilie 2009 11:42 |
||
neata, cristina...la ibric daca vrei... ovi...coana mare s-a retras plina de demnitate ultragiata in camera ei... picatura...nu am auzit melodia asta, dar o caut...iote nene, ce panseuri au dat din mine azi...o fii de la Satriani ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Aprilie 2009 11:42 |
||
...satriani e de via!! si yo...care credeam c...coana mare...s-apuca de dantzuiala...!! cand colo...ea pleaca!! |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Aprilie 2009 11:44 |
||
Sunt fericiti,sau asa afiseaza unii,se hranesc cu suferinta provocata altora,eu ignor,cit pot ,dar te pot ataca frontal,atunci e dur,dar ma descurc,fiecare are o fisura cu ceva in glazura lui,dar e mare epuizare de energie pentru mine,ma duc sa imi mai fac o cafea ca de la melodiile voastre ma ia somnul si visarea,treaza pe baricade trebuie sa fiu mereu,eu lucrez cu multi oameni iau contact zilnic si daca nu sunt brici,nu fac fata ca fiecare are cite o idee si incearca sa fie ca ei,probleme la tot pasul | ||
scrichy Postat pe 9 Aprilie 2009 11:44 |
||
De la: picaturaderoua, la data 2009-04-09 11:37:17De la: prometeus_wife, la data 2009-04-09 10:56:27ovi, sunt atat de fericita ca sunt acasa...ca mi se pare ca viata e minunata... Astea sunt cateva din versuri: "n-ai nevoie de foarte multe ca sa fii fericit e de-ajuns o mana de prieteni in asfintit n-ai nevoie de foarte multe ca sa fii fericit e de-ajuns un cantec de-ajuns si putin infinit." |
||
picaturaderoua Postat pe 9 Aprilie 2009 11:51 |
||
Apropo de fericire, daca tot a fost adusa in discutie de P_W ,ea trebuie sa indeplineasca 3 criterii: 1.Sa faci ce-ti plce 1.2 Sa ai pe cineva pe care sa te poti baza 1.3 Sa vezi scopul pentru care esti aici pe Pamant S-a facut un studiu in urma caruia s-a masurat gradul de fericire a unei persoane care a castigat la Loto si a unei pesoane careia i s-a amputat un picior.In prima faza normal ca cel mai fericit a fost cel cu castigul la Loto.Dupa un an de zile s-a masurat din nou gradul de fericire la cei doi si concluzia a fost urmatoarea: nivelul de fericire era acelas!! P_W, ma bucur pentru tine ca ai atins starea de fericire |
||
cristina_m_bianca Postat pe 9 Aprilie 2009 11:53 |
||
Gata... ca o iau razna si Am terminat cu cofiluta si ma infrupt din cateva parjiturele oferite de Ovi si apoi la treaba... |
||
picaturaderoua Postat pe 9 Aprilie 2009 11:53 |
||
Multumes pentru cafea..tare buna o preparati...stiu eu de ce vin in fiecare dimineata aici |
||
cristina_m_bianca Postat pe 9 Aprilie 2009 11:58 |
||
picatura, am sa caut melodia... cristina, eu intotdeauna am fost fericita...marele meu motiv de fericire a fost fiica-mea dar de doi ani jumate sunt fericita si ca femeie...asa cum nu credeam ca pot fii... scrishy...ai dreptate...si eu ignor persoanele rautacioase si care fac mahala...mi nse pare pierdere de timp si energie sa intru intr-o polemica cu cineva care imi este net inferior |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Aprilie 2009 11:59 |
||
Uite un link pentru tine Wife... Sa gasesti mai usor... Sunt si versurile si piesa. http://www.versuri.ro/versuri/klgkm_dinu+olarasu+n+ai+nevoie+de+foarte+multe.html |
||
picaturaderoua Postat pe 9 Aprilie 2009 12:03 |
||
p_w, te cred.. ai avut si ai pe cine sa te bazezi, in viata ta a existat cel putin un scop, si ai facut ce ti-a placut in marea majoritate a timpului + o doza de putere pentru a trece peste anumite neplaceri ale vietii care de altfel sunt inevitabile pentru orice muritor de rand | ||
cristina_m_bianca Postat pe 9 Aprilie 2009 12:09 |
||
taria de caracter...aia m-a tinut pe linia de plutire, fetita...si fiica-mea, pentru care as face moarte de om... daca eram genul mimoza ofilita, care pisha ochii la orice zgaltaitura a vietii, muream de mult... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Aprilie 2009 12:25 |
||
Ok ,eu doar am descris fericirea din punct de vedere psihologic gandindu-ma ca ar putea fii de ajutor unora sau altora..e bine de stiut cum poti obtine fericirea..deorece unii au impresia falsa ca poti atinge fericirea maxima numai daca ai bani de intors cu furca..ar trebui sa se trezeasca la realitate bietele oi ratacite.. | ||
cristina_m_bianca Postat pe 9 Aprilie 2009 12:43 |
||
dati fratilor si la altii...reteta aia...a fericirii... sa stie omu`...cum si ce fel!! |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Aprilie 2009 12:47 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Snack Bar cu program: LA TREI TzATzE NATAFLETzE! | 74 | De la: clippy 23 Decembrie 2009 19:49 |
euro | 8 | De la: akupcso_yaho_com 21 Noiembrie 2009 20:24 |
RESTAURANT | 31679 | De la: garbo_19362 8 Octombrie 2019 19:48 |
|
||
Zebra Caffe s�rb�torește ziua b�rbatului | 1 | De la: Veenman 8 Martie 2011 15:55 |
Cafeneaua prietenilor | 1165 | De la: Mihaa_kidz 4 Noiembrie 2010 12:18 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural