cristina...banii is buni, fetita...iti lasa timp sa gusti fericirea...asta daca esti suficient de intelept sa nu te inchini la ei...si sa nu ajungi sa traiesti decat ca sa ii ai... eu daca as avea purcoiul de bani de la loto, jur ca nu m-as baga in afaceri...as calatorii, mi-as umple sufletul de frumos..muzee...tablouri...Opera di Milano......de-astea... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Aprilie 2009 12:48 |
||
---|---|---|
ovi...reteta mea ca sa fii fericit e : sa fii impacat cu tine...sa te placi asa cum esti...sa nu-ti pese cum te judeca ceilalti...sa nu faci rau in mod intentionat si gratuit...sa iti iubesti copiii mai mult decat te iubesti pe tine...sa nu fii carcotas cu cel cu care iti imparti viata...si sa ai o mare capacitate de a iubi si a ierta din suflet... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Aprilie 2009 12:52 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-09 12:52:35ovi...reteta mea ca sa fii fericit e : pai...asta e si reteta mea...wife!... ma gandeam ca poate are cineva...una...universal valabila si...care sa nu te implice si pe tine...ca si participant la viata!! ca vad ca asta se cauta uneori!! hai ca...va las sa mai filozofati!! eu merg la job! |
||
|
||
ovidiu42 Postat pe 9 Aprilie 2009 13:02 |
||
sa-ti urez job placut sau sa te compatimesc ca pe o zi asa faina tre' sa pleci sa iti faci datoria ? o zi faina sa ai, ovi... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Aprilie 2009 13:05 |
||
Perfect adevarat! Si eu as face acelas lucru ca si tine daca as avea parte de un castig la Loto..as calatori cat m-ar tine buzunarul |
||
cristina_m_bianca Postat pe 9 Aprilie 2009 13:26 |
||
Bun baieti ,frumoase fete( vorba lui bunica la incheirea unei discutii) va las si eu..ms de cafea, de povesti..ma striga job-ul Va doresc o zi buna!! |
||
cristina_m_bianca Postat pe 9 Aprilie 2009 13:38 |
||
scorpia cheama vulturu'...receptie... hai ca am luat o pauza...am facut iaurt de casa...gros ca smantana... hi...hi...ma vizionara fata si profil "pretenele" lui pro...alea de le-a sters el din lista lui de prieteni... cred ca fetele ma suspecteaza pe mine de asta... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Aprilie 2009 13:38 |
||
Vulturu' prezent la iaurt! Mi-e o foame, de nu mai vad....! Abia acu' pleca Batman si fug sa mananc si eu ceva... Pastreaza iaurtul ca ma intorc... |
||
Ella34 Postat pe 9 Aprilie 2009 13:49 |
||
pai atunci baga-te la iaurt...i-am facut si Ioanei o portie imbunatatita cu fructe...in blender... stai sa imi mai pun o cafa la ibric...mama ei de cafa, mama lui de ibric... astept sa ma loveasca tuta cu un filtru' meseriash...ca e o lady... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Aprilie 2009 13:52 |
||
ziua buna, doamnelor... ce vad ? se vaita za wife de ibric si de cafea ? tuto...multam de filtru al nou, ca altfel trebuia sa fac un drum la Timi si cine stie cu ce veneam...femeile sunt atat de sucite cand e vorba de shoping...si za wife bate recordul ... si ca sa inchei apoteotic...doamnelor sterse din lista mea de preteni...eu v-am sters nu za wife...daca tot nu postati nimic, nu va implicati in discutii, nu vad logica pentru care v-as fi mentinut pe lista. ca nu ma intereseaza sa am rating mare la pretenari. cand voi observa ca aveti o activitate cat de mica pe aici, va promit in mod solemn ca imi reconsider pozitia si cu aste vorbe, va salut, va urez o zi placuta si ma duc sa fac ce stiu eu mai bine...sa o fac fericita pe za wife |
||
prometeus_969 Postat pe 9 Aprilie 2009 14:28 |
||
G.. am alergat cu sufletul la gura sa vad daca m-ai pastrat pe lista... Auzi, nu-mi imprumuti si mie radiera aia, ca-i o aglomeratie la mine-n profil...?! |
||
Ella34 Postat pe 9 Aprilie 2009 14:34 |
||
969... vaslit placut, nene... sau te duci sa-i speli vasele?... |
||
zambil Postat pe 9 Aprilie 2009 14:43 |
||
fuse, fuse si se duse...dulce minune... pai tu intri la categoria preteni de suflet, cum sa te rada pe tine de pe lista ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Aprilie 2009 14:43 |
||
ha...sapa gradina... si ce daca spala blidele? ce ? eu nu ii spal tricourile ? diviziunea muncii, nene... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Aprilie 2009 14:45 |
||
ideea era ce te face pe tine fericita, mami... | ||
zambil Postat pe 9 Aprilie 2009 14:46 |
||
bai woman, da' razi cu gura pana la urechi,sa va bata norocu' ca voi mai rar, pe mine ma ia somnu' dupa.... |
||
iasomia Postat pe 9 Aprilie 2009 14:47 |
||
iasomeaua... pai cum sa nu te-apuce rasu' cand iti ia omu' brazda la sapa. ha?... |
||
zambil Postat pe 9 Aprilie 2009 14:49 |
||
ha....pai eu sunt bolnavioara...cu coloana... si nu poci pentru ca sa spal chiar acu' blidele...ca am dat o fuga pe topicul rodicutei si nu mi s-a uscat inca oja pe deshte iasomico...viata e frumoasa...afara e superb...eu stau langa pro si ii admir muschii, ii duc cafa facuta la ibric...ne zmotocim colo sha in brazda... ca mi-am depasit frica de furnici si broscuta oac |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Aprilie 2009 14:49 |
||
zambilu' mare lucru. ia sa beau si eu ceva.. daca tot sunt la cafenea acilea,ca vorba aia, am fost printre primii clienti... |
||
iasomia Postat pe 9 Aprilie 2009 14:53 |
||
iaso...te ia somnu' dupa ce ???!!! | ||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Aprilie 2009 14:55 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-09 14:55:07iaso...te ia somnu' dupa ce ???!!! oare? dupa ..sapat!!! |
||
superbus Postat pe 9 Aprilie 2009 16:10 |
||
ce-i cu amorteala asta? unde ati fugit cu totii? la somnic? | ||
superbus Postat pe 9 Aprilie 2009 18:13 |
||
stai bre...ca m-am zmotocit cu pro in brazda...is toata numai iarba si ciulini... tuto...sari dreaku cu filtru ala...ca nu mai poci... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Aprilie 2009 18:18 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-09 18:18:15stai bre...ca m-am zmotocit cu pro in brazda...is toata numai iarba si ciulini... nu-i rau diloccc!! dar fara patura? direct in brazda?:)))) nu te-ai intepat? |
||
superbus Postat pe 9 Aprilie 2009 18:29 |
||
am facut terapie de soc, nah... ca mi-a explicat mie iasomica ca nu are rost sa imi fie frica de furnici, gaze si broscuta oac... ca moi credea ca alea intra pe unde te astepti mai putin... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Aprilie 2009 18:30 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-09 18:30:56am facut terapie de soc, nah... si nu intra?:)) ce insecte cuminti!! bravo lor!!! |
||
superbus Postat pe 9 Aprilie 2009 18:34 |
||
am zis ca m-am zmotocit, nu ca am trecut si la chestii concrete...cum ar fii verificatul teoriei lu' iaso... o iau step by step.... hai sa mai ajut fatuca asta sa ii mearga voturile http://fatade10.procinema.ro/index.php?uid=38958 |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Aprilie 2009 18:37 |
||
ce pana mea imi apare de 2 ori postul ? acu' a trebuit sa intru si sa scriu deverse aberatii ici sha... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Aprilie 2009 18:38 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-09 18:37:56am zis ca m-am zmotocit, nu ca am trecut si la chestii concrete...cum ar fii verificatul teoriei lu' iaso... adica ai fo singurica? singurica...te-ai zmotocit? |
||
superbus Postat pe 9 Aprilie 2009 18:43 |
||
oof...nu am fost singura...am fost cu pro...dar nu ne-am zmotocit - zmotocit real...ma-ntelegi...acu' am testat doar terenul...daca e pamantul afanat...daca e iarba moale... n-am trecut la chestii hard... la cat e pro de obosit...daca ii mai fac si o schema in brazda, am toate sansele sa constat ca se trezeste din somn duminica, adoarme instant |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Aprilie 2009 18:47 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Concurs Tchibo Exclusive Origins 5-27 noiembrie 2009 | 2958 | De la: Anouk 2 Decembrie 2009 21:42 |
Ati auzit de H10 Sport Lounge? | 1 | De la: garbo_14501 26 Iunie 2013 12:48 |
Concurs | 1 | De la: garbo_ela 25 Noiembrie 2009 15:23 |
|
||
Zebra Caffe s�rb�torește ziua b�rbatului | 1 | De la: Veenman 8 Martie 2011 15:55 |
Vreme de ceai fierbinte | 44 | De la: garbo_1894 28 Aprilie 2013 09:24 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural