ziua buna, doamnelor... intrebare !!! de ce, cand este mancare proaspat facuta...fiica si sotul vor cate o fantezie culinara ? ha ? ca a trebuit sa fac supa de salata chiar acu'...si se uita astia la friptura de zici ca le pute |
||
wife_de_zmeu Postat pe 12 Aprilie 2009 13:16 |
||
---|---|---|
Da sanchi Wife. .Pune-i pe urzici o saptamana, si vezi p-orma |
||
gabitzza Postat pe 12 Aprilie 2009 16:23 |
||
Tutanco , sa-ti traiasca Floricelu fataaa.. | ||
|
||
gabitzza Postat pe 12 Aprilie 2009 16:23 |
||
vaz ca nu v-ati dat deloc la bunatatile oferite cu generozitate... va mai dau eu ceva vreodata???? | ||
tutankhamon Postat pe 12 Aprilie 2009 19:14 |
||
tuto...io crez ca azi e ziua mea de gospodareala acu fac ciumpercute... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 12 Aprilie 2009 19:16 |
||
Draga , discutam despre barbati, treburi importante.. Da si mie-o prajitura.. |
||
gabitzza Postat pe 12 Aprilie 2009 19:17 |
||
neah...neah...neah...ca faci plamani ciumpercute...atat gabitza..too late...ciumpercute nu mai sunt...le-a mancat ioana pe toate...te las la prajiturile tutei...da' mai usor...cu moderatie, scumpo... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 12 Aprilie 2009 19:31 |
||
La multi ani celor care poarta numele de Florin, Florina, Florica sau orice alt nume de floare. Sarbatoarea Floriilor sa va aduca pace in suflet si bucurie. | ||
steluta2007 Postat pe 12 Aprilie 2009 20:43 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-12 19:16:57tuto...io crez ca azi e ziua mea de gospodareala he he...plasa...io facui de dimineata cu smantana.......si cum naiba sa nu fiu gospodaroasa daca e ziua motului meu.....din pacate nu am apucat sa-i fac tortul ala belea ca s-a bagat soacra-mea pe interval si i-a facut ea cu blat din comert si budinci obosite....bleah...tiramiso-caramelo-vanilio-lamaie.....ceva de genul asta... |
||
tutankhamon Postat pe 12 Aprilie 2009 20:56 |
||
oh da...las-o, tuto...ca o fii si ea suparata, cu boala socrului tau...nu crez ca-i mai arde de placinte sa fii si tu mai ingaduitoare perioada asta, bine ? promiti ? fetele...ma duc la un movie...sa fiti cuminti... noapte buna |
||
wife_de_zmeu Postat pe 12 Aprilie 2009 21:17 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-12 21:17:32 nu am mai zis nimica de rau...nu i-a iesit nici tortul ca lumea de grija si de ganduri.....azi noapte pe la 2 jumate cand ne-am culcat noi...ea bantuia prin casa....si dimineata la 6 era sus...e greu wifo....dar i-au mancat in poponeatza pe amandoi sa nu ma vada potrivita pentru fiul lor...stii, de el imi pare rau ca i-a dat dumnezeu soarta asta....dar de maica-mea mi se rupe mie inima ca si aia e in pioneze...are hepatita c si nu a rectionat la interferon....asa ca fiecare cu parintii lui.... |
||
tutankhamon Postat pe 12 Aprilie 2009 21:57 |
||
Ce film, ce film ?? Tuta, pupez fetiza! Nu mai fii suparata.. |
||
gabitzza Postat pe 12 Aprilie 2009 21:59 |
||
Tuta, cita vreme a facut mama ta interferon? |
||
Aemulus Postat pe 12 Aprilie 2009 22:04 |
||
hai mai tuto...ca niciun parinte nu e multumit de ce aduce plodul la casatorie...asta e poveste veche... nici michelle nu era multumita de madarfacaru' ala cu care a fost ioana doi ani...doar ca ea nu a deschis gura...ca e o lady... ce ? crezi ca maica-mea e fericita ? oho...ar inneca-o intr-un pahar cu apa...chit ca ma iubeste si eu o iubesc... cat priveste hepatita si alea alea, inteleg perfect...coana mare are o pancreatita urata, si de vreo doua zile si glicemia sarita...de-a intrat in panica michelle...deja vede diabet in faza terminala... sanatate mamei tale si socrului tau |
||
prometeus_969 Postat pe 12 Aprilie 2009 22:04 |
||
sarut mana, micabis... | ||
prometeus_969 Postat pe 12 Aprilie 2009 22:08 |
||
Asa-i Pro..marea majoritate asa face. Numai ai mei au fost pe " invers' si si-au iubit ginerii. Cel putin, la divortul meu, au suferit aproape ca mine. Ajunsesem de ma ascundeam sa nu ma vada plangand, doar ca sa nu le sporesc suferinta. Stii cum e sa zimbesti , desii ai sufletul tandari? |
||
gabitzza Postat pe 12 Aprilie 2009 22:10 |
||
eu stiu prin empatie, gabitza, stiu cat a suferit michelle cand a murit logodnicul ioanei, parca innebunise nu cred ca stii, dar fata michellei a fost logodita cu un tip absolut remarcabil, a fost prima ei dragoste, s-au iubit ca nebunii...si cum ioana a fost pentru mine ca o sora, stiu prin ce-au trecut amandoua atunci dar, cum am zis, za wife e o femeie foarte speciala, ea are alte criterii de a judeca oamenii, cateodata ma simt complexat si marunt in fata ei de-aia inteleg ce greu le-a fost parintilor tai la divort, oamenii superiori au alt fel de reactii |
||
prometeus_969 Postat pe 12 Aprilie 2009 22:19 |
||
De la: gabitzza, la data 2009-04-12 21:59:52Ce film, ce film ?? cred ca bad boyz....bad boyz..what u gonna do?...what u gonna do when she comes for u.....si nu sunt suparata...am avut doua zile cu motul meu cum nu am mai avut de mult timp....numai noi doi..porumbei.....am fost azi in cismigiu...mi-am luat flori.....am vazut o multime de flori, am facut poze.....frumos... |
||
tutankhamon Postat pe 12 Aprilie 2009 22:40 |
||
Ce bine!! | ||
gabitzza Postat pe 12 Aprilie 2009 22:48 |
||
'Neata! Am facut cafeaua! Haideti ca am adus si un platou de prajuturi ramase de ieri... Ajutati-ma cu ele ca si asa de ieri pana azi m-am ingrasat 2kg.. O zi de luni cat mai scurta si o saptamana frumoasa tuturor!! |
||
Ella34 Postat pe 13 Aprilie 2009 07:54 |
||
oof...Ella...luni nici iarba nu creste... stai ca inca mormai, nu am inceput inca sa procesez...crez ca ma duc la topicul rodicutei sa imi fac cura de ras gabitza, cum se simte mama ta ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 13 Aprilie 2009 08:59 |
||
Da' ce? E dupa ea? Daca nu vrea sa creasca, tragem de ea... De iarba vorbesc... Pup fetele.. |
||
Ella34 Postat pe 13 Aprilie 2009 09:04 |
||
mai...nu gasesc topicul rodicutei...ca ce ma 'nerveaza... e clar...azi nu e ea mai buna zi a mea |
||
wife_de_zmeu Postat pe 13 Aprilie 2009 09:06 |
||
Buna dimineata. Elluta fara cofeina ai dragutza? Haideti fetelor ca am o zi mai usurica azi! Poate mai recuperz si eu din discutii!! Asta era vestea buna! Vestea rea e ca au inflorit TOTI copacii si merg cu claritinul la purtator plus ca voi fi pedestra inca 2 saptamani!!! Voi cum stati cu vestile? |
||
Verarmy_38 Postat pe 13 Aprilie 2009 10:59 |
||
Veste buna: avem cafea fara cofeina! Asteptam o veste buna si de la Gabitza... cum se simte mama ta scumpo? |
||
Ella34 Postat pe 13 Aprilie 2009 11:05 |
||
De la: Ella34, la data 2009-04-13 11:05:11 Veste buna: avem cafea fara cofeina! O scumpa ca de obicei! O floricica virtuala pt tine |
||
Verarmy_38 Postat pe 13 Aprilie 2009 11:11 |
||
De la: micabis, la data 2009-04-12 22:04:25Tuta, cita vreme a facut mama ta interferon? 6 luni...si trebuia sa scada viremia de 100 de ori si a scazut numai de 8....si a renuntat mama....au speriat-o efectele secundare ale interferonului, plus ca de la el a facut o anemie groaznica... |
||
tutankhamon Postat pe 13 Aprilie 2009 12:53 |
||
De la: prometeus_969, la data 2009-04-12 22:04:56 multzam mult pro....inseamna mult sa stiu ca am atat de multi prieteni in jurul meu.....si stau uneori si ma intreb daca hoastele astea batrane care vad lumea cu courul in sus ne vor binele sau vor sa ne tina langa fustele lor tot timpul????oare ce conteaza mai mult???? fericirea noastra sau dorinta lor???...uite noi, de ex, sambata am plecat lela in oras, nici nu am venit pana seara....si ieri, de ziua lui la fel...am plecat la 12 si am revenit la 7..uite asa sa se zgarie pe ochi.... |
||
tutankhamon Postat pe 13 Aprilie 2009 13:03 |
||
Fetele, mami a mea e bine ! Am vorbit de 3 ori de azi dimineata cu ea!! Ma duc, dupa job, sa o vad din nou! Va pupez! |
||
gabitzza Postat pe 13 Aprilie 2009 14:31 |
||
ioi, ihtenem...tre' sa vorbim neaparat cu andra...ce dreaku, nene...toti agramatii au idei existentiale ? vad ca si-eu dat drumu' pe forum de zici ca-i partie de ski... incep sa ma gandesc ca cenzura e si ea buna la ceva |
||
wife_de_zmeu Postat pe 13 Aprilie 2009 15:24 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cateva idei pt organizarea unui bal al francofoniei | 1 | De la: naomi 7 Aprilie 2010 12:19 |
multumesc!! | 6 | De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 22:00 |
O METODA DE DEZINTOCXICARE A ORGANISMULUI | 4 | De la: nazirra 7 Octombrie 2009 21:46 |
|
||
nico | 17 | De la: garbo048253 22 Ianuarie 2010 21:10 |
Cum caracterizati acest barbat? | 70 | De la: Maria_22 23 Iunie 2016 08:58 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural