sunt prea perspicace ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 14 Aprilie 2009 15:52 |
||
---|---|---|
Multumesc Walki! Dar tu ce ai patit soro cu piciorul? |
||
Ella34 Postat pe 14 Aprilie 2009 15:52 |
||
Michelle, acum ca tot m-am facut de ras, s-o bag si pe aia cu schimbarea benzii pe trecerea de pietoni..? |
||
|
||
Ella34 Postat pe 14 Aprilie 2009 15:55 |
||
ha ? Ella...ma omori...astea-s chestii care se fac numa' cand ai trecut anul de condus...ca nu-s prea ortodoxe... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 14 Aprilie 2009 16:01 |
||
Eu sunt precoce mai... |
||
Ella34 Postat pe 14 Aprilie 2009 16:07 |
||
walki...cum de ti-ai luxat piciorul ? am voie sa ghicesc ? te-a mancat in poponeatza sa faci curatenie... oh da, Ella...macar daca tot l-ai picat, trebuia sa faci un tur de forta cu politistul atomic...asa...ca la raliu |
||
wife_de_zmeu Postat pe 14 Aprilie 2009 16:08 |
||
Da, ati vazut la stiri cate femei s-au accidentat in timpul curateniei pascale. Una a dat sa stearga geamul, si a cazut pe geam. Doamne fereste!!! |
||
persidadamian Postat pe 14 Aprilie 2009 16:17 |
||
he...he...ce noroc pe mine ca stau la casa... si ce noroc ca urasc sa spal geamurile...astept prima ploaie... fetele...e o nebunie cu curatenia asta...de-aia pica fomeile late de oboseala...in ziua de Paste esti varza...tot ce vrei e sa dormi... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 14 Aprilie 2009 16:20 |
||
pt ca nu fac din timp,muncesc ca dementele, si pe urma baga doua oua si dau la boboci...criza de fiere,deh! nu mai zic de kg in plus..."eu am noroc" ma satur atat de la tare de la miros,incat rar fac couru' mare..de sarbatori... |
||
iasomia Postat pe 14 Aprilie 2009 16:25 |
||
iasomico...mare dreptate ai...ce noroc pe mine ca eu sunt mai calma...si daca mai vad praful ca sta de doua deshte, nu-i bai, nu ma mai stresez... coana mare a avut asa...o initiativa...ca sa facem curatenie temeinic...dar am calmat-o repede... cred ca incep sa imbatranesc, fetitza...nu-mi mai arde de tz feluri de prajituri...si nu stiu cate feluri de mancare... oricum nu mancam mai mult decat de obicei...doar mai variat... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 14 Aprilie 2009 16:41 |
||
Macar daca era de la curatenie...aveam si eu o scuza!!! Am calcat stramb fetelor!!!Dar la propriu...nu la figurat Sambata am fost cu paul la cumparaturi..si am numarat gresit niste scari la coborare!!Important e ca nu-i fisura...ci e doar o luxatie.Dar e pacatoasa rau...nu mi se mai desumfla piciorul!!! Recomandarea calda a ortopedului...este sa stau cu piciorul in sus cat mai mult |
||
walkiria Postat pe 14 Aprilie 2009 16:43 |
||
woman, tu bausi cafea astazi iubire?... ai fost neobosita astazi... |
||
iasomia Postat pe 14 Aprilie 2009 16:44 |
||
ioi...mishto momentul...acu' pariez ca te foiesti in pat...nu-ti gasesti locul....te mananca-n cour sa faci treaba, mancare... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 14 Aprilie 2009 16:45 |
||
2 cani, iasomico...plus ca sunt cu capsa pusa... m-am dat lovita azi...l-am expediat pe pro cu lista la timi la selgros...si guess what ? a uitat lista acasa...ma suna la 10 minute sa ma mai intrebe ceva... profit ca nu e el acasa...sa mai stau cu voi de vorba...ca daca vine iar incepe cu : "pupa-ma, pupa-ma" |
||
wife_de_zmeu Postat pe 14 Aprilie 2009 16:48 |
||
Adevarul e ca sarbatorile sunt adevarata risipa!!Ma omoram...nshpe mii de feluri de macare...prajituri...si dupa ce treceau sarbatorile,ma apucam de aruncat!!Eii...acu...mai subtirel!!!Vb lui wife...cam tot atata mancam...si sincer ,nu-mi plaxce sa ma indop ca sa am de ce sa slabesc dupaia Curatenia e aproape gata,mancare...asa usurel...mai ales ca sunt singura de sarbatori,numai piciorul mi-a ramas ca si grija majora!! |
||
walkiria Postat pe 14 Aprilie 2009 16:49 |
||
tin sa va anunt ca nu rosesc decat 20 de oua... | ||
iasomia Postat pe 14 Aprilie 2009 16:53 |
||
m-ai luat iasomico...eu 15 | ||
wife_de_zmeu Postat pe 14 Aprilie 2009 16:54 |
||
iaso...io numai 10.Ca nu are cine sa le pape!!! | ||
walkiria Postat pe 14 Aprilie 2009 16:55 |
||
de obicei vopseam 50,si da-i si imparte...gata nenica! ajunge... | ||
iasomia Postat pe 14 Aprilie 2009 16:57 |
||
corect iaso...noi ne-am pregatit cu filme multe, ca daca stam dupa astia ne uitam anboulea la porcarii cu pitzipoance...mancare ca de obicei, special e sunca fiarta si mancata cu sos de smatana cu hrean, asa...ca in banat...in rest...inchid poarta si dau drumu' la caini | ||
wife_de_zmeu Postat pe 14 Aprilie 2009 17:01 |
||
wifeeeeeee...vreau si io niste sunca dinaia fiarta!!!!!Doamne buna era cand o facea mama acasa...dar merge si asta de la magazin!! | ||
walkiria Postat pe 14 Aprilie 2009 17:04 |
||
hi...hi...asta nu e de magazin walki...e de-aia naturela...are doar un desht de clisa, restu' e numai carne...si am vazt-o eu...e trandafirie...yammy yammy...cu sos de hrean... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 14 Aprilie 2009 17:06 |
||
wife...nu e frumos sa ii faci in ciuda omului bolnaaaavvv...si pofticioooosss!!!! Stiu ca aia din magazin nu e ca cea facuta acasa...dar...ma multumesc si cu aia si cu gandul la cat de buna era sunculita de la mama de acasa!!! |
||
walkiria Postat pe 14 Aprilie 2009 17:12 |
||
yeap...sunt bitch... da' mama ta unde sta? ca asta cu sunca fiarta e specifica banatului |
||
wife_de_zmeu Postat pe 14 Aprilie 2009 17:21 |
||
mama mea...a fost o femeie foarte gospodina!!!Era oshanca,a trait multi ani in tinerete in lugoj...apoi a venit in jud.mures.Ii placea sa ia obiceiuri din toate partile!!Cele de baza erau obiceiurile de la ea de acasa,din maramures...dar daca ii placea ceva...nu conta de unde e obiceiul...il punea in practica!!!A fost o femeie si jumatate,fie iertata!!! | ||
walkiria Postat pe 14 Aprilie 2009 17:28 |
||
mda...walki...imi pare rau... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 14 Aprilie 2009 17:45 |
||
Walki, nasol fetitza cu picioru` ala, luxatia e nasoala rau, trece greu, pe mine ma mai doare cateodata si acum piciorul, si-s vreo 5 ani cred, de atunci..mi-am facut ligamentele varza.. Elluta, ai grija mamicule la soferia asta, mie maritisu` de la examen mi s-a tras, i-am tras atunci ex-ului un cot in stomac, de l-am indoit |
||
gabitzza Postat pe 14 Aprilie 2009 18:22 |
||
`mna seara!!! mai primiti la cafea...si...dezertori? sau...s-a`nchis? |
||
ovidiu42 Postat pe 14 Aprilie 2009 18:33 |
||
Gabitzule... si cum draga, s-a hotarat sa te ceara abia dupa ce l-ai batut bine...? Bai, nene... ce ti-e si cu barbatii astia! .. Ovidele, pe unde-ai umblat? Vino repede si te spovedeste, sa nu te prinda Pastele cu sacu' de pacate... |
||
Ella34 Postat pe 14 Aprilie 2009 18:53 |
||
hmmmmmm!!!!!!!.....ella...sa vedem...cum miroase patrafiru`!!! nu asa...oricum!!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 14 Aprilie 2009 18:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
La multi ani ! Urari de toate cele de la forumisti catre forumisti ! | 81 | De la: barboneli 2 Ianuarie 2014 21:02 |
Vreme de ceai fierbinte | 44 | De la: garbo_1894 28 Aprilie 2013 09:24 |
ce parere aveti despre tot ce se intampla in tara noastra? | 251 | De la: anakin 5 Ianuarie 2010 01:48 |
|
||
Cataodata'prieteni te lasa balta... | 28 | De la: preciouss 11 Decembrie 2009 21:23 |
BUna lume.... | 8 | De la: tutankhamon 30 August 2009 23:16 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural