Cafenea de primavara

Tuta, e bine, slava cerului.. are tensiunea 11, n-a avut-o asa de cand haul... maine ma duc s-o iau acasa.. e giugiuc gagica..

Vero , n-a venit schiop, o singura data a patit-o, da` nu-ti mai zic ca-ti dau frisoane.., ti-ams zis cum e cu barbatul militar..

gabitzza
Postat pe 14 Aprilie 2009 22:32
lasa ...vera...ca o sa vina el acasa!!
sa vezi ce docil o sa fie!!
orice ii vei spune...va face fara sa carteasca!!
asa ca...mai transpira si tu putin...si...trece!!
ovidiu42
Postat pe 14 Aprilie 2009 22:33
Multumesc de incurajari... eu nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma sperii de dorinta asta de avansare... stiu ca nu poate ramane vesnic intr-un post, dar sa se duca unde e mai mare actiunea... parca nu imi pica bine...

Ovi, stii vorba lui: "Daca-i ordin cu placere!", e un mielusel cand stie ca a gresit si incearca sa repare! L-am lasat de data asta sa aleaga ce vrea el.
Apreciez, sa stii, ca m-a intrebat ce parere am... Alta data venea cu vestea si gata!
Verarmy_38
Postat pe 14 Aprilie 2009 22:38
De la: gabitzza, la data 2009-04-14 22:32:29Tuta, e bine, slava cerului.. are tensiunea 11, n-a avut-o asa de cand haul... maine ma duc s-o iau acasa.. e giugiuc gagica..

nu-i da papa cu sare...si socrul meu a avut tensiunea mica in spital....la cum fac aia mancarea, nici inima nu mai vrea sa bata repede....vezi ca acasa s-ar putea sa-i creasca un pic...fii pe faza sa-si ia tratamentul....ca batranii mai uita...
tutankhamon
Postat pe 14 Aprilie 2009 22:39
Tuta, frumoase suvite, mi-au placut mult.

Sor'mea iti multumeste de pastile. Le-a primit sapt trecuta... sta cam mult pe buda dar... vrea sa slabeasca!
Verarmy_38
Postat pe 14 Aprilie 2009 22:41
Am zis ca-i dau eu medicamentele cu mana mea dimineata.

Doctorita nu i-a mai cauterizat pata. Si cred ca e mai bine..
Auzi la ea, i-a spus doctoritei ca i-am zis c-o bat si aia a ras. .

De fapt i-am zis c-o leg, daca nu se potoleste.
gabitzza
Postat pe 14 Aprilie 2009 22:43
De la: Verarmy_38, la data 2009-04-14 22:38:53Multumesc de incurajari... eu nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma sperii de dorinta asta de avansare... stiu ca nu poate ramane vesnic intr-un post, dar sa se duca unde e mai mare actiunea... parca nu imi pica bine...

Ovi, stii vorba lui: "Daca-i ordin cu placere!", e un mielusel cand stie ca a gresit si incearca sa repare! L-am lasat de data asta sa aleaga ce vrea el.
Apreciez, sa stii, ca m-a intrebat ce parere am... Alta data venea cu vestea si gata!

vera...tu stii sigur ce ai ales...!!!
asa ca...nu-i taia aripile!!!
nu stii cum e viata...si...ar fi pacat sa ai ceva de genu`...pe constiintza!!
iar el...sunt convins ca...stie ce a ales...
si...faptul ca ...aavut un accident...nu-i un motiv sa dramatizezi!!
fiecare are ...aspiratii...
iar daca si le poate implini...e si mai bine!!
fii mandra ca...poate!!
ovidiu42
Postat pe 14 Aprilie 2009 22:43
De la: Verarmy_38, la data 2009-04-14 22:38:53Multumesc de incurajari... eu nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma sperii de dorinta asta de avansare... stiu ca nu poate ramane vesnic intr-un post, dar sa se duca unde e mai mare actiunea... parca nu imi pica bine...

poate e mai bine...poate va fi mai bine.....tu insa va trebui sa fii tare langa el si sa-i daruiesti toata dragostea ta...e spun din experienta...al meu stii in ce situatie e...si fara mine ar fi cred ca terminat....dar o vorba buna, o incurajare, sambata si duminica l-am lasat sa se simta mare si tare....sa va ajute dumnezeu!
tutankhamon
Postat pe 14 Aprilie 2009 22:44
Vera, ti-am zis ca astia asta respira..n-ai ce sa-i faci.

Tine minte ce sfat ti-am dat.
gabitzza
Postat pe 14 Aprilie 2009 22:46
De la: Verarmy_38, la data 2009-04-14 22:41:37Tuta, frumoase suvite, mi-au placut mult.

Sor'mea iti multumeste de pastile. Le-a primit sapt trecuta... sta cam mult pe buda dar... vrea sa slabeasca!

multzam vera......ma bucur ca-ti place ushcheala mea din par....iar cu sora ta...s-o ia mai usor la inceput cu mai putine pastile...si treptat sa ajunga la doza maxima.....merge...la mine merge....simt altfel pantalonii pe mine...si nici ficatul nu mai face figuri....atata doar ca tre sa stai mai des pe buda....in rest totul e ok...
tutankhamon
Postat pe 14 Aprilie 2009 22:47
Incurajarea si suport neconditionat are de la mine... dar il si atentionez. Daca i se intampla ceva... nu stiu ce fac! Sper doar sa gandeasca pentru doi si nu pentru unul.
Nu-i tai elanul, il incurajez pentru ca stiu ca asta ii place, asta si-a dorit! Faptul ca nu sunt acum langa el il ambitioneaza sa faca tot deodata! Apoi, a spus ca se potoleste...
Accidentul, Ovi, e unul din multele...
Verarmy_38
Postat pe 14 Aprilie 2009 22:48
De la: gabitzza, la data 2009-04-14 22:46:21Vera, ti-am zis ca astia asta respira..n-ai ce sa-i faci.

Tin minte scumpa, de aceea incerc sa tin si cont de ceea ce mi-ai spus. Asta e, si nu vreau sa-l schimb...

Verarmy_38
Postat pe 14 Aprilie 2009 22:49
Hai, capul sus!

C-altfel belim prazul, cum zice Iasomica
gabitzza
Postat pe 14 Aprilie 2009 22:51
De la: Verarmy_38, la data 2009-04-14 22:48:32Incurajarea si suport neconditionat are de la mine... dar il si atentionez. Daca i se intampla ceva... nu stiu ce fac! Sper doar sa gandeasca pentru doi si nu pentru unul.
Nu-i tai elanul, il incurajez pentru ca stiu ca asta ii place, asta si-a dorit! Faptul ca nu sunt acum langa el il ambitioneaza sa faca tot deodata! Apoi, a spus ca se potoleste...
Accidentul, Ovi, e unul din multele...

stiu...vera!!
cunosc!!!
nu`s profan in asa ceva!!
e vb de...legiunea franceza...si...sincer...stiu ce vb!
d`aia ti-am zs sa-l intelegi!!
iar chestia cu...accidentele...asta e!!!
daca cineva ar fi vrut sa se fereasca deele...nu alegea aSA CEVA!
ovidiu42
Postat pe 14 Aprilie 2009 22:52
De la: gabitzza, la data 2009-04-14 22:51:47Hai, capul sus!

meyyyyyyy..........voi o puneti pe andra...la teste?
ovidiu42
Postat pe 14 Aprilie 2009 22:53
De la: Verarmy_38, la data 2009-04-14 22:49:41
De la: gabitzza, la data 2009-04-14 22:46:21Vera, ti-am zis ca astia asta respira..n-ai ce sa-i faci.

Tin minte scumpa, de aceea incerc sa tin si cont de ceea ce mi-ai spus. Asta e, si nu vreau sa-l schimb...

stii ....la berbeci se potriveste....poate si la capricorni, ca e tot cornuta......mai lasa-i sa creada ca e decizia lor dar, cu delicatete, intoarce oala pe spuza ta.....fara incapatanare si fara incrancenare....io asa fac cu al meu...da dragule, ai dreptate dragule....pana la urma haimanaua mea face ca mine si zice ca e ideea lui.......hi hi hi
tutankhamon
Postat pe 14 Aprilie 2009 22:53
De la: gabitzza, la data 2009-04-14 22:51:47Hai, capul sus!

Sus Gabitzzu, sus! Pup fata!

Lasa pe altii sa beleasca prazul.. am vazut topicul cu sex dupa casatorie sau ceva de genul... dooooamne mare ti-e gradina! Si cati sar gardul si intreaba cat e halatul... ziceai ca e compulsiva? Eu cred ca e doar dusa cu pluta si a pierdut toate vaslele...
Verarmy_38
Postat pe 14 Aprilie 2009 22:56
si...halatu`????????.........cat e halatu`???????????
ovidiu42
Postat pe 14 Aprilie 2009 22:59
De la: tutankhamon, la data 2009-04-14 22:53:52
De la: Verarmy_38, la data 2009-04-14 22:49:41

stii ....la berbeci se potriveste....poate si la capricorni, ca e tot cornuta......mai lasa-i sa creada ca e decizia lor dar, cu delicatete, intoarce oala pe spuza ta.....fara incapatanare si fara incrancenare....io asa fac cu al meu...da dragule, ai dreptate dragule....pana la urma haimanaua mea face ca mine si zice ca e ideea lui.......hi hi hi

Stie ca e ideea lui, si stie cand e manipulat, la el nu merg multe tertipuri. Capricornii sunt avizi de recunoastere profesionala Tuta, Cezar nu face exceptie... Stiam asta de acum 2 ani, mi-am reamintit subit zilele trecute. Sper doar sa reziste, ceea ce-si face in ultima vreme imi pare a autodistrugere si nu inteleg de ce! Munca si cofeina, cofeina si iar munca!!!
Verarmy_38
Postat pe 14 Aprilie 2009 22:59
De la: ovidiu42, la data 2009-04-14 22:59:27si...halatu`????????.........cat e halatu`???????????

Du-te la topicul indicat de mine si comentat de Gabitzzu... acolo sa vezi rataciri printre halate!!!

Fug ca ma striga un Mos Ene... Noapte buna dragilor...
Verarmy_38
Postat pe 14 Aprilie 2009 23:00
De la: Verarmy_38, la data 2009-04-14 23:00:47
De la: ovidiu42, la data 2009-04-14 22:59:27si...halatu`????????.........cat e halatu`???????????

Du-te la topicul indicat de mine si comentat de Gabitzzu... acolo sa vezi rataciri printre halate!!!

Fug ca ma striga un Mos Ene... Noapte buna dragilor...

ce topic fata?
ovidiu42
Postat pe 14 Aprilie 2009 23:07
off...doamne, vero.....nu e bine nici asa......

noapte buna scumpa....
tutankhamon
Postat pe 14 Aprilie 2009 23:08
mey copii, am avut o insomnie tampitzica in noaptea asta..m-am trezit la 4 jumate si n-am mai putut sa adorm..

O sa fiu chiauna azi la job..offf, pupez
gabitzza
Postat pe 15 Aprilie 2009 07:40
Buna dimineatzaaa!!!!!
Am facut cafeaua ...pe toate gusturile.Am adus si niste croncatele...de post.Azi sunt mai vesela ca s-a mai desumflat piciorul si nici nu ma mai doare asa tare!!!

Gabitzule...ti-am facut o cafea mai tare ,sa reusesti sa treci peste oboseala azi!!

O zi frumoasa!!!!!!!
walkiria
Postat pe 15 Aprilie 2009 08:25
De la: tutankhamon, la data 2009-04-14 21:32:16
De la: walkiria, la data 2009-04-14 16:43:31Macar daca era de la curatenie...aveam si eu o scuza!!!
Am calcat stramb fetelor!!!Dar la propriu...nu la figurat

Sambata am fost cu paul la cumparaturi..si am numarat gresit niste scari la coborare!!Important e ca nu-i fisura...ci e doar o luxatie.Dar e pacatoasa rau...nu mi se mai desumfla piciorul!!!
Recomandarea calda a ortopedului...este sa stau cu piciorul in sus cat mai mult

soroooo...numai cu unul??????...iar pentru dezumflare foi de varza srtivite.....e sfant....am incercat eu acum doi ani dupa un accident de-am avut piciorul negru...

Tuta draga...asta am si facut!!Si a avut efect!!Multumesc de sfat!!
walkiria
Postat pe 15 Aprilie 2009 08:45
Gabitzule...m-a avertizat si ortopedul ca nu e de joaca!!Sunt cuminte...si fac tot ce spune el!!
...multumesc de grija!!
walkiria
Postat pe 15 Aprilie 2009 08:50
Buna dimineata,la toata lumea,o cafea cu ganoderma sau un ceai fierbinte pentru prietenii mei cei dragi,si sa avem o zi si mai buna si mai frumoasa,e primavara e soare o zi cu buna dispozitie si spor la toate.
RIEN
Postat pe 15 Aprilie 2009 09:04
'Neata!
Walki scumpo, am venit sa beau cafeaua cu tine... ma primesti?

Hei, ti-ai facut de lucru cu piciorul, tocmai de Paste, ha..?
Ella34
Postat pe 15 Aprilie 2009 09:06
De la: VABRE, la data 2009-04-15 09:04:22Buna dimineata,la toata lumea,o cafea cu ganoderma sau un ceai fierbinte pentru prietenii mei cei dragi,si sa avem o zi si mai buna si mai frumoasa,e primavara e soare o zi cu buna dispozitie si spor la toate.

Buna dimineata, doamna Eva!
Doar ce am baut o cafea, dar cred ca merge si un ceai de fructe...

Ella34
Postat pe 15 Aprilie 2009 09:09
ellutza...te pup iubita!!!Si ma bucur ca bem cafeaua impreuna!!!
Mi-am facut de lucru...pe la ortoped...unguente si foi de varza

Dar va trece
walkiria
Postat pe 15 Aprilie 2009 09:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
lucrare licenta 4 De la: nazirra 17 Noiembrie 2009 00:05
Voi ce ati face.. 54 De la: garbo_464798 21 Mai 2017 16:28
Hartuire 32 De la: Bianca17 11 Februarie 2015 11:49
Fibrom Uterin 8 De la: Melanie 1 Octombrie 2009 20:01
Concurs 1 De la: garbo_ela 25 Noiembrie 2009 15:23
Setari Cookie-uri